Alle innlegg Sukkerforum

Disse fjelltoppene...............

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kora on. 26 sep. 2012 01:49

..gjør meg litt nervøs må jeg innrømme:-)

Altså først en liten faktaboks (les salgsplakat) om meg selv: jeg er kvinne, jeg er 40+ og velholdt, jeg har bra utdannelse, en jobb jeg trives i, eget hus og bil. Jeg har en sønn som er på vei ut av redet, og er fri som fuglen til å leve som jeg ønsker. Jeg er høy og slank og fornøyd med mitt ytre, og syns ikke det indre er så verst heller,. selv om vi alle selvsagt har forbedringspotensiale:-) Jeg trenger ingen mann,,,men jeg ønsker meg en mann. MEN...og her er mitt dilemma, JEG LIKER IKKE Å GÅ PÅ SKI OPP ALLE FJELLTOPPER:-)

Så mitt spørsmål til dere menn er ; Må jeg det? Eller kan jeg bli på hytta og lage mat og lese og drikke rødvin i solveggen mens du flyr opp og ned allverdens fjelltopper? Eller er det en dealbreaker?

Kan legge til at jeg gjerne blir med nedover...dvs dykker, at jeg gjerne går en fjelltur på beina og har mange andre interesser.

Dere skjønner det,,,at alle menn i passende alder og passende avstand som jeg liker profilene til har sånne derre bilder i albumet sitt. Jeg blir vettaskremt jeg, gitt:-) Noen innspill fra dere fjellski-menn? Evt anti-fjellski-damer? :-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 26 sep. 2012 01:53

Jeg går gjerne på fots eller ski opp hva som helst så lenge det er muligheter for å komme seg frem, men det er ikke noe must for meg, ei heller visst en eventuell partner ikke liker den ene aktiviteten, så drar jeg heller alene. Virker som det å bestige fjell er veldig viktig her inne, visst jeg får med min på noen turer med hunden rundt området der jeg bor så skal jeg være fornøyd med det. Og om hun kanskje vil mer så tar jeg heller det som det kommer.

(mann 38 år fra Østfold) on. 26 sep. 2012 01:57 Privat melding

Spør de det gjelder? Det er vel en sånn fin knapp du kan trykke på inne på profilen til disse mennene du liker, hvor du kan sende de en melding. Der kan du f.eks spørre om slikt. Dagens tips =)

Skjult ID med pseudonym samisk on. 26 sep. 2012 02:29

Ingenfjelltopper ingenmenn
allefjelltoppe rallemenn

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 26 sep. 2012 11:30

Det er jo en mellomting mellom å bestige alle topper og å ikke gå ut i det hele tatt. Synes det er bra om damen blir med å gå bortover i behagelig tempo, jeg.

Skjult ID med pseudonym TheGee on. 26 sep. 2012 17:19

Etter hva jeg har forstått er jeg mann... og holder meg langt unna fjelltopper og slikt. Trening kan gjøres innendørs også det... Koselig å lage mat også.

Og... det er ikke noe annerledes for veldig mange damer her. De løper opp eller ned fjelltopper alle dager hele året. Og tilbringer 300 av årets 365 dager på ekstremsport-ferier. Gudene vet hva de gjør de siste 65...

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 26 sep. 2012 17:20

Det iKommode sa..tror jeg stemmer veldig :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 26 sep. 2012 17:26 Privat melding

Blir fint værende sammen med deg på hytta, med rødvin og sjokolade!

Skjult ID med pseudonym Calvados on. 26 sep. 2012 17:32

@ TS:

I'm your man !!! Jeg styrer unna fjelltopper med ski på beina. Styrer forresten unna ski generelt :-)

Skjult ID med pseudonym Kora on. 26 sep. 2012 20:21

@ alle: Tusen takk for gode innspill. Da er det fortsatt håp for meg her inne. Og det er selvsagt ikke slik at jeg ikke går ut i det hele tatt. Bare jeg slipper å ha på meg ski, blir jeg gjerne med ut jeg:-)

Eller,,,,jeg blir muligens på hytta sammen med sta og drikker rødvin og spiser sjokolade:-)

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 sep. 2012 22:12 Privat melding

Selv om jeg er aktiv og trener behøver ikke dama være like aktiv selv. Kan godt gå på fjelltopper, og har bilder fra tur, rafting etc.. men dette betyr ikke at det er dette jeg driver med hele tiden. Har raftet en gang i hele mitt liv.
Det er vel for å vise at man også liker å bevege litt på seg, at man liker å finne på nye ting av og til.

