Alle innlegg Sukkerforum

Snakker jenter i gåter og har skjulte hint ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym betatt fr. 5 okt. 2012 00:59

Lurer av og til på om jenter snakker i gåter, og har skjulte hint om hva dere vil frem til når dere snakker.
Får av og til inntrykk at det av og til kan ligge mere mellom ordene, enn det som kommer fram.

Var nettopp på et kurs fra tisdag til torsdag,, Og fikk der veldig god kontakt med en av dei kvinnelige deltakerne som jobber i samme firma, men i en annen avdeling som er noen mil unna. Hun har hørt om meg, jeg har hørt om henne. Men aldri møttes. Hun er vennine av mor til mitt barn. Da vi kom mere og mere i snakk,, så nevnte hun samboer, krangling,, og at dei ikke har snakker sammen på lenge. Vart også invitert til å komme å besøke henne, vart også oppfordret til å snakke med vennina, altså mor til mitt barn, om hva krangelen handlet om. For hun viste alt. Mye blikk,, og smil ble utvekslet under disse dagene,, mye prat i pausene,, og en god tone. Av og til kan dere jenter være litt vanskelig å tolke,, for det kan virke for at det ligger mere i det som blir sagt enn hva som kommer frem.

Hvorfor fortelle om heftig krangel, og at en ønsker at du skal få vite hva det er om du spør andre. Hvorfor invitere hjem når, tross en er i et forhold som jeg oppfatter er dårlig,, Er det på en sånn måte jenter kan komme med et skjult budskap ?

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 5 okt. 2012 01:11

Er det hun som er i ett forhold som det er mye krangling i ?

Skjult ID med pseudonym -c- fr. 5 okt. 2012 01:16

Vi jenter/kvinner har nok en tendens til å snakke litt i gåter, for dette er noe vi gjør svært ofte med venninnene! Men selvfølgelig så skal du ikke tro at alt vi sier så ligger det et skjult budskap bak det!! Men ja jeg vil nok si ettersom det jeg forstod at dette lå det kanskje noe mer bak :)

Skjult ID med pseudonym betatt fr. 5 okt. 2012 01:28

@isbj

Hun som er i forhold som det er mye krangling i ja, og nettopp vært en hefitg en..

Hun vet jo litt og hørt litt om meg gjennom vennina, (mor til mitt barn) Jeg sier ikke nei, til å besøke å bli bedre kjent, Vedkommende var jo både, søt, sjarmerende, pent blikk, og god samtale partner. For meg så kunne det oppfattes at slik at hun hintet frempå om noe, uten si det rett ut.

For en forteller vel ikke så mye, og vil at jeg skal få vite mere om jeg spør vennina om henne.

Skjult ID med pseudonym Sally fr. 5 okt. 2012 08:18

Hold deg langt borte til hun er kommet seg ut av det forholdet som hun er i. Kvinner som må ha en "ny" mann klar før de gjør det slutt er ikke noe å samle på. Tror du unngår mye "bråk" ved å bare glemme henne til hun eventuelt blir singel.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 okt. 2012 08:27

Du kjenner ikke denne kvinnen godt.
Hun utleverer forholdet sitt på en negativ måte, og hun flørter med deg.
Hva tenker du om dette, betatt?

Men ja. Kvinner kommuniserer svært mye med indirekte informasjon - både positiv og negativ informasjon.
Dessverre. Det er derfor jeg ikke er så veldig fan av å tolke, men fan av folk som klarer å være rene i ord.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 5 okt. 2012 08:42

Helt enig med, Z.
Vil bare utvide begrepet kvinner til å omfatte begge kjønn, jeg.
Mennesker kommuniserer svært mye med både direkte, indirekte OG non-verbal informasjon. (Hovedsaklig det siste) Skal man vite noe om skjulte budskap kan det være en veldig god idé å spørre rett ut. :-))

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 okt. 2012 09:12

Selvsagt er ikke dette kjønnsbestemt. Svarte bare på kvinnens vegne siden dette handler om kvinner, Tingeling.

