Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym undrende ma. 1 okt. 2012 12:42

Etter et langt forhold, og liten orientering ute blandt menn, undrer jeg meg....
Hva tenner dere på?
Hva tenker dere om 10 kilo pluss, og myke kvinnekropper?

Setter pris på hjertelige, ærlige og inspirerende innlegg fra menn i alle aldre med hjerte for kvinnen!

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood ma. 1 okt. 2012 12:49

10 kilo ekstra gjør ikke så mye, men det er litt forskjell på 10 kilo ekstra for ei på 1.60 og ei på 1.80. På det sistnevnte er det jo nesten ikke merkbart.

Uansett, ekstra gjør ikke noe så lenge jenta er litt trent slik at alt ikke "henger".

Jeg tenner ikke fedme. Det har rett og slett noe med livsstil å gjøre. Jeg kunne ikke tenke meg å være sammen med noen som i hvert fall ikke prøver å spise sunt og trene en gang iblant.

Pent ansikt og positiv utstråling kan redde en del, men ikke alt.

Vil ikke svare med realnick når ikke du har det :-P

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 1 okt. 2012 12:53

10 kg over idealvekt ser jeg ikke som noe problem. Det er jo faktisk mindre enn den kategorien her inne som sier et par kilo over.
Men det som betyr noe for meg, er hvor de 10 kg er plassert. Jeg tenner mest på kvinner med timeglassfigur. Og det er jeg neppe alene om. Så har hun all overvekt plassert i et belte rundt magen, er det ikke tiltrekkende.
Så betyr det noe at den kroppen som skal bære disse kiloene, har en viss underliggende styrke. Og at du ikke har råtten kondisjon.
Så skal du som person matche meg. Det er ikke noe lite krav det heller. Men noen har allerede innfridd. :-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 1 okt. 2012 12:54

10kg gjør absolutt ingenting, så lenge dama er med på å gå litt tur, og generelt syntes det er ok å bevege seg litt. Jeg vil ikke kreve at en fremtidig partner trener eller er superfit. Det er mer turn on med ei som har 10kg extra som liker å gjøre ting sammen, enn ei med ingenting extra som bare sitter i sofaen.

Så lenge damen har holdninger som stemmer overens med mine så bryr jeg meg ikke så veldig om kropp.

Skjult ID med pseudonym Drake ma. 1 okt. 2012 13:04

Det handler ekstremt mye mer om holdning og forhold til egen kropp enn Kilo for min del.
Om du sitter oppreist slik at det faktisk er litt midje (altså det er hentydning til at det går innover før det går utover ved hofta) så er jeg helt med, men om du sitter der som en potetsekk så ting flyter, og ikke retter deg opp.... vel???

Det er mange triks i ludo, og om dette plager deg så ta på deg ett korsett, så har du ikke noe annet valg lenger enn å sitte oppreist. Dette er ikke ment som en permanent greie men mer en bevist-gjøring i forhold til egen holdning.

Heller myke former med god holdning enn andre (spisse?) former og dårlig holdning.

Skjult ID med pseudonym Brooom ma. 1 okt. 2012 14:37

Syntes damer skal være faste jeg. Noen menn liker fyldige damer / evt litt å ta på, noen liker faste og trente damer. Slikt er det bare :-)

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 1 okt. 2012 15:18

Dette inspirerer!
Godt å høre at flere har samme holdning som meg; ekstremiteter er sjeldent sjarmerende, og sunne kropper og ballansert livsstil er mer sexy!

I yngre alder var jeg supertrent, meget slank og passet kostholdet som en mus. Selvtilliten var lav, og jeg brukte mer tid foran speilet på jakt etter feil og mangler enn jeg noensinne ville noe skulle få vite. Følte meg langt fra sexy. Man kan undre seg i ettertid, flere kilo etterpå, og mye livsnytelse lag på lag....men føler meg langt mer sexy, levende og fornøyd med en moden og feminin kropp som jeg har blitt venn med i voksen alder.

Jeg håper å finne en mann som prissetter dette, og vil være stolt av å gå side om side med en virkelig KVINNE!

