Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor eldre damer liker yngre menn ??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hingsten on. 11 juli 2007 11:52

Viser til en het debatt for en tid tilbake.. og har vært her et halvt år og har fått en liten formening...
Har hatt noen behagelige runder med et vidt aldersspenn( uten å utdype det nærmere) iløpet av 6 mnd...
Erfaringen her så langt er at siden jeg etter fylte 40 har blitt noe mer dreven enn for 15 år siden... og jobber 2 skift om det er nødvendig.. fikk en ahaopplevelse (fra 30+) der det ble gitt bekymret uttrykk pga tiden.. hva gjør jeg feil.. Det skulle tydeligvis tømmes raskt.. (stemmer ikke helt med eplekjekk kritikk de fleste damer har men pytt pytt)..... Derimot har mine elegante 30- nytt saker og ting på en litt annen måte... Så kanskje det er et lite svar på hvordfor de voksne (av begge kjønn for ikke å diskriminere) liker en litt yngre utgave nåe begge tjener på det så lenge begge nyter... (gjelder muligens ikke alle da).. vi er jo heldigvis ikke en gjeng sardiner i en liten boks....

Skjult ID med pseudonym firefly fr. 20 juli 2007 04:51

Jeg er en av de som liker yngre menn =) Nå kan vel kanskje ikke jeg regnes som en eldre dame da men (32 år). Desverre er nesten 50% av alle som tar kontakt med meg godt over 40. Er det veldig feil av meg å ignorere de? Det burde da være en selvfølge at jeg ikke er interessert? Uansett hvor søte de er ville jeg da ikke finne på å sende en melding til noen på 22 år f.eks. eller kanskje jeg burde det ;-) Sukker har uansett ikke lagt opp til at jeg får match med noen særlig under 30 virker det som.

Skjult ID med pseudonym old_adonis fr. 20 juli 2007 08:07

Jo da firefly, du har eldre dame trekk, veldig opptatt av hva som passer seg med hensyn til alder, så ditt bidrag her er på sin plass. Mine erfaringer og bakgrunn er veldig like hingsten sine. Er selv over 40, og finner det mye lettere å forholde meg til kvinner i underkant av 30. Kvinner på min egen alder er gjennomgående lite positive, og vanskelige å snakke med. Det er faktisk ikke mitt problem at livet deres har blitt annerledes enn det de drømte om når de var 17. Så, jeg snakker heller med de hyggelige kvinnene under 30. At de i tillegg har større muligheter biologisk, er heller ikke å forakte.

Men, du burde sende melding til de du synes er interessante. Hvis det er noe med deg de ikke liker, lar de bare være å svare. Det er så enkelt. Så enkelt burde det også være for deg og meldingene du mottar. Hvis de ikke passer for deg på grunn av alder, kroppsform, inntekt, hudfarge, osv, svarer du rett og slett ikke.

Skjult ID med pseudonym firefly lø. 21 juli 2007 04:28

Fint, da behøver jeg ikke ha dårlig samvitighet for å ikke svare de over 40. Jeg er enig med deg at det er lettere å snakke med de under 30. De har mye mindre bagasje, har ikke rukket å bli kyniske enda. Dessuten har det noe med hvor i livet man er. Jeg har aldri vært gift eller hatt samboer, og den biologiske klokka har enda ikke begynt å tikke. Jeg føler at jeg fortsatt har mange dører åpne i forhold til hva jeg vil gjøre med livet mitt. Mange på min alder eller eldre er gjerne litt mer, ja hva skal jeg si, etablerte kanskje. Dessuten har de som er eldre en meg fort endt opp med å skulle passe på meg akkuratt som om ikke jeg kan styre mitt eget liv.

Det er mange andre problemer med menn på 30+ også f.eks; De har gitt opp tanken på at de kan klare å forelske seg igjen, de har fryktelig dårlig erfaringer fra tidligere forhold som de ikke kan legge ifra seg, noen er bare evige ungkarer og gidder ikke å ta hensyn til noen andre enn seg selv noe som gjerne er så inngrodd at de ikke er istand til å forandre på det om de ønsker det engang eller de har snørogførti barn og ekskoner som selvfølgelig alltid kommer til å være en del av livet deres. Sansynligvis er dette mye av det samme du opplever med dine jevnaldrene.

Mange sier jo at alle de bra mennene er opptatt. Løsningen på det er jo å finne en bra mann før han blir opptatt (altså ung)
Men jeg har enda ikke funnet ham selvfølgelig.

