Alle innlegg Sukkerforum

Til dere jenter: blir det en date nummer to tro?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trubagutt ti. 9 okt. 2012 21:48

Si at vi har vært på en første liten date med en kaffe eller øl eller to. Kanskje litt nervøsitet fra begge to, men si det har vært hyggelig i et par timer. Så må du dra, for du har en annen avtale, enten det er å treffe en venninne eller jobbe eller rydde loftet eller samme hva. Om unnskyldningen din høres litt tynn ut, så tenker jeg du ikke er interessert. Og et par litt hyggelige timer blir jeg ikke forelska av, så det gjør meg ikke så mye. Så da bryr jeg meg ikke om å ta kontakt igjen. Kan det tenkes at du egentlig sitter og venter på en melding? Er det for mye forlangt at den som avslutter daten på ett eller annet vis viser at det faktisk er interesse tilstede? Jeg bare lurer, hva tenker dere jenter? Har dere noengang vært den som avsluttet en date og så ventet forgjeves på å bli invitert igjen?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 9 okt. 2012 21:57

Det enkleste er vel å sende en melding og si om du likte henne og spørre om hun vil treffes igjen? Så får du svar og slipper å lure. En "unnskyldning" som for deg kan virke tynn, trenger ikke å være det for hennes del.

Skjult ID med pseudonym Trubagutt ti. 9 okt. 2012 22:03

@nyfikendam: Det er jeg klar over, og hvis jeg er interessert nok gjør jeg gjerne det! Men etter en kort date er jeg kanskje ikke veldig interessert, det kan skje med en gang eller ta litt tid. Det jeg lurer på er om jeg kan regne med å høre noe hvis det er interesse andre veien. Selvfølgelig er dette personlig og umulig å svare på, men jeg spør allikevel, bare for å være vanskelig.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 9 okt. 2012 22:04

Er jo bare å spørre når hun reiser om hun vil treffes igjen?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 9 okt. 2012 22:06

Selv foretrekker jeg å ta en kort førstedate. Om jeg da syns at fyren virker bra, håper jeg på en litt lengre andredate. Førstedate er liksom bare en avsjekk, tenker jeg. At han ikke har jugd på noe, men virker hyggelig og normal :)

Noen jenter forventer at mannen tar kontakt, andre gjør det selv. Her er det ingen regler. Om hun likte deg, kan det ikke bli feil. Om hun ikke likte deg, gjør det ingen forskjell om du tar kontakt eller ikke. Det er altså ikke mulig å føkke opp noe ved å ta kontakt.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 9 okt. 2012 22:07 Privat melding

Sannsynligvis. Jeg ville aldri holdt av en hel dag/kveld for en fyr herfra. Hadde heller truffet ham i forbindelse med noe annet jeg skal den dagen, som feks treffe en venninne eller whatever. Kjapt treff for å hilse og heller en lenger nummer to ser jeg for meg er veien å gå..men nå har ikke akkurat jeg noe trackrecord som gjør meningen håndfast på noen som helst måte.

Skjult ID med pseudonym Alexis to. 11 okt. 2012 10:57

Send ei melding og takk for en hyggelig date, og se om svaret innbyr til videre kontakt!
Kanskje går hun og er usikker på om du vil treffes igjen, så da har ihvertfall du gitt en åpning for å treffes igjen.
Jeg har av og til bare satt av et par timer til en date, men det er jo fordi jeg ikke vet på forhånd hvordan ting vil utvikle seg, og da kan det være godt å ha en god grunn til å avslutte tidlig. Dersom en finner tonen setter en av mer tid til eventuell neste date :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 11 okt. 2012 14:26

Et par TIMER? Damn..jeg tenker sånn en halvtime eller noe..hoho. Like greit at medlemskapet går ut om under en uke.

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq to. 11 okt. 2012 15:14

Forventer du at en førstedate virkelig skal vare mer enn et par timer?????? Det er da makstid spør du meg!!! Førstedate er for å kjenne på kjemi, om man har lyst til å bli bedre kjent, mange dater ender i kun den ene nettopp fordi kjemien ikke er der IRL selv om den har vært der på nett!

(mann 31 år fra Oslo) to. 11 okt. 2012 18:20 Privat melding

Hvis daten var helt forferdelig så hadde jeg bare droppet det, men hvis hun var kul og ikke gav inntrykk av å være seriemorder så taper man jo ingenting på å foreslå å treffes igjen :)

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 18:40

men hallo dere som mener 1date skal vare maks 20-30min. Først synes jeg dere skal sette på profilen at dere bare vil bli kontaktet av personer fra samme fylke. :) Har dere bare skrevet et par meldinger da eller? Ikke pratet en del på telefon, chattet? Da er jeg med. Har jeg skrevet masse med ei dame i 1uke, 14dager, pratet masse på telefon, chat. Ja da skjønner ikke jeg hvorfor man ønsker bare en date på 30min. Meningsløst å ønske det spør du meg. Blir daten helt feil så er det vel ingen som vil sitte mer en 30min uansett? Om det her er snakk om at man har avtalt et par timer? ja det er jo en helt annen sak. Det kan fort bli kleint om man ikke tør å si i fra. Ingenting er vel bedre en at pratet går så bra at man glemmer tiden. Dere som er bestemt på at det aldri må vare mer en 20-30min uansett?? hvem planet er dere fra? :p men er vel sånn for dere om bor i storbyene og har dating som hobby :p

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 11 okt. 2012 18:47

Hvis jeg tidsbegrenser en date på forhånd har det vært fordi jeg ikke har heelt trua, men finner liksom ikke en grunn til å si nei, altså i de tilfellene jeg tenker at jeg kanskje blir positivt overrasket.

