Alle innlegg Sukkerforum

mange billige folk her inne på sukker...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym søta on. 3 okt. 2012 09:41

jeg har noen kompiser som "jakter" her inne og en eksmann... de forteller alle om mange førstedater som ender med sex, og ikke mer...

Jeg skjønner ikke helt greia... Ok hvis det er sex man er ute etter... men hvis man ønsker seg noe mer, er det jo en kjent sak at man bør holde buksene på de første datene.. menn er enkle, skal interessen holdes må de vente på godsakene ( sier ikke at dette gjeder alle menn, men hoveddelen av rasen....)

Beskyttelse blir heller så og si aldri brukt! Rimelig mange med kjønnssyksommer om dagen... og ikke minst dere menn: damer i 30 åra, uten barn, vil ofte ha barn.. er du kjekk, god inntekt, og virker å ha gode gener er det mange "gale" der ute, som tar et ONS og på den måten slipper turen til Danmark..

Jeg skal ikke blande meg inn jeg alstå, men "som man reder ligger man"... så våkner man opp med sår på musa, smerter, eller man får en telefon om at man skal bli pappa, så har man selv skylda...

Skjult ID med pseudonym *o* on. 3 okt. 2012 09:47

Jeg tror ikke det er majoriteten du snakker om, @søta

(mann 51 år fra Oslo) on. 3 okt. 2012 09:47 Privat melding

Nå er det vel også en god del damer som ikke er ute etter noe mer enn en elsker eller venn+ heller. Så det er godt mulig de finner hverandre. Dog hadde det vært greit om vi som er ute etter noe mer seriøst slapp å bli utsatt for disse, selv om det jo er noen fordeler...

Skjult ID med pseudonym søta on. 3 okt. 2012 09:48

jeg begynner å lure litt... bor i oslo, og det gjelder mange!

Hører om dater og sex ukentlig på flere av de, og vet at det stemmer... blir en smule oppgitt, og mister litt tura på dette nettstedet, og folks intensjoner...

Skjult ID med pseudonym *o* on. 3 okt. 2012 09:52

@kit001
Kanskje det er urt å be sukker å dele oss i kategorier : de som er etter en elsker kan få sin egen "avdeling" for å si det sånn. Og de på jakt etter ONS sin egen, osv...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 3 okt. 2012 09:57

Visst det er det de vil så er det vel helt greit?
Man trenger heller ikke vente om man vil satse på hverandre, man må føle litt på stemningen.

Det vil alltids være folk som utnytter andre, kvinner som menn.
Så lenge folk er ærlige med sine intensjoner ovenfor meg så er jeg fornøyd, hva andre gjør er dems sak,

Skjult ID med pseudonym Blocked on. 3 okt. 2012 09:58

Søta, jeg kan bekrefte det du sier om ukentlige dater og sex. Har møtt noen og må innrømme at det fikk meg til å miste trua på folks intensjoner her. Blir litt mere sånn kjøttmarked og det er min påstand at folk blir forkvakket av å ha så bredt valg at de mister seg selv og fråtset av fruktfatet uten å tenke på at de nå og da møter en ærlig sjel som ikke bare er hypp på ett pul

Skjult ID med pseudonym kit on. 3 okt. 2012 09:59

*O*, det er forsåvidt allerede en slik kategori, nemlig varighet på forholdet eller noe slikt.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 3 okt. 2012 09:59

Da har jeg datet bare ubillige her i år.
Dessverre...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 3 okt. 2012 10:15 Privat melding

Jentene er billige og menn er enkle?

Det var da litt av en holdning tenker jeg ;)

Så det at en jente som ønsker seg et seriøst forhold går på date med en fyr hun skjønner ganske fort at ikke er noe kjærestemateriale, er billig dersom hun har sex med han?
Mens den samme fyren som også er ute etter et seriøst forhold, men kanskje også anser jenta som ikke noe kjærestemateriale er "bare" enkel, og har sex av den grunn?

Er det ikke snakk om voksne mennesker som kanskje vet veldig godt hva de gjør her?

