Alle innlegg Sukkerforum

Lyver menn om alderen sin? Mange ser mye eldre ut enn det de er

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym YesWay ma. 8 okt. 2012 01:55

Er det bare meg, eller er andre enige om at mange menn ser eldre ut enn det de er?
Kan det være slik at mange lyver om sin alder? Vet at det ikke er uhørt- fikk kontakt med en som sa at han var 38 år, men så innrømmet han etter litt prating at han egentlig var 42 år gammel, snart 43. (Han tok det opp selv- jeg spurte ikke om hans alder stemte.)

Man må da lure på om det kan være andre ting som han lyver om/ overdriver?

Og så er det de profilene der mannen ser ut som han er 47-50 år, men så står det 40 år!! Det er ikke slik at jeg er 22 år gammel og synes at alle ser mye eldre ut- Jeg er selv 42 år, og synes at mange mannfolk her inne ser eldre ut enn man hadde forventet for deres biologiske alder.

Norske menn kan ofte se eldre ut, og jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg har bodd i 4 forskjellige land og kan lett sammenligne hvor godt menn holder seg- Norske menn har ofte lys nordisk hud. Tidlig aldring forekommer av røyking og bruk av solarium, og masse turer i skog og mark i vær og vind, og fjellturer uten solfaktor, osv. Håret til mange blir ofte fortynnet i 30-årene, osv. men kan alt dette være grunnen til at så mange menn ser mye eldre ut enn det de er (eller sier at de er)?

Eller er det rett og slett pga at mange menn her på Sukker.no lyver om sin alder?

Synes at kvinnene ser vesentlig bedre ut- er det fordi vi er flinkere til å ta vare på huden og farger ofte grått hår og bruker litt sminke? Hva synes dere? Lyver mange om alderen?

(mann 51 år fra Østfold) ma. 8 okt. 2012 02:03 Privat melding

Hva de andre gjør og ikke gjør aner ikke jeg.
Men, sukker har bestemt seg for å foryngre meg med 1 år *takk sukker...*

Ellers har jeg alltid sett eldre ut enn hva jeg er.
Jeg var vel 14-15 år første gang jeg ble bedt om å flytte bilen min etc. >.<

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 8 okt. 2012 02:10 Privat melding

vel....den samme tanken har jeg hatt og om damer/jenter.......her inne og....mange som ser ut som de er 10-15 år eldre enn hva som står i profilen.......hmmmmmm

(mann 42 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 02:11 Privat melding

Hmm, for meg virker det som en rar ting å gjøre... *lurer på om jeg ser gammel eller ung ut for alderen*

Skjult ID med pseudonym that guy ma. 8 okt. 2012 02:12

lazarus ser akkurat 36 år ut =)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 02:18 Privat melding

Yay...

Skjult ID med pseudonym YesWay ma. 8 okt. 2012 02:22

@hans80

He he, artig å se at du har opplevd det samme (men med damene!), men tror du at de lyver om alderen sin, eller at de kanskje bare ikke holder seg så bra? (10-15 år eldre er jo ganske mye da)

Skjult ID med pseudonym Metz67 ma. 8 okt. 2012 02:33

Jeg så nettopp ei dame som flagra forbi her (øverst i høyre hjørne)
Og hun skulle være 48 i følge alderen, men hun så ut som om hun var noen og seksti....

Skjult ID med pseudonym YesWay ma. 8 okt. 2012 02:45

He he, uff da!

Skjult ID med pseudonym jane doe ma. 8 okt. 2012 02:55

Gjør det noe da? Om du til syvende og sist skulle komme til å like denne personen har vel ikke alder noe å si? Å lyve om alderen er jo bare er jo den minste løgnen ever. Vi vet jo alle at vi urettferdig kan dømme og kanskje gå glipp av et livslangt forhold bare på grunn av verdien vi legger i tallet som skal si hvor mange år vi har hatt beina på jorda.