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 sep. 2012 22:17 Privat melding

Forresten så blir jeg også litt nervøs av damer som skriver "Koser meg gjerne med rødvin mens jeg slapper av i sofaen", sitter dere og bælmer innpå med alkohyler dagen lang? hehe :)

Skjult ID med pseudonym Kora on. 26 sep. 2012 22:26

@Fuzick: hahahahaha:-) Neida, ikke jeg ihvertfall. Vinhylla mi er stort sett full, og det er ikke fordi jeg fyller den på ofte akkurat. Men så har jeg ikke den setningen i profilen min heller da:-)

Jeg ser at innlegget mitt om fjelltopper kan gi inntrykk av at jeg heller vil drikke enn å gå, og det er jo ikke tilfellet da:-). Det er bare skia jeg ikke vil ha på meg:-)

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 sep. 2012 22:37 Privat melding

Hehe, var bare min måte å få frem at selv om det er ett bilde, eller en setning i profilen så trenger det ikke bety at folk driver med det absolutt hele tiden :)

(mann 34 år fra Rogaland) on. 26 sep. 2012 22:49 Privat melding

Om du ikkje er med opp, så bærer eg deg opp!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 26 sep. 2012 22:53 Privat melding

@ ts.. gjør som meg.. jeg har skrevet det i profilen min, og får ganske mye meldinger pga det da :p
jeg har skrevet
" Jeg kan bli med i skog eller mark hvis vi har med pølser og termos med noe godt i, men jeg er ingen fjellgeit, så å løpe fra fjelltopp til fjelltopp, for ingen åpenbare årsaker, er ikke helt min greie.. "
funker fint det :)

(kvinne 51 år fra Akershus) to. 27 sep. 2012 01:07 Privat melding

@vaffelmannen: "slenger meg på ryggen din og gleder meg til vaffel når vi kommer på toppen" :-D

@nortibia: takk for tipset. Lurt:-) "kopierer og endrer" :-)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 27 sep. 2012 01:16

Er absolutt ikke glad i ski eller andre skliende ting i full fart som brukes om vintern..skummelt! kan til nøds gå bortover ski over et vann for å komme til hytta..men kan godt bli med på fjelltopper og tur ut bare det er på beina :) eller godt og godt...vil absolutt gjerna ha en kar som drar meg med på tur jeg :D for en gutt som faktisk LIKER det og ikke bare gjør det for min skyld hadde vært såå flott...bare det ikke er ski da ;) men jeg kan godt bli med ut både å kaste snøball, bygge borg, bygge snømann og sånn det er null stress :)

(mann 43 år fra Buskerud) to. 27 sep. 2012 10:56 Privat melding

Ja nå er det også negativt å gå på toppturer på ski også nå...
Tror ikke vi gutta er interessert i å tvinge dere jenter med på det, men la oss da i det minste få holde på med det som en "min greie".

Å sitte i sofakrok med temme og rødvin kan ein gjøre ved sykdom eller pensjon, spør du meg!!

Dere jenter skjønner ikke det at mange av disse gutta som driver med en eller annen hobby/sport er fornøyd bare de i det minste får gjort dette sammen med likesinnede eller alene og det hadde bare vært et ekstra pluss om dama eller partneren din hadde lyst å prøve det.

Samme hvis dama mi skulle hatt en for meg en "boring" greie å holdt på med.. Jeg hadde ikke blitt med på det, men helt greit at hun dreiv med det.

Se på Trine rein og Lars monsen... To hvidt forskjellige personer kan du si, men jeg tror de lar hverandre leve ut sine interesser.

Skjult ID to. 27 sep. 2012 11:57

Noen går på tur for fjelltoppen sin del, andre nyter turen. Eg er blandt dei siste, kan gå lange turer, men halser ikkje avgårde for å nå ein bestemt topp.

(mann 43 år fra Buskerud) to. 27 sep. 2012 12:42 Privat melding

Ja for meg er det der livet leves.

Mange av oss som driver med fiske, toppturer osv. får ikke uka til å gå fort nok slik at vi kan utfolde oss..

Og mann45- les første innlegget skikkelig... sitat

"Så mitt spørsmål til dere menn er ; Må jeg det? Eller kan jeg bli på hytta og lage mat og lese og drikke rødvin i solveggen mens du flyr opp og ned allverdens fjelltopper? Eller er det en dealbreaker? ""

"Dere skjønner det,,,at alle menn i passende alder og passende avstand som jeg liker profilene til har sånne derre bilder i albumet sitt. Jeg blir vettaskremt jeg, gitt:-) Noen innspill fra dere fjellski-menn? Evt anti-fjellski-damer? :-)""

Det er klart ingen vil tvinge deg på tur eller annen aktivitet av hverken det ene eller det andre slaget!!

Det blir nesten det samme som jeg skulle bli vettaskremt av de som driver med basehopping.. Jeg ser gjerne på, men det er en skremmende tanke å prøve det med tanke på hvor galt det kan gå hvis utstyret svikter.

Kunne gjerne vært sammen med en slik jente jeg, men ikke f... om de hadde fått meg til å hoppe utfor.

Jeg tror det er noe med oss gutta som driver med slike topptur og skiaktiviteter ikke kan være det for uten når vær og skiforhold tilsier at det kan bli en bra dag..

Tror dere bare må drite i denne scorematchen til sukker for selv med 98-99 i score så kommer svaret at vi desverre ikke passer sammen.

Da er det noe helt rivende galt med disse valgalternativene, eller at det er alt for mange svaralternativ, eller for lite...

blir ikke helt klok jeg!