Men for all del, jeg ser den med at det ikke alltid er lurt å hoppe til køys første kvelden med en man anser som kjærestemateriale :)
Det betyr imidlertid ikke at noen er verken billige eller enkle dersom de velger å gjøre det ;)

Kan jo velge å se det fra den lyse siden :P
Jeg har ikke vært på date med noen enkle menn, og ikke er jeg billig B-)

Skjult ID med pseudonym søta on. 3 okt. 2012 10:20

mener ikke at jenter er billigere enn menn! Helt for at man som voksen kan gjøre som man vil, og det er ingen forskjell på menn eller damer der! Det som overasker meg er hvor enkelt det er å hoppe til køys, etter en times prat, og at man ikke bruker kondom!! Synes det er helt utrolig!

og mange menn er litt enkle, iallefall når kåtskapen overtar... tenker ikke på konsekvensene av den lille spruten, som kan bli livslang...

men for all del! Man gjør som man vil, bare ikke kom og klag i ettertid!

Skjult ID med pseudonym Minney on. 3 okt. 2012 10:31

Nei, klaging er det ingen vits i å komme med i ettertid, uansett hvordan man har redet seg til :P

For uansett hva man hiver seg inn i, enten det er dater, sex, eller andre ting i livet, så bør man ha hodet såpass med seg at man vet at man ikke kommer til å angre i etterkant.
Selvfølgelig er det ikke alt man kan vite utgangen av, og man kan brenne seg på ting som man overhodet ikke kunne ha forutsett at kom til å gå galt.
Men dette med dating, sex, sårede følelser, kjønnsykdommer, graviditeter, osv, osv, er ting man faktisk ikke kan komme og si i etterkant at man ikke visste at kunne skje.

Eller, joda, man kan klage noe :)
Men da må klagen gå på ens egne dumme handlinger, og ikke legge noen "skyld" på evt andre som også var med på "moroa".

Skjult ID med pseudonym Z on. 3 okt. 2012 10:39

Åkkey....om det er sånn, er det en ting å gjøre: Se etter det du VIL ha fremfor det du IKKE søker.

Simple as that.

Skjult ID med pseudonym mann on. 3 okt. 2012 10:46

Folk er like forskjellige her som andre steder. Jeg har kompiser som har "jaktet" på sukker etter tilfeldig sex, og det har de etter egne utsagn også fått plenty av. Og da er det vel tilsvarende mange jenter som også er med på dette og ikke nødvendigvis er ute etter noe mer. Jeg har selv hatt flere ONS med sukkerjenter, så kan vel bekrefte at det foregår. Noen ganger har jeg møtt en jente kun med det formålet, mens andre ganger har jeg hatt forhåpninger om at dette kanskje kan bli noe mer, men så blir det ikke det fordi jenta tydeligvis selv bare var ute etter et ligg (eller i det minste bare ville få noe ut av kvelden, selv om hun skjønte jeg ikke var helt hennes type, slik jeg også i blant har gjort i forhold til enkelte jenter jeg har møtt). Jeg har også en nåværende elskerinne herfra og har også tidligere hatt noen veldig sexbaserte dateforhold som bare har vart noen uker eller et par måneder, hvor i det minste jeg bare har vært ute etter selskap, kos og sex.

Men, jeg har også flere venner og bekjente av begge kjønn som faktisk har funnet seg noen her, flyttet sammen med dem og til og med stiftet familie og fått barn med dem. Hun siste fikk jeg vite om senest i går, da hun fortalte meg at hun faktisk møtte sin nye kjæreste og nå samboer her i sommer (jeg visste selvsagt at hun hadde fått seg type, men ikke før i går at de møttes her). Jeg kjenner minst 6 – 7 andre som har opplevd det samme, både kompiser, jentevenner, kollegaer og til og med en tidligere nabo. Så nettet fungerer til å finne seg faste kjærester også, ikke bare random sex. Kanskje til og med for meg en dag…

Skjult ID med pseudonym poppy on. 3 okt. 2012 11:24

TS

For meg fremstår du som veldig dømmende ovenfor mennesker som ikke velger samme vei som deg. Selv har jeg jeg et 7 års langt forhold bak meg som startet med sex første natta. Det spiller ingen rolle om man har sex på første date eller ikke. Det kan gå begge veier uansett. Det er ingen som kan vite det på forhånd.

At jenter over 30 år er ute etter å lure en mann på et ONS er unntaket og ikke regelen. Det er uansett begges jobb å ta ansvar i så måte. Det høres ut som du har sympati for menn som lar spruten gå. Selv om du sier det motsatte så leser jeg det mellom linjene.

Du sier du ikke skal blande deg inn, vel gratulerer. Du har laget en tråd om temaet så du blander deg jo litt inn da vil jeg påstå.

