Alle innlegg Sukkerforum

Enda mer om lørdagen

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2012 22:53 Privat melding

Nå skal ikke dette handle om min egen ubetydelige person, som gjennom en informell konsensus mellom meg og de øvrige deltakerne (spesielt damene) ble tildelt en ren og skjær observatørstatus.

Men nettopp den posisjonen gjorde det mulig for meg å gjøre en like informell, men likevel interessant, feltstudie i kjærlighetens sosialpsykologi. Og det jeg la merke til var at flere av de tilstedeværende så ut til å flørte ganske hemningsløst med både to, tre og fire. Kom faktisk ut av tellingen flere ganger.

Nå er jeg langt fra å være "tilsynet for høy moral." Men jeg lurer litt på hvor seriøst dere tar dette her. Dette virket til tider mest som en uforpliktende, pubertal lek med andres følelser. Nesten som om ingen tilsynelatende ønsket å binde seg for mye opp til noen.

En observasjon!

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 23 sep. 2012 22:59

Var ikke det, men antar du har rett. Mange som vil teste flere gressplener før de velger tomt.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 23 sep. 2012 23:05 Privat melding

Tror du ikke at det var fordi vi mennesker søker kontakt? Og det er ikke så lett å få kontakt uten å snakke, og flirte? Og så var kanskje ikke kemien der, eller kanskje det var noe annet som manglet, og da gikk ferden videre til neste? Blir vel kanskje for noen en for for speed dating?

Nå bare synser jeg i vei, for jeg aner jo ikke hva andre tenker... Er vel derfor jeg og tok festen som en fest, og feiget ut når det gjaldt flirting for min del:)))

Skjult ID med pseudonym Frigg sø. 23 sep. 2012 23:08

Om man er singel, kan man ikke smile og være hyggelig til mer enn person om gangen?
Hvor langt er du fra å være "tilsynet for høy moral"? Kan ikke mennesker bare gjøre og være det de mener er til det beste for dem da, nettopp slik du selv gjør?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 sep. 2012 23:14 Privat melding

Hva? Man "leker jo ikke med noens følelser" når man for første gang prater med noen på byen, og deretter forlater de for så å prate med noen andre? Hvis så er tilfellet bør den snurte personen ta seg en pils til og ta livet litt mer med ro.

Nå vet jeg ikke hva du mener med "flørtet hemningsløst" da jeg ikke var der, men hvis dette er "vanlig" flørting så ser jeg ingen harme i dette. Hvis det derimot var samleie eller lignende, rett ved baren, og det med flere personer, så skjønner jeg at folk kan synes det er litt lumpent gjort.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 23 sep. 2012 23:32

Jeg er ganske utadvendt av meg - snakket med flere jenter, selvfølgelig. Jeg ser ingen grunn til å bli trofast mot noen i en slik setting, så sant det ikke føles riktig (at det blir gnist etter tredje setning).

Jeg tar ting som de faller seg og tok ikke dette så høytidelig heller. Jeg hadde det gøy og var ikke målrettet ifht noe som helst, slik jeg har om jeg er ute på byen for øvrig - børst og blid :)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 23 sep. 2012 23:35

@fragleberg

haha da hadde festen blitt rimelig intresang tror jeg ;) :P

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 24 sep. 2012 11:57 Privat melding

Festlig! Du dro på sukkerfest og ble stående å telle hvor mange de forskjellige smilte til?

Vi har ikke samme mål og ikke lik måte å nå våre mål -er vel greit at folk gjør SIN greie? Veldig så opptatt alle er av å mene noe om andres måte å gjøre ting på..

Skjult ID med pseudonym Puslespill ma. 24 sep. 2012 21:32

Hallo, er du helt skrudd, TS? Selvfølgelig prater/flørter man med flere. Det er jo ikke sikkert den første man prater med matcher helt. Etter min mening bedre å prate med noen enn å se på de teite matchtallene, som kan gi en pekepinn, men ikke nødvendigvis stemmer med virkeligheten. Jeg er bare sosial og prater gjerne med den som tilfeldigvis står ved siden av meg uten at jeg legger all verden i det. For å si det sånn: jeg prater gjerne med mange jenter og går hjem alene etter å ha kost meg og vært sosial enn å være veggdyr. Selv om det er interessant å observere innimellom. Jeg gjør begge deler.

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 24 sep. 2012 21:51

Veggdyr.

Det ordet er det visst brukt av mange her.

Det å være veggdyr må være litt av en tilværelse.