Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan skrive en god melding...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 13 juni 2008 14:21

Når man har klart å finne ei man har veldig lyst til å ta kontakt med, hvordan skriver man da ei melding som kan fange oppmerksomheten nok til den personen slik at man får kontakt og ikke bare blir borte i innboksen.
Har sendt ut noen meldinger til noen jeg har veldig lyst til å bli kjent med men får aldri noe svar tilbake, så hvis noen har gode forslag til hvordan man skal kunne skrive ei god melding til noen man ikke kjenner utfra bare litt tekst som personen har skrevet i profilen og kanskje et bilde eller to..

Har fylt ut profilen min helt, med beskrivelse av meg selv, et par bra'e bilder til og med...

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 14:32

Hvorfor vil noen ha kontakt med dem som ikke gidder å svare en? Det har ikke jeg forstått helt.

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 14:36

Nå har det jo kommet en liste over dem som gir svargaranti også. :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 13 juni 2008 14:37

Det kan jo være mange grunner til at dem ikke har svart, den mest sannsynlige er jo at dem ikke har lys til å bli kjent med meg. Men det får nå være så, jeg snakker om nye jeg finner som jeg vil ta kontakt med.

(mann 52 år fra Østfold) fr. 13 juni 2008 14:38 Privat melding

Til FantaFree
Problemet for hemmelig er ikke at han ikke får svar, problemet er vel heller at han egentlig får avslag. hemmelig hadde nok også spurt om hjelp til å skrive en god førstemelding dersom han fikk meldinger med avslag tilbake.

Skjult ID med pseudonym kansje fr. 13 juni 2008 14:48

hadde det bare vært så enkelt....
Det kan faktisk være flere grunner til at man ikke får svar. Noen lar vær å svare fordi de ikke er interessert, andre får jo så mange meldinger at de glemmer å svare på enkelte meldinger. Skal man da anse det som ett avslag? Man kan jo ikke det. Den andre personen kan jo faktisk være interessert allikevel. Og hvordan kan da personen som sender meldingen vite hva som er egentlig er grunnen til at det ikke kommer svar? Det er klart man lurer. Og spesielt hvis man er ny her på sukker. Man er jo ikke tankeleser heller :)

Send meldingen på nytt sier nå jeg. Hvis det samme skjer igjen så vet man innerst inne hva som er grunnen. Da får man heller ta det hintet og se om det finnes andre interessante profiler :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 13 juni 2008 14:55

Er det noen som har opplevd akkurat det. At personen man har sendt melding til har glemt å svare pga stor pågang eller noe sånt. Så har man sendt meldingen på nytt og fått vite at personen faktisk var interessert i deg.?

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 13 juni 2008 14:59

Jeg er ny på sukker ja, men har vært på andre datingsider og sendt meldinger før til andre, men får ekstremt lite respons tilbake. Sender ikke ei standard melding til alle, skriver meldinger som er retta mot den jenta jeg vil ha kontakt med. Lurer da på hva jentene vil ha som første melding siden det er så utrolig vanskelig å få et svar tilbake.
Blir nesten møkk lei av å prøve mer dessverre.. :(

Skjult ID med pseudonym lettlurt fr. 13 juni 2008 15:01

leste i forum igår, og har også hørt om det tidligere om folk som får så mange meldinger at de noen ganger glemmer å svare, så ja, det er en mulighet.
Men om andre folk prøver på nytt når de ikke har fått svar, aner ikke jeg, men det gjør jeg. Synes jeg det blir for dumt å ikke prøve igjen. Hva hvis dette var "den rette" ? Det værste som kan skje er jo at personen svarer andre gangen :)
Og om det så er avslag, så har man ihverfall prøvd....

Men for all del. Det er stor forskjell på å sende 1 ny melding og det å begynne å plage personen. Ikke glem det da :)

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 juni 2008 15:36

Å vite hva som er en god melding er neimen ikke lett.

Du vil aldri finne noen fasit, men etter hva jeg har forstått er det to ting du bør holde deg unna: Standardmeldinger og useriøsitet.

Hva som skal stå i meldingene er helt individuelt avhengig av mottaker. Dersom mottaker fatter interesse, vil dette for noen være kun basert på innholdet i meldingen, andre tenner på kombinasjonen av avsenders melding og profil (meg), mens en tredje del kanskje knapt bryr seg om meldingens innhold, annet enn som en introduksjon til videre kontakt, så lenge resten ser interessant ut (også meg).

Noen synes du bør skrive masse om det selv, andre mener at du bør vise til ting du har lest eller sett i profilen for å få kontakt.

... osv. osv. osv.

Med mindre en oppnår unison enighet her, vil du fortsatt sitte like forvirret igjen etter en tråd som denne :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 13 juni 2008 15:47

med andre ord... det er bare å prøve prøve prøve og prøve en gang til.
Må ta være en på denne siden som faktisk har lyst til å prøve å bli kjent med meg.. :)

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 13 juni 2008 16:36

Det finnes helt (?) sikkert en kvinne på denne siden som også vil bli kjent med deg. Faktum er imidlertid at folk ikke svarer like mye som før, så der du før ville fått et halvhjertet svar og ikke noe svar på neste melding igjen, får du nå ikke svar på første heller. Og det er kanskje like greit?

He who dares wins!