Men det er sjelden jeg ikke setter av hele kvelden til date 1. Middag, øl, 4-5 timer var det blitt flere ganger. Alltid hyggelig. Har man kommet så langt at man velger å møtes, så synes jeg det er småfrekt å gå etter 20 minutter, også dersom man vil treffes igjen. Det har noe med respekt for den andres tid å gjøre.

Jeg trenger veldig ofte mer enn 20 min for å vite om dette er en person jeg vil se igjen. Det eneste jeg rekker å vurdere da, er fremtoningen og utseende. Det er viktig, men det er ikke det viktigste for om jeg tror vi kan pssse sammen.

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 19:00

si jeg er flyttbar. Kommer fra Nord Norge. Pratet masse med en sukkerdame fra Stavanger. På melding og telefon. Ja kanskje også på videochatten. Det er kjemi. Tror vi. :) Hun vil treffe meg, men jeg må komme til henne. Hun sier jeg får booke meg inn på et hotell. Om jeg velger å booke meg inn for en helg eller et døgn blir vel opp til meg. Uansett. Skal jeg reise så langt vil jeg gjerne vite hva dama tenker. Sier hun vi starter med 30min og du hører fra meg dagen etter om dette er noe....

Da kan man jo bare glemme å vise interesse for noen som bor mer en 1time unna spør du meg.
Backup plan bør man ha uansett.

jaja, nå sporer vi vel av her. :)

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 19:12

jeg bor ikke i oslo, bergen eller trondheim og blir ikke så mange dater. 8 kanskje på 1år.
3 har blitt med 30min og dama som ønsket å avslutte. Ble med den daten. Så alle som bor utenfor storbyen som ikke dater hele tiden, ja avslutter daten din etter 30min tenker jeg det er et tegn på det ikke er den rette kjemien. Kan jo ta helt feil :) Og dere som dater alenemødere. Avslutter hun etter 30 min og dagen før forteller deg at hun sjeldent kommer seg ut. Ta et hint. Hadde hun kost seg hadde hun ikke avsluttet. Min mening da. Trenger ikke å bli dere selv om det blir en date på flere timer eller et par dager, bare så det er sagt. Men da er det noe annet enn kjemi som er grunnen.
Ta isåfall disse datene som varte mer enn 30min med deg videre som positive :)

Skjult ID med pseudonym flytsone to. 11 okt. 2012 20:31

Jeg er så gammeldags at jeg foretrekker at mannen tar kontakt etter date 1. Men jeg gir gjerne uttrykk for at jeg ønsker at han skal ringe meg igjen.

Hvor lang den 1.daten er kommer an på hvilke dag den er på, om jeg har vært på jobb før daten, eller om jeg skal tidlig opp dagen etter o.s.v
Møtes man for en kaffe på hverdag kan man umulig klare å bruke lang tid, med mindre det er super-match.

(kvinne 37 år fra Buskerud) fr. 12 okt. 2012 20:38 Privat melding

Nei, jeg sitter ikke forgjeves å venter. Er jeg interessert i å treffe han igjen, klarer jeg fint å gi lyd fra meg.

Skjult ID med pseudonym Trubagutt fr. 12 okt. 2012 20:51

Ok, her var det alle varianter av meninger som vanlig, så da går jeg for magefølelsen i fremtiden. Nå har jeg opplevd tydelig invitasjon med påfølgende avvisning også, så det er vel egentlig bare å ta alt damene sier med en klype salt uansett...

(mann 25 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 21:02 Privat melding

*klapper hendene som en hysterisk sel for alfrakrøll1*

Skjult ID med pseudonym Miniblomst fr. 12 okt. 2012 22:13

Mitt råd,er å ta kontakt om du er interessert i henne. Hun sitte kanskje å vente på deg også :)

Jeg var selv på en date,en mnd tilbake. Kan vel kalle det mislykket date. Men siden det var jeg som misforstå og måtte gå. Og vil så gjerne se gutten igjen,at jeg rett og slett ringte til han og sa: at jeg like han veldig godt,beklager for i går. Og kan vi begynner på ny.
Den dag i dag,har vi sett hverandre 2ganger i uken og snakke hverdag :)
Det er enda nytt,og vi begge er her inne enda. Etter end medlemskap skal jeg takke for meg med sukker :)

Så,kjør på tiger! :D