Alle innlegg Sukkerforum

hvor langt kan noen menn gå her med sex trakkasering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 23 sep. 2012 23:49

Jeg har fått meldinger med kun seksuelle antydninger idag,jeg føler meg krenket,jeg er her for å søke en seriøs partner,men,dere menn
har noen menn blant dere som gjør at vi damer blir skeptiske,jeg fikk nå etter avslag fra meg tidligere idag om jeg ville se hans,vel,dere vet hva jeg mener,jeg er ikke prippen,men hvor er grensen,jeg måtte blokkere ham nå,men nå undrer jeg hvordan en mann jeg ikke kjenner kan trampe slik på min selvrespekt,finnes det flere av den typen her inne bør de rapporteres.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 23 sep. 2012 23:52 Privat melding

Er heldigvis veldig få. Men for å hjelpe dine medsøstre, blokkerer og rapporter:)) Det gjør ihvertfall jeg de få gangene noen har tråkket over mine grenser:)) Og husk, de fleste menn her er flotte herlige respektfulle menn som syns disse løse kanonene er like forferdelige som vi gjør ...

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 23 sep. 2012 23:54

Synd det ikke er lov, men de burde offentliggjøres på forum slik at andre lettere kan styre unna dem + at vi normale menn kanskje kan slippe å bli mistenkeliggjort

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 23 sep. 2012 23:55

Synd det ikke er lov, men de burde offentliggjøres på forum slik at andre lettere kan styre unna dem + at vi normale menn kanskje kan slippe å bli mistenkeliggjort

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 23 sep. 2012 23:56

ja,det har jeg gjordt,men de ødelegger også for andre,og klart blir man skeptisk,

(kvinne 49 år fra Aust-Agder) sø. 23 sep. 2012 23:58 Privat melding

Har hatt en del av dem,de fleste veldig unge menn,er karnskje de som har mest behov for å vise frem ....?

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 24 sep. 2012 00:00

tror ikke jeg er alene om dette,,så,ja,de burde vært heng ut med bilde,da de ødelegger for andre,han er nok her enda
til andre damer får det samme sjokket jeg fikk idag.kunne klart meg uten.takk for svar.

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 24 sep. 2012 00:01

nei,en voksen mann,slutten av førtiårsalderen,så det sier sitt,,

Skjult ID med pseudonym Za ma. 24 sep. 2012 00:03

Hvorfor kan aldri vi gutta bli sextrakasert? URETTFERDIG! Kom igjen, jenter, kjør på med eksplisitte, nedrige meldinger:)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 24 sep. 2012 00:09 Privat melding

@Za tror faktisk ikke alle menn ville satt pris på det ... Og er sikkert noen kvinner som også hlder på slik, men jeg tror det sier noe om menneskesynet jeg ..... og det kan nok trenge en revurdering...Og kanskje selvrespekten også ...Tror i bunn å grunn at mennesker som har behov for å trakkasere andre, nok ikke har det så greit med seg selv.... eventuellt mangler noen viktige deler av empati:))

Skjult ID med pseudonym The One ma. 24 sep. 2012 00:09

Klappe klappe og dere damer sier det er feil at menn over førti kaller seg gutter ;-) hehehe neida det er jo selvfølgelig en litt ehhh umoden oppførsel, men her ser jeg et par paradokser. For det første hadde dere damer gjort det samme overfor oss menn så hadde vi jubla og ikke blokkert, for det andre så er det jo litt rart at en dame på femtitre blir sjokkert av å se en penis ;-))

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 24 sep. 2012 00:12

Det finnes alltid noen få griser i alle aldre som ikke har knekt den sosiale koden og ødelegger for resten. Har ikke noe imot å snakke om sex med kvinner her, men det sparer jeg gjerne til det føles naturlig og man har funnet tonen over et par meldinger først.

De som sitter og napper til damene på videochatten er et ganske sprøtt fenomen egentlig.

Skjult ID med pseudonym Za ma. 24 sep. 2012 00:13

Gilia73: Joda, skjønner det:) Jeg mener at de som holder på sånn må være litt tilbakestående i hodet.

(mann 31 år fra Akershus) ma. 24 sep. 2012 00:17 Privat melding

Dere er fullt klar over at det finnes en "blokker" funksjon for nettopp folk som blir for plagsomme med sånt?

(mann 38 år fra Østfold) ma. 24 sep. 2012 00:18 Privat melding

Vel hva skal man si? Velkommen til internett (eller verden).

Hvis det at ÉN fyr spør om du vil se snoppen hans gjør at du blir krenket(???) og skeptisk til menn generellt så bør du ta å stikke fingern litt i jorda altså.

