Alle innlegg Sukkerforum

Møte henne igjen når jeg kun vil ha sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LikesVaJJ fr. 28 sep. 2012 12:14

Jeg var på date med en jente jeg møtte her. Det var en hyggelig date og vi sender fremdeles meldinger til hverandre. Hun har lyst til å møtes igjen, og det har for så vidt jeg også. Jeg ser ikke for meg at det blir oss to i fremtiden, men man kan vel allikevel ha det gøy sammen (dvs. jeg har lyst til å ha sex med henne).

Men jeg føler det blir feil å gi henne forhåpninger også, og da blir det vanskeligere å avslutte det senere. Så hva gjør jeg, kutter kontakten med en gang, eller holde på litt til?
For alt jeg vet vil hun bare ha sex med meg også, og det ville være utrolig kjedelig å la den sjansen gå fra meg:)

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 28 sep. 2012 12:16

Er det ikke bedre å spørre henne enn å spørre oss?

Skjult ID med pseudonym Kryssfiner fr. 28 sep. 2012 12:18

Altså, vil du bare ligge med henne så fortjener hun jo å få vite det. Kan hende hun synes det er helt ok og dere får noen fine netter sammen før begge går videre. Men det er vel ikke kult å måtte lure til seg et ligg, er det?

Skjult ID med pseudonym lillemeg fr. 28 sep. 2012 12:19

Kutt det ut nå. Sex kompiser kan man få andre steder

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 28 sep. 2012 12:21

Hadde gjort så lett som og spurt hun.

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 28 sep. 2012 12:25

ikke gjør det mot henne......det er slikt som får oss jenter til å miste troen på kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym fleshlight fr. 28 sep. 2012 12:34

Go for it! Folk legger for mye vekt på følelser ved sex osv. Så lenge du klarer å leve med deg selv etterpå så er det ikke noe å tenke på ;)

Skjult ID med pseudonym The One fr. 28 sep. 2012 12:40

Hva med noe så enkelt som.....

"hei, jeg liker deg godt og syns det er hyggelig å være sammen med deg. Jeg er dog litt usikker på om jeg får kjærestefølelser, men hvis du fortsatt har lyst til å treffes gjør jeg gjerne det :-)"

(mann 38 år fra Østfold) fr. 28 sep. 2012 12:43 Privat melding

Så lenge du ikke sier eller gir inntrykk av at du vil noe mer enn sex, så har du jo egentlig ditt på det tørre. Ellers BURDE du jo selvsagt si det rett ut, sånn for å fjerne enhver tvil.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 28 sep. 2012 12:48

Det er bare èn måte du kan gjøre det på som er rett. Og det er å være ærlig med henne. Gjør du det på en annen måte så er du en player. Så hva vil du være? Det vet du nok best selv :)

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 28 sep. 2012 12:52

Kjør på! Så lenge du ikke lover henne noe annet så er det bare sex. Kan godt hende hun bare er ute etter det samme selv, men ikke sikkert hun vil like å få det gnidd inn at hun ikke er "god nok" likevel.

Skjult ID med pseudonym anonym-mus fr. 28 sep. 2012 12:52

poppy <3 enig

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 28 sep. 2012 12:53

Vær ærlig :)
Fortell henne det du sier her i innlegget ditt.
Da er det opp til henne å være med på "bare sex", eller kutte her og nå.
Og blir hun med på leken, men likevel til slutt såret, så er det ingen andre enn seg selv hun kan skylde på.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 28 sep. 2012 13:29

som flere sier vær ærlig om det.

Skjult ID med pseudonym Rosalita fr. 28 sep. 2012 13:39

"Så lenge du ikke sier eller gir inntrykk av at du vil noe mer enn sex, så har du jo egentlig ditt på det tørre."

Ehhhh .... nei, det har du ikke. For hvis du avtaler å treffes mer uten å si fra at du ikke vil noe seriøst, gir du faktisk inntrykk av at du vil noe mer enn sex, og da lurer du henne.

