Alle innlegg Sukkerforum

hva gjør jeg feil

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 30 sep. 2012 21:42

hva gjør jeg feil om jeg alderi får meldinger fra noen her inne på sukker,vet att man kansje må være litt frempå selv også,men hva skal til,har man en for kjedelig profil kansje,tar gjerne i mot tips fra dere med litt erfaring med sukker :-)

Skjult ID med pseudonym LonlyWolf sø. 30 sep. 2012 21:49

Slapp av du er IKKE alene. Det er helt dødt hos meg og. Slik har det vært hele tiden. Jeg har forsøkt "alt".

Det virker som om damene ikke har skjønt det at sukker faktisk er en dating tjeneste...

Skjult ID med pseudonym hansen sø. 30 sep. 2012 21:49

Ble ikke dette besvart tidligere?

Er du mann: Det er helt normalt med få/ingen meldinger og du må regne med at meldingene du sender heller ikke blir besvart.

Er du dame: Dersom du ikke har et søtt ansikt for du skilte med andre fordeler du kan ha på profilbildet.

Skjult ID med pseudonym tullebukk sø. 30 sep. 2012 21:51

Beklager at du måtte lage en ny tråd ;)

Det finnes en tråd lenger ned som tar opp hvor usexy det visstnok er for jentene her at vi i tide og utide legger inn trykkleifer, orddelinger, da og når og annet. Så det kan være en medvirkende årsak. Husk at jenter vil ha i pose og sekk. De vil ha en mann som fremstår om intelektuell. Dette er høyt oppe på listen. Helt der oppe med gudommelig kjekk, bad boy med myk innisde, humor som en stand up-artist, en ansvarsfull og godt lønnet jobb, et meningsfullt liv med sunne fritidsinteresser, mange gode venner,,, også videre også videre. Så ikke gi opp, de er bare vanskelig å tekkes. Noen av de innser dette heldigvis selv, innen de er blitt for gamle og sitter der alene, fordi de har forkastet den ene etter den andre pga en liten feil her eller der.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 sep. 2012 23:01

Jeg tror det beste tipset jeg kan gi deg, er å la være å gruble på hvor du gjør feil. Nettdating er som lotto. Noen få vinner, svært mange vinner ikke. Og det er lett å føle seg usynlig, ubetydelig og drukne i mengden. Det trenger likevel ikke å bety at du gjør noe feil. Behold integriteten din og troen på den du er, du! :-)

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood sø. 30 sep. 2012 23:03

Det er simpel matematikk. Får du svar på 5% av meldingene, så må du sende 100 for å få fem svar ;-)

Kult profilbilde og litt utenom det vanlige tekst hjelper mye. Jenter kjeder seg lett.

Skjult ID med pseudonym Brooom sø. 30 sep. 2012 23:11

@tullebukk

Du beskriver ting så jævelig bra! :-)

til TS:

Du er ikke alene, vil beskrive meg som normal kjekk, helt ok profil med album og nok bilder. Men ingen tar kontakt, får mange besøkende men ingen gidder å skrive noe.

Og hvis jeg tar kontakt (har prøvd med mange) så kan du bare glemme å få svar til tider.

Så nei, du er så absolutt ikke alene :-)

Skjult ID med pseudonym Svinulf sø. 30 sep. 2012 23:20

Får meldinger kanskje 1 gang i uken fra ulike kvinns, og noen hjerter, men ikke fra noen jeg er videre interessert i dessverre. De jeg er interessert i (som så klart er de samme som de fleste er interessert i) gir meg lunkne svar, eller ingen svar... Gammel problemstilling slik jeg har forstått det :-) Nei, byen er tingen gitt ;-)

Skjult ID ma. 1 okt. 2012 16:48

takk for mange gode svar,som dere skriver, hold humøret oppe,ikke depp,flere en meg som har det slik her inne,altså med lite eller ingen meldinger,likte det enne svaret,att dette er litt som lotto,men så er det da også sånn att noen må jobbe hele livet for og prøve og finne den rette,mens andre bare har det i seg,treffer den rette med en gang

Skjult ID med pseudonym Rot ma. 1 okt. 2012 17:36

Også tror jeg MANGE av jentene her inne er sære å sitter og venter på å få en førstemelding...

