Alle innlegg Sukkerforum

Den værste date du noen gang har hatt....

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2012 20:09 Privat melding

Hadde vært litt morsomt å høre hvilke situasjoner man har havna i på date.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 sep. 2012 20:10

Huff....humrer....sukker....og sier at det kostet meg dyrt. Minst 10.000 kroner.
Men det er en historie jeg ikke kan fortelle. Jeg vet ikke om jeg ville vært foruten, men...... Nei, det ville jeg ikke!

Skjult ID med pseudonym feline12 lø. 22 sep. 2012 20:13

Vel, har opplevd å bli oppsøkt noen uker senere for å bli oppkrevd 50 lappen han hadde spandert på meg. Jeg hadde ikke ønsket videre kontakt så da ville han ha pengene tilbake. Han fikk pengene sine. Var i yngre dager dette. Han var vel rundt 20.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 22 sep. 2012 20:15 Privat melding

Huff. For å si det kort og godt, hun utgav seg for å være en helt annen person enn hun egentlig var. Den daten ble avsluttet før den i den hele tatt fikk begynt.

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 22 sep. 2012 20:17 Privat melding

Hehe, jeg ble innvitert på overaskelse-date med piknikk i parken. Dette var i mine yngre dager,da jeg var ekstremt pollenalergisk. Og jeg hadde selvfølgelig ikke med zyrtec ;)

Det ble en heller klein date, med vasne øyne, snørr og svette :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 22 sep. 2012 20:19 Privat melding

Jeg laget middag, han tok med vin :)
Hjemme hos meg (er en del år siden nå).

Begynte å merke at magen var litt rar etter hvert. Tenkte at det var vinen, og lot glasset stå litt. Gikk en gang på dass for å se om det kunne hjelpe. Men den gang ei.
Magen ble gradvis verre ganske fort. Men nevtne ingenting, så forsøkte å henge med i samtalen.

Det endte med at jeg svært brått måtte be daten om å finne veien selv ut. Og forklarte i hui og hast med veldig få ord hvordan ståa var i det jeg måtte løpe ned trappa for å rekke dassen.
Spydde som en gris hele natta :/
Og sengeliggende dagen etter fordi jeg fortsatt var skikkelig dårlig i magen.

Det positive var at det ikke var maten eller vinen :)
Vi meldte dagen etter, og han var frisk og rask :)
Så det var bare omgangssyka :) Den kommer jo ofte som kastet på en :P

Det "negative" var at det aldri ble noen date nummer to B-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 22 sep. 2012 20:27

Kan vel ikke kalles en date, men å yppe til bråk med en bekjent av meg er ikke dritsexy.

Skjult ID med pseudonym dama34 lø. 22 sep. 2012 20:32

verste FØRSTE daten /BLIND daten eg har hatt i mitt liv var når mannen skulle ta meg med ut spise,
meeen vi skulle stoppe innom ett sted på veien bare.....jada sa eg så høfligt atte :)

der ventet hele familien hans, mor, far, søsken, onkel, og en bestevenninne.
de var alle så glad for å treffe meg og var så lykklige på våre vegne, så der satt eg og snakket med svigermor mens mannen spilte biljard med onkelen sin.........

forsto ingenting, men hadde litt dårlig samvittighet ovenfor hans mor då....for at det ALDRI ble en andre date.......

Skjult ID med pseudonym dama34 lø. 22 sep. 2012 20:33

slå den dere.

Skjult ID med pseudonym mann36 lø. 22 sep. 2012 20:39

Mhm, jeg har opplevd det samme i Tønsberg for ca. 3 år siden. Hun hadde naboen sin med seg på et utested, og der var mor og datter, så det var veldig spesielt. 'ler' :)

(mann 38 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2012 20:40 Privat melding

Dama34......ouch.

Skjult ID med pseudonym mann36 lø. 22 sep. 2012 20:40

oh my god, fucking baylife! )))
Ha en god helg, jeg må dra. :)

(mann 36 år fra Akershus) lø. 22 sep. 2012 21:20 Privat melding

Så og si alle datene jeg har vært på har vært veldig hyggelige, men det var én som var litt klein (med ei jente fra Sukker, faktisk).
Hun jobbet i fengsel og var veldig full av fordommer overfor gutter som løfter vekter. Jeg ble derfor utsatt for et ganske kraftig avhør med litt upassende spørsmål om eventuell bruk av anabole steroider, og om "miljøet jeg vanket i". Litt urimelig, ettersom de fleste som trener på gymmet vårt er vanlige familiefedre, studenter og andre "ryddige" folk.

