Alle innlegg Sukkerforum

anonym mann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mimmi lø. 13 okt. 2012 04:07

God morgen!
Har vært her på Sukker siden påske-tider. Jeg må si at jeg ikke skjønner noe av dere mannfolk som er så MEGA "anonyme" uten bilde-album-kart , men likevel er veldig ivrige på å sende "meldinger" mere eller mindre spennende til "Gud og hvermann" Hva er det dere er ute etter ??????? Tenker bare syke menn..... Meninger av andre slag der ute ??

(mann 48 år fra Akershus) lø. 13 okt. 2012 14:15 Privat melding

Finnes 3 grunner til å ikke ha bilde.

1. Du har en jobb/familjeforhold/psykotisk eks eller noe annet som gjør deg spesiellt utsatt, og den er grei om du sender foto uoppfordret til den du kommuniserer med.

2. Du er gift eller har noen og er ute etter å ha det litt gøy.

3. Du har behov før å skjule noe annet. (utseendet for eksempel)

Det er , i hvert fall for meg, helt uaktuelt å kommunisere med noen som ikke kan vise hvordan hun ser ut. Attraksjon for meg er en kombinasjon av utseende og personlighet.

Tru meg, dette går ikke å generalisere. Det er mange damer der ute som ikke har bilde å som har lust å kommunisere, dette vet jeg av erfaring. Og jeg skjønner godt din frustrasjon fordi jeg blir like frustrert som deg :).

En av de gangene som dette har skjedd så var dama Politi og ville ikke ha bilde sitt ute av den grunn og det skjønner jeg. Ellers har det bare varit noe de vil skjule, oftest #3 på min liste.

Generelt sett så er det bortkasta tid å snakke med folk som ikke har bilde...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 13 okt. 2012 14:16

nr 3 check! LETT

Skjult ID med pseudonym KONGEN lø. 13 okt. 2012 14:23

Jeg har bilde og psykotisk eks, så burde normalt ha sortert under punkt en. Kan ikke si jeg har problemer med å forstå det i alle fall.