Alle innlegg Sukkerforum
(mann 28 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 17:16 Privat melding

Er det urimelig i et slikt fora og kun være på utkikk etter uforpliktende flørting? Ut ifra tilbakemeldinger virker det som en lite passende holdning her inn! hehe

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 12 okt. 2012 17:19

Greit hvis du er åpen og ærlig om det.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 12 okt. 2012 17:21

Så lenge du er åpen om det så må jo det være helt greit. Du gjør som du vil. Det jeg ikke finner greit er å "lure" noen som ønsker et langvarig forhold.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 17:36

men er det ikke dette man igrunn ender opp med da, siden ingen igrunn finner noen her. :p

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 17:38

Er da vell greit det, bare å være ærlig om det :)

Skjult ID fr. 12 okt. 2012 17:41

Send heller seriøse meldinger, du ender opp med kortvarig sex i 8 av 10 tilfeller uansett.

De fleste er overkresne og bytter uansett som golfspillende kaniner, få en putt og raske videre til neste hull.

Skjult ID med pseudonym Rosalita fr. 12 okt. 2012 17:44

Så lenge du er ærlig, kan du være ute etter hva du vil for meg:)

Jenter flest er så fed up av å bli lurt at de blir ganske mugne når de nok en gang treffer på en fyr som later som han vil noe seriøst bare for å få pule.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 12 okt. 2012 17:46

@Rosalita

Det gjelder nok begge veier.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 17:55

til alle dere som er lei av mannfolk som bare vil pule. Tenker dere da på mannfolk som lurer til seg et pul eller ti, så blir du dumpa.? Hva med han mannen som gjerne kunne pula på andre date og som håper det blir masse pulings med deg livet ut. hahaha! elelr så lenge kroppen er i stand til det. :p Er det helt feil?

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 12 okt. 2012 18:12

Det vi er lei av er de som lurer oss. Ikke de som finner ut på 4 date at følelsene mangler og avslutter på en ok måte, men de som avlyser daten samme dagen for så å ringe igjen natt til lørdag, eller forsvinner uten å si et ord etter man hatt sex, eller nekter å avtale en date, men tar kontakt hver gang han kjeder seg. Heldigvis er ikke alle sånn, men utrolig mange er det, derfor seg jeg utrolig opp til alle som klarer å oppføre seg som siviliserte folk.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 18:21

@Jente. Sitter bare med en følelse av at alle damene her inne er så ordentlige. Og aldri møter noen de virkelig har god kjemi med, hvor begge bare har utrolig lyst til å ta på hverandre. Så skjer det som skjer. Klart har man ikke utvekslet mer enn et par tre meldinger så sier det seg vel selv at man ikke kan være sikker på om dette blir med den ene gangen. Og man kan jo ikke vite helt hva mannen er ute etter ? Venter man til det har gått 3måneder kan man uansett risikere å bli dumpa. For på sexfronten er det jo ikke match. Synes vel derfor flørt som kan utvikle seg er bedre enn langvarigforhold. Selv om jeg bare må sette på langvarigforhold. er jo det jeg ønsker. De fleste ønsker vel noe langvarig, men jeg tror man må igjennom førting før man kommer dit. Hvor man tenker at dette er en person jeg ser for meg noe langvarig med. Sånn sett er vel jeg for å smake på leppene til dama ganske tidlig, om hun vill da. haha! Da blir vel man sett på som useriøs her inne og skremmer bort dama? Lurer på om jeg hadde fått mye besøk om jeg sto frem profilen min her nå :p

(mann 28 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 18:21 Privat melding

Det skjønner jeg, men da er det jo på helt andre premisser! Intensjonen min er jo veldig klar, men møter dessverre liten forståelse for det... hehe=)

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 12 okt. 2012 18:26

Du tror ikke arrogansen i "godt over gjennomsnittet attraktiv" er svaret du leter etter?

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 12 okt. 2012 18:29

Men seriøst: En slesk, full-av-segselv-fyr skriver at han vil ha en het flørt. En litt mer bakkeklar fyr skriver at han trives som singel, men vil gjerne flørte og ha det moro alikevel. Hvem av dem tror du er mest aktuell?

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 18:34

@jente
enig med deg!

