Alle innlegg Sukkerforum

Snoker du?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Solo lø. 29 sep. 2012 10:15

Det hender jeg sjekker hvem som er på onlinelista, enten i nærområdet, eller et bilde jeg ville se nærmere på.
Og da har det hendt, flere ganger, at jeg får en slags...pussig melding i retur, mer eller mindre småsur,om "Jasså, så du er inne å snoker?;)", og "Hvorfor bare snoker du, men skriver ingenting?" forskjellige varianter av ordet "snoker"
Og, noen av disse profilene kunne sikkert vært interessante å ha kontakt med, men de er kanskje litt for lite utfyllende til at jeg får et inntrykk av om det er av interesse, og jeg kjenner at å bli møtt med disse halvsure henvendelsene ikke akkurat trigger lysta til å bli kjent. Hvis de er interessert i å bli kjent, kan de ikke da heller sende en litt mer trivelig henvendelse....For eks: Hei, så du var innom, har du lyst til å bli kjent? Det er temmelig mye mer hyggelig og interessevekkende enn dette ordet SNOKER. Nei, jeg SNOKER IKKE, men det hender jeg titter innom. Og det er vel derfor vi alle er her, fordi vi synes det er greit om profilen vår blir besøkt. Så la nå heller være å henvend deg om du finner det plagsomt, eller blir fornærmet om du ikke får en melding. Ta heller saken i egne hender, og si hei da, eller hold tåta.
For hva skal jeg svare på slikt? Inne å snoker?

(kvinne 33 år fra Hordaland) lø. 29 sep. 2012 10:19 Privat melding

Det finnes jo faktisk de som snoker og... De er gjerne innom flere ganger i uken/mnd uten at man har byttet bilde, og sååå dårlig hukommelse er det ikke noen som har. Og da mener jeg at det er snoking

Skjult ID med pseudonym Khione lø. 29 sep. 2012 10:21

Fa**! Alltid skal jeg komme borti post knappen når jeg skal korrigere et ord! Møkk!
Spesielt de som aldri skriver noe, de er bare innom profilen tidt og ofte. Og skriver man noe, så svarer de ikke. Go figure... Ikke det mest interessante, da blokkerer jeg heller.

Skjult ID med pseudonym nilsen lø. 29 sep. 2012 10:24

"Snoker" flittig. Trykker meg innom mange profiler uten å sende melding. Dersom det er noen som virker spesielt interessante markerer jeg dem, men det kan være at jeg i øyeblikket ikke har noe spesielt å si, eller at jeg melder med noen andre.

Er innom så mange profiler at jeg ikke husker hver enkelt av dem dersom det er et par uker siden jeg var innom. Enkelte her har jeg derfor besøkt opptil flere ganger. Dersom de i tillegg heller ikke besøker meg, tar jeg det som et hint at de ikke fant mitt profilbilde særlig interessant.

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 29 sep. 2012 10:26

Skriver man noe, og de ikke svarer er det da bare å blokkere, ja. Men, det kommer kanskje an på hva man skriver også, og i hvilken tone, det er jo ikke sikkert at alle får med seg hvem de har vært innom før, eller de ser innom for å se om profilen oppdateres med mer info. Kan jo være mange grunner til at noen er innom flere ganger.
Uansett så går det an å henvende seg på en litt hyggelig måte, om de er interessert i kontakt. Småsure meldinger er det vel ikke så mange som gidder å svare på.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 29 sep. 2012 10:31 Privat melding

selv vimser jeg hit og dit og siden jeg bare en sjelden gang finner noe fornuftig å si blir det kanskje litt mye "snoking" :)

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 29 sep. 2012 10:31

Kikket gjerne innom profiler før jeg ble inaktiv. Og syntes det var hyggelig om noen tok en gjenvisitt. Gjenvisitt er jo også et påskudd for å sende en melding om man er i det humøret.

Om noen opplevde det som snoking, javel, da får de si det sånn. Jeg kikket innom profiler fordi jeg likte enten matchen eller et bilde, Hvis det oppleves som negativt......

Skjult ID med pseudonym fjas lø. 29 sep. 2012 10:56

Er vel bare å ignorere det? Trenger ikke blokke engang, bare å la være å svare på sånn sutring.