Problemet mitt er at jeg er for snill. Jeg er en jente versjon av den klassiske snille gutten som aldri får seg dame men bare venninner. Hvis noen jeg er glad i ber meg om noe, gjør jeg det. Det er jo en selvfølge at de ikke ber om noe urimelig hvis de er glad i meg mener jeg. Jeg vil gjerne ha en kjæreste som tenker det samme. Jeg gidder heller ikke å krangle om filleting. Og finnes ikke sjalu. Med andre ord jeg er jævlig lett å utnytte. Men de yngre mennene jeg har møtt benytter seg skjeldent av den muligheten. Jeg har ikke lyst til å forandre meg til en krevende og vanskelig dame for å passe sammen med de på 30+ jeg vil være meg. Altså får jeg gå på barnerov for å få lov til det.

Jeg ser jo det selv av det jeg har skrevet at jeg kanskje begynner å bli kynisk jeg og, men jeg stritter imot så godt jeg kan ;-)
Møter jeg en hyggelig gutt på 22 så har jeg ingen problemer med å date han. Men jeg forventer ikke noe svar. Noe jeg føler at de på 40+ gjør av meg.

Skjult ID med pseudonym old_adonis lø. 21 juli 2007 10:36

Ja, det er vel en del vrakgods av menn og kvinner som driver rundt om kring. Men, jeg er ikke enig i at vi eldre ikke kan forelske oss. Det skjer riktignok ikke (heldigvis) like ofte som da en var 16, men følelsen kan være minst like sterk.

Altså, hvis folk ikke tåler ett avslag, så har de ikke noe å gjøre her inne. Du bør ikke ta det innover deg. Ser at dette kan minne om å passe på deg ;)

Skjult ID med pseudonym Mira lø. 21 juli 2007 13:06

Og så er det meg som går litt andre veien ja, jeg er 25 år og ser gjerne etter menn litt eldre enn meg. Ikke mer enn 6-7 år imidlertid! Grunnen til at jeg stort sett ikke klaffer så bra med menn på min egen alder er at her i Oslo er det svært mange menn under 30 som har angst for å gå inn i et fast forhold. Hvertfall de "på det nivået" jeg vil ha dem. Går fint an å finne menn i 20-årene som vil forplikte seg men de har gjerne ikke det jeg personlig er ute etter.. Hvis menn har godt utseende, bra jobb og ressurser er de ofte (IKKE alltid så klart) mer interessert i å fokusere på karriere og venner og heller etablere seg når de har rundet 30. Er min erfaring!

Old adonis sier at "kvinnene under 30 i tillegg har større muligheter biologisk, noe som heller ikke er å forakte." Personlig ville jeg nok ikke valgt å få barn med en mann på 40 + hvis jeg selv var 10-15 år yngre men for all del - spør meg igjen om 5 år og jeg vil kanskje ha moderert mine krav hvis jeg fremdeles er singel. Men jeg har selv hatt unge foreldre og kunne selv tenke meg at mine barn får - relativt - unge foreldre. Min erfaring er at (de fleste av) menn som er rundt 30 ikke får hetta hvis det er noen hint etterhvert om fast forhold og kanskje til og med snakk om giftermål og barn i løpet av noen år.

Firefly, du skriver at "mange sier jo at alle de bra mennene er opptatt. Løsningen på det er jo å finne en bra mann før han blir opptatt (altså ung)." Jeg tenker at mannen for meg kanskje er i et forhold med en annen nå, og blir singel igjen snart :) slik får jeg en ferdig "dressert" fyr på rundt 30, hehe..

Skjult ID med pseudonym old_adonis lø. 21 juli 2007 15:11

Mira, det er en forskjell på å ha muligheten til å få barn, til faktisk å bruke den. Det er helt klart ett pluss å ikke utelukke den før forholdet starter. Ikke dermed sagt at en må bruke den.

Skjult ID med pseudonym firefly lø. 21 juli 2007 16:18

Vil gjerne bli passet på til tider jeg. Men det må gå begge veier og ingen må miste respekten for den andre fordet om den andre trenger støtte og hjelp. Det kan jo gå andre veien neste gang.
Bra at smaken er forskjellig her inne.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 22 juli 2007 21:32 Privat melding

Hvorfor ender så og si alle trådene her med en negativ tone?? Mange frustrerte sjeler i omløp?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 22 juli 2007 22:03 Privat melding

dette var vel ikke en negativ tone?

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 27 juli 2007 18:29 Privat melding

Men det er jo flott å kunne leve med den personen man forelsker seg i gjennom hele livet! Hvis det da er 15 år i forskjell så kan man vel fort bli sitende mange år på slutten helt alene... Vertfall for kvinner som i tillegg lever 10 år lengre enn menn...

Men for all del så finnes det modne mennesker i ung alder, og motsatt så det skulle jo være mulighet for å finne noen på ens egen alder som også er "leve-sammen-dyktig"...

