Alle innlegg Sukkerforum

føle seg truet av xser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS fr. 21 sep. 2012 22:15

Ville du føle deg truet?
Det er slik at jeg har 2 barn med 2 mødre,, ja ja,, jeg vet, Men har heldigvis et greit sammarbeid med begge, det er jo ikke nødvendigvis slik.
Og det er slik at vi kan prate sammen uten noe styr. Og nr 1 overnatter gjerne hos nr 2 (barna altså) ;-)
Nå er det slik at jeg (dater) ei flott jente, men er redd for å skremme henne vekk.
Så her trenger jeg noen råd jenter.
Hva kan jeg gjøre for å forsikre henne at det ikke er noe mellom meg og min mødre til mine barn.
Er det uvanlig å være venn med sine xkser osv, det er jo til det beste for barna...

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 21 sep. 2012 22:31 Privat melding

Jeg gidder ikke å bruke livet mitt på å være sur på en x, så jeg tenker at det må være flott om man er venner og kan ta en kaffe/middag/julaften/bursdager/17-mai.

Så synes jeg det er betryggende å se en mann som kan være real mot x'n sin..for mest sannsynlig vil han også bli min x en gang (ihvertfall statistisk sett) Folk som lar seg skremme av slikt, må ha veldig liten tro på seg selv -og følgelig ikke et menneske som hadde passet spesielt godt inn i mitt liv. :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 21 sep. 2012 22:37

Hvorfor trenger dama du dater forsikringer i det hele tatt da? Er det ikke normalt at det ikke er noe mellom ekser?

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 21 sep. 2012 22:51

Ei jeg datet dumpa meg fordi hun fant sammen med en eks igjen. Så ja, jeg vet ikke helt hvor vanlig det er?

Skjult ID med pseudonym Date fr. 21 sep. 2012 22:56

Hvis du er den jeg tror du er så var vel problemet mitt mer den useriøse måten du dumpet meg på. Ellers har jeg dårlig erfaring med menn som har barn fra før, ikke fordi jeg er sjalu på eksen, men fordi man alltid vil ha deres tidligere fortid hengene over seg som en mørk sky, og fordi maktforholdet blir utrolig skjevt når den ene har barn og den andre ikke.

Skjult ID med pseudonym TS fr. 21 sep. 2012 22:58

Tro nok hun ikke er skremt, :-) men ønsker å gjøre det rette. Det vil jo alltid være et "slags" bånd mellom deg og din x så lenge det er barn inni bilde. Jeg vil bare gjøre de riktig tingene.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 21 sep. 2012 22:58 Privat melding

Næmen, kjære vene, det er jo strålende at du har gode relasjoner med X'ene, det er absolutt store plusser i min bok i alle fall :-)

Dessuten, kun usikre kvinner/ menn føler seg truet av en eventuell X, så sant ikke dine handlinger viser at du ikke er over de... Men i mitt hode er det så enkelt at hvis min kjæreste har X'er, så er de nettopp det: X'er, han er ikke lengre sammen med de, og om han er så heldig å vinne mitt hjerte så vil han også fort skjønne at har vunnet seg verdens beste kjæreste og det ville rett og slett ikke falle ham inn å vurdere intim og kjærlig omgang med sine X'er ;-)) That's the attitude man går inn i nye forhold på, ferdig snakka :-))

Skjult ID med pseudonym Z fr. 21 sep. 2012 22:58

Vel......da hadde jeg ikke forsikret henne om det i det hele tatt, men gått utfra at alt var i orden til det motsatte var bevist. Om en mann skulle forsikre meg om at det IKKE var noe mellom han og hans eks, ville jeg blitt skeptisk :-)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 21 sep. 2012 23:01

Tror det der er litt sånn begge deler noen kommer liksom aldri helt over hverandre og faller stadig tilbake til hverandre. Selv hadde jeg kansje blitt litt skeptisk til at du har barn med 2 forskjellige mødre samtidig kan jeg jo godt havne i den situasjonen selv en gang med 2 fedre siden jeg er så ung. Egentlig syns jeg det høres fint ut at du har god kontakt med xn i min situasjon da ville du feks hatt mere forståelse for at jeg har relativt god kontakt med min. Vi har vært ganske gode venner i de 2 åra med barnefordeling og sånn nå har det blitt en smule værre å få til å kommunisere og vi er nok ikke venner lenger men det fungerer så og si ok med barnefordelingen og kontakten vi må ha der. Noe jeg i grunn tenker er fordi han har en ny dame uten barn og har man ikke barn og x styret selv kan det fort bli en del sjalusi og lite forståelse. Sånn for min del må jeg si jeg er litt glad for endelig og få mere fred og avstand fra min x og at han er litt opptatt på annet hold. Selv om jeg kan godt kan være venner med min x så er det greit å holde det på et platonisk nivå syns jeg sån for alles del om man kan kalle det "foretningsmessig" nivå. Blir lett kluss ellers vis man først begynner å finne på ting med barnet sammen osv er min erfaring..min x og jeg hadde en vane å kødde litt med hverandre om andre bekjentskaper vi hadde som hvem han data om dagen, hvem jeg deita osv.. tror vi trengte å være litt sånn kompiser i en overgansfase. Er jo tross at et menneske du har tilbragt masse år med..sannsynligvis da pga barn sammen.

