Alle innlegg Sukkerforum

Null oppmerksomhetstråder.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Funderer lø. 6 okt. 2012 15:49

La meg inledningsvis presisere at denne tråden ikke er noen forsvarstråd for slike tråder, det er sutrete å klage på lite respons og en bør heller bruke energien sin til å gjøre noe med det.

Alikevel er det en ting jeg tenker på.....det er jo stort sett menn som lager slike tråder er det ikke?
En ser sjelden kvinner klage på at de ikke får svar på sine brev!
Spørsmålet er.....hvorfor skulle de det, de sender jo mye mindre brev enn sine mannlige kollegaer.
Leste i det nyeste inlegget i dating magasinet at kvinner feier menn av banen når det gjelder å motta henvendelser på nett.
Det kan jo bare bety en ting, at menn går kvinner en høy gang når det gjelder det motsatte.....å henvende seg på nett.
Poenget er......jo lenger enn løper jo trøttere blir man.
Som jeg skriver inledningsvis så er ikke dette noen forsvarstråd, synes bare dette er noe som ikke kommer frem når slike tråder dukker opp.

Skjult ID med pseudonym Funderer lø. 6 okt. 2012 15:54

La meg også presisere at jeg ikke mener mekanismen bør snues slik at damer blir jegerne! Det har alltid vært menn som jakter og det bør fremdeles være slik.

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 6 okt. 2012 16:00

Humm sender meld til dem jeg har lyst til å bli bedre kjent med jeg .. har aldri sittet å ventet på å få meld..
Hender jeg sender noen ord til de som har ett godt smil også , bare for å si det... ;-) enkelt og greit..

Skjult ID med pseudonym Eris lø. 6 okt. 2012 16:04

Godt poeng egentlig, det er ikke noen kvinner som lager sutretråder, og motgangen hos menn er mye høyere på dette enn hos oss. Men samtidig tror jeg det er lurt å få fram at kvinner sender meldinger også (mange), uten å få svar. Det kommer gjerne ikke fram i 'statistikkene' man leser ut av et forum som dette. Folk må bare slappe av litt, de som er her inne er i ulik 'timing' på om de snakker med en som er interessant, dater noen, eller er åpen for forslag, både menn og kvinner. De som har helt håpløs profil full av skrivefeil og nesten 'truer' med at de allerede er drittlei damer/menn, ingen selvinnsikt, ikke gidder å ha bilde, osv, kan egentlig bare takke seg selv (på begge sider av kjønnsgrensa).

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 6 okt. 2012 16:42 Privat melding

Det er dessverre også ofte slik at kvinner langt mer ofte ser på seg selv og hva hun har gjort feil når hun møter "motgang" i verden.
Menn gjør langt oftere motsatt dessverre, og ser etter feilen hos andre dersom han møter motgang.

Jeg skriver dessverre på begge disse tingene, fordi begge er i utgangspunktet feil. Og uansett om man belaster og "skylder" på seg selv eller noen andre (feks motsatt kjønn), så er det i utgangspunktet en belastning og skylddeling ingen fortjener. Fordi det ikke handler om skyld, feil, osv, i slike tilfeller.
Det handler jo ofte om at man tillegger andre mennesker tanker og meninger de sannsynligvis ikke har i det hele tatt. Og så tar man "seg nær" av disse tankene som jo egentlig kommer fra ens eget hode :)

Og selv om kanskje kvinner får flere brev i snitt enn det menn gjør, så betyr jo ikke det at disse brevene nødvendigvis inneholder den "kvaliteten" jeg tror menn generelt sett får langt mer av i de brevene de selv får. Og at dersom man ser på antall brev med "kvalitetsinnhold" (brev som er skrevet på en måte som indikerer at man er seriøs og ønsker et langvarig forhold....og ja, jeg har lest profilen din nøye), så kanskje menn faktisk statistisk sett ligger BEDRE an en kvinnene.
Jeg skriver kanskje, fordi dette er jo noe som vel ingen jeg hittil har sett har tatt tak i og "forsket" på.
For å se på antall brev, sier egentlig ingenting om det faktisk er "jakt", eller bare "rovdrift".
(Og ja, en del kvinner skriver også useriøse henvendelser...men generelt sett, så er det flest kvinner som får useriøse brev).

Nå er det jo også veldig mange damer som sjelden får brev, og som får langt færre henvendelser enn mange menn. Samt at det finnes mange menn som sitter med en overfylt postkasse hele tiden. Så alt dette blir jo veldig generaliserende.
Og jeg tror det er viktig å se litt mer på helheten oppi dette, ikke bare på antall brev skrevet at kvinner og skrevet av menn. For det sier i utgangspunktet ikke særlig mye :)

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 6 okt. 2012 16:44

Vil bare si at jeg ikke alltid får svar på meld. Tror det skal lyse rødt i innboksen før jeg ikke skal rekke å svare på meldingene, svar er ett minimum!
Sutring gjorde jeg meg ferdig med i barneårene. Ingen får meg sur, ever. Skjønner meg bare ikke på sutring av voksne folk, hva er hensikten og hva oppnår man? Ikke mye positiv iallefall.
Er definitivt for likestilling i jakt ;)

Skjult ID med pseudonym Eris lø. 6 okt. 2012 16:49

@ Minney, du sier det så bra!

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 6 okt. 2012 17:08

Minney har alltid supre og reflekterte svar på det meste:-)

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 6 okt. 2012 17:42

Takker og bukker Eris og isbj :)

Kjenner ikke til deg Eris, så deg tør jeg ikke si noe om :)
Men isbj, deg oppfatter jeg som reflektert, oppegående, og som en bidragsyter her på forumet med tyngde i den positive, gode og saklige siden :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 6 okt. 2012 17:42

Dette hadde faktisk vært interessant og forsket på.
Og sammenlignet åssen vi er forskjellige (både kvinner og menn) fra ute på byen kontra inne på nett.