Det verste er at de fleste menn sikkert tenker at dette er ok. Eller de rettferdiggjør det fordi de er noen egoistiske jævler. Ikke rart jenter er desillusjonerte :(

Skjult ID med pseudonym Rosalita fr. 28 sep. 2012 13:40

Men TS, det at du faktisk spør om dette, viser jo at du faktisk har et snev av moralske skrupler, og det er jo bra. Hvis du trenger å spørre om noe er dårlig gjort, gir kanskje svaret seg selv ....? :)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 28 sep. 2012 13:51 Privat melding

@Rosalita:

Du la ikke merke til at jeg skrev "eller gir inntrykk av"...?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 28 sep. 2012 13:53 Privat melding

...ellers er det vel neppe menn sin feil at mange jenter er desillusjonerte. Den greia der fiksa dere fint selv =P

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 28 sep. 2012 13:54

Alle jenter jeg har vært seriøs med har enten avvist eller dumpet meg, mange av dem etter at vi har hatt sex en del ganger. Altså er alle jenter useriøse, og mange av dem bare ute etter sex.

Eller?

Er ikke bare jenter som er desillusjonerte. Så jeg for min del tar det jeg får, og ser ingen grunn til å ødelegge noe ved å "være ærlig".

Skjult ID fr. 28 sep. 2012 14:25

Hallo TS. Var nok meg du datet. Jeg synes ikke du var noe kjæresteemne heller, men kan godt ha sex med deg til jeg finner noe bedre. Hvis sexen er god, er det vel ok?

Skjult ID med pseudonym LikesVaJJ fr. 28 sep. 2012 14:35

Ok, mange gode og forskjellige svar her. Det å si det rett ut høres jo veldig fornuftig ut, men min opplevelse er at jenter ikke reagerer særlig positivt på det enten de egentlig har lyst på sex eller ikke. Fornuft og logikk funker ikke alltid "in the love game". Samtidig har vi bare møttes en gang, så det blir litt teit å begynne å snakke om at vi skal ha sex når vi ikke har kysset en gang.

Men the bottom line er: Jeg vil ikke såre noen!

Rosalita: Interessant at du kaller menn for egoistiske jævler, for jeg har noen ganger tenkt det samme om damer. Sannheten er nok at det gjelder både menn og kvinner:) Jeg vil ikke diskutere det i denne tråden, men starter en ny tråd (forhåpentligvis sivilisert og ikke en krangletråd).

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 28 sep. 2012 15:01

TS

Du har møtt henne en gang og vet at du vil ha sex med henne, men du tror ikke det kan bli noe mer. Hva sier det om deg da? Du har jo ikke gitt henne en sjanse engang. Det er DET mange jenter ikke forstår. De er gode nok til å knulle, men ikke bra nok til å være sammen med og dette fant du ut etter ett møte.......Vet ikke hva jeg skal si annet enn at du får forklare situasjonen for henne. Gjør du ikke det så er du egoist og tenker kun på deg selv. Ergo du er en player.

Du vet jo selv hva som er rett og hva som er galt å gjøre. Såpass våken er du altså. Ta ansvar!;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 28 sep. 2012 15:12 Privat melding

Tja, som de andre sier. Vær ærlig og fortell at du liker henne, men ikke har noen voldsomme følelser (enda) men vil gjerne treffes og ha det hyggelig sammen. Da er alternativene åpen for dama. Og hvem vet, plutselig finner du ut etter noen flere treff at hun er ganske kul. Synes det blir helt idiotisk å skulle bestemme seg for om noen er kjærestemateriale eller ikke etter ett treff. Sånne ting har en tendens til å komme snikende.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 28 sep. 2012 16:59 Privat melding

Trådstarter: Man dater vel først og fremst for å finne seg en kjæreste, ikke for å finne noen å ligge med. Så jeg tipper at det kan være litt sårende for denne damen å få høre at du vil ha sex men ikke noe mer. Dersom hun var ute etter dette selv, ville det kanskje ha fremgått av samtalene deres frem mot daten.