SKJERPINGS JENTER!!!

Skjult ID ma. 1 okt. 2012 19:59

jeg syns nå enkelt å greit att det ikke skal være noe enveiskjøring uansett om man er gutt eller gjente,syns begge kjønn bør ta litt initiativ

Skjult ID med pseudonym skatteper ma. 1 okt. 2012 20:12

Jeg sender ALLTID komplimenter. Ikke type "du er søt", men mer den bikkja som stikker hodet inn i ræva på den andre bikkja. Jenter elsker sånt!

Skjult ID med pseudonym skatteper ma. 1 okt. 2012 20:14

Jeg sender ALLTID komplimenter. Ikke type "du er søt", men mer den bikkja som stikker hodet inn i ræva på den andre bikkja. Jenter elsker sånt!

Skjult ID med pseudonym balansen ma. 1 okt. 2012 22:28

I helgen var jeg virkelig klar for å skrive en eller flere førstemeldinger, og trålet matchlista på jakt etter interessante profiler. Problemet mitt var jo at jeg når jeg først fant noen gode kandidater greide jeg ikke oppfylle alle disse kravene: å være blond, ha krøllete hår, trene 5 dager i uka, være flyttbar, osv. Mange av mennene på min alder (2 år under/over 40) søker kvinner opp til 35, og/eller helt ned i 16 år (ser ikke for meg at en mann som kan ha et forhold til en 16-åring har så mye til felles med meg).

De jeg til slutt skrev til har sett brevet, men ikke svart.

Puh, får se om jeg prøver igjen neste helg ...

Skjult ID med pseudonym lykkelig ma. 1 okt. 2012 22:35

Skatteper, Enig med deg, de som ikke elsker sånt er jo ofte for formelle anyway.

Skjult ID ti. 2 okt. 2012 11:14

Hvis jeg ikke svarer noen, handler det oftest om profil uten bilde, noe som er helt uinteressant, hvem som helst kan være bak en grå tegning. Deretter handler det om hvordan man fremstiller seg selv. Mange sikkert egentlig kjekke menn, har veldig dårlige bilder. Noen har f.eks knipset seg selv i full fart, uten verken smil eller glimt i øyet. Hvis teksten i tillegg er full av skrivefeil og uten humor...ja, så er det rett og slett ikke interessant. Jeg bryr meg lite om matchtall, yrke osv, heller ikke så mye om alder er noen år fra eller til, men når alderen er +/- 10-25 år blir det litt i overkant ;)
For min del må først og fremst bilder og stil fenge, deretter en morsom tekst. Jeg faller sjelden for det billedpene, man kan komme veldig langt med sjarm og utstråling. Men sjarm og utstråling må komme frem på bildene. Du kan være verdens gøyeste person, men hvis bildene viser en gravalvorlig fyr, så hjelper ikke det folk som ikke kjenner deg. Så tipset kan være å tenke bilannonse, hvordan vil du beskrive en bil du skal selge, hvilke bilder tar du så du får best mulig pris for bilen? Skjønner ;)?

Skjult ID med pseudonym En mann ti. 2 okt. 2012 11:43

En mann vet at nesten halvparten av de venner, bekjente og kollegaer som han vet har vært på Sukker ved et eller annet tilfelle, senere har funnet seg noen her her. Men ikke alle selvsagt, noen er her fortsatt eller har gitt opp. Eller har fått seg kjæreste på en annen måte. Og noen fant noen, for så å miste dem igjen etter en stund. Men en mann kjenner i alle fall minst 4 – 5 jenter som har fått seg kjæreste her som de fortsatt er sammen med, og minst to menn. Kanskje er det flere. Og minst tre av jentene og en av mennene har stiftet familie og fått barn med den de møtte. Men en mann er her fortsatt selv da, eller i det minste tilbake på nytt, så en mann er ikke ubetinget optimist han heller. En mann har riktignok funnet seg en elskerinne en mann møter i blant, men ingen fast kjæreste som er det han egentlig vil ha. En mann tror du må gjøre en god del innsats selv, og i tillegg må du ha en god del flaks. Og ikke minst må du være villig til faktisk å møte noen og ikke bare sitte bak dataen uten å møte folk i påvente om at det en dag skal føles helt perfekt.

