Alle innlegg Sukkerforum

sukker fest?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym søtsvensk to. 27 sep. 2012 01:34

ær det någon mer som var besviken på sukker festen den 22 sep? det var førsta gången jag varpå en dejt fest, och visste inte vad man skulle førvænta sig! men de dær foto lapparna, fungera ju inte! man hade varken tid eller chans och hitta någon dær inne! næsta gång, dela in folk i grupper før exempel... så man iaf kan snacka med dem! eller speed dating hade vart bættre. lycka till allihop :) vi får gøra jobbet sjælv..

Skjult ID med pseudonym -m- to. 27 sep. 2012 01:38

næmmen søt svenske :)

de der festene må man mere se på som en litt anderledes kvell på byen og ta det derfra når jeg har vært på sukkerfest har jeg ikke engasjert meg så mye i de lappene jeg og venninen mine har kansje stått der og knist litt over de på bildene..( som vi ikke har sett på festen som regel) også har man begynt å skravle med folk rundt seg om de kortene...

når det gjelder speedating så er det noen som driver med det i oslo vært på det opp til flere ganger med veninner som har dratt meg med og er fryktelig morro faktisk så det anbefaler jeg :) kansje ikke hvis du er av den sjenerte typen men ellers :)

(mann 31 år fra Oslo) to. 27 sep. 2012 13:59 Privat melding

Så du ikke meg der da :P

Skjult ID med pseudonym søtsvensk lø. 29 sep. 2012 12:25

tack før svaret :) det va ju bra o veta detta tills næsta gång, om det blir nån! træffa o såg trevliga mæn, men ingen inom min søk grupp, so sorry mag.Da :) vill ha mæn i min egen ålder ;)