Alle innlegg Sukkerforum

Storfesten i går

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 15 juni 2008 11:05

Sukker slettet nettopp en tråd startet av en som ikke traff hodet på spikeren i går og slike tråder blir gjerne bifallet av andre som heller ikke fikk det til. I forhold til hvordan stemningen var i går så blir det svært skeivt at dette skal stå som fasit på hvordan det var.
Faktum var at det var en voldsom stemning med stort og tett dansegulv og vanvittig mye prat. Det var godt over 400 gjester, salsaorkester, dansekurs, rekevorspiel og matching og for oss som "så det utenfra", vanvittig stemning. Noen fikk vel i seg litt for mye, men i motsetning til en vanlig bytur, satt det par i hyggelig samtale overalt etterhvert!

Til dem som ikke fikk det slik de ønsket kan vi bare si at alt ikke er gjort på en kveld. Det kanskje trengs 2,5 eller 10 fester. Det viktigste er å ikke gi opp! Alle har noe å lære og på sukkerfester kan læringskurven være meget bratt, hvis man går inn for det. Husk også at de som lykkes er de som går rundt og lurer på hvem de forskjellige er. Ikke bare hvem de kan få og som vil ha dem. Vet det er lett å si, men det blir lettere å håndtere avslag også med den innstilligen.
Vi ønsker alle på sukker en fin tid fremover :)

Skjult ID med pseudonym Frøknene sø. 15 juni 2008 11:16

Vi storkosa oss med reker og salsakurs. Det var ein ny og artig start på kvelden. Skryt til sukker! Vi møtte mange trivelege folk som vi fekk dansa og prata med, både kjente og ukjente. Det var fin musikk, men kunne også vore litt swing- he he:-)

Har vi ikkje funne oss karar før neste fest så kjem vi heilt sikkert igjen:-)

Helsing Kjerb og Grønnte

Skjult ID med pseudonym frkN sø. 15 juni 2008 11:49

Henger meg på den. Danset mye og fikk litt etterlengtet kroppskontakt. Veldig fin fest for meg også :o)

Skjult ID med pseudonym bleiken sø. 15 juni 2008 12:17

Det var ikke tilfeldigvis du som var så brun og fin med mørkt hår frøken N? I såfall så tenkte jeg å hilse på men ble heftet..

Skjult ID med pseudonym frkN sø. 15 juni 2008 12:19

Ikke meg dessverre..

Skjult ID med pseudonym bleiken sø. 15 juni 2008 13:13

Så ut som et charterfly fra Egypt hadde takset rett inn på Kokkamok i går ja ;-)

Skjult ID med pseudonym jaja sø. 15 juni 2008 15:08

Vil vel tro det var flere som hadde litt farge der...

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 15 juni 2008 17:13

skulle gjerne sett hvem som klager på festene i etterkant.... og holde seg unna de....
om jeg har det kjedelig på en fest,så er det jo ikke festen skyld(foruten om det er ræva musikk og tomt i baren)
og det tror jeg de fleste skjønner.....

Skjult ID med pseudonym s sø. 15 juni 2008 17:20

@sunaway

Så du mener at om en fest subjektivt oppleves som bra eller ikke kun avhenger av egen, eh, holdning?

Selvfølgelig har festens rammer ofte mye å si. Dvs. hvem som er der, hvordan lokalene er, priser og utvalg, køer, toalettfasiliteter osv. Nå er dette ganske individuelt, men fortsatt noe festens "kvalitet" er ganske avhengig av.

"Foruten om det er ræva musikK" er ikke bare bare, det ER jo faktisk av og til ganske avgjørende.