Skjult ID med pseudonym Raggsokk ma. 8 okt. 2012 03:00

TS
Vel, i mange tilfeller synes jeg også damene ser langt eldre ut enn det de er. Nå tilhører jeg en litt annen aldersgruppe, men har sett flere som oppgir alder til å være 27-35, samtidig som de ser laaangt eldre ut enn hva alderen skulle tilsi. Det er begrenset hvor mye sminke og hårfarge klarer å skjule. Så konkulsjonen min er at kvinner og menn har en ganske lik mengde representanter av sine respektive kjønn som ser eldre eller yngre ut enn sin egentlige alder.

Akkurat det med hår på kvinner (dette gjelder garantert menn også, men har ikke studert de så nøye) har jeg bitt meg litt merke i de siste årene. Håret på de som bikker 30+ ser ofte mer "livløst" ut enn de yngre jentenes hår. De unge jentene har på en måte mer glinsende og fyldig hår, mens de eldre damenes hår ser mer "dødt" ut. Ofte ser jeg bare på håret bakfra på en ukjent kvinne og kan da fastslå at hun ikke er i 20-årene (gitt at klær og lignende kunne tilhørt en 20-åring). Dette må skyldes aldring fremfor hyppig bruk av Pantene Pro V (tm). Klarer ikke helt sette fingeren på hva det er.

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 8 okt. 2012 03:24 Privat melding

Jeg synes også at det gjør noe- dvs. at man ikke skal lyve om alderen sin. Etter min erfaring, så er det slik at når en mann lyver om noe så "ubetydelig" som alderen, så blir det lettere for vedkommende å lyve om større ting.

Man får da et dårlig inntrykk når mannen innrømmer at han faktisk er 2-10 år eldre enn det som sto....(og da må kanskje andre opplysninger tas med et klype salt? Hmm...)

Det som betyr noe for meg (mht. utseenede), er hvor bra han ser ut, og ikke hvor gammel han faktisk er. :-)

Skjult ID med pseudonym YesWay ma. 8 okt. 2012 04:20

Enig i at å lyve om hva som helst = ren løgn= uærlighet

Skjult ID med pseudonym Metz67 ma. 8 okt. 2012 04:46

@ HDV
Og hvorfor skulle jeg "oute" henne da? Hun har da ikke gjort meg noe?
Hvem vet vel hva hun har igjennomgått for å se 12-15 år eldre ut enn hva hun er?

On-Topic.
Vel, det er jo "suverent" da når man tar kontakt med folk....
Det første man gjør er å juge dem rett opp i trynet ved å oppgi feil alder? Som før sagt, hva mer juger den personen om, og er det mulig å stole på den personen senere?
Nei, det blir for useriøst for min del. "Værsegod neste"

@ Raggsokk
Det er vel en kjent sak at hår trenger mer pleie jo eldre man blir.
Noen er flinke til å pleie håret så det fortsatt ser fint ut, andre ikke. Noen igjen tar seg ikke råd... Det er jo ikke akkurat gratis. Jentene spar vel ut kjapt en tusenlapp eller mer pr. besøk hos en frisør.

Noen eldes med stil, andre gjør det ikke.

Skjult ID med pseudonym Metz67 ma. 8 okt. 2012 04:48

Off-Topic

Dæven så fort klokka går...

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 8 okt. 2012 07:01 Privat melding

For meg blir det å lyve på alderen for dumt. Vi har levd de årene vi har gjort og de årene bør vi stå for., betyr det at vi er for "gamle" eller for"unge" for noen så er det fair.. Å lure for å slippe til blir i mine øyne bare desperat... Er selv noen mnd fra 40 og gleder meg både til fest og å runde den milepælen:))

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 07:05 Privat melding

Å begynne et forhold på en løgn høres ut som en veg til garantert undergant, dessuten så er alder bare et tall. Noen er unge i hodet og har mye ugjort selv om de har blitt "for gamle " for andre.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 8 okt. 2012 08:12

Jada, det er masse folk som lyver på alderen sin.

En vanlig årsak er at mange menn føler de holder seg så godt og mener selv de ser yngre ut enn de er.
En annen årsak er at de ønsker seg unge piker, og disse har de ikke sjans på om de ikke lyver på alderen.