Så hvorfor fornærme noen? Like greit å la være. Fortell henne at du ikke ser noe fremtid sammen, så kan hun selv velge om hun vil foreslå å treffes likevel for "å ha det gøy", eller ikke.

(kvinne 34 år fra Oslo) fr. 28 sep. 2012 17:05 Privat melding

Eneste rette er å si rett it hva du tenker. Hvis du møter henne uten å si at det ikke kommer til å bli noe mellom dere er du en stor drittsekk. Det er nettopp sånne menn som gir jenter dårlig selvtillit og blir skeptiske til menn. Det er helt grusomt å måtte oppleve det gang på gang at mannen trekker seg hver gang man tror det begynner å bli seriøst.

Skjult ID med pseudonym HoundDog fr. 28 sep. 2012 18:36

Ser ikke poenget med å fortelle henne noe som helst, med mindre hun spør deg rett ut. Bare ikke skap falske forventninger ved å vise for mye interesse, så kan hun finne ut av det selv. Ikke ring eller tekst henne hver dag, ikke si at du bare møter henne, og ikke snakk for mye om fremtiden. Hun tar nok tegninga etter relativt kort tid. I mellomtiden kan du bare nyte selskapet.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 28 sep. 2012 18:42

Jeg ser ikke problemet i å fortelle det, er like greit da vet hun hva hun kan forvente og han vet at hun skjønner tegningen. Selv om vi er alle voksne så kan man uansett spille med åpne kort, følelser kan fort komme, og jeg mener det er viktig å vite hva man har å forholde seg til.

Skjult ID med pseudonym Rosalita fr. 28 sep. 2012 18:59

Tydelig at normen blant mange av mennene som svarer her er "hvis du er ærlig, blir det ikke noe på deg, ergo, ikke si noe". Så lenge du får sex, spiller det ingen rolle hvem det går utover .... Nice.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 28 sep. 2012 19:02

Skjer med alle mannfolka uten baller til å være ærlige da?

Joda, har sikkert lyst på sex jeg også, men jeg ofrer da ikke all integritet jeg har bare for å få duppa den litt.
Er du virkelig så desperat, ja da har du det faen meg verre enn meg og DET sier litt.

Skjult ID med pseudonym HoundDog fr. 28 sep. 2012 19:52

Haha, dette minner meg om den samme samtalen eller diskusjonen jeg har hatt så mange ganger med jenter opp gjennom årene. Også jenter jeg har hatt sjanse på, har datet, eller for å være ærlig også i noen tilfeller har sett mye bedre ut enn, i tillegg til jentevenner. Et typisk statement fra jenta vil være noe slikt som: ”Det er jo SÅ enkelt å få seg et ligg hvis jeg vil det. Masse menn som bare vil ligge med deg for en ONS eller som vil ha en elsker. Kan ikke dere gutter bare være ærlige?”

