Alle innlegg Sukkerforum

Ingen som er intr?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 12 okt. 2012 13:48

Nå har jeg klikket og tastet meldinger så mye at tastaturet er nesten utslitt men ingen respons.
Hva skal til dere kvinner/jenter?

Skjult ID med pseudonym jente fr. 12 okt. 2012 14:06

Høy og mørk, tatoveringer, musikalsk, sjarmerende, morsom, sympatisk og snill ;)

Skjult ID fr. 12 okt. 2012 14:13

sporty

(mann 35 år fra Akershus) fr. 12 okt. 2012 14:14 Privat melding

Haha... Spesifisert... Igjen... Dere jenterer er altfor pirkete
.. Også så overfladiske!?!!? Høy, mørk tattoos(?), musikalsk?!
Og jeg vil ha ei med enorme pupper som deepthroater , og svelger.... Meh.. ;)

Skjult ID med pseudonym jente fr. 12 okt. 2012 14:17

@ktb Er du sikker på at jeg var seriøs?

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 12 okt. 2012 14:21 Privat melding

Det som skal til er en melding som viser at noen har lest hva profilen sier. Nå skyter jeg litt i glasshus da jeg har tømt min egen profil, men FØR jeg gjorde det:

Eksempel 1: Tiltrekkende mann med flotte bilder, lite info i profilen sender melding til meg: "Hei du er søt". Da svarer jeg "Takk :)". ferdig. Uinteressant.

Eksempel 2: Annen mann, spiller ingen rolle om han er Brad Pitt eller Sarumann, masse info i profilen og ikke et eneste fjellbilde eller skistav i albumet sender melding til meg: "Hei, jeg leste profilen din og så meg enig i en masse ting. har du hørt nyeste plata til XXX? hentet den med meg igår og den har fått et par runder. Jeg tror jeg liker den."

Sistnevnte får utfyllende svar. Så enkelt er det. Og ja, tema har vært oppe før: hvorfor skal man bruke masse tid på spesialsydde meldinger når man ikke får svar alikevel buhu...vel, hjelper det så mye mer med alternativet??

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 okt. 2012 14:23

Det verste jeg har sett av krav på en kvinneprofil var "muskuløs og gyllenbrun hud, pene tenner ..." og så videre og så videre.

Ble ikke noen melding på henne gitt. Ikke fordi jeg ikke har alt hun så etter da. Kremt.

(mann 35 år fra Akershus) fr. 12 okt. 2012 14:24 Privat melding

@jente... Er du sikker på at jeg var det? ;)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam fr. 12 okt. 2012 14:26

Det som skal til for å få svar, er at du skriver til jenter du har sjangs på.

Om du aldri får svar fra noen, sikter du rett og slett for høyt.

Skjult ID med pseudonym Broom... fr. 12 okt. 2012 14:30

@ktb

Du får meg virkelig til å le...Genialt :-)

Men, sant det! Har tenkt på det flere ganger mens jeg har snoket litt på div profiler. Så fort jeg ser en profil hvor det står en middels til lang liste med punkter om hva hun søker, dropper jeg å lese resten. Det er slikt at jeg ikke gidder å lese profilen ferdig, og derfor gidder jeg ikke å kaste bort tiden på henne.

Det samme gjelder profiler uten tekst, WTF! Hva forventer disse damene? At vi skal leke gjetteleken?

I går sendte jeg vel en 20 mld, noen fikk jeg svar ifra. De svarene jeg fikk var av typen “jeg svarer deg , men jeg er ikke interessert i deg ” type meldinger. Verste av alt, prøver du å virke interessert og spør om hennes interesser, så blokker hun deg rett etter meldingene er lest.. hva fa** ??

Jeg er veldig enkel sånn sett. Skriver ikke punkter, bare noen linjer, ikke krever jeg at dama skal være modell eller en fjellklatrer og har absolutt ingen krav om at vi skal ha felles interesser.

Skjult ID med pseudonym virra fr. 12 okt. 2012 14:32

@ cicero: Er det ikke bra at det står i profilen da? Hvis du ønsker deg ei slank, blond dame med blå øyne, og ikke kommer til å svare noen andre, så synes jeg det er strålende om det står i profilen din. Så slipper jeg å bruke mer tid på deg.

