Alle innlegg Sukkerforum

Om å lyve på alderen og alder preferanse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym raring lø. 14 juni 2008 17:51

Det ser ut som om at det er best for meg å lyve på alderen min , jeg har blitt 51 år og holder meg rimelig aktiv og sprekk , ikke har
jeg noe problemer med potensen heller og er frisk og rask .....Når jeg forteller hvor gammel jeg er har enkelte vanskelig for å tro at jeg er 51 år .
Og derfor ønsker jeg å treffe noen som gjerne kan være yngre enn meg selv eller nærmere min alder hvis de holder seg bra , det er min preferanse .

Når jeg leser profiler ser jeg ofte at kvinnene på sukker, de jeg har god match med, foretrekker menn som er yngre en seg selv ,
kansje av samme grunn som meg :-) ?- Det gjør at jeg blir litt oppgitt over dette , jeg vet at IRL ville ikke jeg merke noe til dette..

Jeg søker kvinner mellom 39 og 50 , og har datet en flott kvinne på 53 som desverre ikke ble det noe av :-)

Hva er det dere jenter tenker på når de søker et yngre mann ?

Er ikke ømhet og hensyn til deg kvinne, det du kan få av en voksen mann viktig lenger ....?

Er det makt balancen i et forhold basert på livserfaring som er kriteriet for å velge et yngre mann ?

Skjult ID med pseudonym FantaFree lø. 14 juni 2008 20:58

Jeg er omvendt. Jeg føler det er veldig mange på min alder eller yngre som er alt for umodne for meg. Så med en gang en som er yngre enn meg tar kontakt, kommer det nok fordommer opp i hodet med en gang. Men jeg jobber med fordommene mine og prøver så godt jeg kan å gi personene en sjanse.

Men...det finnes mange som er langt eldre enn meg som er mye mer umodne enn menn på min alder eller yngre også da.

Skjult ID lø. 14 juni 2008 21:25

Grunnen er vel at menn mellom 50 og 60 år er så utrolig satte og kan ikke gjøre en forandring i livet. Man skal gjøre slik man alltid har gjort, prøve noe nytt er veldig vanskelig.
Om man får en dame, så er ikke viljen der til å forandre på noe, og vil leve som tideligere føre dama kom inn i bildet.

Har nettop vært på date med en mann på 51 år. Han sa klart ifra at han ville ha det slik som tideligere, forskjellen var at hadde funnet seg en dame (trodde han) så da måtte hun komme til ham i helgene og ikke omvendt.

Skjult ID med pseudonym mokkisen lø. 14 juni 2008 22:02

@raring
Ta kontakt med meg da ;)

Skjult ID med pseudonym raring sø. 15 juni 2008 16:32

@ Skjult ID

Men det har vel ikke noe med alder å gjøre vel .....Det er også mennesker som blir *satte* i tdlig alder både kvinner og menn
av forskjelige grunner .

Jeg prøver å få fram her det ingen snakker om men likevel tenker .....

Jeg vet at kvinner i andre samfunn søker etter voksne menn som kan gi stabilitet , omsorg og er modne for å satse .-)

Derfor lurer jeg på, hva søker den MODERNE kvinne når hun søker forlhold til yngre menn i vårt samfunn ?

@mokkisen

Du er en av de som søker menn som er 10 år yngre enn deg :-) kansje du kan forklare :-)

Skjult ID med pseudonym juni sø. 15 juni 2008 22:03

raring:

Dette med alder er et tema som går igjen og igjen. Da jeg registrerte meg her, så jeg til min forbauselse at jeg stort sett var for gammel for mange av mine gjevnaldrende her inne av motsatt kjønn. I starten ble jeg litt såret over det, men etterhvert har jeg allikevel fått kontakt med mange gjevnaldrende og de som er et par år over eller under meg av alder.

Jeg har kommet i en alder der jeg ganske enkelt ikke ønsker å ha en partner som er mye eldre enn meg, kanskje ganske enkelt fordi både gjevnaldrende og de litt yngre også er mer en moden nok til å gi stabilitet og omsorg. Mange menn i min alder har vært i lange forhold tidligere, og ofte har de også ett eller flere barn. Det har gjort at de fleste av dem absolutt er stabile og omsorgsfulle og de vet hva det vil si å satse på et kjærlighetsforhold med en annen. Jeg trenger ikke en ti år eldre mann for å få dette.

Det finnes også tråder her inne, laget av kvinner som opplever at menn i sin egen alder er for satte, og som derfor lurer på om hun burde begynne å lete etter menn yngre enn henne...

