Alle innlegg Sukkerforum

Er det usexy å vise usikkerhet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 00:03

Jeg lurer på, jeg...

Dersom man har vært i et dateforhold i to mnd, og det fra dag en var full klaff... :-) Og tekstmeldinger har gått veggimellom med et snitt på 5 hver dag hver vei, noen helger og en del telfonsamtaler. Og så blir det brått stille. Helt stille i 4 dager. Hva gjør man da? Jeg står mellom følegende alternativer:

1. Spør om det er en grunn til at det er så stille? (Er det usexy? Ville du svart ærlig på noe sånt på SMS?)

2. Later som ingenting, og sender en ny Hei og hopp, savner deg og godnatt-melding? (den sitter litt langt inne)

3. Venter til h*n tar kontakt uansett hvor lang til det tar... ( Er litt utålmodig alt... så den er også tøff)

Hva tror DU er det smarteste valget?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 14 okt. 2012 00:07 Privat melding

2, med et eller annet spørsmål.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 14 okt. 2012 00:08 Privat melding

Uansett, ikke prøv å lat som at du er selvsikker hvis du faktisk ikke er det. For det første så funker det somregel svært dårlig, og for det andre så vil du vel gjerne at h*n skal like deg, og ikke den du prøver å late som du er?

Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 00:26

2 er et veldig udramatisk valg, og spørsmål er lurt, så Takk for tipset, Anaslex. Skal innrømme at et konkret spørsmål manglet i min siste melding. Likevel har det vært både god morgen og godnatt og noe i mellom hver dag i så lang tid at dette er litt rart.

(mann 35 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2012 00:42 Privat melding

#2 kjør på... få svar.. :D

(mann 47 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 04:35 Privat melding

Alternativ 1. Får du ikke svar da, gå videre.

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 04:40 Privat melding

Helt klart alternativ 1.

Skjult ID med pseudonym isbj sø. 14 okt. 2012 04:48

Om han ikke gir lyd fra seg og du ser han stadig vekk er online her så hadde jeg spurt han rett ut om han hadde møtt ei annen , dette er jo en date side så ikke noe merkelig med det..

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 14 okt. 2012 07:13

Alternativ 1. Hvis responsen uteblir da må du gå videre. Høres ut som han har mistet interessen. Kjipt.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst sø. 14 okt. 2012 09:32

Alternativ 1,det er jo helt klart at du må spørre hvorfor det plutselig ble stille. Om det ikke komme svar. Rist av deg,og gå videre.

Jeg er selv i dating fase med en her inne,har kjent han i 2 mnd. Men vi har holdt kontakt daglig (sms/tlf) og møtt hverandre jevnlig. Og jeg har satt fram klare grenser,om han finne seg ei ny..så vil jeg vite om det. For jeg vil ikke bruker mer tid på en som driver å date andre kvinner hver helg. Jeg er kunn her inne til mitt medlemskap går ut,for jeg føler at jeg vil satse på han. Men det spørs om hva han vil gjøre med sitt profil her inne.
Viktigeste av alt er ærlighet,det er jo sånn et forhold blir bygd på.
Har feilet så mye,og om denne gangen kommer til å blir bom,så kommer det til å svir inn i hekken for meg (om han da vise seg å være uærlig).
Men jeg gir ikke opp for å finne the one and only for me :)

For det er en der ute som venter på meg,jeg bare vet det :)

Skjult ID med pseudonym feline12 sø. 14 okt. 2012 09:58

Noe sier meg at denne mannen har fått kalde føtter. Kan tenkes han kommer på banen igjen, men da for å si at det visst ikke funker for ham......dårlig magefølelse.

Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 10:18

Takk for bidrag!

Det er klart jeg får svar uansett hva jeg skriver. Mannen er ingen player, skurk eller drittsekk. Profilene er stengt. Ingen tvil om at det handler om oss to. Helt sikker på at det ikke er andre i bildet.

Men ja, noe er det. Jeg tipper han enten trekker seg litt tilbake for å finne ut av min reaksjon, finne ut hvor needy jeg er, ta tempen på mitt " desperasjonsnivå", eller har fått kalde føtter og gir meg en liten forvarsel på noe kjipt han har på hjertet. Det KAN også være så enkelt som at han er over første fase, der man ikke tenker på annet enn den andre, men egentlig ikke har tenkt over at dagene har gått fort....

