Alle innlegg Sukkerforum

"travle" damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 25 sep. 2012 22:32

En ting jeg har lurt på. Når man skriver en stund med dere damer og hvor dere plutselig ikke vil skrive mer. Hvorfor leser dere posten, svarer ca 1 uke etter på, hvor svaret er ca: "Beklager sent svar, jeg har vært så travel i den siste tiden med arbeid, bla bla bla" Jeg pleier å svare ca at det gjør ikke noe, neida du er ikke treg bla bla bla.

Det som forundrer meg, er at de aldri svarer på den siste. Hva skjer akkurat her, folkens, noen som vet???

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 25 sep. 2012 22:34

Ja, hvis dei er SÅ "travle", kvifor er dei da på sukker?

(mann 38 år fra Østfold) ti. 25 sep. 2012 22:34 Privat melding

...de regner med at du tar hintet?

Skjult ID ti. 25 sep. 2012 22:35

Kanskje de egentlig mente å avvise deg i den mailen, men glemte det fordi de hadde det så travelt..

Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 25 sep. 2012 22:41

Hmm.. hint, nei. Nå vet jeg hvor den ender oftest. Men så igjennom noen av disse nå, kremt. De kommer med spørsmål også, gjerne 2. Så hvis det var hint, ville dem ikke ha svart med meget få ord, gjerne bare en kort setning?

Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 25 sep. 2012 22:44

Har forresten også svart følgende "Hvis du ikke har lyst til å skrive mer, så går det bra altså??" men intet svar å få på den. De er rare.

Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 25 sep. 2012 22:48

@robinsve: Yes, de som ikke klarer å avvise over nett er meget pysete. Men hadde de bare svart 5-6-7 ord, da kan det kalles et reelt hint. Noe de ikke gjør.

Skjult ID med pseudonym cicero ti. 25 sep. 2012 23:46

Jenter kan aldri si noe rett ut, hvis de er for travle er de ikke egentlig interesserte i deg.

Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 25 sep. 2012 23:55

@cicero: De er jo ikke en annen rase fra blokksberg. Tipper det er omtrent like mange mannfolk som er like pysete. Har skrevet lignende selv til noen, hvis det har vært for mange å skrive til eller at jeg har hatt det travelt. Men hvis det er noen jeg ikke har villet skrevet noe mer med, hadde jeg ikke stilt noen spørsmål tilbake og setningen hadde vært kort.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 26 sep. 2012 00:04

Da har vi jo liksom avslutta greia ;) er sånn høflig frøken at jeg stort sett lar menna få siste ordet :P :);)

taha pføy! når det er sagt er gutter som og "tar den" altså så går begge veier ;D

men i 99% av tilfellene så vil jeg bare berømme dere sukkergutter er så høflige å behagelige å ha med å gjøre atte så sier man at man ikke er intresert etc så svarer de bare: takk for at du sa fra, lykke til videre. eller noe i den duren *flinke gutta*

Gir alle en go klem :D keep up the good work :)

Skjult ID med pseudonym Loffen on. 26 sep. 2012 00:14

hehe, jammen det er jo ikke en selvfølge at det der er en avsluttning:p Spesielt ikke om den kommer med ett par spm. Kanskje de da venter i spenning på nytt svar fra deg "M"

Nei da er d bedre å være litt frekk å heller si: Beklager jeg har for mange å skrive til eller hvis du er på date, så kan det også skrives. Jeg hadde blitt såååå glad hvis jeg bare hadde fått en, jeg sier 1, ærlig tilbakemelding. Hehe, jeg hadde strålt og tenkt, "det er håp, noen ærlige folk eksisterer"

Hvis jeg er på date f eks, så skriver jeg det til dem jeg skriver med.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 26 sep. 2012 00:19

hehe jeg veit det der ;) men jeg liker å liksom la gutta ha det siste ordet på den måten..nettop fordi det du sier der :P samme på facern det på kommentarer, likes og sånn...stort sett lar jeg gutta si det siste...nettop fordi erfaringsmessig så liker de jenter som er litt hard to get :P og jeg er nok en smule ekstra glad i den "leken" har aldri vært av den typen jente som kaster meg over en fyr og er all over med mld osv heller absolutt omvendt :P det er nok mitt problem og er alt for glad i å flørte på generell basis men lar sjelden noen slippe til å bli orntlig kjent med den ekte -m- :P ;) også liker jeg å ha makten i min hånd det er litt for gøy :P :))