Det var ÉN fyr. Det er noe helt annet enn samtlige.

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 24 sep. 2012 00:19 Privat melding

Flott Za , begynte å bli beskymret:)) Så det var bare internett humoren jeg ikke catchet... ikke alltid like greit med det skrevne ord ....:))
Er jo egentlig dumt for alle de flotte menneskene her inne at det finnes, mindre hyggelige mennesker.... Håper TS klarer å riste det av seg, og heller kjenne på hvor mange gode mennesker som vil andre godt som er her:)) Er ihvertfall det som hjelper meg de dagene jeg kan bli litt misstrøstig, og dessillsionert:))

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 24 sep. 2012 00:39

TS

Imponerende lang setning uten bruk av punktum :))

Men til saken. Bare blokker og rapporter! Ikke heng deg opp i de som du ikke er interessert i, men bruk den heller på noen som er verdt det:)

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 24 sep. 2012 00:46

takk,men det er noe som heter komma også,jeg har mer enn videregående utdannelse,ellers ha en fin kveld.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 24 sep. 2012 00:53

Hvor langt enkelte kan tillate seg å gå med sexmeldinger her inne? Så langt de har skamvett til, oppdragelse, sosiale antenner, behov...jeg aner ikke.
Jeg ser ikke noe spørsmål i startinnlegget, men jeg tenker som så at det er opp til hvert enkelt medlem her inne å sette grenser for hva slags kommunikasjon de ønsker med andre. Så da er vel en blokkering på sin plass?
Utover det handler selvrespekt...for meg...om å sette nettopp de grensene ift hvordan jeg tillater andre å behandle meg. :-)

Skjult ID med pseudonym årstall 46 ma. 24 sep. 2012 00:55

Er ikke lett alltid å være mann heller. Ikke alle er som i bonderomantikken, og godt er det. I går sendte jeg litt tullemelding sent og såret mulig ei jente. Angrer på det selv pm det bare skulle være forsøk på ironi. Det fungerte dårlig. Nakenbilder sender jeg aldri.

Skjult ID med pseudonym anonym-mus ma. 24 sep. 2012 01:32

har selv fått tre *sexgalne* menn på innboksen idag, må være noe med været......elller mulig de var på sukkerfest igår og ikke fikk seg noe? blokk blokk og blokk men trist likevel......ubehagelig.....

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 24 sep. 2012 07:05

Sånne menn finnes der ute. Og de aller fleste av oss liker dem akkurat like godt som vi liker flått, iberiasnegler og lignende.
Det er bare en formildende omstendighet her. Og det er at han har skrevet til en voksen dame som kan heve seg over dette.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 24 sep. 2012 07:15

Kanskje på tide å si velkommen til internett.
Du vil alltids møte på raringer, er bare å heve seg over de, og ikke bruk hjernekraft på å irritere deg.
Rapporter og blokk :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 24 sep. 2012 08:07

Det var ikke meg (denne gangen) :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 24 sep. 2012 11:25

hahaha!
Hadde ledd ti ljeg hadde falt av stolen om jeg hadde fått en slik melding.
Men nå er det vel mest menn som sender sånne, uansett alder og virker det som :)

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 24 sep. 2012 11:38

Velkommen til internettworld :-)

Skjønner at for noen kan slike meldinger være krenkende, men sånn er det da virkelig ute i irl også, setter meg ikke ned å skriver avisinnlegg dagen etter en bytur heller, fordi noen tok meg på rompa eller lurte på om jeg ville være med hjem.
Det er da bare å være avvisende mot de du ikke vil ha kontakt med (blokk), og ferdig med det. Er vel ikke noen sjokkerende overraskelse at noen menn er direkte og pågående, alltid vært slik og det kommer heller ikke til å endres. Sikkert på at det finnes sikket noen kvinner som er slik også.... iallefall på fylla på byen i det minste..

og ja de kan gå så langt du bare ønsker eller ikke ønsker om du lar de få lov.

men penisbilder er vel ikke noe å bli sjokkert over i voksen alder.... hehe. Mange "morsomme" opplevelser med slike bilder... menn sender mange ganger bilder av penis før ansiktsbilde...ikke noe nytt fenomen :-)

Tror jeg skal endre taktikk å sende ut musebilde først jeg også....lurer egentlig veldig på hvor mange menn som blir å blokke meg, i forhold til hvor mange kvinner som blokker menn med penisbilder?

