Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym lurer to. 11 okt. 2012 20:55

Hvor viktig er utseendet for dere?
Hvis alt annet klaffer og han/hun får deg til å føle deg bra med deg selv.
Er det da allikvel helt uaktuelt så lenge den store fysiske tiltrekningen ikke er tilstedet?

(mann 42 år fra Telemark) to. 11 okt. 2012 20:57 Privat melding

Veldig lite viktig, jeg ser etter en livspartner!

(kvinne 52 år fra Akershus) to. 11 okt. 2012 20:58 Privat melding

Ikke viktig, men jeg må like det jeg ser.

Skjult ID med pseudonym <3 to. 11 okt. 2012 20:58

TS:

For meg er utseendet viktig i den forstand at jeg liker det jeg ser.
Den store fysiske tiltrekningen er helt nødvendig, et absolutt krav :)

(mann 38 år fra Østfold) to. 11 okt. 2012 21:01 Privat melding

Ja. Er jeg ikke fysisk tiltrukket av henne, så er det selvfølgelig uaktuellt. Er jeg ikke mentalt tiltrukket av henne, så er det også uaktuellt. Begge deler må være til stede, og det er ingen vekting eller %-inndeling eller noe slikt tull.

Liker jeg hvordan hun er, men ikke tenner på henne = venn.
Liker jeg ikke hvordan hun er, men tenner på henne = bakgrunnsbilde på pcen.
Liker jeg hvordan hun er og tenner på henne = ALL IN.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 11 okt. 2012 21:01

Det må naturligvis være en form for tiltrekning. Men igjen, denne varierer jo fra en til neste. Av alle mine kjærester har kun èn vært "picture perfect" og det er sannsynligvis også den fyren jeg var minst interessert i. Så, utseende legger jeg fint lite vekt på. Hvis jeg liker en person og blir glad i denne, vil vedkommende bli skjønn for meg uansett.

(mann 38 år fra Østfold) to. 11 okt. 2012 21:03 Privat melding

"Ikke viktig, men jeg må like det jeg ser."

Hahaha.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 11 okt. 2012 21:06

Hvis byttedyret ser bedre ut bakfra enn forfra, vil jeg foretrekke å se byttedyret mest bakfra.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 11 okt. 2012 21:30

Helt enig med anaslex du sa det bra :)

Skjult ID med pseudonym Automan to. 11 okt. 2012 21:57

er det egentlig noe å lure på dette da? Henger meg på ANASLEX jeg også.

Skjult ID med pseudonym Tiqui fr. 12 okt. 2012 13:40

Forsåvidt enig med både Jenta-76 og Anaslex om at begge deler må være tilstede. Men dette er ideelt sett før jeg har møtt og blitt kjent med vedkommende. Begge mine tidligere langvarige forhold var i utgangspunktet ikke menn jeg så på som kjærestemateriale, men vi var venner i lengre tid, og lang om lenge og lenger enn langt (vi snakker mange måneder), så endret synet på dem seg. Som Bene sier - når man blir glad i personen, så synes man etterhvert at mennesket er vakkert også, selv om man kanskje ikke tiltrekkes umiddelbart eller synes det er så billedskjønt i utgangspunktet. Begge disse to var i "nei"-kategorien utseendemessig i starten, men ble veldig vakre for meg etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Archie fr. 12 okt. 2012 14:09

Hun må være pen, så enkelt er det. Riktignok skal det sies at flesteparten av norske jenter er tiltrekkende reint fysisk, og dermed er det jo i praksis andre ting som styrer for det meste. Her på sukker er det i all hovedsak hva som står på profilen som avgjør om ei jente er interessant eller ikke for min del ettersom flertallet har gode bilder.

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 okt. 2012 14:16

Sosialisme eksisterer ikke på sjekkemarkedet, det er en egoistisk øvelse. Da er det bare å konstatere at noen er penere enn andre i mine øyne. Men det selvfølgelig en teskje eller tre med subjektivitet med i bildet, noe annet hadde vært kjedelig.