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 15 juni 2008 17:38

ja det er jo det jeg sier da.... at det kan bli en dårlig fest om musikken er dårlig eller tomt i baren....
ang folkene,så er det ant ikke noen andre folk på sukker sine fester enn ellers på byen...bare at alle er singel(forhåpentligvi​s​)​
ang hvem som er der,så kan ikke noen her gjøre noe som helst med det....vist man ikke skal begynne å godkjenne hver og en av sukker sine medlemmer..
lang kø i baren kan være kjedelig ja,men ødelegger skjelden en fest av den grunn...
men tror mest de som klager,er de som ikke kommer i kontakt med andre på festen,og dermed kan kjede seg litt... men det er bare det jeg tror.....

Skjult ID med pseudonym s sø. 15 juni 2008 18:10

Ja, det ser jo slik ut at det er de som ikke oppnår forventet resultat som klager.

Men hvorfor ikke la disse få uttrykk for dette, da? Det er jo helt legitimt det, spesielt hvis det er første gang de er på en slik fest. Mange stiller sannsynligvis med altfor høye forventninger, og da blir også nedturen større.

Derfor kan det jo være greit at disse får gi uttrykk for det, og så får heller de / vi som skjønner at det ikke er så lett påpeke dette, så kanskje de tar lærdom av det til neste gang, og derfor ikke ser noen grunn til å spre eder og galle etterpå :)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 juni 2008 18:33 Privat melding

Hvis alle, som ikke hadde det slik de ønsket i går, skal klage om det så blir det lite trivlig her. Sukker har dessuten over 40.000 aktive som opplever sikkert 1000 skikkelige nedturer hver dag (og minst 1000 oppturer) Vi må beynne å tenke på forumet som noe som leserne skal ha glede av, som kan berike. Og litt mindre et sted der man kan drive egenterapi og få utløp for ting.

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 18:37

@ Fornøyelig.

Lag et eget sutre forum for likesinnende.

Forbud mot positivitet og glede.

hehe.

Skjult ID med pseudonym kansje sø. 15 juni 2008 18:45

kan ikke si at jeg egentlig liker denne utviklingen på dette nettstedet den siste tiden. Bare mer og mer sesurering....
Hvorfor i allverden skal man ikke få lov til å si hvordan man har opplevd en fest på ett forum? Er dere virkelig så redd for at dere ikke skal klare å fylle opp festene deres? Istedet så burde dere heller se på mye av den konstruktive kritikken som kommer og så se om de kan gjøre noe med det til neste fest. Er festene bra, så blir det ikke så mye klaging heller...

Selv så synes jeg ikke at festen var så fantasisk bra. Og jeg har vært på en del sukkerfester, så jeg har ett bra sammenligningsgrunnla​g​.​ Jeg tenker ikke på da hvem som var der og eller for mye kontakt man har med andre osv. Slikt er selvsagt opp til enhver.

Det jeg synes var negativt/ mindre bra :
- alt fort langt unna sentrum. Synes det blir for dumt når man mer eller mindre er avhenging av taxi for å komme seg hjem.
- høye priser. F.eks så koster en halvliter øl ca 68 kr. (når det kommer så mange mennesker som drikker jevnt ifra kl 21, så burde det da være mulig å få til en god avtale med stedet)
- til tider for lite folk i baren (gjenganger på sukkerfester. Når skal dere lære dette?)
- glemske / uredelige folk i baren ( når samme bartender 3 ganger på under 5 mintter "glemmer" å gi tilbake hundrevis av kroner til 3 forskjellige personer, da vet ihvertfall jeg hvem jeg skal holde meg unna neste gang jeg gjør en bestilling. :(
- ikke fikk lov til å ta med seg drikke ut på "terassen".

Skjult ID med pseudonym s sø. 15 juni 2008 18:51

@Fornøyelig

Det er et usannsynlig worst case-scenario at _alle_ bruker forumet til å si sin mening. At tre-fem-ti stk. føler for å fortelle om sitt inntrykk av festen, uansett om dette er positivt eller negativt, bør dere tåle. Og i ytterste konsekvens: Hvis alle 40.000 faktisk sendte inn innlegg OG var misfornøyde, hadde jo forsåvidt kritikken hatt en greit avklarende virkning.