Seriøst, det som er enkelt for en utseendemessig helt middelmådig jente i tenåra, 20-åra eller i 30-åra er sjeldent like enkelt for en utseendemessig helt middelmådig kar på samme alderen. At en 70 - 80 prosent av jentene, de som er fra litt under gjennomsnittet pene til de veldig vakre, kan gå ut på byen og som regel lett dra med seg en fyr hjem betyr ikke at 70 – 80 prosent av gutta kan gjøre det samme. Kanskje 10 prosent av gutta kan det, de 10 prosentene som jenter flest aller helst vil ha (i alle fall til sex), de øvrige har det vanskeligere og for en god del er det helt umulig. Og når det gjelder elskere? Jeg vil nok tro at det også er MYE lettere å få for jenter enn for gutter, hvis de vil ha det. Menn kan godt pule nedover på attraktivitetsskalaen, i alle fall så lenge de ikke ser på det som noe seriøst, og kvinner får av samme grunn gjerne muligheten til å pule oppover (så lenge fyren slipper maset om et fast forhold). Så igjen, de fleste jenter kan ha seg en elsker hvis de vil det, og noen menn kan ha mange elskerinner (jeg har kjent noen sånne selv), mens mange andre menn ikke klarer å få seg en i det hele tatt. Menn og kvinner flest lever ikke i samme verden overhode her. Så jentene maser om at gutta burde være ”ærlige”, fordi de selv lett kan være det og likevel få seg noe, mens 80 prosent eller flere gutta ofte vet av erfaring at hvis de gjør det samme så blir det ikke noe på dem – fordi jenta sannsynligvis har muligheten til å ha uforpliktende sex med en annen, kjekkere fyr enn han hvis hun ønsker det, selv om hun ikke kan få noe bedre enn han som fast kjæreste. Hun vil kanskje vurdere han som kjæreste, hvis hun synes han er en bra fyr med gode kvaliteter, men for et ONS vet hun at hun likevel at hun kan få noen kjekkere hvis hun vil.

Skjult ID med pseudonym Detektor fr. 28 sep. 2012 19:54

For å si det sånn glad jeg ikke er bifil tror ikke jeg hadde takla alle nederlagene.

Skjult ID med pseudonym Maim fr. 28 sep. 2012 20:16

Var i en lignende situasjon for noen mnd siden, hadde en date med en fyr, var veldig trivelig, han var kjekk og morsom og vi hadde god kjemi. Dagen etter sendte han meg en mld der han sa ganske rett ut at han ikke var helt klar for et forhold nå, men gjerne kunne tenke seg et fuck buddy-forhold i første omgang, og evt se hvordan det utviklet seg. Jeg hadde egentlig foretrukket at han ikke var så ærlig/rett frem- det var jo ikke som jeg var klar til å gifte meg heller, men liker ikke å definere på forhånd at vi skal ha et fuck buddy forhold heller- føler liksom det innebærer å love bort sex, og det vil jeg heller ikke forplikte meg til. Kleint å skulle møtes igjen, og ha "avtalt" på forhånd at man skal ha sex- jeg liker at ting skjer spontant og naturlig. Dersom han ikke hadde vært så ærlig er det sannsynligvis et sånt forhold vi hadde fått uansett, hatt et par dater, hatt sex, flere ganger om vi likte hverandre og kjemien var til stede også i senga, og så se an om følelsene kommer- noe de ofte ikke gjør for min del...

Så "vær ærlig"-taktikken kan slå feil ut også- hvertfall på dette tidspunktet. Kan jo evt møte henne igjen, og ta det opp på et naturlig tidspunkt (som du forstår er jeg enig i at det ikke er nå- før dere engang har kysset), men for all del - ta samtalen innen rimelig tid- om et par dater kanskje, hvis du fortsatt føler det ikke er aktuelt med noe annet/mer. Just my two cents.:-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 28 sep. 2012 20:26

"Hun har lyst til å møtes igjen, og det har for så vidt jeg også."

Denne setningen sier vel det meste? ;-)
Synes du skal involvere jenta i planen din, jeg. Så finner du fort ut om hun fortsatt har lyst til å møtes igjen.
*Og egentlig skjønner jeg ikke hvorfor du spør publikum. Men det sier kanskje mer om deg enn meg.*

Skjult ID med pseudonym HoundDog fr. 28 sep. 2012 20:39

@ Maim

Det der er akkurat det som er min erfaring, som mann. Hvis jeg sier rett ut at jeg egentlig først og fremst er ute etter sex, så føler jentene seg stort "billige" eller de synes det blir kleint. Blir litt som å møte noen ute og deretter spørre rett ut om vi skal dra hjem for å pule. Nei, det funker sjeldent. Jenter flest ser ut til å foretrekke illusjonen om at det "bare skjedde", så du må som mann ta tingene skrittvis og ikke gå for fort frem. Lurer på hvor mange av jentene som skriker om "ærlighet" her som egentlig selv ville blitt med på noe sånt hvis mannen spurte direkte. Tipper på at det ikke er mange, sånn egentlig, selv om de kanskje synes prinsippet høres bra ut. For når det virkelig kommer til saken så føles det ikke riktig likevel. Hvor mange jenter vil egentlig avtale sex på forhånd, bare for sexens skyld? Sikkert noen, men ikke så mange vil jeg tro. Å bli forført derimot, og bare bli revet med når det føles helt naturlig, det er noe annet...