Skjult ID med pseudonym tbird80 lø. 29 sep. 2012 10:56

Er vel et par profiler jeg har vært innom flere ganger, men skal folk ta det for å være krenkende eller plagsomt, så får det heller være. Man er her og blir man sett, skal man være fornøyd. Det er hundrevis av profiler man får opp i søkene og om noen skulle være nysgjerrig, så er jo det flott. Har hatt noen uinteressante snokere til tider, men da har jeg blokkert dem, for å vise at jeg er ikke interessert. Sparer dem for åpningsmelding og meg selv for å finne på en gyldig avvisning.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 29 sep. 2012 10:58

Uten bilde eller tekst i egen profil er jeg prisgitt min egen snoking :-)

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 29 sep. 2012 11:11 Privat melding

Jeg har aldri sett på titting som snoking. Da har jeg "lært" noe nytt idag også :-)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 29 sep. 2012 11:11

@ts
Makan ass, jeg snoker ikke (>.<)

Jeg foretar en grundig foranalyse for å på best mulig grunnlag vurdere potensielle kandidater før jeg bestemmer hvem jeg ønsker å kontakte.
For å få en forståelse av hva kandidatene mener er viktig, og om dette sammenfaller med mine egne verdier, må jeg nødvendigvis sjekke profilene opp mot hverandre.
Uten dette forarbeidet vil jeg ikke ha grunnlag for et velinformert valg. (doh!) *host* ((((^_^)

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 29 sep. 2012 11:25 Privat melding

Artig hva man oppfatter i en kommunikasjon... Når jeg får slike meldinger om at jeg har vært inne og snoker, oppfatter jeg det som om de prøver å få til en humorisitisk åpning i dialog med meg:)) Syns ikke det er en dum måte å åpne i det hele tatt jeg, og innrømmer glatt at JA jeg var å snoket/kikket på profilen din:)) Og så artig at du la merke til meg av alle de som var innom og kikket... Der er fokuset mitt:))
Så for meg betyr det at jeg ble sett, lagt merke til og at de syns jeg var så spennende at de fikk lyst å sende meg en melding...
Igjen artig dette med kommunikasjon og hva vi oppfatter:))

(mann 34 år fra Oslo) lø. 29 sep. 2012 14:59 Privat melding

@Gilia73

Enig!

(mann 45 år fra Oslo) lø. 29 sep. 2012 15:48 Privat melding

Det må da være lov å titte frem og tilbake...igjen og igjen. Både for å sammenligne hva de forskjellige har skrevet og for å se bildene på nytt. Igjen og igjen, uten at det skrives til hver eneste. Det er veldig merkelig hvis noen opplever dette som snoking (i negativ betydning av ordet).

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 29 sep. 2012 15:50

Er selv en snok, og snoking må da være lov. Synes ikke ordet er negativt ladet heller. :)

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 sep. 2012 15:52

Nettopp. Iallefall ikke her!

Skjult ID med pseudonym fjas lø. 29 sep. 2012 15:58

@gilla73 det er nok det beste, men akkurat "Hvorfor bare snoker du, men skriver ingenting?" mangler litt den humoristiske vinkelen :)

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 29 sep. 2012 16:26

"Snoker" hele tiden,på alt som trigger min nyskjerrighet...er det noen som ikke liker det får de bare blokkere meg, enkelt og greit.
Men tenker det samme som @Gilla73, når jeg får snokermeld er et alltid med en humorist tanke, blir alltid en koselig dialog utav det :-)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax lø. 29 sep. 2012 17:08

Jeg og snoker, og glemmer at jeg har vært innom, og besøker igjen.. Blir ikke sur over snoking på min egen profil, man er jo litt ekshibisjonist her inne? Hadde ikke blitt gretten av å få en 'snokemelding' tror jeg, som Mia sa, kan bli en prat ut av det :)

Skjult ID med pseudonym Pompadour lø. 29 sep. 2012 17:37

"Snoker" rundt på mange profiler, og kan lett ha besøkt folk ørten ganger uten å huske det. Noen ganger er jeg innom flere ganger for å vurdere om profilen er aktuell å sende en melding.

Det samme gjelder helt sikkert mange av dem som besøker profilen min.

