Alle innlegg Sukkerforum

Sosial IQ

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zzz lø. 29 sep. 2012 14:34

Jeg ser på meg selv som en helt gjennomsnittlig person når det gjelder det sosiale, så da har jeg svart rundt 5 på dette. Noe som slår meg da er at når jeg ser på matchtreet til de aller fleste, så har jeg et orange blad når det gjelder Sosial IQ. Er det bare meg eller er det mange som overdriver denne delen av profilen sin? ALLE kan ikke være over gjennomsnittlig sosialt smarte. Trodde det var meninga at man skulle være ærlige her jeg. :S

Skjult ID med pseudonym TheGee lø. 29 sep. 2012 14:47

Og hvis man er langt over snittet på sosial intelligens burde man jo ikke trenge å være her på sukker, egentlig? :-)

Skjult ID med pseudonym Rimi-bob lø. 29 sep. 2012 14:52

Jeg har svart 4 på sosial IQ, og jeg har aldri lagt merke til at noen oransje eller røde blad der. Kanskje du skulle jekke deg ned litt? :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 29 sep. 2012 15:05

Kommer jo helt an på hva man legger i sosial intelligens, da. ;-)

I følge profilanalyser og personlighetsindikatorer (som jeg etterhvert har tatt en DEL av) scorer jeg max på dette punktet ut fra de ulike parametre som ligger til grunn. Om dette indikerer at jeg er mer "sosial smart" enn gjennomsnittet kan jeg ikke si noe om, men i tilbakelesing av profilanalysene går dette i stor grad ut på at jeg evner å lese det sosiale spillet og at jeg har velutviklede sosiale antenner. Det igjen indikerer at jeg bl.a har en evne til å bygge relasjoner hurtig. Noe som er betryggende å vite, siden det er en viktig del av jobben min.
Om andre er enig i dette (les: sukkerfolk)? Se DET er et annet spørsmål. ;-)