De fleste menn tror jeg sier at de vil at man skal være ærlige, fortelle om at man er usikker osv. Men er det virkelig til kvinnens beste om hun vil at han skal forelske seg skikkelig?

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 14 okt. 2012 10:42 Privat melding

Kanskje han er usikker, og bruker disse dagene på å finne ut av det.
Du sier det var full klaff fra første stund. Kanskje det har gått for fort for han, og at han derfor har trukket seg tilbake.
Og, kanskje han har mistet interessen.
Det er jo flere alternativer her.
Men, om han er stille, så kunne jo du ha sendt han en melding, istedenfor å vente?
For, om han har vært stille i 4 dager, så har jo du også vært det? Du skriver at han uansett vil svare om du skriver til han....
Hva om han sitter å venter på at du skal skrive til han, slik du venter på at han skal gi lyd fra seg?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 14 okt. 2012 10:45

Usikker: jeg har aldri hørt om menn som trekker seg bort for å teste hvordan damen reagerer....de er liksom ikke så kompliserte eller utspekulerte. De tar kontakt hvis de vil, og hvis ikke lar de være.

Det er ikke mulig å få en mann til å forelske seg i deg ved å oppføre deg på bestemte måter. Det er ikke slik at du vil forhindre at han blir forelsket, bare fordi du sender ham en melding. På den andre siden hadde han sendt melding om han var i ferd med å bli forelsket.

Nå er ikke 4 dager all verdens heller, men følg magefølelsen din. Når oppførselen hans endrer seg, er det noe på ferde. Og når endringen ikke virker positiv, så har magefølelsen din rett.

Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 10:54

Nyfikendam. Du sier: "Det er ikke mulig å få en mann til å forelske seg i deg ved å oppføre deg på bestemte måter".

Er det ikke? Det som er helt sikkert er at det går an å oppføre seg på måter som gjør at man mister interessen. Har ikke alle opplevd det? At noen har vært så usikre og pågående at man har tatt sin hatt og gått?

Eller at forelskelsen (som i utg.punktet var der) avtar litt når du vet AKKURAT hvor du har ham eller henne, og han eller hun stiller krav om hvor ofte man bør ha kontakt?

Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 10:58

@Alfakrøllen

Det er ikke annet enn at jeg skrev sist. Har vært mest på med initiativ til kjærtegn sist vi møttes. Så at han sitter og venter veldig og tenker at jeg burde skrive er ikke logisk. Det er hans tur, rett og slett. Det betyr ikke at jeg ikke vurderer alt. 2 som det mest aktuelle.... for det gjør jeg nok... Men interessant å høre hva dere tenker og hvordan dere pleier å reagere.

Jeg er forøvrig sikker på at om jeg spør om det er noe galt, vil jeg får beskjed om at det er det ikke (Selv om det evt. er det). Hvorfor? For da innrømmer han at han bruker The silence treatment - og det er ikke så bra! Man bør jo selv være den som sier fra ved endringer....

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 14 okt. 2012 11:05

Usikker: ja, det er klart at man ved oppførsel kan skremme vekk en mann. Å sende sms er ikke en av disse. Gitt at du ikke skriver noe helt sprøtt, da.

Du tenker nok at du ikke vil virke klengete. Men straks man sitter med den følelsen, er som regel løpet kjørt. Det er jo ikke mer klengete å skrive sms nå enn det var da dere skrev mange meldinger om dagen.

Beklager om dette virker negativt, men dette er i alle fall min erfaring. Det er ikke sms-ene som ødelegger noe - det er allerede ødelagt.

MEN! Ta kontakt og se hva som skjer, du kan jo være heldig og kanskje han har en god forklaring. Heller det enn å sitte og lure :)

Skjult ID sø. 14 okt. 2012 12:01

Hmm, når jeg får The silence treatment blir jeg forvirret og trekker meg helt unna.. anser ting som dødt.

Skjult ID med pseudonym sjokkedori sø. 14 okt. 2012 12:03

hei,

nummer en er et usedvanelig dårlig alternativ.