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 1 okt. 2012 15:56

Det er personen og ikke kroppen jeg forelsker meg i, selv om fysisk tiltrekning alltid vil være en viktig del av mange kriterier. Så lenge det bare er 10 og ikke blir 20 eller 30 med årene har jeg ikke noe problem med litt former på de rette stedene.

Men siden jeg er på slanker'n selv etter å ha vært overvektig vil jeg ikke bli sammen med noen som kan trekke meg inn i dårlige usunne vaner igjen. Så hvis dama gir totalt faen i helsa blir jeg med en gang skeptisk. Det betyr ikke at hun må være topptrent for det er ikke jeg heller.

Skjult ID med pseudonym bark ma. 1 okt. 2012 15:57

Synes bmi systemet fungerer ganske greit jeg. Undervektige damer er det bare homofile motedesignere som foretrekker. Men +10 kg i forhold til hva?

Er du +10 over nedre grense for normalvekt så vil jeg kalle deg slank.

Er du +10 over midt i normalvekt-området er du bare lett overvektig, og det er fint så lenge det legger seg pent. Det er bedre å ha god holdning og være i ok form med et par kg ekstra enn å være slank og slapp.

Er du +10 over øvre grense for normalvekt, så nærmer du deg fedme, og burde du gjøre noe med saken før diabetes og dårlige knær ødelegger livet ditt.

Skjult ID med pseudonym Pondus ma. 1 okt. 2012 16:03

Virkelig kvinne skal det være. Ikke noe fugleskremsel her i gården, er direkte usexy.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 1 okt. 2012 16:03

@cicero

skjønner deg godt jeg kjipern hvis man er fokusert sjæl og partneren er helt andre veien da er det absolutt mere praktisk å vær mere lik den veien så man kan motivere hverandre i den positive retningen :)

selv er jeg god og rund til tider mer til tider mindre men jeg liker nå i grunn formene mine..men så er jeg heldig fra naturens side setter seg på puppa og rompa først..men selv om jeg er formfull har jeg alltid trent og spist sunt( man bare gir faen i blant..og noen ganger driiter en lang en i å telle kalorier) nå feks kjører jeg på styrke 3x uka så en gutt med samme sunne syn på livet er flott den gyldne middelvei er en fin ting :) når det er sagt har jeg absolutt vært myye større enn nå men og andre veien myyye mindre..sånn er det med den saken :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 1 okt. 2012 16:06

Jeg har mange ekstra kilo og kan godt svare for meg:

Min erfaring er at mange menn på sukker er opptatt av kropp, trening og slankhet.
Min erfaring er også at menn som jeg treffer på naturlig måte ute i livet ser på meg på en annen måte.
Bare ha det i mente når du skal hive deg ut i nettdating - dette ER ikke reelt slik verden egentlig er :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 1 okt. 2012 16:08

ahh btwn tråden..sett andre veien så er absolutt en sjarmerende personlighet med masse x faktor og digge trekk mye mer å foretrekke enn mr.veltrent. Det kan jeg si fra følgende: har absolutt dumpet fler dates pga dårlig personlighet enn utseendet..vært på date med gutter som er superkjekke men absolutt ikke har en personlighet etter min smak..da har jeg heller gått ut en gang til med han som ikke utseende messig utstrålte wow faktor men personlighetsmessig var mind blowing :) også dumpet gutter hvor jeg har fått beskjed av feks søstra mi eller veninner at jeg var teit for han var jo sååå kjekk..joda men hjelper ikke det..jeg vil ha noen jeg kan prate med og..og som jeg le med så jeg får vondt i magen..myyye mere sjarmerende en all verdens 6pack ;)

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 1 okt. 2012 16:12

For noe varig trumfer personlighet kropp hver gang, men får inntrykk av at mange jenter på min alder her inne bare er ute etter en kort flørt. Da stiller vel sirkusapene med 6-pack fremst i køen. ;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 1 okt. 2012 16:23

Tror dette også er aldersavhengig jeg, cicero.
Om jeg hadde sett etter en elsker, ville jeg fremdeles valgt personlighet fremfor sixpack. Vil jo ha det FINT! :-)

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood ma. 1 okt. 2012 16:34

@cicero

Ikke mobb dem! De stakkars dyra har ikke noe valg.