Min vanligste årsak til å takke for meg når jeg hører at en mann lyver på alderen, er at han mangler karakter. Om han behov for å "pynte" på egen alder, om han ikke tror han har draget og om han ikke fyller seg selv helt med den alderen han har, er han pr. definisjon for tannløs for meg. Jeg blir rett og slett uinteressert :-)

(mann 69 år fra Vest-Agder) ma. 8 okt. 2012 09:05 Privat melding

Well some people do really look older than they are , just as some look younger. lying about your age would seem to me to be absolutely pointless, you would never be able to meet anyone and if you did they would soon find out and that would be that.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 8 okt. 2012 09:06

Hmm ja det det er veldig forskjellig lagt merke til at gutter som nærmer seg 30 eller har bikket det der er det stor forskjell på utseendet noen ser rett og slett kålgamle ut! Nesten sånn at jeg bli skremt...da tenker jeg sånn jøss begynner faktisk jeg å bli gammel og eller? Andre gjør ikke det så det der tror jeg er indivduelt har ikke opplevd at noen har jugd på alderen sin jeg men det kommer vell når de blir eldre det der tenker jeg...æff i følge forum virker det jo som menn over 40 slettes ikke er noe å samle på, lyger på alderen, bare ute etter drastisk yngre damer...tror ikke jeg skal tipse mamma om å melde seg inn her alikevell jeg ;) :P

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 09:16 Privat melding

Vi lyver ikke, vi ser bare så ille ut. Sånn, føles det bedre nå?

Skjult ID med pseudonym *o* ma. 8 okt. 2012 09:39

Herre-meg-Fekt, er du tilbake, @HerrF? Noen uker eldre, ja...

Med meg er det motsatt, ingen vil tro at jeg er sååå gammel.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 09:43 Privat melding

"Noen uker eldre"? Dere er flere ÅR siden jeg var her sist, jeg bare ljuger på alderen for å virke like gammal som da.

Skjult ID med pseudonym *o* ma. 8 okt. 2012 09:47

Føles det som flere år siden? Du har savnet FORUMET skkkelig, du i så fall :)

Godt å se deg igjen:)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 8 okt. 2012 09:56

Har kommet over noen som løy på alderen med 5-10 år, de samtalene ble raskt avbrutt. Slikt er fullstendig turnoff. Hva får de ut av det, de blir jo avslørt som en patetisk gammel gris uten selvtillit hvis de skulle klare å lure noen til et møte?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 8 okt. 2012 10:00

Noen ser mye eldre ut enn de er. Jeg ble en smule overrasket da en tidligere nabo som så ut til å være i slutten av 20årene plutselig skulle feire 18årsdagen. Også oppførselen hans tydet på at han var langt eldre. Og han studerte på universitetet. (Og var selvsagt fra et land hvor det er lov å være over gjennomsnittlig smart.)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 8 okt. 2012 10:01

Hehe men har vært borti en som skjulte hva han jobbet med da...var på byen med no venner da jeg fant ut at jo han jobbet som sånn sykkeltaxi han..du veit sånn som står i gatene og kjører folk rundt omkring..møtte han tilfeldig da jeg var på byen med venner og han skjemtes som bare det...:P Enig med ann thrax ting man lyver om kommer før eller siden til overflaten uansett...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 8 okt. 2012 10:07 Privat melding

Vi er jo mange som blir et år yngre enn vi egentlig er i en kortere periode her på Sukker pga et eller annet med systemet :P
Men akkurat det regner jeg med at de fleste ser igjennom fingrene med :)

Jeg tenker at dersom en mann eller kvinne lyver om alderen sin på et sted som dette hvor det tross alt bare er voksne mennesker, så sier vel det mest om hvor gamle de er mentalt sett ;)

Skjult ID med pseudonym frysepinn ma. 8 okt. 2012 11:23

tssss er jo bare å fotoshoppe seg littegrann :) så ser vi yngre ut med en gang......åååh...om det bare hadde funket i real life ;)