(mann 51 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 20:39 Privat melding

Kropro, nå kan det jo være hun som er 15 år eldre, så da er du alene i kun 5 år...

Men, mer seriøst. Jeg forstår firefly sine holdninger, selv om de er for generelle. Av flere årsaker har jeg vært nødt til å bygge opp kretsen av mer perifere venner/bekjenskap. Det er tøft! Mange menn på min alder har blitt utrolig satte. Enkle aktiviteter som kino, det gjør de bare ikke lenger. De foretrekker å vente til filmen kommer på DVD/nett før de ser den hjemme.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 20:45 Privat melding

Ja, det burde vært mulig å få til, send en melding du ;)

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 27 juli 2007 21:23 Privat melding

Hva ligger alderen din rundt da hmmmm?
Jeg vet ikke riktig når kvinner modnes, men alle er forskjellige og det finnes kanskje ikke en god forklaring på dette:p

Skjult ID med pseudonym nutrient fr. 27 juli 2007 22:14

Jeg har nesten alltid blitt sjekket opp av personer som er eldre en meg..helt siden jeg gikk på v.g.skole....og jeg har desverre takket nei neste hver gang. Men som @kropro skrev vi er alle forskjellig heldigvis:-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 6 aug. 2007 21:16

Det må jeg si....etter en uke uten sukker.... som forøvrig har vært meget innholdsrik... har jeg tydeligvis gått glipp av mye debatt.... Med Mitchi i førersete.. bøyer meg litt i støvet og tenker litt..... mye variert stoff (samtlige også litt motsigende synspunkter i ulike tema) fra overnevnte sukkerbit...
kanskje han som kan det meste.. skulle kle telemarkbunad med skinnlapp og det hele..
forhåpentlig god på det meste ifølge han selv.... dansende bortover fjellsiden.... med sine utvalgte på slep.et syn for guder. Så får "hingsten" kle seg i rutete skjorte å være satt ifølge mitchi......hehe...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 ma. 6 aug. 2007 22:04

Jeg har prøvd yngre menn.. med uheldig utfall.. hi hi
Var sammen med en i vinter som var ti år yngre... men det gikk fort opp for meg at dette ble bare tull.
det var god sex og mye flørt og moro .. men du skjønner at dette går aldrig noen vei.
er nå ute etter menn i samme alder , sånn ca...(27-37)...
Men jeg har ønske om flere unger(har en fra før ) så de kan ikke være eldre enn det synes jeg.

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 6 aug. 2007 23:26

din forklaring kan aksepteres Mitchi... måtte bare minne deg på at det finnes håndbrekk som kan benyttes iblant ... ikke bra å ta helt av liksom..ikke værre....innpakket selvskryt opp mot kritikk av innlegg blir liksom litt på kanten synes nå jeg da...men som jeg har gjordt tidligere.. bøyer meg litt.. og kikker i bakken et lite øyeblikk..før jeg fortsetter å følge opp passe saklige debatter... ønsker alle debattanter en behagelig sommerkveld forresten..

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 7 aug. 2007 22:39

ojsan...hvor ble michi sitt svar av....jaja...kanskje han så ned et øyeblikk han og.. det var jo vel og bra.. vrriinsk...

(kvinne 67 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2007 11:19 Privat melding

Hvorfor eldre damer liker yngre menn? Hvem er det ikke som liker å få komlimenter og høre at de er drømmedama deres.
Jeg liker menn som er ungdommlige til sinns og tør å leve, holder seg i form og tør å ta ut følelsene sine.
Har nettopp opplevd å være villt forelsket i en som var 5 år(?) yngre. Hatt det kjempefint, og funnet ut at det er dette jeg ønsket, så får en håpe på at hvis det ikke klaffer i livet, for en gå videre.
Jeg har byttet kanal for de rundt 50 er umulige å få svar av. Får svar av de på 22 og oppover til ca noen og 40. Noen ganger er de bare 18.
Men jeg tør ikke date de som er 20 år yngre enn meg, kanskje jeg blir modig en gang senere.
Har utviklet et vennskap med en gutt på 25, og kun venner med en jeg traff på alias erotikk i slutten av januar. Du verden hvor gøy vi har hatt det på nettet, fantasi og det hele og mange fortrolige samtaler. Men å møte ham er ikke tema.
Jeg har nesten lyst til å spørre, hvorfor liker ikke jevngamle menn meg?

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 11:38

har noe av samme "problemet".. de som er jevngamle uteblir på en måte .de viser ikke interesse... men får meld fra gutter 18-25 eller 40 -60... få innimellom der... rart!!

Skjult ID med pseudonym femina49 lø. 11 aug. 2007 11:45

Samme tanken har slått meg og! De som titter innom profilen min er gjerne noen år eldre eller noen år yngre. Svært sjelden på samme alder. Pussig fenomen!

