Alle innlegg Sukkerforum

Shotgun approach

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vestland ma. 8 okt. 2012 18:33

Hva syns dere egentlig om den gamle "shotgun approach" der du skriver samme melding til mange personer og håper på svar fra samtlige?

Og hva gjør man visst man får god kontakt med f.eks 2 eller 3 stykker og finner en/ei som du liker?

Hva skal man si til de andre som man har fått veldig god kontakt med? Sliter litt med den skyldfølelsen som kommer.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 8 okt. 2012 18:54

Det er vel et luksusproblem de fleste slipper å tenke på i forkant? Ta det når det eventuelt kommer.

Hagletilnærmingen vet jeg ikke om fungerer fordi jeg aldri bruker den selv. Jeg skriver som regel bare med de som jeg er ekstra interessert i, og aldri samme meldingen til flere. Det har fungert bra hittil, så den taktikken endrer jeg nok ikke med det første.

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 8 okt. 2012 18:56 Privat melding

Det er det eg har gjort, og her er eg nå!

Skjult ID ma. 8 okt. 2012 18:57

Siden du snakker om å sende mange meldinger, så betyr vel det i de fleste tilfeller at du er mann.
Og som mann så får man ikke så veldig mange svar her.
Så mest sannsynlig så bekymrer du deg over en situasjon som ikke kommer til å oppstå :)

Men er du en av de som faktisk vinner i lotto, og får kontakt med damene og til og med flere på engang, vær ærlig!
Det eneste som lønner seg i lengden :)

Forøfrig er det å gå på date med flere helt uproblematisk. Det er vel først når dere begynner å blir ltt vel kjent at man kansje bør innse at man bør holde seg til en...

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 20:14 Privat melding

jeg har fått noen sånne, og det er helt innlysende at de ikke bryr seg om noe jeg har skrevet i profilen min (eller at han ikke har lest den i det hele tatt).. så jeg svarer kosekvent ikke på disse..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 20:29 Privat melding

Vel de fleste profiler er helt like, identiske...de bytter ut interessene etterhvert som ting går ut av mote og bildene er også helt like...så blir det vel litt spesielt som gutt å skulle skrive til en jente når hun uansett ikke vil svare deg - noe annet enn en rask åpningsreplikk. Skal du virkelig spørre henne om interesse du vet hun egentlig har som hun vil bytte ut....speilreflekskamera og fotografi begynner å forsvinne litt, yoga, kubb, klatring, sushi, snowboard osv vil nok alltid forbli men det sier jo ingenting om personen, nothing.

Skjult ID med pseudonym H ma. 8 okt. 2012 21:10

@(Skjult ID ) - ma. 8 okt. 18:57

Jeg er forsåvidt både enig og uenig med deg. Selv om jeg gjerne ønsker å være ærlig på det når man kommunisere med flere, så er det bare bortkastet å faktisk være det. For min del har resultatet bare blitt at jeg får syrlige meldinger om å være andrevalg osv. I grunn er det vel kanskje likegreit at de eliminerer seg på den måten ved å vise totalt mangel på realistisk tankegang. Alternativet den gang var tross alt noen jeg har kjent i over 4 år, og da er det jo helt åpenbart at jeg bør velge å date noen fra nettet i stedet. Så er man jo ærlig på det, tar sjansen og feiler helt fordi vi har forskjellige intensjoner med det hele, og det er ingen vei tilbake til disse som følte seg som andrevalg.

Moralen i det hele: Holde kjeften godt lukket om alle andre inntil du faktisk har noe seriøst og sikkert på gang. Jentene tåler jo tydeligvis ikke konkurranse i det hele tatt. Mon tro hvorfor ...

Skjult ID med pseudonym H ma. 8 okt. 2012 21:13

Ellers må jeg jo si at "Shotgun approach" er helt greit iallfall så lenge det er snakk om disse dørgende kjedelig barbiedukke-profilene uten noen som helst info om noe. Crap in (profilen) = crap out (førstemeldingen), verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 8 okt. 2012 21:16

Ja, de der er å betrakte som rendyrkede byttedyr.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 8 okt. 2012 21:34 Privat melding

Men om du som jente prøver å se for deg livet som en vanlig gutt, INGEN og da mener jeg ikke noen få eller noen her og der MEN INGEN vil ha deg, er det ikke litt fucking overkill å skulle skrive unike meldinger som en åpningsmelding? Blir ikke det som å dunke hodet i veggen og klage over at det gjør vondt.

Skjult ID ma. 8 okt. 2012 21:37

Med svarprosent på ca. 10, er "shot gun" en nødvendighet. Funker ikke med "send en melding", vent på svar (som ikke kommer med 90% sikkerhet), gå videre til neste ...

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 8 okt. 2012 23:27

Neida. Theophilo. Ingen vil ha gutta.

Eh, jo det vil vi! JA takk! :-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 9 okt. 2012 12:05 Privat melding

Er det bare meg, eller føler flere at "shotgun approach" (like meldinger til alle) er upersonlig ? Syntes det blir helt feil. Vi heller lese igjennom profilen og evt sende en melding som handler om interessene hennes.

Jeg tror damer setter større pris på det, enn at man sender en standard A4 melding til alle damene man føler er interessante.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 9 okt. 2012 12:10

Men mange profiler er tomme...
Men mange profiler er i prinsippet like, med like interesser, og uten egen personlighet, profilen sier egentlig ingenting om byttedyret, så originalitet blir som regel litt vanskelig.

Og de er bare byttedyr til bruk og kast, likevel.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 9 okt. 2012 13:39 Privat melding

Ville heller testa the "shogun approach". Tross alt bedre å fremstå som en myndig hærfører enn en haglededesperado/desperato.