Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID fr. 13 juni 2008 16:53

Har ikke vært her lenge men synes det er kjipt når det kommer til å møte jenter. Når DET gjelder utseende.

Har lagt ut bilder av meg selv hvor jeg har noen Kg for mye på kroppen. Men etter at jeg ble singel så har jeg trent som en gal mann for å komme tilbake i form. Trener 2 ganger om dagen med vekter og kondisjon for å få en bra altletisk markert kropp.

Men vil ikke legge ut bildene for jeg vil møte en som vil like meg og ikke et forbanna vaskebrett. Er ikke intressert i det hele tatt etter 1night stands men vil møte en å bli gammel med for å si det sånn.

Alle jenter om dagen tror at gutter er kroppsfikserte og skal ha en modell som kjæreste. Men der tar så mange SÅ J.VLIG feil. Jeg personlig vil møte en som liker en kosete, kjærlig gutt som vet å sette pris på det man har. Jeg er ikke The bad guy og spille rasshøl som mange tydlighvis faller for er ikke meg.

Hva må man gjøre egentlig for at en jente skal like deg?

Har ikke vært singel lenge. De vil si 3 måneder og finnes ikke desperat.

Har en stor vennekrets og er flink med damene.

Men synes at det må være grenser for hva damene skal forlange. Supermann er ikke ekte jenter, bare så dere vet det.

Hilsen en som synes at Dere stiller for vanskelige krav til dere selv.

Skjult ID med pseudonym njaaa fr. 13 juni 2008 17:10

Det virker ikke som om du har løpt ned postkassa hos de mer "vanlige" jentene. For da tror jeg ærlig talt at du hadde vært alt for opptatt med å date til å sitte her og klage.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 13 juni 2008 17:12

:-)
Har vært mye skriverier her om at både menn og kvinner legger ut foreldete bilder av seg selv... men det er sjelden de gjør det den veien du beskriver, gitt ;-)
Legg ut bildene du har av deg nå om det gir et visuelt bedre inntrykk enn dine eldre bilder. Bildene er nemlig ett av kun to _virkelmidler_ vi kan bruke her inne... bildene våre og det vi skriver...

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 13 juni 2008 17:15

Dette forumet begynner å nærme seg VM i syting og synes synd på seg selv. Får litt assosiasjoner til "Angry white men"-fenomenet som sprer seg som ild i tørt gress.

Ikke så veldig sjarmerende.

(kvinne 65 år fra Telemark) fr. 13 juni 2008 17:27 Privat melding

Lurer fælt på hvor gammel du er :-)
At utseende har med førsteintrykk å gjøre, skjønner vel alle. men jeg for min del syntes at et godt indere har mest å si.
Om en person ser ut som den rene Adonis, betyr ikke at han har en fin innside.
Desverre så betyr utseende så altfor mye for noen/mange.
Om en person er mindre pen/kjekk, kan han ha mye sjarm og være ordentelig grom. Utseende falmer med årene men det gjør ikke personligheten.

Finner jeg en profil uten foto som jeg syntes om, sender jeg alikevel en mail til ham.

Nei, det finnes ikke Supermenn.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 13 juni 2008 17:49 Privat melding

slapp helt av, jeg måtte bare begynne og le da jeg læste det du skriver, ha ha ha, du kan da ikke mene alvor, hi hi hi, læs det selv en gang til så ser du hvor komisk og panisk det er, jeg ser ikke så mye på bildene , da jeg har erfart at mange av disse "lekre" mannfolka med six pack, kun er så sex fikserte at det er for dumt, vær deg selv både på bilde og i profilen, vær føflig i alle mailen du sender, hold deg langt unnar ald sex prat, så finner du en søt jente, garantert, og for guds skyld bruk skjult id, kanskje der er en jente som læser det du skriver her og vil ha kontakt med deg? upss.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 13 juni 2008 18:19 Privat melding

Hvorfor i all verden trener du, når det ikke er bildet du vil gi av deg selv?

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 19:44

Jeg er litt sånn jeg også...som trådstarter. Har heller ikke vært singel så veldig lenge og elsker nå å trene og få gjøre det jeg liker.

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 19:47

PS: Jeg tror heller ikke at det er så mange jenter som reagerer på at en gutt/mann har noen kg ekstra. Av en eller annen grunn tror jeg faktisk menn er gladere i å kose med ben enn kvinner...mulig jeg provoserer og tar gruelig feil nå, men vi alle har litt fordommer...ja?

(kvinne 65 år fra Telemark) fr. 13 juni 2008 20:07 Privat melding

Liker ikke å kose med skrangleben. Mye å ta i og mye å være glad i.
Men det går en grense der også.

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 13 juni 2008 20:16

Som mann må jeg si det er mye bedre med noen kilo for mye enn noen kilo for lite... :-)

Skjult ID med pseudonym løve69 fr. 13 juni 2008 20:24

Helt enig med Lemen. Bedre når menn har noen kilo for mye enn noen kilo for lite... :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 13 juni 2008 21:11 Privat melding

Kjære trådstarter..

Mange jenter tenker nok likt deg også... ;o))
Jeg er også en av dem som har trent en god del - vært flink med kosten etc.., etter at jeg gikk ut av mitt
forhold etter mange år.
NBNB! Det som er viktig er og ha oppdaterte bilder av seg selv.. Uansett trent eller ei... Den jenta du "treffer" er jo her og nå og ikke der du var tilbake i tid... Tenk litt på det når du faktisk ikke har representative bilder i albumen din.. Det er jo en grunn til at du har vært så flink og trene.. (hvis du var super fornøyd slik du var hvorfor endre på deg selv???)

Vi leter ikke nødvendigvis etter supermann eller en modell men etter han som tiltaler hver enkelt av oss.. Du er unik og det er
alle andre her inne også... De fleste jenter leter etter "den" ene som også dere guttene gjør...

Så jeg ville si bytt bilde jeg og ønsker deg lykke til her inne..

PS! Skryt for at du har vært så flink og stå på med trening etc.. Jeg vet at de resultatene tross alt ikke kommer av seg selv!!

Sommer klem Cino

Skjult ID fr. 13 juni 2008 22:53

Feit er ikke nødvendigvis synonymt med snill og god, så jeg tenker ikke nødvendigvis at en med "noen kg for mye" er drømmemannen, men legger du inn ett bilde med normal kropp antar jeg at du er lnærmere meg i kondisjon som betyr mye for meg da jeg er glad i fysisk aktivitet og friluft som betyr noe for akkurat meg:)

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 23:31

Det er vas det du sier der anonym. En som er feit (som meg selv) kan ha langt bedre kondisjon enn en som er slank eller tynn. Jeg trener sammen med en god del andre, og de ser bare skosåla mi. ;o) Jeg er den største av damene der.

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 23:35

Og grunnen er at de hater å bruke kroppen mer enn nødvendig, mens jeg elsker å være i aktivitet og det å presse meg selv til nye høyder.