Alle innlegg Sukkerforum

onlinelista

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -m- fr. 5 okt. 2012 19:54

Hmm stusser over en ting jeg får feks opp gutter der som ikke ønsker kontakt med barneforeldre og har ofte match langt over 80 tallet med de! Hvorfor det? Burde ikke de automatisk ikke komme opp hos meg som har barn da?

Hva bruker dere onlinelista til?

Når jeg er i mitt inspirerte hjørnet går jeg gjennom 1 side der og blokker alle uintresange pga, utseendet, hva de søker. bosted, profil m.m også sender jeg brev eller hjerter vis jeg fant noen intresange :)

Er vell omtrent den jeg bruker for når de er på, så er det mer sannsynlig med svar, også bruker jeg forum thats it :P

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 6 okt. 2012 13:28

Er vel greit for å vite hvem som kanskje svarer meg med en gang, ellers er den ganske uinteressant.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax lø. 6 okt. 2012 13:35

Jeg gjør det samme som deg TS, hvis jeg er motivert til å sette meg ned og sende et par førstemeldinger, går jeg ofte gjennom onlinelista samtidig og luker ut/blokkerer uinteressante så jeg slipper å se dem igjen (oftest basert på at de bor langt langt unna). Jeg får også opp menn med relativt høy match som gjerne vil ha (flere) barn. De som allerede har barn kan sikkert overtales til å ikke ville ha flere, så lar dem være. Kanskje derfor sukker 'overprøver' oss litt? De som ikke har barn og gjerne vil ha, burde egentlig ikke ha match med meg. Men det tar ikke lang tid å rydde litt i listene.