Alle innlegg Sukkerforum

Wankel-motor!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Alex on. 10 okt. 2012 18:22

Noen som har peiling hvordan jeg kan finne ut om tennpluggene har surnet? Må jeg ta de ut?

(mann 34 år fra Oslo) on. 10 okt. 2012 18:55 Privat melding

Joda,wankel motorer har tennplugger. Du har sikkert floodet dem, da må du enten vente en stund til bensinen har fordampet, ellers så må du ta dem ut og gjøre dem rene. Evt kjøpe nye.

Du må kjøpe 2 av varmegrad 9 og 2 stk av varme grad 7 tror jeg. Kjørt selv en del mazda rx-7, men er en stund siden nå jeg mekket på en. Men husket godt at pluggene ble floodet, og da var det ett helvete å få start på den igjen, måtte somregel ut med pluggene.

Du kan også sjekke www.mazda-ogn.org og spørre folk inne på forumt om de kan hjelpe deg.

Skjult ID med pseudonym Alex on. 10 okt. 2012 19:06

Takker, Calabria! :)

Jeg kjøpte meg en RX-8 for et år siden, og er ikke helt inne med wankel ennå. Har lest at jeg må av med forhjulet for å få ut tennpluggene da disse ligger under motoren. Håper jeg får byttet de selv.

(mann 34 år fra Oslo) on. 10 okt. 2012 19:24 Privat melding

Null stress! Dette klarer du. Ja, det letteste er å enten ta av fremhjula eller sette bilen på lift (om du har muligheten til det). Wankel motorer er lette motorer å skru på, såfremt du ikke skal begynne å trimme disse motorene. Da kan mye gå til helvete!

Uansett, grattis med Rx-8. Du kommer til å storkose deg med bilen. Husk at du må kjøre motoren ordentlig varm før du setter pedalen i bånn mot rødlinja.

Skjult ID med pseudonym Alex on. 10 okt. 2012 19:40

Takker! Det er garantert en av de beste bilen jeg har kjørt så langt. Digg å dra den til 7000 omdreininger for å kjenne akselrasjonen. Har utvidet pottene til B&B og så er den senket litt og. Kan ikke vente med å få den i gang igjen. :D