"Vi må beynne å tenke på forumet som noe som leserne skal ha glede av, som kan berike. Og litt mindre et sted der man kan drive egenterapi og få utløp for ting."

Herregud.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 18:54

Vet ikke om det er alle som har fått med seg hva denne tråden egentlig gikk ut på, jeg.

Såvidt jeg har fått med meg er det ingen som har sutret og klaget over arrangementet til Sukker, som forøvrig har høstet veldig gode tilbakemeldinger. For opplegget på Kokkamokk var knall, med både rekeaften, salsakurs, flott musikk og flotte lokaler. Stemningen var høy...og folk var happy og fornøyde. Det var anledning både til å svinge seg, og sitte i sofagruppene ute under litt roligere forhold - så det var tatt hensyn til det meste. Og det er ikke rart det er mange på disse festene, for arrangementet var veldig bra gjennomført. :-)
Men dersom det ikke skal være rom for å stille et helt enkelt spørsmål rundt dette med sjekkemetodikken, og følelsen av at det blir litt kjøttmarked...(noe som forøvrig ikke var en klage i seg selv), blir det litt merkelig å forholde seg til et debattforum. Jeg mener...det er jo de som er litt engasjerte som gidder å skrive i forumet. Kan jo være en fin måte å debattere/belyse erfaringer på godt og vondt - både når det gjelder arrangement i Sukkers regi og andre ting? :-) Det jeg ikke forstår er at man skal "båssettes" som sutrete eller snurt fordi man har en mening basert på erfaringer/observasjo​n​e​r​.​
Det blir feil å omtale dette som en nedtur, der man får utløp for sine frustrasjoner og bruker forum som egenterapi. ;-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 15 juni 2008 18:59

@Amourine

Get used to it :)

Du får fort stempel som sutrete og grinete hvis du ikke følger nikkedukkementalitete​​n​ en etter hvert blir påtvunget her.


Til Sukkers forsvar i forbindelse med festene, er det selvfølgelig så og si umulig å lage opplegg som absolutt alle blir helt og holdent fornøyd med. Og selv om noen stiller kritiske spørsmål i ettertid, er dette en særs liten andel av det totale antall deltakere. Dette tyder jo på, og det regner jeg med de fleste tror og vet, at majoriteten er veldig fornøyde. Og hva er bedre enn det?
Men å ikke la de som er misfornøyd fortelle om hva de ikke likte, blir helt feil. En slik diskusjon kan ha noe for seg, og kanskje kan det underveis dukke opp tips til Sukker for senere anledninger.

(mann 52 år fra Østfold) sø. 15 juni 2008 19:02 Privat melding

Angående Fornøyelig 18:33-15/6
Å bare slippe til de som er positive vil heller ikke være representativt. Hvis alle som går på sukkerfester tror at det bare er fryd og gammen og alltid lett å treffe noen der så vil det bli mange skuffede folk. Det vil heller ikke være rett.

En del av dateprosessen er avslag og skuffelser. Forumet er også en plass hvor folk kan lufte sine skuffelser og få tilbakemeldinger på at de ikke er alene, og på at livet allikevel kan gå videre.

Jeg synes enkelte ganger også at det er en del "sutrete" innlegg, men det tror jeg nok vil være ekstremt vanskelig å bli kvitt. Man bør heller finne måter å få frem mere positive ting, enn å bare stenge ute de negative tingene.

Nå kjenner jeg ikke til den tråden som ble slettet men ett alternativ kunne jo vært for sukker.no å starte en egen tråd, gjerne i sitt eget navn og gitt sitt synspunkt, eller eventuelt prøvd å spøøre om det ikke var noen som hadde en mere positiv opplevelse.

(mann 47 år fra Telemark) sø. 15 juni 2008 19:05 Privat melding

Jeg er sikker på mange koste seg, og jeg sendte gode tanker til alle jeg vet om var på festen og hadde det veldig godt med meg selv på en nattevakt jeg desverre ikke kunne bytte vekk :o)

Neste gang håper jeg at jeg har anledning til å være med, og ingen fester blir mer artige en man gjør det til selv!