En mann vet også at du ikke kan forvente å få mange svar som mann, i det minste hvis du ikke ser ut som en annen mann Brad Pit. Svarer en av ti eller en av tjue av jentene får du være fornøyd, for jenter flest svarer ikke hvis de ikke er interessert. Det er helt ok, og en mann har også lært seg å ikke svare jenter han selv ikke er interessert i ut i fra dette.

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 2 okt. 2012 11:44

Sender aldri ut meld, bevisst valg. Men svarer alltid alle innkomne meldinger. Mange som er veldig forsiktig/ beskjeden, med korte enkle meldinger, men det kommer seg etterhvert. Noen er korte og direkte, får svar de også, i samme stil. Noen sender meld med morsom snert og humor. Krydret dagen min de. Andre lengre meld, tydelig at de har lagt ned litt tanker og seriøse holdninger.
Så send ut noe du er komfortabel med og som er typisk deg, kanskje med litt ekstra i. Tar ikke mottaker seg bryet med å svare, fortsett søket, til det dukker opp ei som svarer.
Hvor mange damer, eller menn passerer man på gata uten å få så mye som øyekontakt eller ett smil av. Mange lever for seg selv, ikke for de rundt seg.
Og for min del er det ikke førstemeld som betyr så mye, den er for å få kontakt, det er kommunikasjon videre og innholdet i det som betyr aller mest. Det er her jeg finner og vil finne ut hvem den andre personen er.
Så ikke bruk tid på å lure på hvorfor de ikke svarer, bruk tiden til å leite etter nye kandidater.
Vær deg selv og lykke til. :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 2 okt. 2012 11:58

Er vel veldig mange som ikke får meldinger her inne, men det å få svar er omtrent like lett :)
Flere blir også litt skeptiske når man først har sendt noen meldinger og backer ut.
Og folk er jo ute etter forskjellige ting her inne, noen nøyer seg kanskje bare med å ha noen å kunne snakke med en kveld eller få som potensiell venn, mens andre vil ha en elsker, også så klart kjæreste.

Du er på ingen måte alene, nå vet ikke jeg hvor mange meldinger en "perfekt" gutte profil får.
Også virker det som at det er mange her inne som skulle ønske at de tok kontakt, men ikke tørr. Mange ting spiller nok inn, men lærer å være litt kynisk ved å være her inne.

Keep your chin up!

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym salamander ti. 2 okt. 2012 12:12

... det er sikkert også mange som er ute på byen, men ikke tørr når det kommer til stykket...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 2 okt. 2012 12:19

Virker for meg som at det er lettere å komme i snakk med folk på byen enn det er her.
Myeav det skyldes nok at her sitter man bak en data og kan "velge og vrake" mens det på byen ofte kan bli noe kleint å bare trekke seg vekk. Personlig så har ingen problemer med å avvise noen på byen heller, ikke at jeg akkurat trenger å gjøre det så ofte :p

Jo større utvalg, jo mer kresne blir vi. Og kanskje i stedenfor å lete etter den rette profilen så kanskje heller let etter den rette personen. Mange av profilene her virker så over the top at det er ikke mulig for folk å leve et slikt liv. Men så er det vel ingen som vil lese en profil der man forteller om hverdagen sin, som består i å stå opp, dusje, frokost, pusse tenner, reise på jobb, middag, (gå en tur med hunden for min del), slappe av/rydde/vaske, senga. Så klart det er ikke slik hver dag for alle, men dette er jo en typisk hverdag.