Selv tror jeg ikke jeg er fotogen nok til å få til noe her inne. Ser jo at mannfolka klager på at dem ikke får meldinger, men de jeg skriver blir slett ikke besvart, og tidvis ikke lest en gang. Glad jeg har selvtillit, for dette må være ganske brutalt for folk som er litt usikre i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym jente fr. 12 okt. 2012 14:35

@ktb, hihi, nei det er jeg ikke ;)

Man trenger jo ikke å ta alt som står skrevet i profiltekstene så innmari seriøst da, er vel ingen som synes det er så himla lett å skrive den teksten om seg selv og preferanser på ditt og datt.. Jeg vet jo mye mer om hva jeg ikke vil ha enn hva jeg vil ha, men skriver jeg ting jeg ikke vil ha i en profiltekst, så blir jeg jo fort stempla som veldig negativ. Derfor skriver jeg jo opp noen egenskaper jeg liker og ser etter, men jeg forventer jo ikke at en mann skal ha alle tingene jeg skriver. Man har jo en liste over ønsker i en mann, men hver gang jeg blir forelska, så er det jo kanskje bare to ting på den lista som stemmer ;)

Så hvis dere synes ei jente ser søt ut, så er det vel bare å sende melding uansett, selv om hun kan virke litt overfladisk, det er jo ikke sikkert det er sånn ment. Dessuten er det ganske mange krav på listene til dere menn også, og de er like detaljerte som det @cicero beskriver her, så jeg tror ikke det er noe spesifikt for jenter.

Jeg skjønner at mange er frustrerte fordi man feks har vært singel lenge og gjerne vil gjøre noe med det, men jeg synes vi alle skal bli enige om å ikke gi opp og bare fortsette med å sende meldinger, plutselig får man svar, plutselig er man på en hyggelig date, plutselig har man datet i noen måneder og plutselig er man kjærester. Så lykke til alle sammen :)

(mann 35 år fra Akershus) fr. 12 okt. 2012 14:39 Privat melding

@broom.. Jeg er ærlig.. Og jeg sensurer ikke meningene mine... Bra du liker det.. :D
Skal revidere profilen min til 100prosent ærlighet, kanskje det hjelper.... ;)

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 okt. 2012 14:46

@virra

Hun MÅ ikke være noenting, jeg må bare like henne og bli nysgjerrig på henne. Det kan være mye som gjør at jeg blir det, og resten finner jeg ut underveis. Dette handler mye mer om holdninger og verdier enn farger på øyne, hud og hår.

Å si at noen må være blond og blåøyd og minst 165 cm for at jeg skal bli forelska i henne? Please, så snever og overfladisk er jeg heldigvis ikke. Det funker kanskje for jentene som får masse henvendelser de må sortere gjennom hver dag, men som en mann som vanligvis er den som skriver første melding trenger ikke å snevre dette inn ved å høyne terskelen og skremme vekk uinteressante folk på samme måten.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 12 okt. 2012 14:50

@TS

Jeg er jente, har flere bilder i profilen min, men får ikke svar fra de jeg skriver til - ikke alltid de leser meldingen heller, eller går innom profilen min. Jeg får kun meldinger fra veldig mye yngre, eller veldig mye eldre. Så dette er ikke noe som kun skjer dere gutta.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 14:51

er du f.eks fra oslo, prøv å skrive til noen fra nordnorge. Mulig du bor på feil sted nemlig. At du passer bedre med noen fra et annet sted. Kjipt, men gir deg litt selvtillitt. Har selv skjønt at jeg ikke er en mann for østfolddamer, eller østlendinger. Må nordover ser det ut som. :p Passer bedre min personlighet. Uuuuutrolig kjipt!! haha!

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 okt. 2012 15:04

Det har nok mye med alder å gjøre også. :)

Skjult ID med pseudonym virra fr. 12 okt. 2012 15:05

Ha ha... ja, der glemte jeg å være virra, ja. Ja, ja...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 12 okt. 2012 15:09

virre virre vapp!

Skjult ID med pseudonym meh fr. 12 okt. 2012 15:24

nyfikendam har naturligvis helt rett her. Skriv til noen som er mindre attraktiv, eller bli mer attraktiv selv. Alternativet er å droppe sukker.no og heller prøve seg på den virkelige verden.