Du kan velge om du ønsker å ta kontakt med noen du ønsker kontakt med eller om du vil vente en dag til først (om du ikke tar kontakt selv om den andre ikke gjør det når du venter litt til så har du vel egentlig fått avklart med deg selv at du rett og slett ikke interessert nok...). Alternativ 1 vil alltid være et dårlig alternativ fordi du jo ikke kan klandre noen andre for en følelse som du går med inne i deg. Det kan selvsagt gå bra allikevel, på samme måte som at en kan ha en heftig krangel eller skikkelig missliykket date og allikevel ende opp som lykkelig gift til slutt, men det er jo på tross av og ikke på grunn av en dum krangel, en mislykket date eller en sånn litt hjelpeløs anklage, at det går bra til slutt;)

Uansett, så mange slags lykke til og håper det går bra til slutt! Flott å høre at noen faktisk har hellet med seg der ute!

J

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 14 okt. 2012 12:27

Dette med at menn ikke trekker seg unna litt for å se hva som skjer, er tull. Jeg gjør dette med alle jeg dater og vet med 100 prosent sikkerhet at mange andre gjør det samme. Er damen interessert, så sender hun en melding. Kommer det ingen melding, så er det hennes problem.

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 14 okt. 2012 13:12

Du skjønner du har møtt den rette når du ikke trenger å tenke på om den du dater liker deg slik du liker han/henne.
har kun skjedd meg 2 ganger i mitt liv. Mulig det ikke må være slik? jeg tror det :)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 14 okt. 2012 13:19

Jeg ville gått for alternativ en nesten. For det første fire dager er ikke lang tid og for det andre ville jeg spurt om hvordan han tenker ting fremover. Ikke spør om noe er galt. Det er en killer i seg selv. Jeg har vært singel ganske lenge, og å gå fra det til å "snakke" sammen mye eller hver dag kan bli litt voldsomt. Jeg har et liv også som er fyllt opp med andre ting. Høres sikkert helt dumt ut i manges ører, men for meg så er det to damer de siste mnd som har kjørt seg selv på sidelinjen med å være for mye på.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 14 okt. 2012 13:35

Linn1982: Før du svarer med "ta deg en pille" og andre plumpe utsagn bør du lese tråden og forstå konteksten.

Skjult ID med pseudonym juhu sø. 14 okt. 2012 13:37

Det er fint å høre at dette også skjer jenter; at mannen blir stille og at det er de samme 3 alternativene man har å velge i. Samtidig syns jeg det er interessant å høre om man - som mann - bør velge et annet alternativ enn 1?

Er menn mer direkte enn jenter og takler alternativ 1? - og takler jenter lettere stillhet?
Er alternativ 3 det beste en mann kan gjøre? – fordi jenter liker mer sjelden å få ting servert på sølvfat?

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 14 okt. 2012 14:58

Hva sier magefølelsen din da? Har det vært noe i hans atferd forut for dette som skulle tilsi at han trakk seg tilbake?

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 14 okt. 2012 15:00

Hvor mange innrømmer egentlig forresten at de driver med spill, som for eksempel silent treatment?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 15:19

Jeg ville gått for alternativ 3. Orker ikke å spille spill. Enten får hun være ærlig og åpen og si det hun mener og føler, eller så kan hun bare ha det så godt. Jeg er stor gutt, er hun ikke interessert i meg så tåler jeg å høre det uten og sende henne en masse ukvemsord om hvor feil hun tar.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 14 okt. 2012 15:22

Ja, det er jo det beste, mest rasjonelle og mest fair. Men er det noen som klarer å holde seg helt for god til å drive spill når det gjelder dating?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 15:45

@Pippi

Antageligvis ikke, er vel derfor jeg fortsatt er singel. :P

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 14 okt. 2012 15:47

Er det bare jeg som blir mer interessert når jeg merker at daten blir pågående eller viser følelser, mens mister interessen litt hvis han er treg og tilbakeholden?