Skjult ID med pseudonym TS fr. 21 sep. 2012 23:01

sitat
Hvis du er den jeg tror du er så var vel problemet mitt mer den useriøse måten du dumpet meg på. Ellers har jeg dårlig erfaring med menn som har barn fra før, ikke fordi jeg er sjalu på eksen, men fordi man alltid vil ha deres tidligere fortid hengene over seg som en mørk sky, og fordi maktforholdet blir utrolig skjevt når den ene har barn og den andre ikke.

Er det meg som TS du mener?

Eller noen andre ?

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 21 sep. 2012 23:01 Privat melding

Popcorn? Må jeg finne frem popcorn??

(kvinne 37 år fra Buskerud) fr. 21 sep. 2012 23:01 Privat melding

Hun bør jo sette pris på at du har fornuftig omgang og en vennlige tone med dine barns mødre,
Jeg synes ikke du skal forsikre henne om noe som helst, men ta det som en selvfølge at hun er voksen nok til og forstå at når man har barn, så må man sammarbeide, og at det er best for alle parter at det foregår på fredelig vis.
Hvis hun ikke forstår det og lager problemer ut av noe som er utelukkende positivt for dine barn, da ville jeg vel tenkt meg om, og vurdert om det er riktig dame.

Skjult ID med pseudonym Date fr. 21 sep. 2012 23:03

Ja jeg mente deg TS, men er jo sikkert ikke deg da, er vel fler menn her som har to barn med to mødre.

Skjult ID med pseudonym TS fr. 21 sep. 2012 23:10

Huff da, håper ikke det var meg, bor på sørlandet jeg da.

Skjult ID med pseudonym TS fr. 21 sep. 2012 23:11

Popkorn, ja hvorfor ikke, ;-)

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2012 09:58 Privat melding

Det ville vel helt klart vært et større problem om du ikke hadde gode forhold til dine x'er. Da bruker man mye tid og energi på å krangle, styre, bekymre seg og beklage seg over situasjonen og slikt påvirker jo stemningen også med den nye kjæresten. Å ha barn er et ansvar som krever samarbeid på en fornuftig måte, og hvis ikke din nye synes det er fint at du klarer det - til og med med to forskjellige, så har hun ikke sett et av de beste egenskapene dine! Det borger jo for at du kan samarbeide og ta ansvar også for kommende situasjoner sammen med henne. Så bare gode egenskaper dette! Og så fører jo også et harmonisk samarbeid med x'en til mer harmoniske barn - win-win.

Skjult ID med pseudonym lily** lø. 22 sep. 2012 10:25

Jeg er mye mer skeptisk til menn som IKKE har et godt forhold til eksen sin. Det viser jo ofte at han ikke har de egenskapene jeg ser etter i en mann. Selv om jeg vet at det også kan være damer som gjør at det er umulig å samarbeide. Men som regel er det to personer som avgjør om dette samarbeidet funker eller ikke.

Jeg er mer skeptisk til å måtte forholde meg til to ekser, til to tidligere svigerfamilier, til x antall besteforeldre...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam lø. 22 sep. 2012 10:25

Jeg ville kanskje ha latt være å snakke noen særlig om disse damene i det hele tatt på datene.

Hun har ikke noe interesse av dem, jo mindre hun hører om dem, jo bedre.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 22 sep. 2012 14:41

@svamp

såbra!

er jo en grunn til at xer faktisk er xer og ikke no annet :)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 22 sep. 2012 15:00 Privat melding

Du skal da ikke behøve å måtte gjøre noe spesielle greier for å forsikre henne om at det ikke er noe "på gang" med deg og exene dine. Har du ikke noe på gang med de, så har du ikke noe på gang med de. Hvis du allikevel må drive å forsikre henne konstant om at du ikke har noe på gang med de fordi hun messer om det, så vel... Det er fint lite du får gjort med andres vrangforestillinger.

Ellers så er det vel gjerne de som messer noe jævlig om at de ikke har noe på gang med exene (eller andre for den saks skyld), på eget initiativ, som gjerne har noe på gang med exene (eller andre)... =P

Oppsummert, det er kun to årsaker til at dette skulle bli et tema i det hele tatt.

1. Du har faktisk noe på gang med exene, og et dertil stort behov for å overbevise om noe annet.
2. Hun er oversjalu og innbiller seg alt mulig rart.

Kan kanskje snike inn en 3´er også. Som da er 1+2.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 22 sep. 2012 15:24

true anaslex :P