I den virkelige verden er reglene litt annerledes, og selv stygge mannfolk kan gjøre det bra med svært attraktive damer. Dette kan være fordi de vet hvordan de skal skape attraksjon hos damer, eller fordi de har andre kvaliteter som er viktigere enn utseende, typisk sett kvaliteter som ikke er mulig å presentere på noen fornuftig måte gjennom et tekstlig medium som sukker.no.

Skjult ID med pseudonym virra fr. 12 okt. 2012 15:34

meh har helt rett. Reglene er annerledes "der ute". Ingen ser ut som på bildet sitt. De ler og smiler, eller gjør det ikke. Eller de har sånn sexy dyp stemme, eller holder blikket ditt bittelitt lenger. Eller har en sånn morsom bevegelse når de flytter luggen vekk fra øynene. Osv osv. Og ikke å forglemme HVA de faktisk sier, eller smiler og ler av. Eller ikke.

Jeg registrerte meg her i den tro at dette bare var en enklere måte å treffe folk på. Men det er det jo ikke. Synes det nesten er litt komisk. Forestiller meg litt at mannfolka står på rekke og rad, helt rolig, og jeg går bort til en etter en, og kommenterer noe, eller sier noe om meg selv. Og de står like rolig og glor rett ut i luften. Så da går jeg til neste. Studerer og glaner. Stiller spørsmål, men han svarer ikke.

Men noen treffer jo hverandre her. Og det er hyggelig. Så kanskje det bare er sånn, at dette passer for noen, og ikke for andre. Og det er ingen tvil om at det har med utseende å gjøre.

(mann 35 år fra Akershus) fr. 12 okt. 2012 16:05 Privat melding

@jente. Så ikke svaret ditt.. Men selvsagt var du det, jeg var hvertfall det, drømmemannen er sikkert akkurat som du beskrev. Men da kan det bære andre ting som krasjer, og så var han ikke så fantastisk allikevel, og neste gang er det andre kvaliteter som er viktig..
Hadde selvsagt vært ålreit med ei som tar hele lengden ;P, men det er ikke i nærheten av noe krav... Men, en drøm kanskje..
Men ja selvsagt, man kan ikke gi opp, men innsatsen jeg legger i det minker stadig.. Ettersom folk generelt ikke setter pris på det, og velger å ignorere innsatsen mange legger i brevene sine...

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 12 okt. 2012 16:16

@virra

Haha, av og til føler jeg at det er akkurat sånn med meg og jentene her inne også. Får vel bare vente til både jeg og de bikker 30, så blir det andre boller. Heldigvis er det noen gullklumper blant alle disse emosjonelle gråsteinene i tyveårene.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 16:17

@virra
det der har du absolutt rett i og før man ser de der tinga så veit man jo faktisk ikke om man blir tiltrukket eller ikke rimelig vanskelig å ha en anelse om det utifra et bilde og en profiltekst. Man kan jo tro noe men bli noe helt annet når man møtes..en morsom liten ting som skjer meg stadig vekk nå er at jeg møter bekjente fra fester div på nettsider som dette nå..og da får man jo et annet intrykk..fordi jeg vet jo hvordan de er in real..og legger merke til det at de er jo absolutt mye mer tiltrekkene in real enn det et bilde og en tekst kan få fram...har det litt morro om dagen mijhihi ;)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 16:29 Privat melding

Personlig har jeg aldri forstått uttrykket "sikte for høyt". Hvordan i huleste skal jeg kunne vite hva dama ser etter før jeg i det hele tatt har sendt ei melding?

(mann 35 år fra Akershus) fr. 12 okt. 2012 16:33 Privat melding

@herrfekt; lese profilen kanskje? ;P men det funker ikke i alle tilfeller, jeg vet det... ;)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax fr. 12 okt. 2012 16:41

@ TS, det er nok noen som er interessert der ute, du har bare ikke skrevet til henne enda ;)

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 12 okt. 2012 16:45 Privat melding

Jeg synes "Frustrert" var et artig og kult profilnavn, og jeg skulle gjerne brukt det selv hvis det var ledig, for jeg føler jeg er forbi "desperat" nivået og nærmer meg frustrert.

En annen ting jeg synes er litt morsomt, med min galgenhumor, er personene som blokkerer tomme profiler, samtidig som de også blokkerer profiler som setter krav til en kjæreste, eller profiler som forteller litt om seg selv på en exhibisjonistisk og selvskrytende måte. Er det virkelig noen profiler som ikke er blitt blokkert enda ?

