Alle innlegg Sukkerforum

videopresentasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 17:39

tar det videre fra en annen tråd...

en som skrev her at man er jo ikke irl som på bildene. Rart ingen laster opp en videosnutt av seg selv til f.eks youtube? Vurderer faktisk å gjøre dette selv. Litt lei av at man kun blir vurdert utifra bilder. Sendte ei dame her en liten videohilsen av meg selv. Da fikk vi fart på sakene. :) Så var det denne avstanden som kom i veien da...
Man kan jo fremdeles være anonym. Trenger ikke prate heller. Rart det her synes jeg. Vi går nå snart inn i 2013 og vi holder oss bare til presentasjon med bilder og tekst??????? Klart, alle er ikke komfortabel med dette, men noen er vel det. Jeg er det. Er jeg alene om dette? Har da sett på dokumentar fra amerikanske dating byrå. Her kommer det en mann eller dame inn til byråer. De viser frem videohilsen fra potensielle matcher. ?
Jeg synes hele dette greiene med bilder og tekst hører dinosaurtiden til :p
Og i dag kan man ikke unskylde seg med at det tar stor plass og folk ikke har båndbredde nok.

eller blir det da sånn at de som ikke tør faller utenfor?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 12 okt. 2012 17:42

Jeg har bare 3mbit linje :p tenk om jeg skulle lastet opp en film, ADSL 3/0,4 ^^

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 17:45

Den siden jeg nevnte i den andre tråden der er det sånn at man tar opp der og da fra den "fanen" på siden som heter videopresentasjon. zero problemo og litt morsomt å se på andres videoer..foreløpig ikke så mange medlemmer og en del kjente for mitt vedkommende men intresangt konsept..nå har jeg ikke lov til å nevne navn på konkurerende sider da men.. :P

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 17:46

tar da ikke så lang tid å laste opp en snutt. Jeg har da bare 1mbit opp jeg på kjipe telenor. Laster opp filmer rett som det er jeg . tar tid, men er da ikke noe du må sitte der å se på at skjer akkurat. :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 12 okt. 2012 17:58

@stuck

vi er ikke kjipe :)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 12 okt. 2012 18:00

Innen andre bransjer så er det helt vanlig med lokale representanter som gjør vurderinger. Hva om sukker for eksempel hadde en dame og en mann i hver av de store byene som lokal representant. Hvis jeg da ble interessert i en dame fra Oslo så kunne sukker sin mannlige representant gått på date med henne for meg. Deretter kunne han skevet en anbefaling som han sendte meg.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 18:06

@aøker

hørtes ut som mye jobb :P

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax fr. 12 okt. 2012 18:10

Ikke mye jobb, og morsommere enn å ta bilder :) Jeg hadde nok gjort det hvis det hadde blitt trenden på online dating, og hadde jo fått frem sider ved meg selv som ikke syns på bilder. Vurderer faktisk det samme som stuck!, å lage en uansett og ha den tigjengelig for de som jeg snakker videre med her inne - presset på førstedate er sååå mye mindre etter en live skype samtale, hvis de har sett meg på video og fremdeles vil møtes vil nok mye av nervøsiteten være borte for min del.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 18:13

@ann thrax

Enig med deg er fint å se hverandre på skype etc før date, tenkte på søker sitt forslag lenger opp her det virket som mye jobb for da sukker det der med en representant som må date "alle" typ :)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 12 okt. 2012 18:19

En liten videosnutt kunne spart oss for mange mislykkede førstedater, så jeg er absolutt positiv til ideen. Noen ganger vet jeg allerede 3 sekunder etter jeg møtte fyren at daten blir kjip, så da hadde det vært bedre å se en film snutt.

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 12 okt. 2012 18:19

Aaaaah, it all makes sense now :)

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 18:30

jeg er jo mannen som pusher damene litt på videochatten. De som vil har alltd blitt positivt overrasket. Og det har tatt bort mye av forventningene ved et møte irl. Video er ikke som irl, men det er ikke så langt unna som bilder.
Har t.o.m opplevd at dama trakk seg etter en telefonsamtale. Noe jeg mente vi kunne tatt etter 3meldinger. At noen må bli trygg først skjønner jeg, men på veien til å bli trygg kaster man kanskje bort tid på feil person. ??
Sukker burde hatt en telefonchat variant. Så slipper man å utveksle nummer. Det er helt klart et steg på vei i riktig retning. Mulig man kan slå av kamera her inne, men må jo da gjøres før man kobler seg på isåfall. Og man vil jo helst at den på andre enden gjør det samme. På skype og msn kan man velge bare å starte telefonsamtale.
Videochat uten eller med lyd. Videochat blir jo ikke helt det jeg er ute etetr her for er nok av mannfolk som skremmer damene med å vise frem tissefabten sin. En videopresentasjon på 30sek, må igjennom sukker før den blir godkjent. Så kan man eventuellt laste opp mere som deles ut på privatmelding. ? kom igjen nå sukker :)
Bli enda bedre på dating.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 18:36

og har begge sett videopresentasjon av hverandre så er vel videochat mere naturlig å kommunisere videre på når man har tid til det. Ikke alltid det passer. Det krever jo litt mere planlegging og damene vil jo sikkert pynte seg. :p
Og mannen må barbere seg først. :p