Om du ser kvinneprofiler som _kun_ ønsker en partner som er yngre enn seg selv, synes jeg ikke du skal gruble så mye på det, men heller klikke deg over til neste profil, dersom du er eldre enn henne :-)

Det finnes ingen fasiter her... og egentlig er vi nok alle litt smådumme som er så opptatt av alder ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 22:24

Jeg har betraktninger på dette med alder selv, og av flere grunner. Jeg har opplevd å bli kontaktet av flere menn her inne som lyver på alderen - og er betydelig eldre enn meg, enn de oppgir i profilen. Dette er å seile under falskt flagg i mine øyne, og grunn nok til å ikke fortsette kontakten. :-) Det blir jo så man lurer på om det er andre ting som ikke stemmer...bl.a.
Mine alders"krav" har jeg satt av flere grunner - og for min del som ikke har barn, er dette en vesentlig faktor. Jeg mener ikke med dette å si at en mann som er 10+ år eldre enn meg ikke vil/kan få flere barn...men de fleste på den alderen har allerede gjort seg ferdig med bleieskiftene. *s*

Om preferansene hos kvinner (og menn) her inne ligger i å treffe noen yngre enn seg, så er det vel av erfaring...både at man kan treffe blink mentalt og sosialt. Ømhet og hensyn har de fleste å by på, vil jeg tro - så dette er neppe aldersbestemt? Modenhet (uavhengig av kjønn) er heller ikke noe som er "gitt" bare man når en viss alder. Jeg har snakket med gutter 10 år yngre enn meg som er utrolig reflekterte og oppegående, og menn som er 10 år eldre som viser utrolig lite av det samme. :-)

Når det gjelder hvor "satt" man er i forhold til alder, er vel dette veldig individuelt. Jeg har venninner på min alder som oppfører seg som om de er pensjonister, mens andre oppfører seg som fjortiser. Hehe...c`est la vie.

At alder er kun et tall...er jo lett å si. Men de fleste har vel sine ønsker, sånn i utgangspunktet. :-)
Og er det forresten forbeholdt gutta å gå etter en yngre partner? Kanskje vi jenter tenker mer likt dere enn dere tror. Det blir litt fordomsfullt, og tradisjonelt kjønnsrollemønster som slår inn, føler jeg - på lik linje med høyde (f.eks).
;ø)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 22:32 Privat melding

En som lyver, selv om det kun dreier seg om alder er helt uaktuell for meg...

Grunnen til at jeg også er positiv til en yngre mann samt litt eldre er at jeg ønsker at vi skal
være på så nogelunde samme ståsted i livet... En mann på over 50 år er stor ferdig med småbarn (eller barn i
barneskole alder...) Dessuten er mange veldig "satt" som kommentert her fra før. Men dette gjelder ikke alle menn for all
del.. Det finnes også hos yngre menn.. Hva med hans venner og sosiale setting...?? Jeg føler ikke jeg har mye til
felles med de godt over 50 år da jeg lever ett litt annet liv selv...

Jeg leter etter den ene og er da ikke så opptatt av selve alderen til vedkommende men mer om vi har ting "felles"..

MEN JUGING ER RETT OG SLETT GALT.....

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 22:39 Privat melding

Vel, jeg er 41 og stolt av det. Ingen problemer med å date eldre menn... Eller litt yngre kan gå bra. Men siden jeg har en 17-åring skal jeg ta hensyn til det... Elsker spøken om at jeg er født på 60-tallet, ofte sier flere at jeg ser for ung ut for dem. Men min mor ser også 15 år yngre ut, så alder er et tall... Jeg er voksen men ungdommelig, om det finnes...

HIlsen Kristy

Skjult ID med pseudonym juni sø. 15 juni 2008 22:40

Juging er galt... og det er ganske forbausende at menn faktisk gjør det.
Det blir litt stakkarslig ganske enkelt. Jeg har truffet to menn fra nettet som på profilen løy på alderen. For meg var det for så vidt ikke så viktig, siden i steden for at de var et par år yngre enn meg, så viste de seg å være et par år eldre. Men litt latterlig og puslete av dem, syntes jeg det var...

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 22:44

@ Juni.

Hvordan forklarer de at de faktisk er eldre??