Sukker er for alle, uansett om de velger uforpliktende sex eller de vil ha et lengre forhold. Nå har jeg vært her ett år og vil påstå at de som er ute etter kun sex er rimelig snar med å fortelle dette. En trenger ikke være Einstein for å skjønne hvilke intensjoner en mann har.

Jeg synes du skal la voksne mennesker få lov til å leve slik de selv vil. Det er deres liv og ikke ditt. Så kan du leve ditt liv på akkurat den måte du vil ;-)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 3 okt. 2012 11:46

Jeg kan sikkert drive uthalings/utmattelsesspill med byttedyrene, så lenge jeg får brukt dem etterhvert :)

Skjult ID med pseudonym Mia on. 3 okt. 2012 11:56

Jaja...tro at det kunn finnes slike person kunn på sukker. De er jo overalt i samfunnet. Åpne øyene, snart julebordsesong. Dette er jo handlinger som har vært i århundre på århundre...
Spesiell kompisgjeng kanskje?
Masse flotte og intr folk her inne, uansett hensikt.:)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 3 okt. 2012 12:12

Hvordan søker man på og finner de som er billige (dvs gratis) og lette på tråden.

Det går dessverre ikke an å søke på søndagskjæreste.

Men en kombinasjon av 3 av de følgende profilparametre:
Frigjorthet: høy
Intensitet: høy
Kosete og varm: høy
Mål/nytelsesorientert: høy
Porno: høy
Sexlysten: høy
Sexlek: høy
Varighet på forhold: lav

Flere?

Skjult ID med pseudonym Mannehora on. 3 okt. 2012 12:20

Det greie med å ha flere på gang samtidig, eller i det minste være fornøyd med ditt eget sexliv (eller noen ganger også mangel på sådan, så lenge det ikke er altfor lenge siden sist), er at du ikke blir desperat. Og da gjør det ikke noe om du må vente 2 – 3 – 4 dater på sex, selv ikke hvis sex er det eneste du egentlig vil ha. I alle fall ikke om jenta i det minste er en grei og hyggelig jente, om ikke helt kjæresteemne utseendemessig. Så det å vente er nok ingen garanti det heller @Chevelle1. Støtter jeger Lowry på den.

Skjult ID med pseudonym Kvinne on. 3 okt. 2012 12:25

@Lowry
Jeg tror jeg har 7 av de 8 punktene på høy. :)
Men det er jo siktet på NÅR jeg er i et forhold.
Så dette stemmer jo ikke det heller.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 3 okt. 2012 12:37

Jeg har svart lavt på alt som har med sex å gjøre.. Både fordi jeg er ærlig og fordi ikke vil tiltrekke meg menn som er veldig opptatt av sex. Har ikke hatt sex på over et halvt år, og skjønner ikke hva som er så farlig med det. Er jo oppskrytt uansett :)

Skjult ID med pseudonym Mannehora on. 3 okt. 2012 12:46

Haha, det høres ut som en skikkelig bra strategi! I det minste til å finne den ene prosenten av mennene som er aseksuelle og derfor ikke interessert i sex overhode, for de går jo ikke lei av å vente ;)

Skjult ID med pseudonym cicero on. 3 okt. 2012 12:52

De som sier sex ikke er så himla viktig har enten aldri hatt bra sex enda eller så er de ikke noe for meg. Synes sex er en viktig del av samlivet, og det er aller best når man finner noen man kan bli trygg på, utforske og lære å nyte sammen med. Har jenta fått stygga på sex og bare vil ha en tøffel som holder henne i hånda på fredagene holder jeg meg altså langt unna.

Når det er sagt er ONS ganske lavt på min agenda her inne, mens såkalte "søndagskjærester" er mer aktuelle inntil det dukker opp noen som passer meg for et seriøst forhold.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 3 okt. 2012 12:59

@Jente

Så typisk en forumkvinne å si noe slikt :)

Skjult ID med pseudonym fløtepus on. 3 okt. 2012 13:13

"Kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar";)

Skjult ID med pseudonym isbj on. 3 okt. 2012 13:15

Bet sukker for å være her inne jeg ...