@stuck

Klart man må gjennom en flørt først, jeg er heller ikke den typen jente som kaster meg inn i et forholdpå 1-2-3 jeg må nok ha ha litt fysisk bekreftelse ganske raskt for at jeg skal forstå at han liker meg og kjenne på om det er noe tiltrekning der...går det lengre enn 3 date så begynner jeg å lure..nå er det svært sjelden det har skjedd da..og da med sjenerte gutter som ikke helt tør ta skrittet..ellers har nok gutter en tendens til å formleig kaste seg over deg..en mellomting mellom de to er bra syns jeg... jeg har og byttet til langvarig forhold fordi flørt som utvikler seg tiltrekker seg en del useriøse menn og jeg er litt lei av sånt...klart i begynnelsen man er singel kan man jumpe rundt litt men nå er ikke det lenger noe for meg tenker jeg :)

@-bene-

enig med deg der får i allefall meg til å rygge unna :P

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 12 okt. 2012 18:34

Alle langvarige forhold starter med en flørt så egentlig burde kategorien "flørt som kan utvikle seg" vært fjernet, slik at man måtte velge mellom "langvarig forhold" og "uforpliktende flørt". Jeg har full forståelse for de som kun vil flørte, men for meg blir det bortkastet tid å møte disse og det tror jeg de fleste jenter også tenker når man har gått til skrittet og registrert seg her.

(mann 28 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 18:34 Privat melding

haha, jeg ser poenget ditt!! Hensikten var egentlig ikke bruke en så arrogant sjargong, var vel egentlig mer å vekke litt oppsikt!

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 12 okt. 2012 18:39

Bra du er ærlig om det istedenfor å lure en jente.

Skjult ID med pseudonym Sprø. fr. 12 okt. 2012 18:41

@ stuck!
Du skrev: "Sitter bare med en følelse av at alle damene her inne er så ordentlige."

Det ser ut til at gjennomgangstonen er det å finne noen som er seriøs, ja, og mye kritikk av at så mange er useriøse (i den betydningen at de vil ha sex først og fremst). Og jeg tror vel det kommer av at de fleste jenter/kvinner som melder seg inn på et sted som Sukker, gjør det fordi de er lei av kjappe ligg fra byen og julebord? Så da blir det kanskje overvekt av jenter/kvinner som er ute etter noe mer? Bare en gjetning fra meg, altså. Men nå er jo jeg i en aldersgruppe der jenter/kvinner er ferdig etablert, da. Så det er jo ikke så rart. Og jeg er ute etter noe seriøst selv, så det er sagt.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 12 okt. 2012 18:44

Har ikke ord for hvor lei jeg er av useriøse gutter. Det florer av dem på byen, på nettet og ikke minst på jobb. Det jeg ser etter er de guttene som gir meg den tryggheten. Følelsen av at noen er oppriktig interessert er så fin :)

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 18:47

@ -m- bra du finnes :) kom til meg. haha!

@Jente, ja bort med "flørt som kan utvikle seg" og kun "uforpliktende flørt"

Jeg synes faktisk TS virker som en seriøs fyr. Selv om han bare vil ha moro. Fordi han tør å stå frem her med full profil. TS, du får nok noen hendvendelser nå skal du se ;) Synes ikke det er noe galt i dette i det hele tatt jeg da. Du er jo bare 23 år mann. Om tre år bør du kanskje vurdere å bli seriøs om du ser for deg noe langvarig. Kan jo ta to-tre år før du finner noen, kanskje lenger.... :p

(mann 28 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 18:51 Privat melding

Joa, takk for moralsk støtte!! vi får se, skal meddele de store nyhetene hvis en evt. henvendelse skulle dukket opp=)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 12 okt. 2012 18:52

@TS:

det eneste jeg misliker når det gjelder dette er uærlighet. Når du så klart forteller hva du ønsker så er jo det bare flott. Sukker handler om å selge seg selv, men formuleringen "godt over gjennomsnittet attraktiv" kan nok få en del reaksjoner fra oss som er godt UNDER gjennomsnittet attraktiv. Ikke fordi det er noe galt i å selge seg selv så selvsikkert, men det er dette med jante loven....