Da jeg hintet om at disse spørsmålene var litt ubehagelige og med et smil forsøkte å bytte samtaleemne ble jeg spurt - i en konfronterende tone - om dette var "vanskelige spørsmål å svare på". Jeg valgte derfor høflig å unnskylde meg og dra hjem, noe hun forsøkte å forhindre, faktisk. :)

.....et par uker senere ble jeg sammen med ei annen jente. Kanskje like greit. :)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2012 11:24 Privat melding

Jeg tok en øl med en kar som jobbet i narkotikaavsnittet i politiet, og som ba meg helt i starten om å ikke spørre om jobben hans fordi han kunne ikke snakke om den. Deretter snakket han ikke om noe annet enn jobben sin mesteparten av kvelden, så seg over skulderen til stadighet fordi han var redd for å bli gjenkjent av noen han hadde vært borti på jobben, og forklarte om og om igjen hvor hemmelig alt var og at jeg derfor ikke måtte spørre.

Men det verste var at han hele tiden satt og sjekket telefonen med et smått paranoid uttrykk, og det kom til slutt frem at han satt og overvåket ex'en sin. Da lette jeg bare etter et punktum i samtalen så jeg kunne pelle meg hjem.

Skjult ID med pseudonym sjokkedori sø. 23 sep. 2012 11:27

>har opplevd å bli oppsøkt noen uker senere for å bli oppkrevd 50 lappen han hadde spandert på meg

Uten å ha spurt Fuzick konkret om hva han mente, så tror jeg spørsmålet hadde mer med følelser mellom mennekser å gjøre...

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 23 sep. 2012 11:36

Hahaha, @Tiqui!

Minner meg om han som latet som han var spion i filmen "True Lies" ;-)

Skjult ID sø. 23 sep. 2012 11:47

Kom til avtalt tid til avtalt sted og så et meneske med langt grått hår og topplue på, ca 174cm høy.
Jeg viste på en gang at det ver han mørke, høye, kjekke mannen jeg mailet en stund med på Sukker men jeg valgte å ikke hilse denne gangen. Jeg snudde før han så meg og løp til bussen og rakk den. Trygg på bussen ringte jeg til ham men han tokk ikke telefonen. Senere på kvelden fikk jeg melding at han ventet på meg i over 1 time.
Jeg har fortsatt "Litt" dårlig samvittihet at jeg ikke svarte på denne mailen.

Skjult ID med pseudonym lily** sø. 23 sep. 2012 20:30

Var på date med en fyr som var helt annerledes enn det han hadde skrevet i profilen sin. Han lignet forsåvidt på bildene, men kroppsfasong og personlighet stemte ikke. Men jeg ga han en sjanse, og vi dro for å ta en matbit etter en kort rusletur. Hadde ikke tatt første biten en gang før han spurte meg "hva tenker du nå da, fremover? Hva syns du om det her?. Om oss, mener jeg".

Jeg fikk helt panikk! Man kan ikke spørre om det før maten er fortært. Jeg kunne sagt sannheten og sagt at jeg synes han var rar, hadde løyet om det meste på profilen sin, og ikke var slik jeg trodde. Men da kunne jeg like gjerne reist meg og gått. Jeg var sulten, ville spise mat. Så jeg prøvde å skvise frem et smil, nikket og sa "joda, det er hyggelig det her". Spiste fort, vi gikk ut, og heldigvis kom tbanen min med en gang vi kom på stasjonen, så jeg bare løp ombord og ropte hadet. Ja, dårlig gjort, men jeg sendte sms dagen etter og sa at han nok ikke var den rette for meg....

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 23 sep. 2012 20:38

Haha, dette er good reading! :)

(mann 42 år fra Telemark) sø. 23 sep. 2012 20:47 Privat melding

Nå er ikke det jeg skal fortelle om noen dårlig date, men siden tråden handelr om ting man har opplevd på date så føyer jeg den til. Det har seg sånn at jeg har astma, engang reagerte jeg på en prafyme en dame hadde brukt! Vi spøkte litt med hva ho skulle fortelle vennene sine...."han fikk en allergisk reaksjon"!