Skjult ID med pseudonym Jente on. 3 okt. 2012 13:21

Mulig det er typisk ja, men hva så egentlig?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 3 okt. 2012 13:29

@cicero
Viktig og viktig med sex, det er jo alt etter en selv ser det.
Det er ikke alle som syntes sex er det det kanskje bør være når man er singel, men jeg ville tro at alle som en her inne liker sex. Det hersker det vel ingen tvil om. Men hva om man ikke vil ha ONS og ikke får seg en elsker, eller hva man velger å kalle det, så er det ikke så viktig med sex før man finner noen å være med.
Og igjen det som er rart, visst man ikke har sex på en stund, så blir det enda mer ork å starte igjen.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 3 okt. 2012 13:51

Sukkerforum og "alle som en her inne liker sex"?

Pfff... :)

Skjult ID med pseudonym kit on. 3 okt. 2012 14:02

De kan like sex selv om de ikke vil ha sex med deg....

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 3 okt. 2012 14:07

Forskjell på å digge sex med fast partner og å digge sex som singel. Personlig vil jeg ha masse masse masse sex. Med typen. Ikke tilfeldige, ekle, skitne menn som renner rundt på byen og stikker greiene sine i altmulig.

Ja, I said it.

Skjult ID med pseudonym isbj on. 3 okt. 2012 14:13

++++++ til deg Bene
Regner med at de fleste menn heller ikke vil ha de damene ..

Skjult ID med pseudonym vitanova on. 3 okt. 2012 14:31

Yess, Bene.
Jeg er mann, og støtter deg helt (men da med motsatt kjønn i forhold til det som renner på byen)

Klarer ikke ONS og sex uten følelser, da klarer jeg meg heller selv ;)
Men med noen man er glad i derimot - da er ikke mange tabuer og liten lyst et veldig stort problem :)
Da finner man ut hva man liker, og så gir man det til hverandre med glede.

Skjult ID med pseudonym poppy on. 3 okt. 2012 16:32

@-Bene-

Om man har sex på første date er det da ensbetydende at man ligger med skitne menn som stikker pikken i alt og alle? Personlig har jeg ingen problemer med å ha sex på første date så fremst det er en mann jeg virkelig ønsker å ha sex med. Det betyr jo ikke at man er ukritisk og tar alt man kommer over heller. Merkelig hvor fort enkelte dømmer andre her inne. Kan huske at du nevnte at du selv var glad i sorten når du var yngre. Er du en tøs av den grunn??

@vitanova

Selv om du ikke kan ha sex med noen som du ikke har følelser for så er det vel ikke noe galt i at andre har det. vi er jo for pokker single og vokse. Jeg ser ikke problemet.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 3 okt. 2012 16:47

Poppy - Jeg var en tøs da. Det har jeg ingenting imot å innrømme. Jeg tok til "vett", mens andre holder på slik enda. Jeg synes det er utrivelig, andre synes det er gøy enda. Vi er forskjellige. Jeg dømmer ikke folk som har sex på første date, jeg bare gjør det ikke selv. Og det med skitne, ekle mannfolk var å sette det på spissen, de som virkelig bare finner folk for sexens skyld og ikke noe annet. Det synes jeg er litt ekkelt. Det blir noe helt annet å ha sex med folk man liker og vil tilbringe tid med, selv om man ikke blir kjærester. Det er fin linje her som er vanskelig å tyde. Men hele "knulle rundt"-fenomenet synes jeg nå er ufint.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 3 okt. 2012 16:48

Dessuten kan det nevnes at mitt innlegg var skrevet ifbm at diskusjonen gikk i retning "finne-noen-på-byen-eller-på-sukker-som-man-ikke-engang-liker-men-de-har-fitte/k uk-dermed-blir-det-greit-nok-for-ikveld"- holdning.

Skjult ID med pseudonym Laika on. 3 okt. 2012 16:52

Bene-issimo;)

Skjult ID med pseudonym vitanova on. 3 okt. 2012 16:58

@poppy
Hvor har jeg sagt det er noe problem hva andre gjør? Ikke tillegg meg meninger jeg ikke har.

Jeg skrev bare hvordan jeg føler det, ikke noe annet.

Om folk vil på byen og jage etter et ONS, så værsågod. Men det passer ikke for meg.
Vi er alle forskjellige, og det må vel være greit?

Skjult ID med pseudonym mann on. 3 okt. 2012 17:03

... mange billige folk her inne på Sukker?

Kanskje. Men definitivt mange dømmende og fordomsfulle folk også.

