Alle innlegg Sukkerforum

Treff som ikke blir noe av

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 10 okt. 2012 10:25

Hvordan skal jeg tolke det når en mann skriver og foreslår en date - jeg svarer ja, det hadde vært hyggelig, og han deretter lar være å følge det opp...

Jeg har skjønt at høflighet er avlegs, og jeg er sikkert gammeldags, men er ikke det litt underlig oppførsel? Eller er det vanlig praksis?

(mann 47 år fra Oslo) on. 10 okt. 2012 10:33 Privat melding

Kanskje han bare er sjenert eller venter på at du skal ta foreslå tid og sted siden det var du som foreslo daten?

Skjult ID med pseudonym Gørl on. 10 okt. 2012 10:37

Herrfekt da. Det var HAN som forelslo daten. Men nettopp derfor kan det tenkes han synes du bør konkretisere. Eller bare si: Fint, når passer det. Det hadde vært hyggelig, er ikke et veldig aktvt svar...

Få en avtale i stand i stedet for å gruble så mye... Lykke til!

(mann 47 år fra Oslo) on. 10 okt. 2012 10:39 Privat melding

Herregud, jeg må lære meg å lese åpningstrådene bedre. Ok, han virker vel ikke særlig seriøs. Ellers kan det jo være at et eller annet dukka opp så han ikke fikke tid til å svare akkurat der og da. Du kan jo sende et kort spørsmål om hva som skjedde med daten. Får du positivt svar er det jo greit, hører du fortsatt ingenting er det bare å gå videre. Ikke verre enn det.

Skjult ID med pseudonym Z on. 10 okt. 2012 13:12

Synes ikke du skal tolke, jeg. Synes du skal se på ham som for useriøs for deg og gå videre. Hvorfor er ikke viktig. Men viktig er at DU ikke blir mindre av det, og at du beholder vissheten i deg om at du fortjener god behandling. Intet mindre! :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 10 okt. 2012 13:27

Du kan jo følge opp? Dersom du vil treffe han, foreslå tid/sted. Dersom du ikke hører noe - dropp det.
Trenger ikke være verre enn som så. Men da vet du ihvertfall hva du har å forholde deg til. :-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 okt. 2012 15:29

Kan være at han venter på at du skal foreslå hva du vil ja, trenger faktisk ikke være noe mer enn det. Gutter er like forskjellige som oss jenter. prøv da :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 okt. 2012 15:34

oii nå kom jeg nettop på at jeg nettop selv ikke hadde svart en kar om det samme....han spurte hva jeg skulle til uka, om vi skulle ta en kaffe o.l så sa jeg ja bla bla osv, så sa han flott da må vi finne en dag osv..også har jeg ikke svart på mange dager hehe..men nå svarte jeg og foreslo en dag..hehe jaggu bra jeg så denne tråden hadd helt glemt at han ba meg ut jeg :P Sånn går det på facebook når man har lest mld men ikke rukket å svare :P

hmm men ja er vell vanlig det er sånn annenhver mld ja..pleier å bli sånn :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 10 okt. 2012 15:36 Privat melding

Noe sier meg at han kanskje har hørt den før, og da regner han med at det er en sånn høfflighetsfrase man sier, fordi man ikke vil si nei direkte. En tanke som slo meg. Har vel hørt den ett par ganger selv, litt sånne vage "ja det var hyggelig" type utsagn, når man da spør om ett treff hører man aldri noe mer. Så da regner man fort med at det er det samme neste gang også, fordi man er vant til at sånn er det. så trenger ikke kaste bort tid med å sende en melding engang.

Spør heller direkte selv, så vet du sikkert :) Kanskje han blir kjempeglad dersom du tar kontakt selv.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 10 okt. 2012 16:09

Sender et par, tre, fem hyggelige og flørtende meldinger frem og tilbake, men når jeg foreslår date blir det helt stille i andre enden. Kleint.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 10 okt. 2012 16:10

Og jeg er enig med @sta1, den der "ja, det hadde sikkert vært hyggelig" er bare en unnvikende avvisning. Det har jeg hørt mange ganger her inne, og guess what.. det blir aldri noen date utav det.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 okt. 2012 16:10

@sta

det kan du faktisk ha rett i, som regel pleier guttene å være veldig pågående men jeg veit at den litt mer sjenerte typen kan tenke sånn...av erfaring så er de ofte intresert selv om jeg ikke har skjønt det når de er litt sjenerte..den mer utadvente typen er jo ikke redd for å si ting rett ut...og jeg er jo mer av snakke fra levra typen selv..ikke alltid så lett å forstå de forskjellige typene i datingverden nei :P Sjenerte gutter kan jeg ofte bli lettere frustrert over men er jo ofte de som er de beste når man først er godt kjent å har fått dem til å åpne seg og ikke er så sjenert lenger :)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 10 okt. 2012 16:14

Den som foreslår date, bør komme med et forslag om tid og sted.

Rett og slett skikk og bruk.

(mann 53 år fra Vestfold) on. 10 okt. 2012 17:00 Privat melding

@TS, jeg lurer på om det kan ha vært meg du skrev med ? Jeg bruker ofte få panikk når damene svarer, og da blir jeg stille noen uker