(mann 46 år fra Vestfold) ma. 8 okt. 2012 11:58 Privat melding

NÅ må vi være klar over at man vel ønsker å ta seg godt ut når man skal "selge" seg selv med et bilde...
Slik at man velger jo ikke det dårligste bildet i bunken...
Men når det er sagt synes jeg det er viktig at bildet er representativt mhp dato...
Har opplevd å møte noen som åpenbart har bilde fra .. hva skal vi si.. noen år tilbake ;)
Og om ikke de har vært SÅÅÅÅ lenge på Sukker er det ikke riktig å legge slike bilder inn.. Og da i hvertfall oppdatere de ;)
Tror ikke det er lurt å legge opp slik at den man møter blir superskuffet når man treffes..
JEG for eksempel har selvsagt tatt de værste bildene jeg kunne finne... og over et halvt år siden.... Så jeg er jo HELT anderledes NÅ enn jeg var da... Om jeg ser 10 år eldre ut enn jeg ER.. vel.. så får det være..
De grå hårene er nok kommet for å bli selv om jeg ber frisøren klippe kun DE hver gang jeg er der...

Er ulovlig med villedende reklame vet dere ;) - Burde gjelde her inne også :D

Skjult ID med pseudonym Alexis ma. 8 okt. 2012 12:31

I tillegg til de som lyver på alderen, lyver på kroppstype, lyver bort en samboer og kanskje et par unger... så tror jeg faktisk at det finnes dem som bare rett og slett ser eldre ut enn det de faktisk er også.
Livet er ikke rettferdig gitt!

Skjult ID med pseudonym mmmMartin ma. 8 okt. 2012 12:38

Hehehe.. DER er du inne på noe.. Søren.. tatt på fersken.. Har glemt å si at jeg har tatt av 20 kg siden bildene ble tatt... Får håpe det ikke blir alt for feil oppfattet av de som evt møter meg ... og om så er.. Så er de jo evt KUN opptatt av kropp.. Så da er det DERES tap.. ;)

(kvinne 47 år fra Hordaland) ma. 8 okt. 2012 12:41 Privat melding

Mye interessant å lese her om alder.
Jeg var ute for en mann som løy om alderen sin, fordi han mente at hvis han innrømte alderen sin, ville jeg tenke at han var "førti og ferdig"....
Oppdaga først løgnen da jeg besøkte han for første gang. Bladde i et album og der dukket det plutselig opp et bursdagskort, der det stod "Gratulerer med 40 års dagen,pappa!"....hm...

i tillegg hadde han løyet om barna sine....han hadde et barn på 17, som han selvfølgelig ikke hadde fortalt meg om....sukk...det ble et kort forhold, for å si det sånn...Men dette var ikke en sukkermann,da, de er nok ikke sånn...;)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 8 okt. 2012 13:17

å se eldre ut enn det man er - uproblematisk egentlig, hvem henger seg vel opp i slikt (sikkert noen, men hallo). å utgi seg for noen man ikke er, uakseptabelt og trist. Da skammer de seg over seg selv og det er ikke en god start.

Skjult ID med pseudonym Bringebær ma. 8 okt. 2012 14:08

"Norske menn har ofte lys nordisk hud. Tidlig aldring forekommer av røyking og bruk av solarium, og masse turer i skog og mark i vær og vind, og fjellturer uten solfaktor, osv. Håret til mange blir ofte fortynnet i 30-årene, osv. men kan alt dette være grunnen til at så mange menn ser mye eldre ut enn det de er (eller sier at de er)?"

Dummeste jeg har hørt ;) .. seriøst!

(mann 38 år fra Østfold) ma. 8 okt. 2012 14:27 Privat melding

Jeg er egentlig 20, men siden jeg er hypp på 19-åringer, så må jeg late som om jeg er 32 for å øke oddsen =)))

(mann 42 år fra Telemark) ma. 8 okt. 2012 15:21 Privat melding

Ja vi menn lyver om alderen vår...egentlig så er vi i tjueårene allesammen men noen oppgir at de er i 30 årene, mens noen er i 50 årene også videre.......
Neida, det er sikkert noen som juger men de fleste menn oppgir rektig alder:)

(mann 45 år fra Akershus) ma. 8 okt. 2012 15:49 Privat melding

Jeg må alltid vise legg på polet. :)

Men jeg begynner å lure på om det er fordi hun bak kassa liker å se hårete bein... :hmm:

Skjult ID med pseudonym Monty ma. 8 okt. 2012 15:52

I følge en forskningsgreie som jeg leste en gang kunne det utseendemessige alderspennet være på inntil 24 år.. Dvs. den 40 åringen som ble oppfattet som yngst utseendemessig ble dømt til 28 år - og omvendt - den "eldste" som 52.. Altså 12 år i hver retning
Dvs. at to ytterpunktene av 40 åringer ifht. utseendemessig alder, kan oppfattes som to personer der den ene kunne se ut som faren eller moren til den andre :)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 8 okt. 2012 16:00

Noen menn og kvinner lyver på alderen. Toppen av kaken tok han som sendte link med bilder av han hvor korrekt alder var oppgitt. Jeg har aldri tidligere sett en mann blir 10 år eldre på noen sekunder:)) Det skulle være unødvendig å nevne at jeg ikke svarte det ynkelige kreket:)

(mann 42 år fra Nord-Trøndelag) ma. 8 okt. 2012 16:08 Privat melding

Ser ingen grunn til å lyve på alderen. Eneste grunne skulle vel vært for å sjekke 20 åringer, men frykter for at jeg uasett ville blitt avslørt på første disco-date når jeg hadde begynt og skjære tenner når jeg hørte musikken :P

En unskylding ville jo vært om vi skulle bruke mental alder da, men da måtte vi skrive mellom 15 og 18 år hele gjengen :D

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 8 okt. 2012 17:20

Jeg synes faktisk mange kvinner ser eldre ut enn det de er også, og det er sikkert av samme grunner som TS hevder mennene gjør det. Lys hud og overdrevet soling. Greit at de farger håret for å skjule grå hår (har etterhvert begynt å innse at overraskende mange kvinner gjør det, også blant de litt yngre), og greit at de stort sett heller ikke mister håret (det har jo normalt noe med testoseron å gjøre), men rynkene og og den aldrende huden klarer de faktisk ikke å skjule selv med sminke. Men folk kan se både yngre og eldre ut enn de er, uavhengig av kjønn. At noe sånt som 7 av 10 faktisk tror de ser yngre ut selv enn sin egen alder stemmer nok imidlertid ikke helt med virkeligheten.

Og for ordens skyld. Selv fylte jeg 35 i år og har kun en neste gang de siste ti årene blitt tatt for å være eldre enn jeg er, og det var av en eldre mann på nesten 70 som sikkert uansett sjeldent kan se forskjell på en 25-åring og en 30-åring. Og jeg var stivt pyntet i skjorte og slips for anledningen, nettopp for å se er moden og erfaren ut (jeg skulle selge han noe). Men jeg tror heller ikke jeg ser mye yngre ut, og det er sjeldent noen sier slutten av 20-årene. Begynnelsen av 30-årene er det vanlige, og det stemmer jo rimelig bra da selv om jeg nylig tippet over midten.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 8 okt. 2012 18:58

Tror jeg må gro skjegg og farge håret gråere snart, siden jeg fortsatt blir spurt om leg hver gang jeg kjøper ei flaske vin på polet. Kanskje en fordel med cougars at jeg fortsatt ser ut som en tenåring, men hva med de jentene på min egen alder? Hva tenker de?

Mvh mann som nærmer seg 30 med stormskritt

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 19:18 Privat melding

Jeg synes også man skal være ærlig om alder - jeg setter iallfall pris på hvert enkelt av årene mine og ville ikke vært dem foruten. Noe har jeg da lært hvert eneste år.

Men når det gjelder bedømming av alder på andre - vurdere om noen ser eldre eller yngre ut enn hva de er, så tror jeg ofte det kommer an på alderen til den som ser. På en fest for noen år tilbake (da jeg var så ung som 38) ble jeg vurdert til både 25 og 33 samme kvelden. Forskjellen var alderen til den som vurderte. Han som trodde jeg var 25 var selv 19, skjønte utmerket godt at jeg var eldre enn ham, og 25 var vel så gammelt som han syntes det var mulig å være, så det var kanskje ikke et kompliment selv om det var mange år yngre enn hva jeg var. Han som vurderte at jeg var 33 var selv 30, og skjønte også at jeg var eldre enn ham, men som den andre gutten tippet han også primært ut fra sin egen alder. Begge to var jo flatterende i og for seg, men resultatet hadde sikkert vært annerledes om en kar på 43 hadde tippet samme kvelden. Just å thought.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 8 okt. 2012 19:31 Privat melding

