Alle innlegg Sukkerforum

Vurdering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HotBanan to. 11 okt. 2012 09:45

Hvor mye skal man legge i prosenten man får på match og matchtreet?

Noen meninger eller erfaringer?

Skjult ID to. 11 okt. 2012 09:49

Jeg foreslår at du tar direkt kontakt med vedkommende og drøfter det med han/henne. Det er det eneste måte å finne ut, både prosenten og alle andre detaljer og utsikter:)

Skjult ID med pseudonym HotBanan to. 11 okt. 2012 09:55

He! Godt Forslag ;)

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 10:01

matchingen sier jo lite om alle de små tingene man kan irriterer seg over i et forhold, men de store tingene finner du jo ut av ved å titte litt på matchtreet. Mange jeg har høy match med hvor det alikevel er røde blader som jeg ikke ønsker at skal være røde i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Looyd to. 11 okt. 2012 10:06

Et tre har da vel ikke stoppet noen før.

Skjult ID med pseudonym cicero to. 11 okt. 2012 14:17

Knallrøde blader øker skepsisen litt, men matchen avhenger også av at begge har vært like ærlige i testen. Selv bruker jeg den aldri til noe mer enn en grov pekepinn.

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq to. 11 okt. 2012 17:00

Prøvde med han forrige jeg datet å ikke henge meg opp i det, trodde faktisk vi var litt like IRL. Men iløpet av et par måneders dating oppdaget jeg faktisk at han hadde så liten interesse for sex som treet viste(i forhold til meg), han var kjempesær på matvaner, han var så utrent at han ikke greide å yte noe i senga, han var negativ til mye og hadde mye surr i privatlivet sitt. Heller ikke interessert i å endre mat og treningsvaner på tross av at han ytret sterke ønsker om dette på mail, så heretter sjekker jeg nok matchtreet litt igjen.....

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 17:48

@qqqqqqq, der ser du. :p
Jeg kan ikke skjønne hvorfor noen har glede av å lyve på seriøse ting som sexlyst, alkoholbruk, religiøs, ønske om barn, røyk....

Rødt blad på tv titting blir jo kjipt da om jeg ser mye på tv og dama ikke gjør det? Må ikke være et problem, men har man et ønske om å treffe en man kan kose seg med i sofan ja da luker jeg jo bort de med røde blader på dette punktet. Teit?
Rødt blad på sexlyst er jo grunnlag for samlivsproblemer da. Spørsmålet er om alle tør å være ærlig på dette punktet? Tør de som har stor sexlyst og tikke av det? Damene spesiellt? Synd om dere ikke tør, men skjønner jo at dere øker sjansen for å bli kontaktet av feil type mannfolk. Det er jo en sjangs man må ta i såfall.

Skjult ID med pseudonym pølsevev to. 11 okt. 2012 17:58

0%

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 11 okt. 2012 17:58

Om et tre står i veien så hugger jeg det ned :)

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq to. 11 okt. 2012 18:01

@Automan, ja jeg ble faktisk ganske skuffet....men det går jo over da, men å lyve om disse tingene når man faktisk seriøst ønsker å treffe noen er ikke morsomt!!

Skjult ID med pseudonym Archie to. 11 okt. 2012 19:14

@qqqqqqq: Det er rett og slett ganske patetisk. Som uerfaren mann når det kommer til dating og hele den pakka kunne det ikke falle meg inn å juge på noe her inne. Det jeg har svart er så oppriktig som overhodet mulig. Om det er en god taktikk veit jeg ikke, men dersom jeg skulle møte noen har de ihvertfall en realistisk pekepinn på hvordan jeg er, ihvertfall om man legger til det jeg faktisk har skrevet også.

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 19:24

Må bare si at jeg har møtt ei sukkerdame med 94% match. Betyr ikke at vi må ha kjemi. Det hadde vi. Og at sukker sin match matchet fikk vi faktisk også bekreftet. Så er vel litt sånn at satser du på høy match og begge har vært ærlig kan det bli utrolig bra. Trenger ikke bli det, men kan. Synes ikke man skal henge seg for mye opp i bare de høyeste matchene. Kan jo hende du finner tonen med en på 78% også. Alt er jo avhengig av hvor man kan tilpasse seg og ikke. eller? Det jeg erfarer er at de med lav match er opptatt av alt mulig jeg ikke er opptatt av.
Så det er nok ikke helt feil dette matchsystemet. Og om man får frem hvem man er i teksen(ikke lett) bør det gjenspeile noe av det som kommer frem i matchingen også. eller?

Skjult ID med pseudonym camo to. 11 okt. 2012 19:55

Det er greit med matchingen, men vil man egentlig være sammen med en som er identisk med seg selv? Hvor spennende er det egentlig?