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 19:13

@ s
Hehe...jada, jeg tar det langt fra personlig. Og jeg tåler å ta en debatt, med fare for å blir stemplet både det ene og andre. Men jeg ble litt i stuss når jeg leste det JEG oppfattet som kriteriene for å ha hatt en vellykket fest. *ler* Og jeg stiller spørsmål...hehe. Ser det fullstendig legitimt å sende det ut i debatten, da vi stort sett er voksne og oppegående mennesker her inne.
Jeg regner dessuten med at de fleste er istand til å danne seg sin egen oppfatning, og ikke lar seg påvirke av bagateller som den tråden jeg startet. For den gikk faktisk ikke på arrangementet i det hele tatt...hehe. Ihvertfall ikke på arrangør. *s*

Og nei, jeg kommer aldri til å bli en nikkedukke...hehe. Om det gjør at jeg blir ansett for å være lite positiv får stå sin prøve. ;-) Jeg blir stort sett oppfattet som veldig positiv, så jeg kan ikke ta til meg hva andre forumianere skulle mene basert på et innlegg eller to. ;-)

Når det gjelder å arrangere singelfester vil det alltids være noen som skulle ønsket ditt, og andre som skulle ønsket datt. Med tilbakemeldinger på de tingene det faktisk er mulig å forbedre kan det jo ikke slå feil ut...:o) Dette vil jo bare komme alle tilgode, dersom det er de samme tingene som går igjen som forbedringspotensiale​.​ Og det vil jo bare øke populariteten til disse festene.
Ellers er det jo som S skriver - nesten umulig å gjøre alle til lags.
Dette har selvfølgelig med forventninger å gjøre også, men jeg tror og håper jo i utgangspunktet at de fleste tar på seg "ut-og kose-meg-jakka", og da er man jo positiv fra første stund. Tviler på at det er noen som melder seg på og kommer på en slik fest for å være surmaga...hehe. Hva forventningene til de forskjellige er blir jo en annen sak, og det er vel like individuelt som det er antall deltagere...;-)

;o))

Skjult ID med pseudonym right wow sø. 15 juni 2008 19:23

Så festen var bra likevel altså Amourine?? Innlegget du skriver nå ligner ikke så mye på det som ble slettet..
Og kansje: Hva er poenget med å liste opp alt som man kunne sette fingeren på? Er forresten ikke enig med deg. Synes mye var bedre enn det pleier. Hadde det knall, og nå har eg sagt det jeg har å si. På 3 linjer.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 19:27

Har ikke sagt at festen/arrangementet ikke var bra, jeg. Fokus har havnet på arrangementet, og arrangør - og det var aldri hensikten. Når det gjelder å sammenligne med tidligere fester får det bli opp til andre å gjøre, og der er det litt både og...som jeg forstår. :-)
*tok hintet om lange innlegg...hehe*

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 15 juni 2008 19:32

Jeg håper bare Sukker tar litt lærdom av hva som er blitt skrevet her i dag. Forumet har på ingen måte noe stor påvirkningskraft på den store sukkermassen. De fleste jeg kjenner som er single, har etterhvert en profil her men det er et fåtall som i det hele tatt har hørt om forumet. Hadde Sukker hatt litt "is i magen" i dag og avventet utfallet av tråden ville dette gått så meget bedre.

Jeg vet Sukker tidligere har lagt ut info om at det er mange tusen treff i uka(?) her på forumet men det skyldes nok mere iver blant de faste her enn mangfoldet.

Skjult ID med pseudonym s sø. 15 juni 2008 19:33

@right wow

Du skjønner kanskje ikke at en ved å komme med slike tilbakemeldinger faktisk kan bidra til at neste fest blir enda bedre?
Men du er kjempeflink som greier å fortelle hva du synes om festen på 3 linjer.