Mange der ute i verden vil nok mene at nordmenn flest, også de som påstår de selv er så prektige og dydige fordi de kanskje venter noen uker før de ligger med en ny partner, alle er horete og løse på tråden. Og jentene får det verste stempelet takket være dobbeltmoralen som eksisterer i de fleste samfunn, siden det tross alt vel ikke finnes en jente over 16 - 17 i dette landet som fortsatt er jomfru. Og enda færre som venter med sex til ekteskapet. Det at enkelte her på forumet nå dømmer andre for deres valg er bare et uttrykk for deres egen, ekstremt subjektive oppfatning av hva som er "greit". Og de som dømmer andre for slike ting gjør det vanligvis for å fremstå som bedre enn "de andre" i både egne og andres øyne.

Skjult ID med pseudonym poppy on. 3 okt. 2012 17:19

@-Bene-

Jeg er enig i at knulle rundt fenomenet ikke er bra. Hvis det er på den måten at man skal knulle flest mulig uten å ta hensyn til andres følelser og at man spiller skitne spill. Men at TS påstår at man ikke kan få noe mer ut av et forhold som i utgangspunktet var basert på bare sex. Det er jeg uenig i. Det blir jo en udokumentert påstand. Personlig synes jeg det er helt greit at andre kun er ute etter sex. Hvis det er det de vil og er ærlige med det så kjør på. Vil ikke kalle noen tøs av den grunn :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 3 okt. 2012 17:21

Poppy - det er vi enig i. Mitt forold på 5 år kom også av et ligg på første date..men det var ingen ukjent person. Jeg tror uansett vi snakker om det samme, men jeg er litt krassere i karakteristikken av disse enn du :)

Skjult ID on. 3 okt. 2012 17:59

Velkommen til en stor andel medlemmer :

Som medlem av NORSK SLAM-SERVICE stedet for lett forvirrede left-overs (etter diverse tidligere tragedier)
Med fokus på å tømme og ta imot slam på ulike tømme-stasjoner.

Enough said !!

Skjult ID med pseudonym cicero on. 3 okt. 2012 20:07

@Grimstad82

Hvis du leser posten min igjen så ser du at vi egentlig er ganske enige. Jeg har ikke mye sex som singel, og ihvertfall ikke masse ONS fordi det føles ganske så meningsløst å finne en ny partner hele tiden bare for å tømme meg. Derimot det å ha en fast lekekamerat har jeg ikke noe i mot, selv om jeg helst vil ha en kjæreste som vil nyte ting sammen med meg.

Altså puler jeg ikke rundt og ser ikke etter noen som gjør det heller, og selv om jeg ikke dømmer dem som gjør det høres det ut som en ganske tom tilværelse. Det viktigste er likevel fremtiden, og møter jeg noen med et "frynsete" rykte kan hun gjerne prøve å overtale meg om at hun er klar for noe mer.

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 4 okt. 2012 05:05

Eg trur og endel folk skryter på seg ting, som kun har skjedd i hodene deres.....

Skjult ID med pseudonym -m- to. 4 okt. 2012 11:02

Da er i såfall menn også billige ikke bare enkle :P Sånn sett så er det litt sånn for meg at de gutta jeg faktisk ser på som en bra gutt, noe som kansje kan bli noe og være bra for meg der prøver jeg å vente. Gutta som jeg tenker på som litt players og som jeg ikke ser noen bra fremtid for meg i, der player jaggu jeg også gitt hvis jeg føler for det ;) :P

-bene-

high five bra sagt! *ekkelt bilde i hode*

Skjult ID med pseudonym komigjenda to. 4 okt. 2012 11:18

@-m-: haha, det der er grenseløst irriterende for de som ikke er players, og muligens en av grunnene til at en del tipper over til å bli det.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 4 okt. 2012 11:23

@komigjenda

hehe jammen det er jo playernes feil i utgangspunktet da at man blir så skeptisk til gutter hvorfor skal jeg la de behandle meg som dritt og ikke playe dem tilbake? nesj det godtar jeg ikke klart man kan ta feil av en player og en snill gutt men er en vanskelig greie gritt men man prøver vertfall :P Som regel er det noen som virkelig virker som en snill gutt av ting de gjør, sier osv en player avslører man som regel ganske fort :P

Skjult ID med pseudonym komigjenda to. 4 okt. 2012 13:13

@-m-: skjønner deg godt jeg, sier ikke at du gjør noe galt :)