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 28 sep. 2012 21:00 Privat melding

Det er helt greit å ha sex for sexens skyld så lenge det er snakk om to voksne mennesker som begge vil det og som er enige om hva de holder på med. Det som blir galt her er å ta et valg på hennes vegne uten å la henne få lov å bestemme selv hva hun ønsker å være med på. Møt henne, bli kjent, ha det hyggelig, men ikke gi forhåpninger, lov noe, eller gi inntrykk av at du vil mer enn du faktisk vil. Og når dere kommer til det punktet at det er snakk om sex, så er det rette å være ærlig på hva du ønsker her også, - slik at hun har mulighet til å takke ja eller takke nei. Lurer du noen til sex er det faktisk strengt talt ikke to samtykkende deltagere...

Skjult ID med pseudonym Tiqui fr. 28 sep. 2012 21:02

Hounddog - uansett hva som er grunnen til at jenter takker nei - enten det er at de føler seg billige eller faktisk ikke har lyst på den ordningen, det er det faktisk opp til jenta å bestemme for sin egen del, ikke deg. Det er aldri ok å ta valg på andres vegne og lure dem til noe de ikke ville vært med på om de visste...

Skjult ID med pseudonym Rosalita fr. 28 sep. 2012 22:04

Hounddog: Så siden det er så vanskelig for menn å få seg noe (booo-fucking-hoooo) og mye lettere for jenter, så er det greit å lure ei jente som er ute etter noe seriøst? Det henger ikke på greip, og er bare nok en kåtslamp-rettferdiggjøring av slett oppførsel.

Man trenger jo ikke akkurat å si "fuckbuddy" e.l. da, men på f.eks andre møte så kan man jo si at man er usikker på om man vil noe langsiktig men at man gjerne kunne tenke seg å treffes flere ganger likevel. Jenter skjønner såpass :)

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 28 sep. 2012 22:08

Samme f.
Byttedyr er til for å brukes.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 28 sep. 2012 22:10

@Lowry

Du er på feil nettsted du!;)

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 28 sep. 2012 22:23

Rett nettsted, det er massevis her :)

Skjult ID med pseudonym HoundDog lø. 29 sep. 2012 10:03

Altså, så ofte som damer klager over at menn ikke klarer å ta et hint (fordi jentene ikke vil si ting rett ut), så synes jeg ut i fra det som skrives her at damer er utrolig dårlige til å ta et hint selv. Hvis fyren bare ringer eller tekster en gang i blant , en gang eller to i uka kanskje, og kun er villig til å møtes en gang i uke eller annenhver uke for så å stort sett bare ha sex, så TA HINTET!

Eller i det minste slutt å syte så jævlig om at menn er dårlige til å ta hint, når dere ikke er det spor bedre selv.

Skjult ID med pseudonym Rosalita lø. 29 sep. 2012 10:59

Hounddog: Fortsatt ansvarsfraskrivelse. Kjøper det ikke.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 29 sep. 2012 11:07

Tommel opp for The One!

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 29 sep. 2012 11:16 Privat melding

Bare vær ærlig om dine hensikter du, så vet hun eventuelt hva hun går til. Da har hun et valg, og slipper å bli lurt.

Skjult ID med pseudonym Puslespill lø. 29 sep. 2012 12:01

En sterk generalisering, men tror det likevel er noe i det: Kvinner føler. Menn analyserer. Menn vil "definere", jenter vil bli revet med der det føles naturlig, ref lengre opp i tråden. Go with the flow.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 29 sep. 2012 12:07

Og ikke minst: jenter forandrer mening fra dag til dag. Vil hun ikke i dag, ring i morra.