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 okt. 2012 18:40 Privat melding

Synes selv at det er bra nok med bilde og profiltekst.
Man kan gjerne chatte på Skype med video før man evt. møtes. :-)
Helt ok om folk selv har lyst til å laste opp video av seg selv, det er bare ikke min stil.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 18:53

@ ClassyDate, video må ikke være et krav. Da mister vi jo deg ;)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem fr. 12 okt. 2012 19:26

+1 til stuck! Alle forslag som er med på å senke terskelen før første date er bra. Kanskje kan en slags msn funksjon med tale og bilde live, gjøre at folk via sukker kan utføre speed dating fra pc-en. Anonymt selvfølgelig til en er godt nok kjent.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 12 okt. 2012 19:31

absolutt bra ide man får jo helt klart en annen feeling av hvordan personen er av å ha sett dem på video først..spesielt kan man jo luke ut de man da ville fått et negativt intrykk av når man møtte de på date.. for sånn som man ser ut på cam, ja sånn ser man jo ut..på bilder kan man jo være spesielt fotogene, lyve på bildet etc :P

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 20:01

tror mange blir stuck her inne. Bare skriver. Kommer ingen vei. Det å faktisk gå fra å skrive til å faktisk møtes er jo også et stort sprang for mange. Sikkert mange som trekker seg da. Det er jo så trygt her inne foran skjermen.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2012 21:34 Privat melding

jeg har linket til denne før, og synes den er helt FANTASTISK! Hurra videopresentasjoner. Burde lage meg en selv ;)

Skjult ID med pseudonym me fr. 12 okt. 2012 21:44

For en fantastisk idé! Helt enig med at vi burde oppgradere fra tekst og bilder til en videopresentasjon :) Dette hadde gjort dating mye lettere for begge parter.

Skjult ID med pseudonym Archie fr. 12 okt. 2012 22:05

Videopresentasjon tror jeg hadde vært kjempebra egentlig. Det er ikke så lett å skrive noe vettugt synes jeg, men å lage en video med glimt i øyet hadde ikke vært meg imot. Tror ærlig talt det ville funka mye bedre.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 12 okt. 2012 22:33

Har som nevnt sendt en videohilsen til ei her inne. Det er selvsagt ikke bare å snakke til seg selv. Så vil nok foreslå at det popper opp en liten karakter på skjermen? litt morsom, som spør deg om et eller annet.
Hva om han fortelelr en vits? Morsomt å se hvordan man reagerer på humor. Hun lo ikke. Ikke jeg heller. Bra!!!
Det er ikke så viktig hva man prater om. Viktig er å se hvordan du er live. Få frem et smil er ikke så lett for alle. Sliter selv når jeg prater til meg selv. :p Om det er mulig vet jeg ikke, men kanskje du må se på en filmsnutt. Morosnutt. Opptaket starter rett før det forventes at du skal le, smile. Alle som har lagt inn presentasjon vet da hva man ler av for alle har sett på den samme filmen. Kanskje velge mellom noen klipp. Det kommer frem hvilket klipp personen har sett på. Muligheten er mange. Målet er å få frem din utstråling og sjarm. Valgfritt om du vil se på et humor klipp. Kanskje ser må se på noen trist, noe rørende. Det tar litt tid dette her, men det gjør jo alle de spørsmålene man må igjennom også? eller.? Har hatt videochat med et par damer og jeg rødmer fort. Noe disse damene likte veldig godt :p. Sånt ser man ikke på bilder. haha!

Kanskje på tide å ansett meg sukker :p
Får jeg ikke damer kan jeg hjelpe til med å hjelpe andre med å få seg dame eller mann
Litt som de lærerene som har valgt å bli lærer i det de lærte fordi de ikke fikk jobb i det de lærte. haha

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax fr. 12 okt. 2012 22:37

+ en del mannfolk her inne som jeg har møtt som ser ut som dasser på profilbildene sine, men er sjarmerende som fy i virkeligheten ;) Bare positivt med video for min del

Skjult ID med pseudonym stuck! lø. 13 okt. 2012 12:46

Da får vi håpe sukker får til dette før 2020 :p