Alle innlegg Sukkerforum

Fotograf...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym superg33 on. 3 okt. 2012 14:40

Forsøker nok en gang å laste opp bilde. Jeg valgte et svart-hvitt bilde, og det var visst for mørkt, dog jeg ser andre her med enda mørkere bilde.
Gir snart opp å finne et profilbilde! Må jo være fotograf for dette nettstedet. Jeg betaler tross alt for å være medlem, hva er galt med mine bilder! Grr.. Er visst kanskje ikke alene om det...?

(mann 51 år fra Østfold) on. 3 okt. 2012 14:47 Privat melding

Jeg hadde samme problemet, dog ikke med s/h bilde, men at det var litt for mørkt.
Jeg spurte support om det, og fikk til svar at bildet ble for mørkt til å vises på mobiltelefoner (?)

Etter min mening så er å surfe med en mobil-tlf kun tidsrøyte, og ikke seriøst ment akkurat.
Men det er nå meg.

(mann 69 år fra Vest-Agder) on. 3 okt. 2012 16:07 Privat melding

Hi,

If your photo has been rejected because it is too dark/underexposed, then without seeming to be rude the logical answer would be to lighten it up. This can easily be done these days and a simple method is to use Windos Live Photo Viewer, where you have the basic tools for size,exposure and color adjustment.

If the problem is in the taking, then the answer would depend on what you are taking it with, Mobile phone or digital SLR. If a mobile phone then do not be fooled by all the hype about whch has the most megapixels, that is all about size and nothing to do with the quality of the picture you will end up with. Maybe you have a personal friend with a digital SLR who could assist you. There can also be a mismatch in how the same picture looks when displayed on a phone or computer, may times when i wish to send a picture over my mobile i have to adjust the brightness because it just does not look the same as it did on my computer.

(mann 59 år fra Hordaland) on. 3 okt. 2012 19:58 Privat melding

Har hatt samme problemet og skrevet utallige mails til support!! De kan komme med hvilken som helst bortforklaring, men de er IKKE konsekvente i forhold til reglene sine!!!! De driter galant i om bildet av en jente ikke oppfyller kravene, bare hun har stor nok utringning og puppene er struttende nok.... Listen over godkjente profilbilder som IKKE oppfyller kravene, men som blir godtatt er lang som et vondt år!!!!! Har tilbudt de å lage en, men det vil de tydelgivis ikke....... komisk!!!!!

Skjult ID med pseudonym rakel on. 3 okt. 2012 20:04

Får heller ikke godkjent bilder lenger. T.o.m. bilder som har vært godkjente før fjerner de. Hva holder de på med, prøver de å få oss ut her i fra.:((

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 okt. 2012 20:13 Privat melding

De har vært strenge med dette i mange måneder. Mitt bilde nr 5 i albumet fikk jeg ikke bruke. Det er et av de beste portrettbildene jeg har. Det er rent naturlig sollys ovenifra. Ingen bearbeiding. Iris lyser ikke, men øynene synes. Kanskje robot-reglene ikke tillater naturlig belysning. (Men krever studiolys fra siden.)

(mann 36 år fra Akershus) on. 3 okt. 2012 23:11 Privat melding

det kan virke som det er en enorm forskjellsbehandling mellom kvinner og menn, når det kommer til profilbilde. Har sett opptil flere kvinner i profil (noe jeg ikke får lov til i alle fall) og bilder som er mye mørkere eller mye mer av kroppen enn kun hodet.

Men, det er vel forskjellige folk som jobber med det der, så vi får vel bare godta det. :)

(mann 31 år fra Akershus) on. 3 okt. 2012 23:57 Privat melding

Det er et helt håpløst system... Får du først godkjent et bilde så aldri bytt det!!!

Skjult ID med pseudonym cicero to. 4 okt. 2012 00:03

Det virker veldig tilfeldig hva som går igjennom.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 4 okt. 2012 11:49

@Tucker

ja absolutt! var så dum at jeg prøvde å gjøre det der endte opp med laang tid uten profilbilde og måtte bytte til et eldre bilde, når jeg egentlig skulle bytte til et nyere :P Fikk ikke engang godkjent det jeg i utgangspunktet byttet ut! Så jeg kommer ikke til å prøve igjen gitt :P får heller legge nyere i albumet :P

(mann 45 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 okt. 2012 13:18 Privat melding

Heldigvis strømmer det på med bilder hver dag, for da får i allefall de bildene jeg selv er fornøyd med, og ønsker å bruke, være på nettet en halv dag eller noe sånt før de fjernes. :P