Skjult ID med pseudonym Svinulf ma. 1 okt. 2012 16:35

Liker trente damer best selv, uten at de har veldig synlig six-pack for eksempel. De som trener styrke blir ganske mye fastere enn de som ikke trener.

Men det finnes "stram-lubne" som kan fremstå som litt runde. Det funker greit for min del. Men liker verken slank og dvask eller 10 kg ekstra og dvask. Fasthet + form er viktigst for min del.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 1 okt. 2012 17:10

@cicero

og hva er din alder ;) :P`?

joda på ons nivået så kansje men jeg MÅ bli tiltrukket av personligheten og selv på det nivået..ellers må de holde kjeften sin mens jeg sjefer litt da..så kansje d funker :P ;)

Skjult ID med pseudonym Za ma. 1 okt. 2012 17:17

Femitrent, du er min kopp med te! Digger atletiske jenter, nom nom:)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 1 okt. 2012 17:22

@-m-
Du sjefe, tror jeg ikke på ;)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 1 okt. 2012 17:24

@grims

å du sku bare vist du ;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 1 okt. 2012 17:51

@-m-
Bare kom og vis meg! ;)

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 1 okt. 2012 18:03

@-m-

Jeg er 27 og ser først og fremst etter jenter i sånn sirkus aldersgruppa 20-30, ergo har jeg høy konkurranse her inne. Alder og modenhet henger ikke nødvendigvis sammen da, men vil vel aller helst møte noen rundt min egen alder. Til nå har det stort sett bare blitt kvinnelige players som kaster bort tida si på meg mens de venter på drømmemannen rundt neste sving.

Men nok om det. Jeg synes det er flott at jenter har begynt å trene styrke, og det er fullt mulig å ta i og bli svett uten å få svære muskler av den grunn. Man forbrenner mye og får litt fastere kropp av det hele, noe som bare er positivt. Det skal mye til før dere blir som disse damene (som forøvrig har tatt det altfor langt i mine øyne): http://www.osloby.no/sprek/--Dette-er-en-prinsessedrom--7005688.html

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 1 okt. 2012 18:52

@cicero

RESPEKT! Det der krever absolutt sykt mye jobbing og er ikke gjort på 1-2-3 gitt :) Ja styrke er bra jenter har en tendens til bare å trene kondisjon. Jeg feks har et mye bedre forhold til ryggen min når jeg trener styrke da krangler den ikke sånn :P :)

hehe gjetta du var rundt der eller no se selv er jeg 25 går vell maks ned til 22 og maks opp til 34 tenker jeg, helt enig med deg alder og modenhet henger ikke alltid sammen..men til en viss grad..:P players ja er ikke alltid greit å vite hva man vil men er bra å være ærlig i allefall :)

Skjult ID med pseudonym jane doe ma. 1 okt. 2012 19:04

hahhaa, så latterlig med kvinfolk som tror det å være tynn ikke er et ideal for skjønnhet bare fordi det er vanskelig å opprettholde og det går ut over humøret. plutselig er det og ikke være tynn finere, det føles kanskje slik fordi når en slipper å stresse med å holde seg slank føler en seg også bedre til sinns, og da er det letteste å bare fornekte skjønnheten ved å være slank i stedet for å gå i seg selv å finne feilen i holdningen.
en slank kvinne som ikke har noe emosjonelt problem med å holde seg slank og samtidig er slank er definitivt mye heitere, om den er trent eller ikke betyr ikke noe. et lite tips, gjør en liten innvestering i å forstå undøvendig hodebry før dere legger ut på slankern. det er hjernen som er problemet ikke den jævla maten eller fettet!

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 1 okt. 2012 19:12

åj åj åj, her kom det noen magedrag av noen gulp på slutten her....
Jeg velger å lytte til modne, rause og vennlige stemmer her inne.
Kynisme og arroganse er iallefall definitift usexy.
Den var til sistemann.

Skjult ID med pseudonym En mann ma. 1 okt. 2012 19:17

En mann tenker at han liker en kvinne både myk og fast. Myk på pupper og rumpe, men fast ellers. Bortsett fra myk hud da, en mann liker det også selvsagt. Men en mann tenker også at det er smak og behag.