:-)

Skjult ID med pseudonym Mia fr. 5 okt. 2012 09:25

Må man ikke være to for å krangle? Jeg vil ikke ha en som krangler...
Ei heller en som ikke har avsluttet tidligere forhold, vil ikke risikerer å havne inn i konflikten, eller bli brukt for å gjøre den andre sjalu. Ofte når man avslutter at forhold med konflikter er hverken hode eller følelser helt på nett...

Skjult ID fr. 5 okt. 2012 09:56

TS
Denne kvinnen vil avslutte forholdet sitt ved å hoppe direkt i en ny opvarmet seng. Her er ikke mye i tvil, etter min menning.
Men for å svare på spørsmålet ditt, ja vi kvinner snakker i gåter og er utydelige i det vi sier oftere enn menn. Men vi er ikke helt alene om det.

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 5 okt. 2012 10:04

Vi er nok flikne til å prate i gåter om vi er usikker på hva vi skal si ...
Men er det dette du virkelig vil ? Hoppe rett inn i ett forhold med en dame som ikke er ferdig med det hun er i ... og har
hun barn som står midtoppe i alt dette?

Skjult ID med pseudonym Sandra fr. 5 okt. 2012 10:53

Jenter er nok generelt ikke så veldig gode på å være veldig direkte og si ting rett ut, men når man sier at jenter prater i hint og gåter, så tenker ikke jeg nødvendgvis på situasjoner lik den du beskriver, men heller at de sier ok, når det egentlig ikke er det, at de sier at alt er bra når det ikke er det, og så må de stakkars mennene gjette seg til hva som er riktig fordi en aldri vet om det svaret en får er riktig eller ikke...

Dette høres mer ut som en person som er misfornøyd med situasjonen sin, og ønsker en flørt og oppmerksomhet for å få en egoboost, og dermed inviterer deg til å bli en del av det.
Da er det jo opp til deg om du ønsker å innvolvere deg med en person som befinner seg i en kaotisk situasjon som du da vil bli en del av...
Personlig så tenker jeg at man ber om trøbbel hvis man innvolverer seg med mennesker som ikke har en viss kontroll på livet sitt, men folk er jo heldigvis forskjellige! :)

Skjult ID med pseudonym lomas fr. 5 okt. 2012 11:44

Jo, takk, merker det.
Selv de som selv sier/mener at de sier ting klart har også en tendens, når det er følelser i bildet, til å uttrykke seg uklart og ikke om sakens kjerne.
Før de til slutt blir stumme som en østers.

Skjult ID med pseudonym Hugo fr. 5 okt. 2012 11:50

Menn kommuniserer, jenter sub-kommuniserer.
Jenter kan ikke si ting rett frem, menn tar ikke hint.

Derfor det går som det går.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 5 okt. 2012 13:29 Privat melding

Hæ hint??? Hva er det??? Skjønner ikkeno...

Men ja, jenter tolker menns kommunikasjon slik de selv kommuniserer ved å legge til litt mellom linjene.

Mens menn tar det jenter sier bokstavelig slik de tolker andre menn.

Da blir det gøy :p

1 melding med 2 linjer tekst = 1 a4 side hos dama :p

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 5 okt. 2012 13:37

He he nesten sånn Sta )) Ser da sønnen min hadde kjæreste (de var 10år ) ,hun sendte meld hele tiden ,og da han skulle svare på alt hun hadde sendt i løpet av ett par timer så sendte han en meld på par linjer ..enkelt og greit .
Vi fleste jenter svarer nok mere en ett ja,nei ok, kanskje, osv ..

Skjult ID med pseudonym KK fr. 5 okt. 2012 13:39

Om jeg leste riktig er denne kvinnen en venninne av damen som er mor til ditt barn.. I en venninnegjeng er det en uskreven regel at eksene til venninnene holder man seg laaannngt unna! Og damen som er mor til ditt barn må jo ha god kontakt med denne kvinnen du skriver om, siden moren til ditt barn vet om denne krangelen til denne kvinnen..

Så vil du ha mye drama i fremtiden er det bare til å kjøre på :D
Rart at ingen andre har bemerket seg dette i denne tråden!