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 12 okt. 2012 16:46 Privat melding

Alle blokkerer alle, og vi betaler for å gjøre det :)))

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 17:00

en som skrev her at man er jo ikke irl som på bildene. Rart ingen laster opp en videosnutt av seg selv til f.eks youtube? Vurderer faktisk å gjøre dette selv. Litt lei av at man kun blir vurdert utifra bilder. Sendte ei dame her en liten videohilsen av meg selv. Da fikk vi fart på sakene. :) Så var det denne avstanden som kom i veien da...
Man kan jo fremdeles være anonym. Trenger ikke prate heller. Rart det her synes jeg. Vi går nå snart inn i 2013 og vi holder oss bare til presentasjon med bilder og tekst??????? Klart, alle er ikke komfortabel med dette, men noen er vel det. Jeg er det. Er jeg alene om dette? Har da sett på dokumentar fra amerikanske dating byrå. Her kommer det en mann eller dame inn til byråer. De viser frem videohilsen fra potensielle matcher. ?
Jeg synes hele dette greiene med bilder og tekst hører dinosaurtiden til :p Og i dag kan man ikke unskylde seg med at det tar stor plass og folk ikke har båndbredde nok.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax fr. 12 okt. 2012 17:03

stuck! ..når du sier det slik er det vanskelig å ikke være enig :) Du burde starte en egen tråd om det med videopresentasjon og sjekke stemninga.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 12 okt. 2012 17:05

Hvordan er det mulig å ikke ha noen krav? Er det rart jentene ikke svarer hvis man skriver til dem fordi man ikke har noen krav?

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 12 okt. 2012 17:38 Privat melding

Ein mann med ambisjonar siktar høgt!

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 17:43

@stuck

en datingside jeg nettop ble oppfordret til å joine, nystarta med sånn videogreie..gratis..:P Der er det meningen alle skal ha en slags presentasjons video i profilen kansje litt kleint men man får da et annet inntrykk som du selv er inne på. ikke lagt ut selv enda men var litt morsomt å se videoene til gutta der inne :P

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 12 okt. 2012 17:44

@-m-

Hadde lett sendt inn en video av meg i uniformen min da, dere jenter er jo så hypp på det!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 18:06 Privat melding

Tenker et videoopptak av meg i min gamle røde skolekorpsuniform med stevnemedaljer, ketchupflekker og ventiloljesøl burde få damene på gli. Opp i grunnstilling og marsj i seng!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 12 okt. 2012 18:07

@Herrfekt

Du har vel noe ventilolje igjen og kjenner jeg deg rett :p

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 18:08

@grims

hehe bare å kjøre på det :)

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 12 okt. 2012 18:21

Nei, det spiller nesten ingen rolle hvilket "pent" og "normalt" henvendelse ein sender her inne.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 12 okt. 2012 18:45

Det er ulike grunner til at man velger å bruke sukker. Kanskje er man for kresen? Tydeligvis ikke når man taster meldinger til tastaturet er utslitt. Så kanskje det er problemer med å finne en i nærmiljøet? Så melder man seg på sukker og sender en melding til en dame. I motsetning til alle de IRL som ikke vil ha deg så er alle damene på sukke kjempe ivrige. De svarer på alle meldingene dine og kan ikke vente med å møte deg, for dette er jo sukker og da er du mye mer populær enn i virkeligheten. Alle disse damene på sukker er jo her på grunn av deg. Damer som ikke er interessert i nettopp deg har jo egentlig ingenting på sukker å gjøre. Etter å ha strevd IRL uten resultat så var det jo meningen at sukker skulle løse alle dine problemer.

Våkn opp!

(mann 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 okt. 2012 20:25 Privat melding

Syns det er litt dårlig unnskyldning at en ikke så meldinga. En får jo mail om at en har fått medling fra noen,, en ser jo det også i postlista hvilke meldinger som er lest, og ikke besvart-

Syns en bør ha i bakhode at enkelte faktisk ikke er så gode på å skrive sånne førstemeldinger,, tenk heller på at dei neste meldingene kan bli mere utfyllende etter hvert..

Enkelte bryr seg heller ikke om å sjekke profilen fra den dei får meld fra.

Er vi ikke her da, for vi ønsker å finne oss en kjæreste ?

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 20:31

joda de fleste er kansje her for det. Men det betyr alikevell ikke at man er intresert i alle se ;)