Alle innlegg Sukkerforum

Hvem er egoistiske jævler, menn eller kvinner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LikesVaJJ fr. 28 sep. 2012 14:45

Jeg mener begge! :)
Nå har jeg aldri blitt dumpet av en mann, så litt vanskelig for meg å si, men jeg ser for meg at mange av oss kan være egoistiske når vi virker interessert i en jente, men kun er ute etter sex.

Men jeg har derimot opplevd og bli dumpet og avvist av damer.
Et eksempel: Jeg har opplevd at jeg skulle møte en jente jeg var forelsket i på byn etter at hun hadde dumpet meg. Vi hadde avtalt det bare for å si hei liksom. Mens jeg satt der så satt hun og råklinte med en annen rett for ansiktet på meg, uten sjenanse. Hvis man har et minimum av respekt for andre mennesker, så gjør man ikke sånt.

I tiden rett etter at jeg har dumpet en dame så unngår jeg helt bevisst å "holde på" med andre damer når hun er tilstede. Det syns jeg hun fortjener.

Et annet eksempel: Jeg har sittet en hel kveld med en dame og vi har fått veldig god kontakt. Så senere på kvelden ankommer en kamerat av meg som er ganske kjekk, og hun dumper meg på sekundet og ender opp hjemme hos han i stedet.
For min egen del har jeg en regel, hvis jeg har sjekket opp en dame hele kvelden, ja da har jeg tatt mitt valg så får jeg være fornøyd med det. Jeg snur ikke ryggen til henne så snart det dukker opp en annen som er bedre. Litt respekt synes jeg man må ha, med mindre den nye damen som kommer er min fremtidige kone da. Men det er det sjelden:)

VIKTIG! Målet mitt her er ikke å rakke ned på damer, men å forstå hvorfor (noen av) dere gjør dette og hva dere tenker. Ikke la denne tråden bli en tråd der damer og menn sitter og kaster dritt på hverandre. Sannsynligvis er vi like egoistiske alle sammen, uavhengig av kjønn.

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 28 sep. 2012 14:55 Privat melding

Kan jeg spørre hvor mange år disse damene er ?

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 28 sep. 2012 14:55 Privat melding

Kan jeg spørre hvor mange år disse damene er ?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 28 sep. 2012 14:58 Privat melding

Alle er egoister.

Egoismen har forresten et ufortjent dårlig rykte, i retning av at når noe er egoistisk, så går det negativt utover andre.

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 28 sep. 2012 15:15 Privat melding

Jeg HATER det du skriver om her. Det er virkelig helt utrolig lite hensyn og respekt blandt folk om dagen, og spesielt i situasjoner som de du beskriver. Jeg greier ikke fatte at folk ikke bare kan ta visse hensyn til folk enten det er tidligere elskere, exer, venner eller familie. Den tråden heromdagen med en som likte en dame som kompisen har likt først og de fleste svarte at han bare burde kjøre på fordi bla bla..hva med å bare snakke med kompisen? Hva med å si "du, jeg vil dette og dette, hva synes du om det?" og dersom man får tilbake at det ville være kjedelig så DRIT i det. Det finnes hundrevis av andre man kan igle seg innpå. Hnnngh!

Takk for utblåsningen.

Skjult ID fr. 28 sep. 2012 15:20

Enig med deg, TS.

Går nok mer på hvordan personen er, ikke hvilket kjønn den innehar.

Veldig dårlige erfaringer du har, da:-(

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 28 sep. 2012 16:20

Dette handler jo om personlighet :)
Ikke kjønn.

Så glem ordene"damer" og "menn", og si heller de "personene" som driver på slik :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 28 sep. 2012 16:25

Møkkafolk kalles sånne!

Skjult ID fr. 28 sep. 2012 16:44

Faen

Skjult ID fr. 28 sep. 2012 16:45

atter Faen

Skjult ID fr. 28 sep. 2012 16:47

Det må jeg si...

