Alle innlegg Sukkerforum

Det er litt vakkert....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oida34 ti. 2 okt. 2012 20:02

...at så mange på et sted er alene. Her sitter vi kveld etter kveld og leter. Hvor er du? Siden puberten har jeg tenkt: Du finnes der ute, men jeg har ikke møtt deg enda, eller kanskje? Alt jeg vet er at jeg kommer til å bli himmelfallen. Det er vakkert, og jeg er ikke alene om det her inne. :)

(mann 51 år fra Østfold) ti. 2 okt. 2012 20:05 Privat melding

Ja du kan så si.
Man vet aldri hvordan sin utkårede ser ut på forhånd.

Skjult ID med pseudonym cicero ti. 2 okt. 2012 20:08

Rundt 40 % av befolkningen bor alene i store perioder av livet. Her sitter noen av oss, og det blir stadig flere. Har vi bare beslutningsvegring i møte med det store utvalget alle sammen?

Skjult ID med pseudonym Oida34 ti. 2 okt. 2012 20:12

Det er mange å velge mellom, likevel gjør vi det så vanskelig for oss selv, fordi vi setter bare høyere krav med åra og date etter date. Vi er rare...

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 2 okt. 2012 21:05

"Vakkert" kan jeg ikke se det er, snarere trist....

Skjult ID med pseudonym Oida34 ti. 2 okt. 2012 23:55

Vi lever en gang. Egentlig burde ikke avstand bety noe da. Tenk litt på det.

Det er vi som definerer om det er trist å være alene. Noen liker jo å være alene. Det er ikke trist da.

Skjult ID med pseudonym cicero ti. 2 okt. 2012 23:58

Liker å være alene jeg, men det betyr ikke at jeg må være det hele tiden. Det beste er hvis man kan velge. Og sex, kos, nærhet og den gode samtalen får man sjeldent mutters alene. ;)

(mann 38 år fra Telemark) on. 3 okt. 2012 00:41 Privat melding

"egentlig burde ikke avstand bety noe" ?

må si meg uenig der. Har nylig flyttet tibake til hjembyen min, med nesten alle barndomskompisene og resten av det som er igjen av nær familie. DE betyr mye, særlig etter å ha bodd borte i over ti år.

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 okt. 2012 03:09 Privat melding

@Oida34

Det er litt vakkert...at så mange på et sted er alene. Det er vakkert, og jeg er ikke alene om dette her inne. (Særlig nå, etter å ha hørt på en melodi av Bryan Eno.) Her inne er vi virkelig fysisk alene. Jeg har egentlig nok nære venner rundt meg. Jeg ønsker bare å finne et villjordbær eller en fiol, men heldigvis kan jeg leve lykkelig i lengselen.
Det er de som har startet å skrive til meg som jeg har vært ute med. De som jeg starter skrive til svarer vanligvis ikke. Og jeg har midlertidig funnet ut at det er helt naturlig. Det er naturlig bla fordi de fleste skriver lite om seg selv på profilen. Jeg vet lite om hvem de er. Det er ikke nok å skrive 'empatisk, humor, bein i nesa' osv hvis man ikke forteller noe om hva man mener med det! Hvorfor ikke skrive noe mere? Hvorfor ikke utdype det? Ellers henvender man seg nesten bare til dem som prioriterer utseende fremfor annet.

Skjult ID med pseudonym on. 3 okt. 2012 18:30

Vist en er heldig her inne så klare en og få noen brev venner ...men, de fleste vil vel mer ??? Venner har vel de fleste ???

Skjult ID med pseudonym Hubro nr.4 lø. 13 okt. 2012 14:27

Som fleste her tenker jeg mer på kommer enn hva som skulle kommet. Hva kom først? Høna eller egget? Var det i såfall etter eget ønske? Det kunne ikke vært et himmelfallent egg. Det holder ikke.