(kvinne 67 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2007 11:49 Privat melding

Ja, det er veldig rart. Kanskje de alle ønsker noe uforpliktende. Vet ikke.
Jente 31 og jeg burde tydlighvis bytte innpost. På denne kanalen er jeg ny men på andre kanaler var det veldig mange fra 30-39.
De som er helt unge tror jeg at jeg forstår. De tror at vi modne kvinner er med på det meste og litt opplæring i sexverden tror de at de kan få.
Er det noen menn fra 47-57 som tør å svare. Eller er de ikke her inne i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 11 aug. 2007 12:23

Ja det jo stor sett uforpliktelige ting de er ute etter ... men er vi de rette læremestere?
Vi forteller jo bare vi liker, andre kan jo like noe helt annet ...
De eldere vil ha elskere.. så det er vel ikke noe å satse på hvis du er ute etter noe mer..
Har lurt på om det er noe ved profilen min som får menn til å tenke : "lett bytte, hun vil vi bare ha uforpliktende sex med.".. men finner ingen svar....
ja ja .. lykke til videre!
:O)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2007 12:31 Privat melding

Nå er jeg ikke 47-57, men svarer alikevel. Det er ikke de jevngamle som tar kontakt med meg. De som har tatt kontakt uoppfordret, er fra 30-36, og de som har svart på henvendelser fra meg er rundt 30. Og, jeg har sendt en god del meldinger til "kvinner i rett alder", ingen respons.

(kvinne 67 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2007 13:46 Privat melding

takk, der var det en mann som svarte, flott.
Jeg tror egentlig jeg vet svaret. Jeg er vell litt lik menn selv. Føler at de i min alder er litt satt og ønsker vel helst noen som er en 5-10 år yngre. Har gjort det hele livet. Fra jeg var 17-30 likte jeg menn rundt 24 og de siste 20 årene har jeg vært samboer med en som var 7 år yngre. Tror ikke jeg finner noen i egen alder. Men føler at jeg for syns skyld ikke kan date noen mer ned enn 10 år yngre. Det hadde vært anderledes vis en ser de i det real life, men noe så flaut og skal gå ut å treffe en så ung mann ute for første gang etter netttreff. Gamla er på sjekkern!

Skjult ID med pseudonym mann37 ti. 14 aug. 2007 19:04

Har ikke vært "aktiv" på sukker så lenge, men min erfaring er at henvendelser i riktig alder forekommer ganske ofte. Har ikke vært utallige selvølgelig, men de fleste er 37 +/- 5 og det er helt greit.
Og alle som skriver til meg får svar - uansett! Synes det er greit å være ærlig og fortelle vedkommende at jeg ikke er interessert. Man skylder også den andre parten et svar synes jeg, så lenge det er en "ærlig" henvendelse. Hvis jeg skulle føle meg plaget etterpå kan jeg heller sette "ikke interessert" på vedkommende så slipper jeg flere meldinger.

Ellers har jeg funnet ut at 37 er en noe vanskleig alder å treffe folk i. Det er veldig mange av damene i min alder uansett om de har barn eller ikke, som vil ha barn i fremtiden. Jeg har to allerede og er kjempefornøyd med det, om du har er det også greit.
Men for min del synes jeg det holder med "mine og dine", våre klarer jeg meg uten. Har man barn fra før ligger det som regel et samlivsbrudd eller flere bak og jeg for min del har mer enn nok med å forholde meg til EN eks! (Mitt samlivsbrudd har ihvertfall lært meg at det er en ting som er sikkert - og det er at ingenting er sikkert).
Våre barn vil uansett ikke komme før vi tidligst er 40, og da er det litt sent for meg ihvertfall :-) Jeg har selv en naturglad far på over 80, og jeg vet at han gjerne skulle vært her når mine barn begynner å jakte. Selv håper jeg at helsa holder slik at jeg kan ha med mine barnebarn på jakt i 2035 (?).

Skjult ID med pseudonym dolphine sø. 19 aug. 2007 00:36

tusen takk mann37 - det oppklarte litt for meg.... jeg er 39, ingen barn og ønsker det i utgangspunktet heller ikke - føler jeg begynner å bli for gammel til egne små barn... men det har jeg ikke skrevet eksplisitt noe sted før - kun ved avkrysningen .... men etter å ha lest ditt innlegg har jeg nå skrevet det inn - tenkte ikke på det i det hele tatt...

ellers til dette med yngre menn og eldre kvinner - det er faktisk de yngre mennene (samt 50+) som kontakter meg - ikke de på egen alder... men nå er kanskje grunnen til noe av det oppklart.... det er litt ungt med menn rundt 30 og sier tusen takk men nei takk til dem...