Skjult ID med pseudonym Puslespill lø. 29 sep. 2012 12:56

@Cicero

Så sant, så sant. Jenter skifter mening like ofte som de skifter klær. Mens gutter har illusjonen av "absolutt sannhet" - at når mannen har sagt en ting er det "absolutt" mens jentene er frem og tilbake. (Sier ikke at det er noe galt i det, bare konstaterer at menn gjør seg en oppfatning mens jentene har skiftende meninger ut fra det de føler fra enhver tid.) Greit nok. Vi har lov til å være forskjellige. Herlig det.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 29 sep. 2012 14:06

Det pussige jeg legger merke til i tråden her er at menn (tydeligvis) ikke "får seg noe" dersom de er ærlige om sine ønsker og hensikter? Altså stor bekymring rundt dette med å være ærlig. Stemmer det?
Og hvordan arter dette seg for kvinner som kun vil "ha seg noe"? På samme måte, vil jeg anta...eller trolig verre, kanskje...siden menn analyserer så mye? Altså større grunn til bekymring ift å være ærlig?
Da vil dette vel i realiteten bety at ingen som vil "ha seg noe" kan oppnå å "få seg noe" dersom de er ærlige om at de kun er ute etter "noe". Stemmer det?

*Kun en observasjon og tanke...med et konsekvensspørsmål. ;-)*

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 29 sep. 2012 14:09

Jenter som sier de vil ha seg noe er vel veldig velkomne, så fremst mannen også vil ha dem? Ingenting er bedre enn kvinner som er ærlige om hva de vil, men det er så sjeldent at jeg ikke tror de finnes. Det er altfor stor fokus på spenningen og på spillet i min aldersgruppe ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym wilma lø. 29 sep. 2012 14:37

Veldig mange kvinner har jo lært via erfaring hvordan de skal tolke menns interesse for dem.

Ofte kan det være vanskelig å tolke hva interessen deres er basert på før vi havner til sengs sammen, særlig dersom vi selv er veldig betatt av dere og har begynt å tenke romantiske tanker ;-)
Da er det skikkelig vanskelig for oss å avsløre dere som ikke sier rett ut at dere kun ønsker fine seksuelle opplevelser med oss.

Oppvåkningene våre kommer gjerne i form av hva slags oppmerksomhet vi får etter første gang vi har sex.
Og det kan være ganske triste, sure og demotiverende oppvåkninger vi får da.

At både menn og kvinner finner ut at det likevel ikke var noe å bygge videre på etter å ha prøvd ut sex sammen, er jo en ærlig sak, men å ikke si i fra på forhånd at man kun er opptatt av seksuell kontakt, er faktisk ikke en ærlig sak ;p

At jeg her skriver på vegne av _alle_ kvinner, må tas med en kilo salt!

Skjult ID med pseudonym nilsen lø. 29 sep. 2012 15:04

@Tingeling

Jeg vil tro at den store majoriteten menn glatt godtar at dama bare er ute etter å "få seg noe" og stiller opp, selv om han ønsker et langvarig forhold.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 29 sep. 2012 15:07

Okei, @nilsen.
Så...hva handler denne (tilsynelatende) store forskjellen om, da?
(Menn stiller opp, kvinner blir utnyttet...for å sette det litt på spissen.)
:-)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 29 sep. 2012 21:37

Trodde vi hadde likestilling her, folk får velge selv om de lar seg lure eller ikke. Jenter er bare mer grasiøse om det når de bare er ute etter å ha sex.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 29 sep. 2012 22:00

Ang ærlighet, trekanten tidligere denne måneden og noe enkle greier jeg har i sikte i midten av oktober var/blir med kjente hensikter på forhånd.

Ellers, gi f, byttedyr er bare bruksgjenstander likevel, bruk og kast.