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 22:45

@ frkcino
Jepp, der er du inne på noe. Og ikke så rent lite vesentlig heller...:-) Dette med felles referanseramme er mer viktig enn alder, og at man kan føle seg litt på "samme sted i livet". Hvilke prioriteringer man har, og hvordan man ser på tilværelsen. Verdisyn og tankesett...:-) Og ikke minst kjemi, da.

Og løgn...helt uakseptabelt i mine øyne også!
:-)

Skjult ID med pseudonym Brubakken sø. 15 juni 2008 22:48

Je e alltid berre litt eldre en jintene.

Je jug itte berre skrøner. Je e no så ungdommelig je da.

Skjult ID med pseudonym juni sø. 15 juni 2008 22:48

Felix:

Du mener hvordan de opplyser om det? De ser litt brydd på meg, smiler litt, rødmer litt, ser litt ned i gulvet og sier at : faktisk så er alderen min...

En av dem forklarte aldersløgnen med at han var gått lei av at så mange eldre damer tok kontakt med han.
:-)

Skjult ID med pseudonym frkcino sø. 15 juni 2008 22:49

@Amourine - ikke sant... ;o)))

Det er jo hverdagen og felleskapet i et forhold (hvis man kommer dit) som betyr mye for meg...
Uten grunnmuren felles har jeg ei heller noe og bygge på... Kommer det da for en dag at vedkommende har løyet på aldern hva er da det neste man har "unnlatt" for og pynte på ting ved seg selv og sitt tenker jeg??

Nei, uff og uff... Løgn er aldri en bra løsning....

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 22:52 Privat melding

Helt enig. Hva er meningen med å pynte på alderen eller poengtere hvor ungdommelige vi er sammenlignet med andre. Da må skoen trykke et sted. Jeg kunne ikke lyve på min alder, men kunne la være å rette på komplimenter, og jeg følte det heller negativt å se så jentete ut før, kledde meg mer konservativt på styremøter, og min eksmann ble ofte spurt - jeg snakket med din datter istad ... Og vi hadde vel gode 7 år imellom oss. Og men hva med poden nå... Skal han ha en ung elsker til mamma som kompis? Så ja - jeg er alder nazi. En 30-åring har ikke et barn på 17. ;-) Endelig er det og fint siden 40-års krisen gikk og var ENKELT... Ungdommen er i sjelen, skjønnheten er innenfra ut og gammel er ikke de rynkene i øyekroken, og de kommer dem og, men hvor levende vi er ... Hvor lett vi godtar livet som den er muligens...

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 22:55

Juni.

Skjønner ikke hvorfor de da ikke sier det når de mailer med deg før de treffer deg.

Eldre damer. hehe. Da får de heller la være å svare på mailen da.

Har lurt litt på det når de skal fortelle det. Samme kveld, om en måned eller år dersom det klaffer. *gliser*
Rare typer.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 22:57

@ frkcino
Nettopp. Og det er ganske mye annet som pyntes på også, har jeg erfart....det er lett å servere seg selv på et sølvfat på nett. Derfor er jeg også skeptisk til bildeløse profiler, og spør kjapt etter bilde. Ikke at utseende betyr alt, men det er vel en grunn til at de velger å IKKE ha det? :-) Nå er det mange som velger snarveier på nett, og det virker litt naivt å tro at man skal kunne bygge opp en nettflørt basert på løgner - for så å krype til korset, og satse på at "det er sikkert ikke så viktig".
Jeg har nulltoleranse for løgn. No excuses...

Skjult ID med pseudonym juni sø. 15 juni 2008 22:59

Felix

Enig, de kunne godt ha fortalt det mens de mailet meg, siden jeg ikke var så veldig mye yngre enn deres rette alder uansett og da hadde jo løgnen deres ingen hensikt :-)

Fortelle det som et lite apropos mens man står på kirkegulvet sammen? hehe...

Skjult ID med pseudonym frkcino sø. 15 juni 2008 23:02

@Amourine - Så hjertens enig... Men skal faktisk på date i morgen jeg da.. Vedkommende har ikke bilde i profilen sin... (hadde aldri trodd jeg skulle treffe noen uten men det føles verdt det.... Magefølelsen kan du si...) Så hvem vet - first time for everything!!
(sommerfugler i magen....)

Men som deg har jeg nultoleranse for løgner...

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 23:04

@ juni.

hehe, på kirkegulvet hadde vært en bra annledning.

Eller om at han juger så mye på alderen sin til så mange at vennegjengen hans feirer hans 40 årsdag ti ganger, med ti forskjelige jenter.