Litt enig med Tiqui her :)

Jeg blir som oftest tatt for å være den alderen jeg er :)
Men har merket at dersom jeg er på fest eller ute på byen og da gjerne også har sminket meg mer enn jeg gjør til daglig, så blir jeg ofte tatt for å være yngre av menn som er en del yngre enn meg.
Menn som er eldre enn meg har jeg lite erfaring med slik sett fordi det gjerne sitter lenger inne hos dem å faktisk få seg til å tippe alderen på en dame (og da mener jeg ikke at noen som helst tipper fordi jeg ber dem om å tippe, det bare "ramler ut" av enkelte).
Men jeg vil tro at alderen min hadde steget til min egen og kanskje eldre dersom en mann på feks mamma sin alder skulle ha tippet.

Ser jo forøvrig at jeg også sliter med å treffe riktig alder dersom fyren er et godt stykke unna meg selv i alder B-)
Så jeg tror absolutt at det ligger noe i det.

Men uansett om man ser yngre ut, eldre ut, eller ca sin egen alder sånn til vanlig, så er det jo en selvfølge at man er ærlig om den faktiske alderen sin på et sted som dette :)

(mann 49 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 22:44 Privat melding

Jeg ser fryktelig mye eldre ut enn jeg er..må nok parkere meg selv på sidelinjen. Akk ja.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 8 okt. 2012 22:48 Privat melding

Har besøk på profilen av menn i alle aldre og jeg skal være så frekk å si dette: Det GÅR an å virke yngre eller eldre enn det man er bare ved å ha en sveis eller en stil eller en utstråling. Jeg ser flere menn rundt 30 som ser ut som de er 45..kanskje de er det? men de av disse jeg ser viser i albumet at de kler seg ufattelig kjedelig, har en utdatert sveis og noe pubes i trynet de kaller skjegg. De virker direkte ustelt, og dermed virker de mye eldre. Samtidig kan en 23-åring se mye eldre ut bare ved å droppe capsen på skjeve, saggebuksene nedpå knæra og de tåpelige diamantene i øra.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 9 okt. 2012 01:07 Privat melding

Ja,det finnes flere som lyver flere år på alderen sin.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 9 okt. 2012 01:12 Privat melding

Bene:

Hva om jeg bruker caps, drar cordfløyelsbuksa ned på knærne og ikler meg gullkjedet jeg kjøpte av den svensktalende souvenirselgeren i Marbella ifjor? Kunne jeg passert som noen-og-tjue da, eller ville jeg fortsatt være en småpatetisk +40-åring?

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 9 okt. 2012 18:24 Privat melding

er nok noen som lyver om aldre og profil bilde, men det vil jo bare slå tilbake på en selv :)

(mann 56 år fra Oslo) ti. 9 okt. 2012 18:28 Privat melding

Eg lyg aldri, verken på alder eller anna.
Dette sjølvsagt avdi eg er høg, mørk og ufatteleg barsk og ikkje treng å lyge! :-)
Diverre er et kun blinde som ser at det siste ikkje er tilfelle :-) - og slik sett er heller ikkje dette ei lygn!

Mitt "verste" tilfelle, var ei kvinne som laug 15 år på alderen. Ho røpa seg undervegs; det kom fram at ho hadde vore russ i 1972... :-)
Ja, ja - det var jo ikkje vanskeleg å forstå at kvinna var minst ti år "for gamal"!

Uansett - dårlegare førsteinntrykk er det vanskeleg å få!!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 9 okt. 2012 18:30

Vet om en mann som ble lurt av en kvinne når det gjelder alder. Hun kom på date med rullator....

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 9 okt. 2012 18:41 Privat melding

Joda Chevelle1 :)

Men du presiserte vel i profiltekstene din hva din virkelige alder var?
For intensjonen var vel ikke å lyve, men å få match med flere menn i den aldersgruppen du søker?