Skjult ID med pseudonym Mia fr. 5 okt. 2012 13:40

Jente direkte og frittalende uten noe mellom linjene = menn springer med halen mellom beina!

(mann 40 år fra Oslo) fr. 5 okt. 2012 13:44 Privat melding

Pff Mia det stemmer ikke, heller motsatt for egen del. Bedre med tydelig tilbakemelding enn sånn svada hintegreier, også blir dere sure når vi ikke tar hintet heller :p da har du nok bare sagt noe han ikke likte/var uenig i og fant ut at det ikkevar noe for han. Like greit tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 5 okt. 2012 13:48

@Mia

Som en veldig direkte og frittalende person må jeg bare si meg veldig enig med deg!;-) Det er ikke alle menn som takler det så godt.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 5 okt. 2012 13:55 Privat melding

Jeg tror faktisk ikke hun har hintet om noe som helst, men at hun var frustrert over krangle-situasjonen sin og hadde nytte av å lufte det for noen som hørte på. Jeg tror faktisk ikke at hun verken mente eller hintet om noe mer enn akkurat det hun sa, verken mer eller mindre. At hun inviterer deg hjem er jo ikke så rart når du viser deg å være en god lytter akkurat når hun har behov for å prate...

Jeg tror ikke det er kjønnsbestemt med koder, hint og tolkninger. Jeg tror noen hinter, andre gjør det ikke, og noen overanalyserer - og det gjelder begge kjønn. I dette tilfelle, TS, tror jeg det er bortkastet å overanalysere dette hjertesukket du ble lytter til.

Skjult ID med pseudonym Mia fr. 5 okt. 2012 13:56

Hehe... Nei var nok uvant, han var nok vant til utydelig ord og meninger. Uten tvil. Men en nordnorsk jente prater i klare ord..;),som en del andre, men han ble satt ut ja. Måtte bare ha litt tid å surre tankene, ble ett aldeles trivelig date. Og da få høre at man etter noen timer føles ut som man har kjent hverandre lenge,.. da er man direkte, åpen, ærlig og ordlegger seg tydelig :)
Ps... Ingen får meg sur....

Skjult ID med pseudonym Mia fr. 5 okt. 2012 14:02

@ Poppy ....Yes...endelig ei som skjønner det :)

Skjult ID med pseudonym KK fr. 5 okt. 2012 14:14

Om jeg leste riktig er denne kvinnen en venninne av damen som er mor til ditt barn.. I en venninnegjeng er det en uskreven regel at eksene til venninnene holder man seg laaannngt unna! Og damen som er mor til ditt barn må jo ha god kontakt med denne kvinnen du skriver om, siden moren til ditt barn vet om denne krangelen til denne kvinnen..

Så vil du ha mye drama i fremtiden er det bare til å kjøre på :D
Rart at ingen andre har bemerket seg dette i denne tråden!

Skjult ID med pseudonym Dizzy fr. 5 okt. 2012 16:08

Hvis hun er i et forhold med en mann så hold deg langt unna. Du fortjener ballene dine klemt paddeflate hvis du involverer deg i henne mens hun er i et forhold og er samboer. Vent til det er slutt.

I mellomtiden kan du lese boken "Menn er fra Mars og kvinner er fra Venus".

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 5 okt. 2012 17:42

Date venninna til "yo babys mama"?...Høres ut som du har mer konflikt i vente kanskje.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 5 okt. 2012 17:44 Privat melding

Run Forrest, RUN!

Skjult ID med pseudonym betatt fr. 5 okt. 2012 17:50

"Date venninna til "yo babys mama"?...Høres ut som du har mer konflikt i vente kanskje."

Det forholdet var over for 10 år siden,, Så skulle noe skje så skulle ikke det bli noe konflikt iallefall..

