Alle innlegg Sukkerforum

Dillemma, er interessert i ei veninne til en god kompis

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoro ti. 25 sep. 2012 21:32

I sommer var jeg på fest til den veldig gode kompisen min. Der var det også ei jente som fengte meg litt. Senere på natten så dro vi til byen. Vi har alle en fin kveld og vennenene mine tar kveld en etter en og når kvelden er slutt så jeg igjen med hun og hennes vennnine.

Det ble det litt forsiktig flørting, mest med blikket og noen lure smil frem og tilbake. Me bestemmer oss til slutt for å ta kveld så jeg går sammen med hun og hennes veninne hjemover. Denne jenten fikk også nå jakken min siden det var kaldt.

Da treffer vi plutselig på han gode kompisen min på en benk. Han er opprørt, forbannet og ser ned i bakken. Jeg forstod at han hadde blitt dumpet. Dette viste seg å være denne jenta som jeg hadde flørtet forsiktig med, men hun hadde allerede avvist han mye tidligere den kvelden.

Kompisen min brettet litt ut om hun, og det viser seg at de bare hadde vært gode venner. Det hadde knapt engang gitt hverandre klem. Men han var meget interessert i mer. Og i løpet av kvelden så såg jeg aldri heller på noen måte at det holdt på, det holdt alltid god avstand og snakket lite med hverandre. De andre jentene måtte gå, så jeg sier til de at jeg sitter her med kompisen min en stund til og tar bare bussen hjemover.

Neste dag så tar jeg kontakt med denne jenta på facebook, må jo ha tilbake jakken min. Hun legger meg til som venn og jeg aksepterer under tvil, pågrunn av kompisen min. Men eg hadde jo sansen for denne jenta. Jeg hentet senere jakken hennes og pratet litt med hun om gårsdagen og om han kompisen min. Jeg hadde tenkt å spør henne ut igjen der og da, men jeg bestemte meg for å vente noen måneder til kompisen min "har komt seg videre".

I ettertid så har vi hatt lite kontakt, mest en god del over gjennomsnittet likes på facebook. Men jeg har blitt noe bedre kjent med hva slags person hun er, me har noen store ting til felles og lik humor. Nå har det gått noen måneder og jeg har veldig lyst å be ho ut på en date. Men jeg vet at min kompis ikke vil like det, har allerede diskutert det med han. Det er ikke sånn at han vil hate meg og bli uvenn om jeg prøver meg. Han mener jeg kan finne noen andre heller.

Men jeg liker veldig godt denne jenta, ho er så digg på alle mulige måte. Jeg tror også denne jenta har sansen for meg(og hun er av den veldig sjenerte typen og). Nå har det seg sånn at denne kompisen min har rotet litt med ei annen jente i de, og da føler jeg at det er på tide å spør ho ut på en date!
Men er jeg en drittsekk ovenfor kompis

Skjult ID med pseudonym Jochen83 ti. 25 sep. 2012 21:42

Nei. Sorry, men kompisen din høres ut som en sjalu dott.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 25 sep. 2012 21:42

Hvis det er en veldig god kompis syns jeg du skal respektere ham og la være å invitere henne ut på date.

At du ble venn med henne på face for å kunne levere tilbake jakka er jo bare tull, du ville helt klart noe mer! Man trenger ikke facebook for å klare noe sånt, det fins fortsatt andre måter å snakke med folk på. Så her kan du likegodt bare være ærlig.

Vi velger ikke hvem vi forelsker oss i, og noen ganger kræsjer det med vennskapsforhold.

Men du er ikke forelsket ennå, du har fortsatt valget, og kan VELGE å ikke gå inn i dette. Du vil treffe andre damer. Og du er jo her på sukker, så den tanken må jo ha falt deg inn også.

Nå tar jeg det for gitt at dette er en kompis du kan tenke deg å beholde i mange, mange år. Det er ganske viktig at kjærester passer godt inn i vennekretsen, for dere kommer til å omgås i mange sammenhenger.

(mann 38 år fra Telemark) ti. 25 sep. 2012 21:46 Privat melding

Er det en god kompis så setter du ikke vennskapet på spill for noe du ikke engang vet hva er...

(mann 38 år fra Østfold) ti. 25 sep. 2012 21:53 Privat melding

Er han en god kompis, så unner han det dette selv om han ikke syns det er så jævlig kult og kjenner at det stikker litt.

Skjult ID med pseudonym The One ti. 25 sep. 2012 21:55

Det er et ordtak som heter forelskelse kommer og går et godt vennskap består. Tror det er noe å tenke på i denne sammenhengen.

(mann 44 år fra Aust-Agder) on. 26 sep. 2012 08:04 Privat melding

Kjør på, er det en god kompis så skjønner han det. Siden han er på nye jaktmarker, er hun fritt vilt. Hvist enn skal ligge unna alle damer som sin kompiser synes er flotte, så blir det ikke mye igjen. (Men si det til han, og at du kan skjønne det vist han blir sur, men det hadde hadde vært fint om han sier ok, siden dere er kompiser)

(kvinne 29 år fra Akershus) on. 26 sep. 2012 08:09 Privat melding

Jeg mener du skal kjøre på :) Hvor mange flotte damer finnes det der ute :)

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 26 sep. 2012 14:18

Kjør på.

Dette kan være ditt livs kjærlighet, særlig siden du fortsatt ikke har sluppet tanken på henne. Og det bør din venn unne deg å finne ut. Hvis ikke så er han ikke en raus nok venn.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 26 sep. 2012 17:14

Hvis du snur situasjonen og setter deg i din kompis sitt sted, hvordan ville du forholdt deg?

(mann 36 år fra Oslo) on. 26 sep. 2012 17:23 Privat melding

Vanskelig, men jeg deler meningen med at skjer det, så skjer det, følelser kan man kke noe for. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Puslespill on. 26 sep. 2012 17:31

Jeg havnet, litt uplanlagt, hjemme hos ei dame som kompisen min hadde prøvd seg på i ukesvis. Han var dritsur i ca to dager. Så gikk det over og alt var greit.

Skjult ID med pseudonym Gerimax on. 26 sep. 2012 17:43

@Ts

Ville kompisen din gjort det samme for deg ? :-) tenk på det du ....