(mann 43 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2012 20:47 Privat melding

Tror det var i 2009, hadde skrevet og snakket på tlf med en jente noen uker.
Så skulle vi møtes og jenta var blind :(
Ble en noe merkelig date ;)
Og det ble med dette møte også :)

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 23 sep. 2012 20:59 Privat melding

Var sist gang jeg var singel, skulle date en som hadde hatt et bilde på lang avstand( gjør man bare en gang)
Mannen var kortere enn meg ( feil høyde oppgitt) håret var grått- farget blått!! skulle nok vært svart, .. og ville gjerne at jeg ble med inn på hotellrommet.( NEI!!!).. men dette var ikke det verste, .. det var at den internasjonale jobben hans ... besto i å være våpenhandler for et stort amerikansk firma.. For pasefisten meg var ikke dette noe god match..Men snill som jeg var( har lært litt siden den gang) drakk jeg pliktskyldig teen, pratet med mannen i en time før jeg fant en unnskylding til å kunne gå,

Skjult ID med pseudonym MF sø. 23 sep. 2012 21:00

Date 3 (første deit var småklein, men praten gikk lett og det var OK å prøve en gang til), 2 date var OK og vi havna til sengs, men snakket da om at jeg ønsket å ta ting litt seinere, og at vi heller skulle finne på ting sammen, oppleve ting sammen slik at vi kunne bli bedre kjent og ikke la sex overskygge hele bli-kjent-prosessen.

Så tredje date hadde vi planlagt å gå på en slags teatergreie. Han kom og var pissefjern, og mente jeg overdreiv når jeg reagerte ved å si at jeg ikke synes det var så OK, fordi ingen kunne jo merke at han var fjern. Han brukte mye av tiden på å avhøre meg om hvordan han oppførte seg mens han er fjern, og om hva det er som gjør at jeg merka det.

Ikke noe fjerde date.

Skjult ID med pseudonym Lipstick sø. 23 sep. 2012 21:13

Var på 1 date og vi skulle bowle, noe jeg ikke hadde gjort på veeeldig mange år. Fikk utdelt sko og bane, og "damene først"- som den gentlemannen han var. Det er jo en strek som man helst ikke skal tråkke over, fordi banen er oljet, men i min glemsel tråkket jeg over den og sklei så lang jeg var, og der lå jeg da på ryggen med bowlingkula i armene. Det må ha vært litt av et syn, og litt av et førsteinntrykk jeg må ha gitt der :-) Dette var jo da ca 5 minutter inn i daten, og jeg tror aldri jeg har vært så flau :-) Resten av daten gikk med til å forhindre flere uhell på banen for min del, så litt slitsomt for å si det sånn. Men hyggelig fyr altså:)

@Omega: Apropo 400 poeng i bowling, meget tvilsomt hehe. Banerekorden der vi var lå på ca 250 poeng eller deromkring :-)

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2012 21:34 Privat melding

En gang var jeg på date med en kar som midt i middagen fortalte at han hadde "spesielle seksuelle preferanser", det gikk ut på at han var underdanig og likte ting som å bli dryppet stearin på, tråkket på, snakket stygt til og ligge i hundebur osv. Jeg er ikke helt der, så det ble ikke noe mer. I etterkant av daten sendte han meg mmser hvor han stod naken på alle fire med hundebånd rundt halsen og skrev "sikker på at dette ikke er noe for deg?" Jeg har sluttet å spise middag med karer jeg ikke kjenner :)

Skjult ID med pseudonym lily** sø. 23 sep. 2012 21:55

@Sussefjes: Hahahahahahaha! Håper du har tatt vare på de bildene.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 23 sep. 2012 22:02

Hahaha kan jo ihvertfall vente til 2 daten med å snakke om sex :P

Skjult ID med pseudonym bat sø. 23 sep. 2012 22:06

@Sussefjes

Du skulle ha slått til.
Dere ville ha sluppet alle hundehårene, samt hundeskatten :)

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2012 22:25 Privat melding

Mhmm, nesten så jeg angrer nå... :) Dessverre ikke spart på bildene.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 23 sep. 2012 22:54

@sussefjes

hahaha!!! v'ært borti det med hundebånd faktisk..en kar jeg skulle leie ned i kjellern...hehe.. holdt på å le meg totalt skakk mens fyren tydeligvis tente noe voldsomt på dette...not my cup of tea litt i drøyeste laget ;)
hehe mye rart...

