Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner som søker trofaste menn?

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Buskerud) ma. 8 okt. 2012 17:51 Privat melding

Har vært på sukker i rundt 3 uker og har lest en god del profiler og sendt litt meldinger med enkelte. Det som stadig kommer opp er at det er "veldig viktig at du er trofast", men så står det at hun bare har lyst på en flørt eller så får jeg kanskje inntrykk av at hun ikke er så seriøs som jeg skulle ønsket.

Noen sier også at de har datet en god del, og noen har dated flere av gangen. Jeg personlig hadde følt at det var litt rart om hun jeg datet hadde også hatt ting på gang med andre. Føler kanskje at hun ikke gir det samme tilbake når hun ønsker at jeg skal være trofast.

Gjelder det å være trofast bare i et forhold eller gjelder det om man dater også?

(mann 38 år fra Østfold) ma. 8 okt. 2012 18:24 Privat melding

Alle vil jo at den de er med skal være trofast, det gjelder også de som er utro.

´nuff said.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 8 okt. 2012 18:29 Privat melding

Synes det er rart at mange definerer Flørt som kan utvikle seg som noe useriøst eller forbigående. Mine tanker rundt det er at man treffer noen, flørter også finner ut av om man vil ta det videre eller ikke. Og det er vel HER dette med troskap kommer inn, ikke før?

Skjult ID med pseudonym Frigg ma. 8 okt. 2012 18:30

Ja det er jo et pardoks ANASLEX, ofte er de ekstremt sjalue også de mest utro...

Skjult ID med pseudonym Lipstick ma. 8 okt. 2012 18:41

Enig med Bene over her, flørt er noe som kan utvikle seg, og dermed kommer troskapen!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 8 okt. 2012 18:50 Privat melding

Frem til man er enige om at man kun skal treffe hverandre, så er man ikke utro om man dater andre tenker jeg.
Så kommunikasjon er jo nøkkelen her :)

Har man truffet noen en del ganger og begynner å like vedkommende veldig godt, så kan det være lurt å ta opp dette spørsmålet istedet for å "anta" at den andre også tenker likt. Spesielt dersom man overhodet ikke har vært i nærheten av temaet, og man ikke føler at den andre har ordlagt seg på en måte som gjør det svært tydelig at h-n ikke er interessert i å treffe andre samtidig.

Men selv om man dater flere samtidig så kan man jo være 100% trofast når man først "binder" seg :)
Så her er ingen motsetninger i det hele tatt slik jeg ser det :)

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 8 okt. 2012 18:55

Trofast i et forhold betyr vel akkurat det. At man er trofast etter man har innledet et forhold med noen. Før det er det jo fritt vilt.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 8 okt. 2012 21:14 Privat melding

Jeg er litt der at jeg tenker... trofasthet går alle veier... har man begynt en flørt eller å virkelig date noen, så holder man seg til den ene... Og omvendt..
Men skulle jeg f.x bare vært ute etter litt morro (hvilket jeg ikke er altså) så ville det like vel vært viktig for meg at både jeg og "partneren i morroskapen" er "trofast". Da ville jeg ment (om jeg spurte) at de ikke skal være i noen form for forhold og at jeg er i samme situasjon.
Greit det bare er litt morro, men vil jo fremdeles ha leketøyet for meg selv, bare ekkelt å tenke på hvis en lekekompis skulle drivet rundt med andre....

Var i allefall slik jeg tolket det du skreiv/ spurte om med første tanke....

Skjult ID med pseudonym Miniblomst ma. 8 okt. 2012 21:22

Sjalusi kan drepes,sies de......

Men for meg som jente,så date jeg kunn en omgangen. Kan godt flørte,men blir da kunn med det. Og håper at den andre parten har kunn meg også. Da kommer jo den der,å kunne stole på den mann holder på med.

Jeg er ikke her inne for å finne meg en "kompis" for å si det sånn......lettere å plukke ut sånn på byen.

Og akkurat nå,så har jeg date en 5 ganger allerede.....og forsatt masse sommerfugler i magen hvergang jeg få sms/tlf av han :D

Om dette blir bra,så er jeg nok ikke her inne etter end medlemskap.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 8 okt. 2012 22:28

Min erfaring er at de jentene som er mest opptatt av å få bekreftet at jeg er seriøs og trofast er de som slett ikke er ute etter noe seriøst. Jeg blir derfor skeptisk straks jeg hører dette.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 22:34 Privat melding

Vel sannheten er desverre noe helt annet enn det en jente vil fortelle deg, tror du en mann i en solid lederstilling som er kjent for å være notorisk utro og har flere barn med flere kvinner, plutselig vil slutte bli kontaktet av kvinner som ønsker forhold med han? Ikke jeg heller.
Jeg synes det er veldig merkelig hvordan endel mennesker insisterer på å fremstille "forhold/kjærlighet" som om det er noe som krever positive medmennesklige egenskaper...en mann som har disse vil nok mest sannsynlig være alene resten av livet.
Det er rart hvordan det er blitt samfunnets siste tabu, at den snille vanlige rolige mannen er uønsket...og alle later som noe annet hehe.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 8 okt. 2012 22:55

Det er bare å se seg rundt i virkeligheten. Det er ikke slik at bare rike, høye alfahanner er i et forhold med noen! Alle slags folk finner seg noen. Vet da om haugevis av menn som er snille, rolige og trofaste, som ikke har noe problem med å bli sammen med noen.

Bitre menn, derimot - de sliter virkelig.

(mann 53 år fra Vestfold) ti. 9 okt. 2012 06:22 Privat melding

@nyfikendam - Desperate menn da, hva med dem, sliter dem eller ?

(mann 48 år fra Akershus) ti. 9 okt. 2012 15:40 Privat melding

Er man aktiv på en dating site som Sukker, eller hva det nå er, så regner jeg iskallt med att de damene jeg kommuniserer med og kommuniserer med andre og at de eventuelt har noen andre de dater.

Da blir det slik at mann kan havne oppe i situasjoner hvor man faktisk kan ende opp på mange dater i løpt av en kort period. Dette har, som jeg ser det, ikke noe med trofasthet å gjøre. Å være trofast betyr ju att man har en relasjon av noen sort med den man skal være trofast mot.

Har vært borte i å ha 3 førstedater i løpet av en uke og da er det på ett så tidligt stadie at dette ikke kan betegnes som utroskap. Ikke i min verden i hvert fall.

Treffer man noen som man blir interessert i så slutter man å treffe andre, for meg er det naturlig. Jeg er ikke god nok skuespiller til å spille at jeg er interessert uansett :).