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 16:59

Dessverre har jeg hittil ikke funnet noen mirakeltekst som funker for ALLE jenter. (Den som hadde funnet det ville vel heller ikke delt det med oss ;)

Men stikkord som jeg tror funker er:
- skreddersydd - standardmeldinger funker dårlig
- passe lengde - for korte meldinger gir for lite, for lange virker desp
- skille seg litt ut - så hun legge merke til deg blant andre som sender inn
- positiv og høflig - sier seg selv :)
- vær deg selv - det magiske kriteriet som gjør at dersom hun biter på er det potensiale, i motsatt fall var det ikke ment to be heller

Lykke til :))

Skjult ID med pseudonym thesecret fr. 13 juni 2008 17:14

Jeg tror hemmeligheten ikke er å bare sende til de som allerede får masse post. Det er dem som ikke gidder å svare, som ikke husker at de har glemt å svare ol. Like barn leker ofte best.

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 13 juni 2008 17:29

Èn ting er ihvertfall sikkert...;-) Du kan ikke gå feil med en slående, morsom kommentar på etellerannet treffende i ei melding, der mottaker bare MÅ trekke på smilebåndet. *ler* Jeg har fått noen av de, og jeg humrer...mens jeg skriver tilbake. Det fortjener uansett et svar, selv om det ikke er "Den Rette". Det viser jo at man har faktisk LEST profilen til den man skriver til, og det er litt essensielt...:o)
(Jada, jeg vet det ikke er lett å komme på slikt...men det treffer stort sett alltid...hos meg, da)

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 13 juni 2008 18:36

@thesecret

Hvordan vet du hvem det er, da?

Skjult ID med pseudonym Smart fr. 13 juni 2008 18:38

Du kan sende til de som er mindre pene...garantert svar ;-)

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 13 juni 2008 18:54

Så er det dette med hvem som er "pen" da. At noen smiler, sier mye mer enn ukebladenes "billedskjønnhet".

Skjult ID med pseudonym Smart fr. 13 juni 2008 18:57

Men det er de som er billedskjønnheter som får mange mail...det var vel det som du spurte etter lemen?

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 13 juni 2008 20:18

Jo, for så vidt, men poenget er at jeg ikke alltid er helt med på notene når det gjelder hvem som er pen og hvem som ikke er det...

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 13 juni 2008 20:24

Da får du vurdere selv hvem du synes er pen, og ikke høre så mye på Smart. ;-) Ikke sikkert dere har samme smak, vettu. *s*

Skjult ID med pseudonym Smart fr. 13 juni 2008 20:30

Jeg har aldri sagt at jeg liker de billedskjønne (utfordrende og som spiller på utseende). Jeg sier bare at det er disse som får mest mail.

Skjult ID med pseudonym Female35 fr. 13 juni 2008 22:17

Iom at smaken er forskjellig også når det kommer til skjønnhet, vil mailene komme jevnt fordelt - både til de pene og til de mindre pene (hvem som enn avgjør det).

Skjult ID med pseudonym Smart fr. 13 juni 2008 22:20

Det bestrider jeg sterkt!!!

Skjult ID med pseudonym alexi fr. 13 juni 2008 22:22

Billedskjønnhet er det stort sett konsensus om, dessverre..

Skjult ID med pseudonym Female35 fr. 13 juni 2008 22:25

Tror jeg ordla meg noe uriktig; Mailene kommer vel fordel.
Jevnt og jevnt, fru blom... Tviler vel heller på det :)

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 13 juni 2008 22:36 Privat melding

Hmmm...dette er nok et av disse evige spørsmålene der svaret du får avhenger av hvem som svarer, ikke hva som egentlig er rett. Og svaret er jo det at ingenting egentlig er rett. Man må tørre å tape for å vinne, sant? Jeg skriver til mange som aldri svarer, og da er det ingen vits i å tenke på dem mer. Jeg kjenner dem jo uansett ikke, og de skylder meg ingenting. Så er det mange som skriver til meg som jeg ikke svarer....både fordi jeg ikke gidder akkurat der og da, og så glemmer jeg det, eller fordi det de skrev egentlig var verre enn en dårlig sjekkereplikk på byen (og de gidder jeg heller ikke svare på...)
Men...og det finnes jo alltid et men....de som skriver til meg og er genuint interessert og morsomme/høflige/ærli​g​e​ etc...de svarer jeg. Det hender jeg faktisk glemmer de også, men da er det bare fordi jeg tenker at de fortjener et ordentlig svar, og jeg har ikke tid til å skrive et akkurat da. Så kommer det for mange mailer i mellomtiden i innboksen, og så glemte jeg det altså.
Her ble det mye vas (...) men jeg er veldig trøtt, og har aaaaalt for mange mailer jeg ikke har fått svart på enda. og litt dårlig samvittighet på grunn av det.
Her er konklusjonen: Det skader nok ikke å sende ei melding til, faktisk så kan det være veldig lurt....
(lurer på om noen egentlig gadd å lese alt dette....og puste samtidig;-) )

Skjult ID med pseudonym Smart fr. 13 juni 2008 22:41

I rest my case!

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 13 juni 2008 23:01

Det er ihvertfall noen som får meldinger, selv om min innboks er ganske tom.. :P
Det er nok mer pågang hos jenter enn hos enkelte gutter. Men har nå egentlig fått svar på det jeg lurte på... det er ikke noe fasit svar, er bare å prøve å feile helt til man finner drømmedama en dag.. :)