Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ti. 9 okt. 2012 18:55

Jippi, endelig datoen for operasjon kom i posten i dag. Etter å ha gått med store smerter i begge håndleddene er det endelig snart slutt. Jeg er så utrolig glad, høyre hånd i om 1 uke og andre i november en gang. puh..........

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 9 okt. 2012 19:15

Så bra for deg. Kjempefint når det er noe du ser frem i mot. Lykke til

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 9 okt. 2012 19:22

Så bra da :)
Og lykke til :)

Dessverre er det alt for mange som må gå rundt med smerter og plager i lengre tid enn de hadde trengt pga denne til tider usannsylige lange "ventelisten" i helsevesenet.

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 9 okt. 2012 20:09

Så flott! La oss vite hvordan det går da :)

Skjult ID med pseudonym damen ti. 9 okt. 2012 20:25

Minney :
Sefølgelig!
Måtte denne gladmeldinga bli til ei klage på helsevesenet. Tror dere det står ei ledig seng eller en operasjonssal klar til enhver nordmann sånn i tilfelle?
Neste år er det valg,blir det regjeringsskifte bør de som klager mest kjøpe seg private tjenester sånn at vi andre slipper dette generelle gnålet.

Skjult ID ti. 9 okt. 2012 22:50

Joda, det er helt utrolig. Det er dag kirurgi, inn og ut i løpet av et par timer. Har vært sykemeldt siden august, nav har begynt å rasle med sabelen. Jeg måtte faktisk til et privat sykehus ffor å få det utført. Så la oss håpe for etter tiden at ikke Norge skal spare seg til fant.....

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 9 okt. 2012 23:01

Hurra! Har ikke opplevd det selv, men har flere rundt meg som venter på ulike operasjoner og annen behandling. Og de sier alle det samme...det er ventetiden som er verst.
Så godt du nå har datoer å forholde deg til. Håper virkelig du blir helt frisk igjen. :-)