Alle innlegg Sukkerforum

Til mange av dere flotte jenter.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ærlig!! to. 12 juni 2008 17:06

Hei alle jenter!

Nå har jeg vært her inne noen måneder, og kikket igjennom mange av profilene deres. Og ser så mange flotte jenter:-) Jeg har også vært innom og lest både på oppslagstavlen og i diskusjonsforumet med jevne mellomrom. Det er en ting som går igjen her over hele linjen, blant veldig mange menn. Vi har vel alle sendt våre mailer uten å få svar, og det er jo selvfølgelig kjipt!! Nå må jeg også si, at jeg snakker for de av oss som er så ærlige og selektive at vi ikke sender ut samme meldingen til 50-60 jenter i håp om napp!
Etter å pratet litt med en veldig flott jente her inne, skjønner jeg at mange av dere får utrolig mange meldinger. Både interessante og ikke. Og derfor kanskje ikke rekker å svare på alle?? MEN Å LESE DEM REKKER DERE!! Det tar faktisk bare 10-12 sekunder å lime inn "en hyggelig avvisning"!!!!! Da er det enkelt for oss som har vært ute i et ærlig ærend å godta dette, utelukke den aktuelle jenta og komme seg videre.
Husk at når mange av oss velger å skrive til dere er det jo av den grunnen som de aller fleste er her inne for!!! Og at man virkelig tror at den vi skriver til kanskje er drømmedama;-)
Jeg har et spørsmål om dette, siden jeg ikke vet, kun antar!! HVORFOR SVARER DERE IKKE??? Er det arroganse?? Redd for å såre noen?? Gidder ikke for at dere har så mange å velge mellom??

Hilsen en som er ute i ærlig ærend:-)


Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 12 juni 2008 17:16

Jeg har tid til å svare.
Jeg svarer de aller fleste, i alle fall på de to tre første meldingene.
Jeg svarer oftest ikke på slibrige henvendelser, noe det heldigvis er lite av i mailboksen min.

Kanskje noen er redd for å såre, og at man heller da velger å forholde seg taus?
Kanskje noen ikke ser forskjellen på å svare eller ikke svare ettersom det å ikke svare er et nei i seg selv?
Kanskje noen ytterst få ikke har tid til å skrive tilbake pga stor pågang? Dette gjelder ikke så mange tror jeg.
Så tror jeg at interessen for selve datingen kan være litt på og av, og vi er derfor noen ganger er mer/mindre immøtekommende
TIl slutt er det kanskje sånn at man snakker med noen, men lukker ikke dører før man vet hvor ting bærer hen og svarer derfor ikke?

(mann 42 år fra Oslo) to. 12 juni 2008 17:17 Privat melding

@Ærlig!!: Selv om du har noen gode poeng, dette er det mest debatterte temaet på sukker. Sjekk historikken i forumet her.

(mann 32 år fra Oslo) to. 12 juni 2008 17:23 Privat melding

Jeg gidder heller ikke svare på alt, selv om det allikevel er koselig med mail. Ser ikke helt problemet; får du ikke svar; drit i det, tenk "their loss" og rull videre:))

Skjult ID med pseudonym hansomspør to. 12 juni 2008 17:24

Vil oppfordre alle til å bruke "ikke interessant"-knappen oftere. Hvis alle brukte den aktivt, så ville vi fått en utrolig mye bedre arena for å finne noen som passer.

Og folk som ikke får svar bør kanskje også omdefinere dem som ikke svarer til "ikke interessant" etter en to-tre uker. Det vil gjøre det enklere og bedre for alle her inne.

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 17:30

Jeg skulle ønske sukkerforumet var delt inn i ulike temaer, slik at man slipper å bla gjennom flere sider før man kommer fram til forrige tråd med lignende tema.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 12 juni 2008 17:32

En søkefunksjon i forum hadde gjort susen ...

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 12 juni 2008 17:46

Jeg svarer dem som skriver til meg, og jeg synes det er veldig spennende og koselig når det lyser i postkassen min. Jeg er interessert i å bli kjent med folk, før jeg kan få et skikkelig inntrykk.

(mann 52 år fra Østfold) to. 12 juni 2008 18:08 Privat melding

Ang mrkrølle's kommentar.
Jeg tror det vil være håpløst å måtte gå inn i alle tidliger tråder for å finne ut om ett emne er diskutert.

De som henviser til tidligere diskusjoner kan gjerne finne frem tidligere tråder og enten bumpe de opp, eller legge en link til de. De som er nye vil vanskelig vite hva de skal skumlese etter, og hvor langt bakover de skal gå.

Søkefunksjon er sikkert greit, men da må man kunne klare å definere hva man søker på.
De som vil prøve å søke på eldre tråder kan gå inn på google og f.eks. skrive:
<søkeord> site:sukker.no
der <søkeord> erstattes med ett eller flere søkeord

Skjult ID med pseudonym KiRof to. 12 juni 2008 18:20

Noen svarer og noen svarer ikke. Og er det virkelig bedre å få en avvisning, selv om den er hyggelig. Det har også vært tilfeller at enkelte av damene gir ett pent avslag, og så dessverre får masse dritt tilbake.

Tror heller ikke at problemet gjelder bare damene, det er vel en del menn her inne om heller ikke alltid svarer?

Forresten, det virker som at trådstarter har fått med seg at mange klager på dette med svar, så da har han muligens fått med seg en del begrunnelser tidligere til hvorfor enkelte ikke svarer, og at dette er mere ett hjertesukk?

Ellers så er jeg enig i trådstarter at det er mye enklere å gå videre dersom man får ett avslag, d aslipper man å vente en ubestemt tid. Jeg har faktisk begynt å sende en melding nr 2 og sagt fra om at siden jeg ikke har fått svar på første melding så regner jeg med at jeg ikke var interresant og så ønsker jeg henne lykke til videre. Grunnen til det er at jeg f.eks. vil være absolutt sikker på at min første melding ikke tilfeldigvis gikk med i en ryddesjau, og på den måten forsvant fra hennes inn liste. I tillegg så viser jeg jo litt mere interresse, og håper jeg allikevel ikke virker for påtrengende.

Skjult ID med pseudonym hm to. 12 juni 2008 18:44

Jeg svarer ikke alle fordi jeg "glemmer" hvem jeg har fatt melding fra. Dersom det er ca 10 nye meldinger orker jeg ikke å ta vurderingen hvem jeg skal gi avslag eller ikke, pluss dårlig samvittighet viss jeg sårer noen. Men det er ikke bare damer som ikke svarer. Jeg får ofte ikke svar når jeg sender først, men får som sagt utrolig mange henvendelser fra gutter. Gutter vil vel ha første ordet, slik er vel spillreglene:)

Skjult ID med pseudonym KiRof to. 12 juni 2008 18:46

Forresten så har noen bumpa tråden "Avslag med eller uten svar ?" så den ligger nå ganske høyt oppe og har mange innlegg.

Skjult ID med pseudonym anejulie to. 12 juni 2008 19:03

Jeg svarer noen. De jeg ikke svarer er de jeg har elendig match med eller som jeg misliker utseende på. Kall det gjerne arroganse.