Skjult ID med pseudonym 40+ fr. 28 sep. 2012 17:16

Her gjorde du flere feil TS

* du har en "kompis" som ikke tar fem øre for å stjele en dame du har investert mye tid på og "åpnet" selv.
- løsning 1: sett deg i respekt, eller dump ham. Antageligvis vil det klikke for ham, da mye av grunnen til at han har deg som venn er at han kan dominere deg - han liker sin posisjon. Det at du setter deg i respekt vil gjøre deg mer attraktiv i seg selv. Jobb deretter med din egen attraktivitet på andre felter. Lær deg å dominere typer som kompisen din på høflig, men subtilt vis.

* du forventer at damer tenker mer på respekt enn attraksjon. Dersom det er slik at kompisen din er klart mer alfa og attraktiv enn deg er det ikke unaturlig av dama å velge kompisen din - dersom han er åpen for det. Slik er damer skapt. Du kan ikke tigge deg til sex.
- løsning 2: siden du ikke har implementert løsning 1, er løsningen å observere hendelsen, ta lærdom av det, tenke at slik er rett og slett livet, og bite i seg sjalusien du føler. It's just a thing. Neste gang kan du gjøre det anderledes.

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 28 sep. 2012 18:30

Eller denne: Du "gjør kur" på en dame en stund, som du er skikkelig betatt av, tar henne med ut et par ganger og opplever så at hun på en fest dumper deg og stikker avgårde med en annen fyr som hun tydeligvis har hatt lyst på en stund. Senere få du vite at hun EGENTLIG bare gikk ut med deg for å få sjans til å møte han andre fyren, som er i din vennesirkel (men bare en bekjent, ingen nær kompis, for da hadde han selvsagt ikke gjort noe sånt mot deg). Seks uker senere, når han andre fyren som er en "badboy" skjørtejeger med utseendet med seg er ferdig med dama og dumper henne, så er hun frekk nok til å komme tilbake til deg fordi hun har lyst til å "bli venner igjen" og bli med deg på andre fester og lignende. Hallo?

Skadefryd er ikke en tiltrekkende egenskap, men da jeg tilfeldigvis støtte på denne dama på gata for noen uker siden - flere år senere - og fikk vite at hun nå er 35 år, singel, barnløs og med et utseende i fritt forfall så kunne jeg ikke la være å tenke tanken at hun kanskje burde ha satset på litt andre karer i sine yngre år enn det hun gjorde. Kan jo hende at tanken har streifet henne også. Ingen moral tiltenkt med denne historien forøvrig, så ikke hiss dere opp her, for hvis hun ikke var tiltrukket av meg så var ikke det noe hun kunne noe for, så jeg mener ikke at hun burde ha valgt meg i stedet.

Hm, lurer på om sånne erfaringer har vært med på å gjøre meg til den jeg er i dag: en fyr som gjerne feier over de damene som byr seg, stort sett uten et fnugg av dårlig samvittighet, fordi jeg innerst inne har gitt opp all tro på jenter og kjærligheten og bare tenker å gjøre det beste ut av livet og ta de små gledene jeg kan. Jaja, bedre enn å bare være en snill og grei nice guy, som jeg var den gang, for det ga meg aldri annet enn kjærlighetssorg og skuffelser når det kom til damer...

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 28 sep. 2012 19:16

TS

"Et annet eksempel: Jeg har sittet en hel kveld med en dame og vi har fått veldig god kontakt. Så senere på kvelden ankommer en kamerat av meg som er ganske kjekk, og hun dumper meg på sekundet og ender opp hjemme hos han i stedet.
For min egen del har jeg en regel, hvis jeg har sjekket opp en dame hele kvelden, ja da har jeg tatt mitt valg så får jeg være fornøyd med det. Jeg snur ikke ryggen til henne så snart det dukker opp en annen som er bedre. Litt respekt synes jeg man må ha, med mindre den nye damen som kommer er min fremtidige kone da. Men det er det sjelden:)"

Som om at det var en selvfølge at hun ville ha deg av den grunn. Jeg har selv satt sammen med menn og bare tenkt at jeg håper noen redder meg ut av denne situasjonen. Da jeg har vært høflig og han tror at det skal bli noe. Sorry mack men det eksempelet var svakt! Det er ikke en garanti for at hun vil ha akkurat deg bare fordi dere har en god tone. Synes ikke du kan kalle deg dumpa eller sviktet av den grunn. En kveld på fest liksom.....Blir litt oppgitt jeg.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 28 sep. 2012 20:31

Fra startinnlegget:
"Hvis man har et minimum av respekt for andre mennesker, så gjør man ikke sånt."