En mann er også gammel nok nå til å innse hvor umoden, uerfaren og usikker han var i sine yngre dager. En mann skjønte det ikke da han var yngre selv, men han forstår i dag veldig godt hvorfor en ung kvinne ofte heller vil ha en eldre mann enn en gutt på sin egen alder. En mann tenker at en annen mann cicero nå trolig har noen gode år fremover. En mann har selv i alle fall aldri vært mer populær blant kvinner enn etter at han selv passerte om lag 30, også ofte blant mye yngre kvinner både 10 og 12 år yngre enn han selv. En mann tror cicero kan glede seg, så lenge han tar vare på seg selv, stadig forsøker å bli bedre både som en mann og når det kommer til jobb og karriere, gir av seg selv til andre, og ikke lar seg knekke av den motgangen som alle menn opplever noen ganger i livet.

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 1 okt. 2012 19:43

En mann....ikke dum han!

Skjult ID med pseudonym ukorrekt ma. 1 okt. 2012 21:45

Når en kvinnekropp er veltrent, da synes det på lang avstand. Det er utrolig digg. Jeg er skeptisk til damer som i ung alder er lett overvektige (eller "gjennomsnittlig" som det heter på sukker), da det har en tendens til å bli mer av det meste med årene.

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 1 okt. 2012 22:20

Jenta-76----strålende!

(mann 51 år fra Østfold) ma. 1 okt. 2012 22:35 Privat melding

Er det noe ved en dame jeg liker, så er det hennes evne til å ta imot et velment komplimang med takk.

Jeg har sett flere som ser tilbake på meg og tenker "Æsj, han vil ikke jeg ha noe med å gjøre", så blir de snurt og snur seg bort, evt på nett, de ignorerer komplimanget.

Det har skjedd noen ganger at jeg har gitt ei flott dame et komplimang, og det ved bare å se på henne.
Den flotteste dama er hun som takker og tar imot med et lite smil og et nikk.

Den flotteste kroppsdelen på ei dame, er øya.
Det er de man ser på ( bør se på iallefall) når man snakker sammen.

Kropp?... joda, øya er en del av kroppen, men jeg skal ærlig innrømme at jeg liker å ha noe å ta i.

MEN, det er ikke et KRAV. Om dama veier 60 eller 120 er faktisk hennes problem eller fornøyelse.

Skjult ID med pseudonym Glad ma. 1 okt. 2012 22:49

Mennesker er som havet. Man ser bare overflaten.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 2 okt. 2012 13:56

@jenta

for en flott holdning syns jeg :)

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq ti. 2 okt. 2012 14:14

10 kg pluss trenger ikke å gjøre noe, men etter å ha datet en med minst 10 kilo pluss, liten interesse for å bevege kroppen og utslitt etter max et minutt i sengen vet jeg ikke lenger.........

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 2 okt. 2012 14:37

@jenta-76
Det første du sier er helt spot on! :)

Skjult ID med pseudonym cicero ti. 2 okt. 2012 16:24

Må bare innrømme at jeg selv har hatt mye mer enn 10 kilo pluss, og har i løpet av de siste 3-4 årene tatt av meg 25 kilo. Nå jogger jeg tre-fire ganger i uka og trener styrke like ofte, men er fortsatt litt lubben i kantene. Jeg ser selvfølgelig mye bedre ut enn før, men føler ikke selv at jeg er i mål enda.

Tenker likevel at det aller viktigste er at man er fornøyd med seg selv og ikke lar andre fortelle hvordan man skal være. Men da kan man heller ikke bli muggen hvis noen avviser deg pga utseendet eller livsstilen du fører. Det finnes alltid noen som vil sette pris på deg for den du er eller prøver å bli, og gjør de ikke det var de ikke noe for deg i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 3 okt. 2012 12:57

Det handler like mye om hva du tenker om deg selv. Da jeg var feit likte jeg ikke meg selv, ergo var det vanskelig for andre å like meg også. Er man mer fornøyd med sin egen tilværelse utstråler man en helt annen energi når man møter andre.

Det blir for enkelt å si at slanke jenter får seg kjærester med en gang. Ser plenty single slanke jenter her som har vært her inne nærmest for alltid.