Alle innlegg Sukkerforum

Helg og bytur

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann36 on. 10 okt. 2012 16:33

Jeg opplever at det å dra en tur ut i helgen ikke er så positivt -
når man er i dialog med damer rundt 30+ - noe som har erfart det samme?

Skjult ID med pseudonym cicero on. 10 okt. 2012 16:38

Kommer helt an på hvilke damer du snakker med. Jeg regner med de fleste mener at man ikke trenger å fly ut på byen hver helg etter man har havnet i et forhold.

(mann 36 år fra Akershus) on. 10 okt. 2012 16:45 Privat melding

Ser ikke noe problem å snakke med damer i klassen 30 pluss jeg, det kan bli et problem om det blir 30 pluss, pluss. Men de er da fortsatt hyggelige å prate med. :)

Man skal heller ikke undervurdere damer med erfaring heller.

Skjult ID med pseudonym tbird80 on. 10 okt. 2012 16:45

Jepp, enten er de for unge, eller for gamle på byen hehe. Det var iallefall konklusjonen min fra jeg var ute i byen i helga. Nå skal det sies at jeg var ikke fryktelig aktiv med å oppsøke noen heller da.

Skjult ID med pseudonym Tritonus on. 10 okt. 2012 17:28

Jeg har problemer med å se forskjell på de på 30 og 40.Så alder bryr jeg meg ikke så mye med.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 okt. 2012 17:36

Kan hende fordi de begynner å såpass gamle at de blir litt kjedelige og seriøse?
Men generelt sett tror jeg det der har med personlighet å gjøre altså mer enn alder.

som de fleste andre ting i livet mener jeg en kombinasjon av flere ting er bra.. MÅ selv heller ikke på byen hver helg mye annet hyggelig man kan gjøre med venner osv:) Men jeg elsker å være sosial, og liker å være på byen så av og til må jeg ut selv i et forhold. Både med partner og uten partner med veninner. Der mener jeg erfaringsmessig at det er litt lurt å ha like preferanser. Jeg kan godt sitte hjemme og holde i hånda jeg altså det er veldig koslig det men ikke HVER helg året rundt :P

Skjult ID med pseudonym Rosalita on. 10 okt. 2012 21:05

Jeg synes fortsatt det er gøy å gå ut på byen (jeg er 35), og selv om jeg sikkert ville gått ut mindre hvis jeg fikk meg type, tror jeg ikke jeg passer sammen med noen som dømmer meg fordi jeg liker å gå ut selv om jeg er ei gammal kjerring:)

Jeg tenker at hvis noen dømmer deg for det, er de ikke verdt din tid. Da blir det fort fengsel hvis det blir forhold .... kan vel glemme å ta noen øl med gutta da;)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 10 okt. 2012 21:12

fengsel= forholdsdreper

Klart man skal være glad i kjæresten sin og bruke mye tid sammen men man bør ikke kvele hverandre heller :P
Selv tror nok jeg at jeg er av typen som alltid vil syns det er litt stas å gå ut innimellom..er forskjell på å gå ut og da trenger ikke jumpe up and down på et utested hele tiden heller...kan da godt sitte rolig med en øl og skravle og jeg. Det er i allefall noe som er viktig for meg i et fremtidig forhold, gi hverandre frihet. Men og kunne finne på sånne ting sammen...såpass viktig for meg at jeg pleier å "teste" gutta på et av versting utestedene sånn bare for å se hvor jeg har han..det sier mye om en mann åssen han er på byen gitt! Noen liker man bedre etter det..andre finner man ut ikke passer til seg...husker jeg tok med en yngre gutt som jeg deita sånn småseriøst..endte med at han furta i en krok og oppførte seg generelt sett som en umoden liten sak på byen..hadde vært ute med han før men da på andre roligere steder...hvis en fyr ikke tåler at jeg skravler med andre uten å bli dramaqueen...nei da er han ikke en fyr for meg altså :P På den annen side har jeg hatt skikkelig bra utførte sånne "tester" og da fikk gutten mye + poeng gitt ;) Nei jaggu...man blir tross alt eldre og veit mer hva man vil ha...sutreunge gidder jeg ikke drasse på, heller ikke en bøllegutt..nei bra test, det sier jeg dere ;) :P