*Er dette den samme LikesVaJJ som spør forum i en annen tråd om det er greit å møte ei jente igjen kun for sex? Sånn A-pro-pos egoisme...take a look in the mirror.*

Skjult ID med pseudonym LikesVaJJ fr. 28 sep. 2012 21:19

Interessante svar! :)

isbj: De har vel vært rundt 20-25 år tenker jeg.

poppy: Jeg vet da forskjell på å snakke med en jente og åpenbar flørting... Og det stemmer at det var en kveld på fest ja, du mener vel ikke at det var lite? Hvor mange drar ikke hjem og har sex med hverandre etter kun å ha møttes 2 timer på byen? Antageligvis et hundretalls jenter og gutter hver eneste lørdag (bare i Norge).

Tingeling: Det stemmer:) Samme karen som IKKE har gjennomført det og som i samme tråden sa at "The bottom line er: Jeg vil ikke såre noen". (sitat!)

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 28 sep. 2012 22:16

TS

"Jeg vet da forskjell på å snakke med en jente og åpenbar flørting... Og det stemmer at det var en kveld på fest ja, du mener vel ikke at det var lite? Hvor mange drar ikke hjem og har sex med hverandre etter kun å ha møttes 2 timer på byen? Antageligvis et hundretalls jenter og gutter hver eneste lørdag (bare i Norge)."

Ja klart de gjør. hun dro jo med kompisen din! Jeg sier bare at det er ikke noe sikker sak bare fordi hun flørtet med deg. Har da selv flørtet med flere menn på samme kveld og dratt hjem med han jeg fikk mest kjemi med. Ikke noe hokus pokus og iallfall ikke noe unormalt. Jeg føler meg jo ikke dumpa av en mann om jeg flørter litt med han og han ikke tar meg med hjem. Da var han rett og slett ikke interessert nok.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 28 sep. 2012 22:26 Privat melding

@poppy
Der har man nok mye a problemet for mange menn, at dama jatter med for å være "hyggelig", mens han kanskje har troa på at det er noe mer. Det er i grunn mer uhøffelig å jatte med dersom han tror han kanskje har en mulighet, enn å unnskylde seg og gjøre noe annet. Ikke alltid like lett men er nok mye av grunnen til at man får disse missforståelsene. Denne typen "hyggelig" er mer skadelig enn til hjelp for noen i grunn.

Skjult ID med pseudonym KONGEN fr. 28 sep. 2012 23:54

Jøss. her var det mange bitre folk.

Tror det er enkelte som må jobbe litt med seg selv før de er klar for en partner. Tipper damene lukter dette på lang avstand.

Damene med trashy språk sier "Han har skikkelig issues altså!" om slike folk.

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym femtitre lø. 29 sep. 2012 00:03

må si det er mye bitterhet ja,enig med deg,kongen,men jeg synes faktisk også synd på yngre idag,virker som moralen er på lavt nivå i tidens samfunn,jamen meg ikke lett være ung ser jeg.lykke til sier jeg også,og hev hodet,og ha selvrespekten,så kommer det alltid bedre stunder,

(mann 38 år fra Oslo) lø. 29 sep. 2012 00:48 Privat melding

Det der går på person og ikke kjønn. finnes egoister, idioter etc. på begge sider.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 29 sep. 2012 00:52

bottom line...man blir vell litt som andre behandler en og jo flere drittsekker vi jenter kommer utfor jo mere dritt behandler vi gutter sånn er det bare vi vil jo heller ikke bare være en dørmatte andre kan tråkke på? Er jo absolutt ikke bra men det blir sånn 1 drittsekk ødelegger for minst 10 hyggelige gutter fordi det er umulig å si om den neste faktisk er et godt menneske eller en person som bare er ute etter å fucke med deg for så å slenge deg i rennesteinen sånn er det nok både for gutter og jenter så ikke rart vi blir skeptiske til hverandre og mere og mer icecoolde :P

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 29 sep. 2012 01:28

@Mannehora

Så trist å lese.. Føler meg som den kvinnelige utgaven av deg..