Men jeg sier som @ANASLEX. Utseende og hjerne takk, en av delene er ikke nok til å få meg interessert. Når det er sagt er det ansiktet som teller mest, jeg må helst tenke "dette er en jente jeg har lyst til våkne opp ved siden av i mange år fremover." ... og da tenker jeg ikke på de som har ti lag med sminke og trutmunn. ;)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 15:21 Privat melding

Håper bare ikke hun synes det er ALTFOR viktig.

Skjult ID med pseudonym TheGee fr. 12 okt. 2012 15:26

Neste jeg bør sette i profilen min om drømmepartner er at hun bør være veldig nærsynt :-)

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 12 okt. 2012 15:34 Privat melding

Finare enn Mina Kunis er absolutt eit krav!

(mann 38 år fra Østfold) fr. 12 okt. 2012 15:35 Privat melding

Mila!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 15:50

har tenkt litt. De damene jeg faller for, faller svært sjelden for meg. Og nei dette er ikke modellpene damer. I følge mine nære venner. Så det er jo bra? :) Synes jeg da. Noen er vel kanskje modellpene : ) Er det bare meg som er veldig låst til type utseende og utstråling/sjarm? Så hva gjør man? de som har trekk og utstråling jeg faller for, ja de tenker ikke det samme om meg. Kan man lære seg til å like andre type jenter? Om vi kun har fokus på utseende og utstråling? bare lurer? For jeg er nok stuck der også :p

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 16:08

@stuck

kjenner litt til den der, merker veldig det går i perioder for meg men er en viss type det svinger mellom..jeg tror nok det går ann det altså velge å gå på dater med folk som du kansje ikke har wow faktor over men synes har en bra personlighet og ser bra ut. Velge å si ja til å gå ut med andre enn den vanlige sorten du går ut med. Vertfall for meg da så virker det som det funker litt for jeg prøver bevist ikke å tiltrekkes den typen jeg vanligvis går for siden den typen stort sett ikke er bra for meg i lengden..så får vi se hvor mitt lille "bytte marked" prosjekt funker ;)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 16:12 Privat melding

Taxisjåfør:

Du ville ikke kjent igjen ei sofistikert dame om hu så satte seg på huet ditt og dreit.

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 okt. 2012 16:17

Tror taxisjåføren kjører en bil av merket ironi.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 16:21 Privat melding

Mistenker også det, cicero. :-P

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 16:23

@ Taxisjåfør, Hahaha!

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 16:37

@-m-, nå er jo jeg mann og det er jo jeg som sjekker opp damene. Så kan jo ikke akkurat velge å gå på date med ei som ikke er min type? dvs, jeg har blitt sjekket opp et par ganger av "ikke" min type. Hun ene forsto at jeg ikke var hennes type alikvel. Den andre har fremdeles ikke gitt opp helt. haha! men det funker ikke. Sånn rent utseende messig er det 2 typer, men de er egentlig like i trekkene. Forskjellen er at den ene er mere alvorlig, som meg selv. Selv om jeg igrunn kan le og smile mye. Den alvorlige er kanskje ikke så bra for meg i lengden. Den andre har et veldig smittsomt humør, smiler og ler mye. Det er en dame for meg. En vakker dag dukker hun vel opp :)
kan godt prøve meg på andre typer, men da ender man jo med å måte avvise mange på veien. Og bør jo ikke akkurat nevne dette for den du kontakter. Du er nok ikke helt min type men jeg gir deg en sjans? :)
Hadde igrunn vært spennede å kaste seg over de men ikke blir direkte betatt av. Synes vel igrunn det er litt kjipt jeg da, om jeg hadde fått masse positiv respons på de jeg egentlig ikke vil skrive til. :p
Ja damer, jeg er vel teit!

Skjult ID med pseudonym Pen fr. 12 okt. 2012 16:59

Jeg tillegger utseende automatisk en høy grad av 'viktighet' når jeg surfer profiler. Men når jeg får en hyggelig melding fra en mann som viser interesse, daler viktigheten med en gang ned til nesten ingenting, da blir jeg plutselig gira på å få vite om helt andre ting. Om han ser bra ut er en bonus. Men tror man blir litt korka på profilbildene når man leter etter noen å sende en melding til...