Dog, det bør være alles rett å fortelle hva de synes i ettertid - det gjelder både deg, kansje, Amourine og alle andre. Uanvhengig av om erfaringen var negativ eller positiv, altså.

Så et eller annet innlegg her om at Sukker burde laget en egen erfaringstråd, slik at det negative fokuset de er så livredde for ikke preger trådoversikten. Godt forslag. Da vil de negative innleggene kanskje "drukne" litt i en lengre tråd, men de som ønsker å gi kritikk får gjort dette likevel. Nesten vinn-vinn :)

Skjult ID med pseudonym right wow sø. 15 juni 2008 19:43

Skal den tråden startes kl 03.00? Eller skal arrangørene få våkne først? Hjelp bruker vist flere linjer. Blir hekta!

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 15 juni 2008 19:43

@ s
Enig her...en debatt vil alltid balanseres av +/-...og slikt kan man trekke erfaringer ut av.
Tips til å forbedre fester må jo være en skikkelig vinn-vinn. For alle...:o)

@ElFrodo
Jeg tror i tillegg at denne tråden/debatten ville slått ut helt annerledes dersom den ikke hadde blitt slettet, og fokus havnet på ytringsfrihet. Mitt inntrykk er at de som er engasjert i forum sitter med forskjellige erfaringer, både når det gjelder andre debattanter (seff) og ikke minst arrangementene. Uansett...jeg tror det kunne blitt en interessant debatt. I det generelle er jo byen et gedigent kjøttmarked, og det å sette det i perspektiv sammenlignet med en singelfest kan jo være noe å ta med seg...

Og for å gjenta meg selv for ørtende gang...(hehe) Jeg sitter ikke med en negativ opplevelse som jeg sliter med... ;-))

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 19:45

@ Frodoen.

Jeg snakket også med mange på festen.

Kun en hadde hørt eller lest på forum.

Skjult ID med pseudonym right wow sø. 15 juni 2008 19:48

Guess what. Fordi det er så mye syting! Uendelige tråder..

Skjult ID med pseudonym right wow sø. 15 juni 2008 19:51

Hjeelp, nå må jeg slutte. Før jeg også blir navlebeskuende..

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 19:52

De kan jo ike lese om sutringen når de ikke har vært på forum.

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 15 juni 2008 19:52

Hei folkens!

Så flott å høre at festen i går var vellykket for de aller fleste :-)) Jeg tenkte på dere innimellom ----- mens mitt eget 40-årslag suste avgårde her i hagen ---- fantastisk stemining her også, med mange gode venner, god mat og en ekte Sukker-trubadur!! :-)))

Fortsatt gooood søndag til dere alle! :-))

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 15 juni 2008 19:53

Jeg tror de fleste skjønner at ved å samle 400 single så vil det uansett være en del som vil søke køya ved første mulighet. Det er bare naturlig... Dette burde ikke komme overraskende på deltakerne så jeg skjønner ikke helt oppstandelsen...

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 15 juni 2008 19:55

bloomie gratulerer så mye med overstått:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 15 juni 2008 19:57

Takk Sunnway!! Bursdag i mars, og feiring nå --- dobbelt opp med oppmerksomhet (liker det innimellom jeg og) -- slett ikke værst! *ler!!

Håper du har det bedre i ryggen, og koste deg på Bergens-sukker-fest!

:-)))

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 15 juni 2008 22:29

Takk, Charmy! ....ALLTID hyggelig med vellykkede arrangement! :-))

Skjult ID med pseudonym ;) ma. 16 juni 2008 09:25

Jeg synes sukker festen var kjempe bra! Masse flotte single karer her på sukker ;)

Skjult ID med pseudonym brunetten ma. 16 juni 2008 20:12

@ Bleiken: Kan du beskrive hun dama du søkte litt mer? ;)

Skjult ID med pseudonym bleiken ma. 16 juni 2008 22:48

Nei, tror jeg er blitt heftet.. !