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 29 sep. 2012 08:11

Er det sånn at jentene skaper misforståelser fordi vi er redd for å såre, mens guttene skaper misforståelser fordi dere prøver å få dere noe?

Skjult ID med pseudonym HoundDog lø. 29 sep. 2012 09:57

Jentene skaper misforståelser fordi de er redde for å såre gutter de egentlig synes er hyggelige og greie nok og kanskje til og med kunne tenke seg å være venner med, eller fordi de er redde for å gjøre gutta sinte, eller fordi de ikke evner å si ting rett ut og bare håper gutten det er snakk om skal ta et hint. Veldig mange jenter er ”pleasers”, som har et sterkt ønske om bli likt av alle og ikke bli uvenner med noen. Og en del jenter skaper nok også misforståelser fordi de ikke engang vet helt hva de vil selv, og kanskje synes det er greit å holde gutten det er snakk om på gress til de finner ut av det – eller til de kanskje vet hvordan det går med en annen fyr de er enda mer interessert i. Noen liker sikkert også bare å flørte, uten å legge så mye i det, og det kan jo også misforstås hvis ikke mannen er av samme type (dvs. en som liker en uskyldig flørt og forstår at det bare er det).

Gutter/menn skaper nok først og fremst misforståelser på en av to måter. Enten fordi han synes en jente er god nok for sex, men ikke som kjæresteemne. Eller fordi han tror at ”vennskap først” er den beste måten å sjekke opp en jente på, han blander tiltrekning med hengivenhet, og siden de fleste menn ikke har så sterke skiller på hvem de bare er venner med og hvem kan ha sex med så tror de feilaktig at kvinner er slik de også. Menn er jo fra naturens siden programmert til å spre genene mest mulig (de behøver selvsagt ikke å etterleve dette, men driftene er der), mens kvinners biologiske impulser er å finne et sterkt og godt opphav til barnet. Dette skyldes vel at mens kvinner normalt ikke kan ha mer enn maks ett barn i året (med unntak av tvillinger etc. selvsagt), som de på den andre side vet 100 prosent sikkert er deres eget, så kan menn fra naturens side i prinsippet få et nytt barn hver eneste dag, eller flere om dagen, men på den andre side kan de egentlig aldri vite helt sikkert at barna er deres egne. Det har de bare barnets ord på. Så skal genene deres sikres videre så er den sikreste måten å spre de mest mulig på, slik at i det minste noen av barna forhåpentligvis faktisk er deres. Sier ikke at det er slik i dag selvsagt, men dagens samfunn er ikke veldig gammelt og DNA-tester ble først oppfunnet på slutten av 90-tallet eller noe sånt, mens menneskets biologiske utvikling har funnets sted over hundretusenvis av år. De biologiske instinktene sitter dypt.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 29 sep. 2012 10:54

Det er bare jeg som tenker på meg, alle andre bare tenker på seg?

Jeg bare tenker på mitt behov og på å bruke disse byttedyrene.
Motivasjonen og tankene til byttedyrene legger jeg meg ikke oppi, det bryr jeg meg lite med.

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 29 sep. 2012 11:20 Privat melding

@Lowry, jeg håper ikke mange tenker som deg

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 30 sep. 2012 01:02

enig med doggen om biologiske instinkter de sitter nok dypt i :P

(kvinne 49 år fra Østfold) sø. 30 sep. 2012 01:32 Privat melding

Har jo ALLTID med person å gjøre og IKKE kjønn !!! Snakker av erfaring:o)