(mann 43 år fra Buskerud) to. 27 sep. 2012 12:51 Privat melding

Det er ikke alltid jeg kommer opp på toppene som er målet på disse turene av diverse grunner som værforhold, snø, dagsform osv. så det blir skjelden en slik halsetur, men at en blir svett og sliten på disse turene, JEPP!

Og utsikten er som regel helt strålende :-D

Men det kan gjerne ende med at jeg går til jeg ikke orker mer og snur og står på ski ned igjen.

Jeg nyter hver eneste tur jeg er på.. Ikke no' stress.

Skjult ID med pseudonym Kora to. 27 sep. 2012 19:32

@katapulten: Jeg syns selvsagt det er helt OK at en mann jeg evt begynner å date/like/forelske meg i gjør sin greie. Det er flott at han har egne interesser og hobbyer. Jeg bare lurer på om det slik at jeg absolutt må være med hvis han skal gå på ski, for det har jeg ikke lyst til, akkurat som du ikke har lyst til å drive med basehopping.

Jeg sa jo slett ikke at jeg ikke likte at han drev med det, tvert imot tilbød jeg meg å bli på hytta og lage mat til han til han kom hjem:-). Spørsmålet var mer av generell art, og burde muligens vært formulert mer slik: MÅ vi delta på hverandres hobbyer, eller er det OK at vi innimellom gjør hver vår greie? Jeg syns ihvertfall det er en fordel at man kan akseptere at den andre kansje ikke deler ens egen interesse på alle omraåder, uten at det betyr at man ikke kan ha et flott kjærlighetsforhold.

(mann 57 år fra Oslo) to. 27 sep. 2012 19:42 Privat melding

@Kora
Selvfølgelig må vi ikke dele hverandres interesser fullt og helt. Men litt deltakelse oppleves som et pluss. Bli med på hytta. Sitte bakpå motorsykkelen et par ganger. Og om hun blir med på en liten skitur, så kan jeg gå lengre turer alene.

Skjult ID to. 27 sep. 2012 19:47

Men en som er så oppslukt som f.eks. Katapulken, bruker jo (ifølge ham selv over her) alle /hele helgene på tur. Så da blir det ikke mye tid sammen hvis man ikke er med;-) Det kan virke litt avskrekkende må jeg innrømme..

(mann 43 år fra Buskerud) lø. 29 sep. 2012 10:31 Privat melding

Ser den! men så er jeg jo også singel så det holder og det er nok ikke langt i fra at jeg så og si lever for disse hobbyene, men kjenner mange/flere som: er enten gift, kjæreste eller samboer og som har det slik som jeg.

Stevia svarte akkurat på det jeg skulle si..
Nå er jeg jo da også åpen for å teste ut eller være med på dama sine aktiviteter det er ikke det det skal stå på..
Fint med noen felles greier/aktivitetet/ting å gjøre sammen.

Jeg er nok kanskje "litt" over snittet når det gjelder aktivitetsnivå :-)

I utgangspunktet har jeg dedikert alle helgene mine til fritidsaktiviteter og kan få litt abstinens om jeg ikke får gjort en aktivitetsting i løpet av helgen eller en uke eller to, hvis jeg da ikke har andre planer som inkluderer besøke venner, slektninger osv.

I windsurfingssesongen fra mars-november/desember, så er det nok perioder der det kan blåse en eller flere dager i uka og hver helg, men det blir ikke bare seiling hele helgen.. Får tid til andre ting også.

Dette året for eksempel, har jeg bare vært på vannet kun 5 dager/ganger, så jeg har hatt en del frihelger/kvelder/dager til å finne på andre ting..

Kommer det riktig greit med snø til vinteren kan det nok bli en liten fare for at jeg bare må ut en tur en av dagene i løpet av helgen/e..

Jeg får tid til det meste jeg vil, som feks. tur på byen en dag i helgene.. Kanskje ikke hver uke, men ganske ofte.. kino, resteurant besøk++ ikke noe problem... Det er snakk om prioritering.. og det vil jeg si at jeg er veldig god på..

Har jeg avtalt noe, så holder jeg det uansett hva det måtte være som å ta en koselig kveld/dag/helg sammen med dama litt på hennes premisser.

Er ikke akkurat typen som sitter og koser og pludrer i sofaen med duftende romantiske tearinlys+++ osv, men skal aldri si aldri...

Vinteren så kan jeg nok få store problemer med å roe ned aktivitetsnivået i helgene på grunn av at da roper både skisenter og fjellsider kanske kraftig på meg og jeg nesten bare må få til en dag på ski i løpet av helgen..

Jeg kommer nok aldri til å bli en A4 mann, til det roper mine 2 hobbyer alt for sterkt på meg ved ideelle vær og føreforhold, eller bare en kort skautur eller ettermiddagstur til en nærliggende topp.

Men trapper jeg ned aktivitetsnivået mitt så skal dere nok se at da ligger nok veien åpen for: spise en romantisk middag en kveld, ligge på et pledd enten på gulvet eller i sofaen forran peisen, med duftende romantiske lys, kjærlighetsferier til eksotiske s