@lily

har også opplevd noe ala det der hørtes litt ut som samme fyr hehe men sikkert bare en i samme kategori var øl og ikke middag men..jeg takket for meg etter 15min og sa at dette ble litt drøyt...herlighet utrolig plagsom fyr! så dro jeg på byen aleine i stedet når jeg først var stæsja opp og var i sentrum..:P aldri hatt en så kort date!

Skjult ID ma. 24 sep. 2012 09:53

Haha jeg må ha den beste historien her.. Skulle da på blind date med en her på sukker. Vi skulle nå egentlig på middag, jeg tok da bussen til den holdeplssen han fortalte meg, og der møtte han i en sliten joggebukse, t-shorten var litt for kort og rakk ikke ned til bukselinningen, Hårte var fett og lå i en type sleik. Vi håndhilste og det så neste ut til at han sikklet der han sto. SÅ gikk vi inn til han '' ikke middag'' hvor han fant frem Sushi fra Meny, som mamma hadde kjøpt! Jeg kom meg fort ut derfraa, men det hele endte i at han oppførte meg som daglig leder i hans firma uten noe forespørsel om det. Måtte til slutt gå til anmeldelse av forholdene for og få meg fjernet fra nettsiden hans. Han sender fortsatt meldinger til meg med oppdatert info om firma sitt!

Gaaaaaaaaaaaaling!!!

Skjult ID ma. 24 sep. 2012 11:13

Haha jeg må ha den beste historien her.. Skulle da på blind date med en her på sukker. Vi skulle nå egentlig på middag, jeg tok da bussen til den holdeplssen han fortalte meg, og der møtte han i en sliten joggebukse, t-shorten var litt for kort og rakk ikke ned til bukselinningen, Hårte var fett og lå i en type sleik. Vi håndhilste og det så neste ut til at han sikklet der han sto. SÅ gikk vi inn til han '' ikke middag'' hvor han fant frem Sushi fra Meny, som mamma hadde kjøpt! Jeg kom meg fort ut derfraa, men det hele endte i at han oppførte meg som daglig leder i hans firma uten noe forespørsel om det. Måtte til slutt gå til anmeldelse av forholdene for og få meg fjernet fra nettsiden hans. Han sender fortsatt meldinger til meg med oppdatert info om firma sitt!

Gaaaaaaaaaaaaling!!!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 24 sep. 2012 11:26

Får du lønn og eller? :)

Skjult ID med pseudonym candy ma. 24 sep. 2012 19:28

Jeg inviterte en kar rett hjem til meg som en impulshandling. En fra nettet. Vi satt og pratet i et par timer hvor det etter hvert kom frem at han hadde sittet inne 5 år for bankran med våpen.... Hjelp! Fikk noia uten å kunne vise det. Jobbet meg gjennom
Daten med mottoet " ikke bli drept .. Ikke bli drept" :D

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 sep. 2012 19:40

*humrer av Ikea-tur*

Skjult ID med pseudonym JSSJ ma. 24 sep. 2012 19:43

I himmelens navn BT!!! Hva gikk gjennom hodet ditt den dagen? ;P Hehe
Håper virkelig du spanderte noen svenske kjøttboller på henne ;)

Skjult ID med pseudonym sirene ma. 24 sep. 2012 20:22

...og en soft-ice...! ;-)

Hei på deg, JSSJ- triveli å sjå dæ :-))

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 sep. 2012 20:24

BT????

Skjult ID med pseudonym JSSJ ma. 24 sep. 2012 20:28

Det samme til dæ Sirene ;)

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 24 sep. 2012 20:33

Var på date med en dame som begynte å grine 2 ganger i løpet av daten. Første gang hun begynte å grine var fordi jeg hadde for mørke og lite "glade" klær på meg (aka. grå genser og mørk olabukse), hun mente jeg burde hatt på meg noe rosa og rødt for de fargene likte hun. Så avsluttet hun med å grine da avskjedsklemmen min var for "kald" og kort. Det positive er at vi idag er gift og har 3 barn......not.