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 23:04 Privat melding

Selvfølgelig, mange tror på Julenissen ;-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 15 juni 2008 23:07

Blitt mye bra parties med en slik greie, felix :-)

Skjult ID med pseudonym frkcino sø. 15 juni 2008 23:08

Felix - kjenner du mange i den kategorien?? Jeg vil gjeren ha min 40 års dag i reprise jeg.. hihihihi

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 23:12

@ frkcino
Jøss, så spennende! *s* Magefølelsen sier det meste...har erfart det mange ganger selv. Måtte det lykkes...skal krysse fingre for deg her. :-)) Jeg har truffet noen uten bilde, og det var skikkelig "blind-dates", kan du si...hehe. Men...en første gang for alt, vettu. Som du sier...*s* Man vet aldri...:o))

Skjult ID med pseudonym frkcino sø. 15 juni 2008 23:16

@Amourine - ja vi har pratet og mailet en stund og vel.. Jeg har veldig mye "vibber" og de stemmer men IRL vil vise..
Har et åpent sinn og morgen dagen blir spennende!! Worst case er at det ikke stemmer i det hele tatt og da har jeg prøvd
det også..

Kryss fingrene..!! ;O)))

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 23:19 Privat melding

OOPs, skal ikke være slem, men har nå en gang heller anstrengt forhold til alderen hjemmefra. Datteren til hun der mrs. Robinson. Jeg har feiret 40 års dagen og par ganger, samt blitt bedt om å kalle mammaen min min søster, og kan ikke heller glemme det som min kvinnelig sjef sa- du er 29 inntil du er bestemor. Men det er noe om å være gammel sjel (på positiv måte) og da spiller kroppen ikke samme rolle ;-) Vant til menn's 50-års kriser jeg. Kan hende at å miste håret ikke er bra. Hadde en Ferrari date med duden med caps på hele møtet. Han så da ikke verst ut for 50, men selvfølgelig var han lisom 44. Har møtt min og halve av venninnenes 40-års kriser. Dette er psykosomatisk ;-) Og et tall.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 23:24

@ frkcino
Kjempespennende! Vibber gir deg ofte temperaturen på hvordan det ligger an, da. IRL og nett er selvfølgelig to forskjellige ting, og det er jo endel som skal klaffe for at alt skal stemme som i meldingskontakt. Men...det viktigste er jo at dere nå endelig treffes, og finner ut av det. :-) Da slipper du jo å lure på den saken ihvertfall. *s*

Blir spennende å høre, du skal ikke se bort fra at jeg spør imorra...hehe.
Masse lykke til!!! :o))))

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 23:25 Privat melding

Mer og masse lykke til... Spennende og sårbart.

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 23:26

@ cino

Ekke førti du vettu.

Vi feirer førtiårsdagen din til neste år.

Krysser fingrene til i morgen.. :o)

Skjult ID med pseudonym frkcino sø. 15 juni 2008 23:28

Takker og bukker jenter.....

Nå er det natta her.. Må jo ha skjønnhets søvnen her nå... hihihihihi

Skjult ID med pseudonym raring ma. 16 juni 2008 18:39

@ nasena

Hmmm, jeg tror at ..... du må lese mitt innlegg en gang til ....... :-) litt roligere neste gang

Skjult ID med pseudonym Frkcino ma. 16 juni 2008 18:51

@Raring - Synes kommentaren om "og lese en gang til og litt roliger" er nedlatene for og være ærlig...

@Nasena - TS søker fra 39 og ikke 36.. Men jeg er enig med deg at mange menn 50+ søker kvinner fra midten av 30 årene..
Vi jenter/kvinner står helt fritt til og gjøre det samme...

De punktene som påpekes av TS er ikke alders begrenset i mine øyne.. Mennesker setter kun sine egne begresninger og jeg tror at en mann på si 39 år kan gi meg like mye respekt - omsorg - nærhet - trygghet som en eldre eller mer voksen mann kan..
Ser ikke at det har med maktbalanse og gjøre.. Da lurer jeg på hva slags forhold du er vant til TS...

TS = Trådstarter hvis noen lurer...

Skjult ID med pseudonym juni ma. 16 juni 2008 19:08

... jeg kan jo alltids komme med et innlegg til...
:-)
Noe av grunnen til at jeg ikke helt trives med å ha kontakt med eldre menn (som viser "kjæreste-interesse" for meg), er at jeg ikke alltid føler meg særlig vel med måten de kommuniserer med meg på. Jeg føler jeg blir sett på som en søt liten ting, flørten blir gammelmodig og jeg blir en søt frøken. Jeg har faktisk sjelden opplevd at de er så særlig nysgjerrig på hvem jeg er, eller at de ønsker en gjevnbyrdig kommunikasjon.

