Alle innlegg Sukkerforum

Glad jeg har en jobb å gå til hver dag

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Buskerud) ti. 2 okt. 2012 22:39 Privat melding

I Spania er arbeidsledigheten over 25 % og stigende. Ungdomsledigheten er over 50 %. I Norge er arbeidsledigheten om lag 3 % og synkende.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 2 okt. 2012 22:42

Etter 6 måneders sykemelding, så var jeg kjempe glad for å komme tilbake i jobb :)
Vet ikke hvor jeg hadde vært hadde jeg ikke hatt en jobb.

Skjult ID med pseudonym soldier ti. 2 okt. 2012 22:45

Samme her og glad jeg bor i Norge og ikke et u-land!
Viktig å sette pris på det man har før man klager over det man ikke har.
Er så utrolig mange idiotiske nordmenn som klager over alt mulig rart på internett og tar det helt for gitt at de bor i Norge og har det mye bedre enn flere milliarder andre mennesker på jorda.

Skjult ID med pseudonym isbj ti. 2 okt. 2012 22:47

:))--- Bra innlegg - soldier så enig med deg

Skjult ID med pseudonym tbird80 ti. 2 okt. 2012 22:48

Tallene for arbeidsledighet er jo fullstendig blåst her i Norge da. Vi har allverdens ordninger man putter folk inn i og da står de ikke lenger som ledige. Vi har også svært mange som blir trygdet på ulike grunnlag. Få land i verden har så mange sosiale goder som vi har...

Skjult ID med pseudonym tbird80 ti. 2 okt. 2012 22:48

Men ja, det er fantastisk flott å ha en jobb å gå til hver dag, særlig en man trives meget godt i :D

(mann 38 år fra Buskerud) ti. 2 okt. 2012 23:01 Privat melding

@tbird80

Ja, vi har mange ulike ordninger, kall det gjerne sikkerhetsnett, som "sminker" tallene noe. Likevel, vi har den høyeste yrkesdeltakelsen i Europa, og mange av dem som går på uføretrygd og andre ordninger hos oss, ville i andre land med ikke like gode ordninger sittet hjemme hos familiene uten noen form for offentlig støtte. Disse burde i alle fall vite å sette pris på at de bor i Norge.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 2 okt. 2012 23:09

Ikke så oppløftende tall det der nei. Jeg er vertfall av typen som vil ha en jobb å gå til nå har jeg vært uten jobb en stund og begynner å gå på veggen. På den annen side da har man en mulighet til å gjøre en forandring må se på det som positivt tenker jeg. Har utdannelse med autorisasjon men det er på vgs nivå..så nå tenker jeg i grunn å ta mere utdannelse skal man ha en jobb her så sentralt så tror jeg man må ha litt mer å bygge på. Feks med den utdannelsen jeg har nå hadde jeg fått jobb på flekken optil flere steder hvor jeg har familie som jobber har de sagt at det trengs noen med den utdanningen og jeg har fått tilbud om jobb der. Problemt mitt er at jeg har en liten gutt på 5 og ansvaret der med 50/50 hadde jeg kunnet flytte hvor som helst uten tanke på det zero problemo. Men jeg må nok bo her til han er 18 vertfall så da kan man liksågodt begynne å gjøre mere ut av livet. Den veien jeg har lyst til å gå videre da har jeg omtrent samme oppgaver som med den utdannelsen jeg har nå bare myyye bedre betalt. Lei av å ha lite penger og ting fikser seg ikke sjæl så :P