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 12 okt. 2012 18:53 Privat melding

etter min tanke så betyr ikke utsene noe spesielt. greit jeg må kunne se på en jente uten å få frysninger. for meg så betyr nesten alt at kjemien er der og at man liker damen som person :) tommel opp for personlighet :)

(kvinne 37 år fra Buskerud) fr. 12 okt. 2012 20:19 Privat melding

Det må finnes både en fysisk, og psykisk tiltrekning der.
Det hjelper lite og være flott å se på, om man har lite mellom øra.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 20:28

@stuck

hehe selv om du er mann så jo, det kan du ;) Da må du bare bevist prøve å sjekke opp en annen type jente..men du må jo så klart like det du ser ellers er det jo ikke noe poeng...ser godt den med å havne på 2 forskjellige typer som alikevell begge gjenspeiler din personlighet.. er der jeg også den mer "skadede" typen som feks har hatt en litt tøff barndom og er litt røff i kantene, gjerne litt røft utseendet, litt mer vanskelig å komme innpå men når man først gjør det så føler man et utrolig felleskap eller den typisk happy go lucky typen som er veldig snill, omsorgsfull og rolig, gentleman typen han som ikke har opplevd så mye i livet. Ofte mere vanlig utseende uten tatoveringer, piercinger, ofte blond med et straight yrke :P
Har ofte en tendens til å havne med enten 22 åringer eller 31 åringer veit ikke helt hvorfor men.

For meg da så har jeg en enorm dragning mot begge typene men på helt forskjellig vis..:P

og nei jeg syns ikke du er teit dating er et eventyr for seg selv som ikke alltid er like lett å bli klok på :P

Skjult ID med pseudonym The One fr. 12 okt. 2012 20:43

Utseende betyr alt, personlighet betyr alt. Hva slags utseende og personlighet kan variere, men her har jeg merket meg at jeg kan være svært urimelig oog urettferdig. Dersom damen er litt røff og sporty kan jeg tolerere en annen personlighet og språkbruk en om damen er litt mer ladyaktig. Selvfølgelig helt urimelig og urettferdig, man slik er nå en gang :-/

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 21:38

@ -m -, ja dating er et eventyr. Har vært det for meg til nå. Går vel stort sett minimum 3 måneder mellom hver gang jeg møter noen som virkelig vil møte meg da. Så jeg er fornøyd jeg :) Selvfølgelig dumt når det bare blir med flørten, men alikevel utrolig deilig å føle at man lever litt. ;) Det er heldigvis veldig mange som er min type der ute, sånn på landsbasis. Så jeg er nok ikke så sær i min smak. Trekkene er vel såpass lett å kjenne igjen at Tv3 lett hadde funnet damer som passer min smak. Om damene gidder å melde seg på er jo en annen sak. haha! og så må de jo ha personlighet, livsstil, interesser og verdier som matcher meg. Tror man enkelt kunne laget et software som analyserer ansiktene her inne. Du klikker av på ansikter du liker av f.eks 100 damer. Tipper du får opp treff på lista de da som matcher din smal. La inn en video på gogglekontoen min. google plukket ut stillbilder av personer og ba meg sette på navn. La inn en video til av samme event. Google plukket ut de samme ansiktene.
Vi er kommet langt idag. Noen må jo utvikle disse greien for FBI. haha! Sånn teknologi hadde jeg forelsket meg i på en datingside. Det kan sikkert bli så bra da at om en dame som jeg liker utseende på ikek liker mitt type utseende så kommer hun ike opp på lista mi heller. Kommer ingen damer jeg liker opp så betyr det bare en ting. Jeg liker feil type damer. hahah! Sukker? leser dere dette her? I´m your man. Spotify søker hele tiden folk som kan være med å utvikle siden. Kan ikke en dritt om hvordan man lager det jeg skriver om her, men jeg har ideene. hahaha!

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 21:39

hmmm. Tv3 som i ungkaren på tv3, kom ikke med her. Klarte vel å slette den setningen..