Men utover det setter jeg _veldig_ stor pris på menn som er eldre enn meg... Jeg har nemlig 4 eldre brødre som jeg er innmari glad i :-D

Skjult ID med pseudonym raring ma. 16 juni 2008 19:14

@Frkcino

Det er mulig at du forstår det slik men det er ikke meningen og være arrogant , jeg prøvde å være humoristisk .....setter pris
på at du sier ifra .....

Jeg nevner i mitt innlegg at kansje kvinner søker det samme som meg .......og det synes jeg er litt morsomt at nasena ikke fikk med seg .....

Jeg har ingen forhold nå og jeg vet ikke hva du sikter til med hva slags forhold jeg er vant til , grunnen for at jeg spørr er fordi jeg vil vite hva dere tenker sånn generelt om denne tema men de fleste av dere har hengt dere opp i alder ......Og derfor spørr jeg en gang til Hva søker den MODERNE kvinne i et forhold til en 10 år yngre mann .........

Cino, hvis du er 40 og du finner en på 39 så ser jeg ikke den store alders forskjell :-)

Skjult ID med pseudonym raring ma. 16 juni 2008 19:16

@juni

Hvis jeg skal danne meg et bilde av dine tanker så må jeg spørre om din alder :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 16 juni 2008 19:18

Og jeg satt og lurte på om disse brødrene var single...og hvor gamle de er...*ler*

Skjult ID med pseudonym Frkcino ma. 16 juni 2008 19:24

Hei igjen...

@ Raring - Takk for oppklaringen...

Jeg er 40 år, ja og har hatt et forhold til en person yngre enn meg selv... Han var 33 år..
Vi lever ganske like liv - de fleste av oss kvinner går ikke etter alder som et kriterium i og for seg..
Jeg leter etter en helhet.. (kan jo bare snakke for meg selv her...) Om jeg finner den hos en under 40 år eller over 40 år er ikke viktig for meg men at vi har et felles ståsted.

Personlig opplever jeg at en del menn under 30 år synes jeg er tiltrekkende - det tar jeg som et kompliment men føler der at
avstand i alder er for stor og vi muligens ikke har så mye til felles... (så vektskålen går begge veier den..)

En mann på 50+ har ikke like mye til felles med mitt liv kontra en som en i 30 +årene faktisk.. Men det betyr ikke at en mann på 50 år ikke er tiltrekkende - spennende eller lekker i mine øyne.. For det er det mange som er... ;o)))

Skjult ID med pseudonym juni ma. 16 juni 2008 19:49

raring:
Jeg er 43 :-)

Amourine:
De som er single er han på 58 og han på 47 hehe... Lyst på han yngste? Han er helt fantastisk, fin og flott :-D

Og raring: Dersom en mann som var 10 år yngre enn meg ønsket et seriøst forhold med meg og det klaffet for oss begge, da hadde jeg ikke hatt noen motforestillinger... vel og merke dersom han allerede hadde fått de barna han ønsket seg. Hva skulle vært så merkelig med det? Men det er ikke noe jeg leter etter. Jeg leter etter en som er pluss minus 5 år i forhold til min alder.

Jeg synes ganske enkelt ikke at du skal henge deg så opp i at noen kvinner setter nedre aldersgrense 10 år yngre enn seg selv. Som regel har de fortsatt 8-10 år eldre enn seg selv som øvre aldersgrense. Om vi kvinner skulle henge oss opp i noe slikt, ville vi ikke hatt tid til noe annet...

Skjult ID med pseudonym anejulie ma. 16 juni 2008 20:13

Jeg tror ikke det lønner seg å lyve i lengden. Når hun som blir din kjære får vite det senere, vil hun ikke kunne stole på at du snakker sant ved andre anledninger. Ihvertfall hadde ikke jeg gjort det.

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 16 juni 2008 21:06

Det lønner seg ikke å lyve. Men hadde min forrige flamme vært helt ærlig og skrevet et annet fylke i stedet for Oslo på bosted, hadde vi nok ikke blitt kjent. Innrømmelsen kom i første mail, da.. så jeg visste hvor landet lå før jeg traff ham. Nå skal det også sies at bosted var med på ødelegge for forholdet, så kanskje sannhet hadde vært det beste også i det tilfelle...