Hvis noen finner det plagsomt at jeg titter innom får de ha meg unnskyldt, men håper i så måte at de bruker blokkeringsknappen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 29 sep. 2012 19:30

Vel, selv om jeg husker profilbildet, så betyr det ikke at jeg husker samtlige matchtre og profiltekster.
Så da hender det jo jeg er innom en profil flere ganger. Ikke fordi jeg snoker. :P

Men det hender jeg snoker og jeg er av den typen som snoker uten å sende noen melding. Hvorfor skulle jeg gidde det? Vet jo allerede at de jeg snoker på ikke er intresserte. Trenger ikke å sende en melding for å få det skriflig også. :P

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 29 sep. 2012 21:06 Privat melding

Helt enig med Gilia.

Og TS, takk for tipset til filtrering. Folk som klarer å snu en slik tilnærming til noe negativt, ville ikke holdt ut særlig lenge i mitt selskap. Veldig fint å slippe å bruke mer tid på dem.

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 29 sep. 2012 22:19

pgmp og Gilia:Nå sikter jeg ikke til meldinger av den humoristiske sorten, men til de som åpenbart faktisk ER fornærmet over at de ikke har fått en melding, og skal ha en forklaring.
Humor er flott det, men det er ikke alle som bruker en slik tilnærming, og av og til er det ikke til å misforstå selv om man aldri så hardt prøver å se positivt på meldingene man får.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 30 sep. 2012 00:12

snoker sjæl jeg er så nyskjerrig sjel feks folk som har bilde i forum..må jo inn å titte :P ;) Mene enig med de der gjengangerne som stadig er inne og ser og aldri skriver noe..særlig hvis du har snakket med dem før etc:P men må da være lov å snoke vell blir man for lei av noen snokere er det jo bare å blokke da :) Selv pleier jeg innimellom å sende melding til de som titter innom og da får man som regel svar..de som ikke svarer da syns jeg er litt teit så da kan det hende jeg faktisk blokker altså :P ;) Men nå har jeg både en del bekjente, sukkerbekjente, tidligere dates, kjente fra andre sider og div småsnusk her inne så..skjønner jo man blir litt nyskjerrig da ser jeg noen kjente så snoker jaggu jeg og..men skriver som regel en hilsen da..feks: hehe du er her inne du og ? ;) da får man som regel svar gitt hehe noen er småflau over å være her inne, andre spør om dine erfaringer osv :P nei skriv heller en hyggelig melding til snokerne så kan man heller blokke dem som er litt drøye..

hadde en gutt på 16 som stadig var innom..har vell sett han innom vertfall par ganger i uka...i kvell fikk jeg melding : "bæsj..! :D " skrev han... neste mld var et hjerte....<3 og et par til mld med d hjerte...

blei jeg supersjarmert?

hehe nei ;)

men utenom det så er som regel snokerne bare ålreite gutter i mere passelig alder og med mer ordforåd enn en gjennomsnittlig 2-3 åring gitt ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 30 sep. 2012 01:37

@-m-
Synes du gjør deg kostbar nå!

@TS
Ingenting er verre enn å bli missforstått i et forsøk på å være morsomfrekk, og hengt ut i et forum.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 30 sep. 2012 07:00

pgmp: Ikke vet jeg hvorfor du absolutt skal ha det til at disse meldingene bare er morsomme når de åpenbart ikke er det, men du er kanskje en av de som stadig selv sender slike meldinger, og som prøver å være morsom?
Uansett så kan du bare snakke for deg selv, alle er nok ikke misforstått morsomme, selv om du nekter å tro noe annet.
Det er mye rare meldinger man mottar her på Sukker, og langt ifra alle har en humoristisk tone i meldingene sine.
Om du ikke tror meg, kan du jo bare ta en titt på andre tråder i forumet.

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 30 sep. 2012 07:06

Eksmplet du kommer med er jo en humoristisk og hyggelig åpning, Solo. Skjønner ikke hvordan du kan tolke den som sur. Du virker som en kjip og selvhøytidelig person. Prøv å tolk meldingen i beste mening fremfor verste så kanskje du blir kjent med en ny hyggelig person.

Skjult ID med pseudonym tresnitt sø. 30 sep. 2012 07:21

Å snåke oppfattes forskjellig. Men å snorke vet vi hva er. Kan bytte ut ordet.

Skjult ID med pseudonym KK ma. 1 okt. 2012 18:19

Hvis jeg skriver et brev til en som "snoker" er det jo fordi jeg liker det jeg ser og leser på profilen :)
Men om jeg har fått brev fra en jeg høflig har avvist, og den personen er inne og snoker på profilen min hver eneste gang etter det, blokkerer jeg tilslutt..