Ettersom Sukker legger til alder på kvinnene her (eller tar bort for menn), så er jo ikke utgangspunktet aldersmessig likt når det kommer til matchen. Selv om det er snakk om "bare" noen få år, så er det likevel noe som vil slå en del ut for kvinner som søker slik som deg.
For meg blir ikke forskjellen så merkbar, men selv jeg merker det jo. Så da kan jeg jo skjønne at enkelte kvinner kanskje gjerne kunne ha tenkt seg å sette ned alderen et par år kun for å stille likt på "startstreken" her inne med menn på samme alder.
Og opplyser man om dette helt først i profilteksten, så tenker jeg at det ikke er løgn i den forstand at man går inn for å late som man er yngre enn man er. Da forklarer man hvorfor, og så vet den som har vært innom profilen hvor gammel man er likevel :)
Ikke at det er noen god "løsning", eller noe som er å foretrekke. Men jeg har full forståelse for dem som gjør det.
Uten at det betyr at jeg har samme forståelsen dersom det er snakk om å sette ned alderen sin ti år fordi man søker svært mye yngre kvinner eller menn.

Skjult ID med pseudonym belling ti. 9 okt. 2012 21:17

@chevelle1, da får du redusere alderen igjen, og skrive det i profilen :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 9 okt. 2012 21:20 Privat melding

HerrFekt - Du kan glemme 20something så lenge du har cordfløyel i samme setning ;)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 9 okt. 2012 22:04 Privat melding

Du tog an. Stjerne i margen og gratis kamferdrops til du.

(mann 45 år fra Aust-Agder) ti. 9 okt. 2012 23:31 Privat melding

ok, jeg har løyet på tallet og snudd det rundt.

Men snart blir jeg 04, da blir det bedre. Se se, jeg fant ungdomskilden.

(mann 47 år fra Oslo) on. 10 okt. 2012 00:07 Privat melding

OMG, jeg har åsså lizzm på en måte snudd det rundt, ass, Prober.

Skjult ID med pseudonym Automan on. 10 okt. 2012 00:40

sukker lyver også på alderen din? skrev en del med ei dame på 34. Nei hun var 35 hun? Ble helt satt ut jeg. Øvre aldresgrense for meg er 34. Så da dumpa jeg henne. Kunne sukker spart meg for. Kjipt å avvise dama som var veldig søt.

Skjult ID med pseudonym Carmela on. 10 okt. 2012 01:14

Ja, gutter/menn juger på alderen sin. Både her og irl.
Ble skikkelig lurt da jeg traff en kjempekjekk type på by'n for et par helger siden. Siden han så ut til å være litt yngre enn meg, kunne jeg bare rett og slett ikke dy meg for å slå av 5-6 år da han spurte om alder. Fant da ut at vi var nesten jevngamle. Dagen etter innrømmet han at han hadde lagt til 5 år, fordi han var redd jeg ikke var intressert hvis han fortalte hvor ung han egentlig var.
Det var ikke spesielt kuult å hilse på moren hans på vei ut døra, så jeg lot være å svare på sms om å treffes igjen.

Skjult ID med pseudonym virra on. 10 okt. 2012 01:21

Hei. Helt ny her i dag, jeg. Og jeg er et år eldre enn sukker hardnakket hevder at jeg er. Enda jeg er kvinne :)

Skjult ID med pseudonym Candycane sø. 14 okt. 2012 23:49

Tror at mange menn lyver om alderen sin. Forstår ikke at de tror at de kan lure noen? Er man for eks 50, så ser man som oftest ut som man er 50, osv. Ingen vits i å skrive 39-43, etter min mening!
Så blir damen sur og forsvinner når hun finner ut hans virkelige alder.....

Skjult ID med pseudonym 303 ma. 15 okt. 2012 01:05

Jeg bruker helt riktig alder. Det er godt mulig jeg ser eldre ut med håret på hodet i retrett, men jeg ljuger i alle fall ikke ;p

Skjult ID med pseudonym Metz67 ma. 15 okt. 2012 01:09

PS.

Fyll i fødselsdatoen på egen profil, så vises rett alder på en selv iallefall.
Det er jo enda noe...