Alle innlegg Sukkerforum

En rapport fra festen... Hva skjedde og ikke skjedde?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Askepotten sø. 15 juni 2008 19:59

Håper dere hadde en fin kveld.

Sukkerfesten. Heheheje... Jeg traff mange hyggelige mennesker, men ikke en kjæreste emne en gang. Ikke venninnen min heller. Jentene var morsommere og søtere enn menn. Men det er ikke aktuelt å bytte lag.

Men vi danset masse salsa og fikk oppmerksomhet. Muligens flørtet mest med musikere, salsadansere og sukkerhelpere, de er forresten toppers. Samt traff en alright dansepartner ny og ne, men være så snill ikke glem at mine føtter i skostørrelse 36 har vondt av å ha to ventrebein på dem, please
.

Og så får en alltid en eller annen hale på seg på halve kvelden av en som håper å treffes eller liker deg veldig godt, men som er slik der hyggelig å snakke med type. Da er det vanskelig å bli "sjekket opp" av andre... Jeg hadde to haler. En stund lurte jeg på om ikke de kan bli uvenner, slik at jeg kan rømme min vei, men akk nei. Det gjorde nok ikke så mye. Hadde jeg sett min mr. Big hadde jeg sagt pent ifra og gått bort til han. Så etter å ha snakket med en som fulgte meg og ventet ved doen også, høflig, halve kvelden og etter å ha fått et ekteskapstilbud fra salsapartneren min, som viste seg å være muligens glad i håndjern, begynte jeg bli rett og slett litt matt... Traff også en veldig hyggelig hot sjekk mann, men han kjenner jeg fra før. Visste bare ikke at han har blittt singel. Og en blander ikke pleasure og business. lol

Hvordan var festen din?

Jeg tror at de få som jeg snakket med på listen min, synes at jeg var for ung, slik at alderen kan være subjektivt og jeg hadde ikke behov for å skrike til venninnen min tredje gang over halve baren - hei, J., jeg er født i 19XX, ikke sant? lol Så da ble listen min i damevesken. Og idag ser jeg på den og ler. Sønnen min også ;-)

Så menn, vær så snill, når jeg ikke ser veldig myndig ut betyr det ikke at jeg ikke kan ha fylt 35 ;-) Det er turn off å bli gjettet alder 28 når du er midt i 40-års krisen ;-) Og hvis du ser nicket mitt, vær så snill og slutt å forlange mobilnummeret og privatmailadresser. Og ikke klå på meg i barkø ;-)

Ellers var det toppers morro... Neste frosken er sikkert prinsen.

Hilsen Askepotten, som rømte 11te time før delingen til nachspill ble faktum (klokken 2). Takker sjaføren som kjørte emg hjem. Det blir herlig middagg som premie.

Skjult ID med pseudonym Askepotten sø. 15 juni 2008 20:05

Oops, håper ikke an den blir sånn der tråd som skal sensureres. Bare ville gjerne høre flere rapporter. utvide horsponten. Som de sier i Aftenposten idag- utvikle mentaliseringen. Det er bli nysgjerrig på hvordan andre har det.

Klem fra Askepott, som fortsetter kysse frosker.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 15 juni 2008 20:07

Endelig kommer vi til grøten her....NOE spennende må det vel være???

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 20:10

Nysjerrig Frodoen,,, hehe.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 15 juni 2008 20:10

klart det ;-)

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 20:11

Kan ikke hjelpe deg. :-(

Skjult ID med pseudonym kosihus sø. 15 juni 2008 21:31

Never kiss 'n tell. ;)