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 24 sep. 2012 12:12

Menn er mer visuelle enn damer på generelt grunnlag, så vi setter vel mer pris på nakenbilder enn dere gjør. Det er ikke alle menn som tenker så mye over dette og tror at damer virkelig vil sette pris på bilder av staken over noe annet, uten å tenke over at damer flest blir tent mer emosjonelt enn bare rent fysisk.

Skjult ID med pseudonym Khione ma. 24 sep. 2012 12:34

Femtiårene: Ahahahahahah! Jeg ler! Og jeg forstår godt at du lo av den mld selv!

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 24 sep. 2012 16:49

Var på Ikea i helga..og fikk meld om jeg kunne finne nye knotter til Kommoden...

så fant fram til avd, å skulle sjekke ut bilde for å finne lignende..... joda var ikke slike knotter jeg tenkte på....akkurat der og da.

Men penisbilde ( PS sarte sjeler ikke åpne bildelink!!)... http://farm2.static.flickr.com/1250/860179335_f0a9dd16ab.jpg fra sukkermann, som viste jeg var der.

Så der sto jeg flau, med en lattermild venninne og butikkdame..... sa noen passende uttrykk der og da, og han fått høre det :-)

Skjult ID ma. 24 sep. 2012 17:33

jeg vil tippe at grunnen til at noen menn blandt menn gjør dette er fordi noen kvinner blandt kvinner liker å bli behandlet på den måten der, og da blir disse mennene forvirret og tror det er sånt "alle" kvinner vil ha det.

og det der går begge veier, det kalles generalisering og er like dumt hver gang noen gjør det, mann eller kvinne.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 24 sep. 2012 17:45

haha makan må si jeg er rimelig lei av alle disse penisene selv...skjønner ikke greia hei jeg heter per vil du se kuken min liksom? gutter er noen rare vesner.. lurer på om det er noe med høsten men merket at litt mere bekjente av kategorien menn i det siste har fått det for seg å sende noe ala denne typen nakenbilder til meg..på mms.. blir litt sånn jaha ja? :P greit nok med internett dudes osv det er man vell mere vant til (desverre) er nok litt i overkant mye av det der..og her på sukker skulle man finne på å videochatte med noen...hehe og ja som noen nevner lenger opp her...gutter har en ting med å vise kuken sin FØR ansiktet når det kommer til internett! haha...uff...tross alt skulle jeg være intresert i en fyr er det ansiktet som ville gjort meg intresert...ikke kuken :P tar man seg en tur på chatroulette feks så er det vell 2 % av gutta der som IKKE sitter å drarn...uansett alder..igjen..mannfolk...skjønner meg ikke på dem :P

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 25 sep. 2012 11:30

Når profilene sier at de ønsker søndagskjæreste eller skriver sex direkte, da er det vel lov å sende førstemail der man sier man søker det samme? :)

Skjult ID med pseudonym petter`n ti. 25 sep. 2012 11:45

Personlig blir jeg mer sjokkert av noen som hevder å ha mer enn videregående skole, men klarer å skrive en slik "setning".

Ellers er det bare å slutte og klage. Noen menn er sånn. Slik er det og har det alltid vært.

Ellers lurer jeg mest på hva slags menn dere damer tiltrekker som gjør slikt. Basert på evnen til å formulere seg skriftlig, tror jeg det er korrelasjon mellom manglende evner i rettskriving (også kalt en grunnleggende ferdighet) og mottatte penisbilder fra menn med lav IQ og EQ.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 25 sep. 2012 18:25 Privat melding

Nå har jeg ikke lest kommentarene så kanskje dette er sagt allerede, men husk @TS, ingen, absolutt ingen, kan trampe på din selvrespekt om du ikke lar de gjøre det. Ja, jeg skjønner det var ubehagelig, men det burde ikke berøre din selvrespekt overhodet, da det forteller om vedkommendes karakter (eller rettere; mangel på sådan) og ikke din. Det er bare å riste på hodet over idiotisk framferd og rapportere vedkommende til sukkeradm, og gå videre, vedkommende er ikke verdt at du engang bruker energi på å bli sint eller lei deg, selv om det gjerne er en naturlig reaksjon, vær likegyldig til slike vesener, mer tid og oppmerksomhet skal de ikke få!

God og støttende klem til deg :-)

Skjult ID med pseudonym milla ti. 25 sep. 2012 18:51

Da har jeg opplevd en yngre mann utgi seg for å være eldre enn han er for å komme i betraktning......jeg er 46. Pussig opplevelse. Og med en seksuel undertone skjønte jeg jo hva han var ute etter....i første mailutveksling.. ja, ja....