Alle innlegg Sukkerforum

Mannens fall - enda dypere

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) ti. 25 sep. 2012 18:14 Privat melding

Vi har hørt det før. Teknologien gjør oss overflødige. Kvinner trenger oss ikke lenger. Vil de ha barn er en liten tur med danskebåten nok. (Om de er edrulige nok til å ikke befruktes på båten, blir de det i alle fall når de kommer frem. Noen som har lurt på hvor den faktiske befruktningen finner sted på disse turene?)

Med ny teknologi forsvinner enda et element for oss menn. En sædcelle inneholder 37,5MB med DNA-informasjon. En gjennomsnittlig utløsning gir da 1587GB overført data i løpet av 3 sekunder. Det gir en effektiv overføringshastighet på 4,232Gbit/s. USB3 klarer 5Gbit/s. En penis gjør altså det samme som nyeste generasjon minnepinner, og pinnene holder det gående mye lenger enn oss! Snart kommer sikkert dildoer med USB3-tilkobling, antagelig laget av en mann (sviker!), som knekker vårt siste fortrinn.

Vi får håpe det snarlig blir normalt med 5+Gbit/s båndbredde på private internettforbindelser, slik at vi kan gjøre oss konkurransedyktige på nettdating!

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 25 sep. 2012 18:18 Privat melding

Hehehe knallbra...(den humoren traff lille geekete meg midt på) Men frykt ikke kjære deg, dere mannfolk er så gode til så mangt at det hadde vært skrekkelig synd om dere forsvant... Og det er flere av oss kvinner som mener: Takk og lov for mannfolk!!! ... Hvorfor ellers skulle vi være her inne??? ;-)))

(mann 38 år fra Oslo) ti. 25 sep. 2012 18:46 Privat melding

Pgmp, leser du også "I fucking love science"? Genial den teksten de kom med der. Lo godt på jobb.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 25 sep. 2012 18:54

Litt fritt inspirert av en mail av ukjent opphav som kom i dag. Mulig du kjenner rett opphav, Fuzick

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 25 sep. 2012 19:25

Det kommer vel snart eksterne harddisker som kan overta rollen som livmor også ;)

Så da er vi overflødige alle sammen B-)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem on. 26 sep. 2012 07:47

Den dagen menn (eller damer for den del) er overflødige, har roboter/maskiner overtatt. Det tror ikke jeg noe på, er bare science fiction. Mennesker er mer enn noe som kan substitueres, og annet vil gi mangel på f.eks. armkrok, en god klem, trøst på en dårlig dag, støtte i et vanskelig valg, å slippe å være ensom når ingen andre stiller opp.. Tror jeg stopper der, kunne fortsatt lenge jeg ;-)

Ingen er overflødige , hverken denne generasjonen, de eldre eller de yngre/neste generasjon. Maskiner er ikke tenkende vesener, og er lite koplekse sammenlignet med oss. Vi er så utrolig ulike at et sett med kloner lett hadde blitt satt ut av et datavirus .. fordi de er så like. Right