(mann 51 år fra Østfold) fr. 5 okt. 2012 19:03 Privat melding

Tommelregel nummer 1: Ligg unna opptatte damer.
Tommelregel nummer 2: Ligg unna dine ekser sine venner/venninner ( om man akter å beholde gammelt vennskap, ellers fritt fram)
Tommelregel nummer 3: Bli tankeleser, det er alltids nyttig ( ren ønsketenkning, men skitt au)

Skjult ID med pseudonym betatt lø. 6 okt. 2012 23:31

Vel ...
Det er iallefall lenge siden jeg har hatt sånn gode samtaler..
Ligg unna,, ?
Vet ikke helt,, Det er noe som ikke får meg til å slutte å tenke på disse samtalene,,

Skjult ID lø. 6 okt. 2012 23:33

samtalene eller dama?

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 okt. 2012 23:38

hørtes ut som et minefelt

men ja vi jenter snakker nok ofte mellom linjene og hinter..også tror vi guttene forstår...hehe også forstår vi egentli ikke oss selv engang :P

Skjult ID med pseudonym betatt lø. 6 okt. 2012 23:46

Samtalene eller dama ?

Begge deler.,

(mann 51 år fra Østfold) lø. 6 okt. 2012 23:48 Privat melding

Hvis denne dama nå er i et forhold, og de krangler. Og hun viser deg interesse, så finn ut at dette..:

1. Er hun genuint. seriøst interessert i deg og vil bytte partner av "de rette" årsakene?
Isåfall, slå til.

2. Kan det være at hun bruker deg som brekkjern for å komme ut av forholdet?
Her må man nærmest være tankeleser for å vite svaret... >.<

3. Er hun muligens en av de som aldri har vært singel?
Jeg vet om jenter som ikke har vært single mer enn 5 minutter siden de var først i tenåra.
De TØRR ikke være alene...

4. Er hun en av de som søker "trøst" siden de i forholdet krangler?
Denne er ganske vanlig har jeg skjønt, vær OBS.

Om du finner ut av hvilken årsak hun snakker med/er interessert i deg, så tror jeg du vet hva du skal gjøre.

Lykke til.

PS. Jeg har vært "utsatt" for alle 4, og det har sikkert endel andre vært og.
Det er en av grunnene til at jeg omtrent ikke har dejta ei dame på 20 år.
Brent barn skyr ild.

Skjult ID med pseudonym betatt lø. 6 okt. 2012 23:58

Er vel noe at dette jeg har lyst til å finne ut av ja..

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 7 okt. 2012 00:10

tror nok tankeleser er en fin ting å være her ja...du får vell bare finne ut om du vil ta risikoen da for du veit jo ikke :P

Skjult ID med pseudonym betatt sø. 7 okt. 2012 00:21

Risiko er det med alt.. Også en risiko om en drar på vanlig date..
Risiko i et forhold,, en vet jo alldri om det varer .,..

Kan spørre direkte hva du mente, kan spørre via hva tror du, ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 okt. 2012 02:26

Aner ikke om de gjør det.
For meg er det ganske enkelt, for jeg ser ikke hint og skjulte tegn og jeg orker ikke bruke tid på å prøve og tolke hva ei jente mente med det hun gjorde/sa heller. :P

Skjult ID med pseudonym Metz67 sø. 7 okt. 2012 02:45

... og jeg holder meg unna opptatte damer, uannsett hvor fine de er.

Better safe than sorry.

(Easier said than done, though) >.<

Skjult ID med pseudonym betatt fr. 15 mars 2013 16:22

Ja,, da har en altså vært på enda et kurs.. Og det var den nevnte jenta som oppfordret meg til å bli med på samme kurs.. Oppnådde fort samme kontakt som sist... Blikk,, smil,, latter,, små berøinger,,
Dei gode samtalene fortsatte,, og mye til felles som det vart pratet om..

Hadde noen trivelige kurs dager,, og det virket ikke så hun var særlig oppptatt av å komme seg hjem, lell om hun fortsatt er opptatt.. Hadde en bare fått litt mere tid kun to sammen,, så kanskje en kunne funnet ut litt mere.. Men samme inntrykk som sist vart opprettholdt..

Men fortalte til vennina, at jeg ville ha tatt henne med på noe om hun hadde vært singel..

Skjult ID fr. 15 mars 2013 17:57

Logg ut loggin!!