Skjult ID med pseudonym purple sø. 14 okt. 2012 15:56

Enig med jente og chevelle over her! Ingenting er mer sexy enn en som viser at han er oppriktig interessert i deg!:) silent treatment....usj:-/

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 14 okt. 2012 16:01

Helt enig jeg også! Problemet er at den andre personen plutselig kan endre atferdsmønster og trekke seg tilbake, og i noen tilfeller begynne med spill.. Ikke vet jeg, men frustrerende er det ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym sjokkedori sø. 14 okt. 2012 16:16

>If he doesn't call you, he's not really interested

la oss for et øyeblikk anta at dette er sant (det er fullt mulig at du bare går ut med en som har en krevende jobb, har ansvvar for barn, har reist på ferie eller en annen helt fornuftig forklaring, men la oss la denne muligheten ligge i denne omgang) . Selvom han ikke er interessert, så kan det imidertid godt tenke seg at *du* er interessert. Og ettersom vi heldigvis ikke lever i Saudi Arabia eller Victoria-tiden så kan kvinner ringe fremmede menn uten å spørre pappa om lov, om det forholder seg slik at *hun* er interessert, så interessert at hun faktisk er rede til å gjøre det som skal til for å ta han med storm. Det er faktisk i hovedsak du som bestemmer om du skal vinne noens hjerte.

> Don't chase him. Don't text him all the time.

Fatter og begriper ikke hvordan noen kan få Klara Klok status ved å gi sånne dritt-råd. Om du rett og slett har bestemt deg for at at noen kommer til å bli din, er det selvsagt en drittplan å være masete og plagsom. Enhver idiot skjønner vel at det skal mer til om du virkelig skal ta noen (som kanskje til og med i utgangspunktet ikke vet at du er det beste som kan skje dem) med storm, så må du gjøre noe som du virkelig kan ha grunn til å tro at vil gjøre inntrykk på dem...

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 16:24

Jenter eeeelsker usikkerheten og spenningen i starten. Svarer man dem raskt og hele tiden går de bare lei med en gang.

Silent treatment handler ikke om han er interessert i deg eller ikke, det handler om å få deg mer interessert i ham. Hvis jeg er tilgjengelig for ei jente til alle døgnets tider vil hun bare ta meg for gitt og jage spenningen med noen andre. Da er det greit å gjøre seg utilgjengelig for henne slik at hun ikke bare forventer at jeg skal være der når hun føler at hun trenger oppmerksomhet igjen, at hun må gjøre seg fortjent til meg i samme grad som jeg må gjøre meg fortjent til henne.

Alt dette er slitsomt tenåringstøys, men det er nå engang sånn disse jentene i min aldersgruppe fortsatt fungerer. Gleder meg til jeg fyller 30.

Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 19:42

Her var det mye fin lesing! Takk til dere alle!

Jeg er defiinitivt som de to foregående jenter - blir interessert når han er interessert - gjerne litt mer enn meg - men han må sjekke at jeg henger med. 5 meldinger på rad er IKKE lurt.

Tror Cicero har rett i det han antyder om at det har med alder å gjøre. Det er riktig at jeg syntes det var litt uspennende med de jeg visste hvor jeg hadde og som var tilgjengelig hele tidene. NÅ synes jeg det er slitsomt og uspennende med de jeg IKKE vet hvor jeg har.

Men altså - har sendt melding i kategori 2. Ikke noe snakk om usikkerhet eller bebreidelser - bare vanlige oppdateringer som om vi skulle snakket sammen i går. Avventer svar. Så får vi se... ;-)

Skjult ID med pseudonym Usikker sø. 14 okt. 2012 22:49

Fikk svar - som jeg ikke ble noe klokere av! Bare av typen "Ja, men så fint at det gikk greit med sånn og sånn. Her går det bra men er hektisk for tiden.. bla bla"

Sendte et kort godnatt som svar, men nå lar jeg det ligge noen dager.... Har bestemt meg for å ikke si at jeg blir fryktelig usikker av dette. - Som @sjokkidori sier: Man kan uansett ikke klandre andre for en sånn følelse man har inni seg.
Her er det jo ingen brutte løfter. Bare en stillhet og en endring som gjør at spørsmål reises. Men jeg har kommet til at det nok blir verre om jeg ber om mer i en periode hvor jeg av en eller anne grunn plutselig får lite. Vil tross alt ikke ha godnattmeldinger skrevet pga. press.. ...

Skjult ID med pseudonym jente ma. 15 okt. 2012 15:37

@usikker: Slitsomt med folk man egentlig dater, men som bare forteller om alt de har å gjøre i stedet for å si at de ikke har lyst til å møtes igjen. Feighet kaller jeg det! Men håper selvsagt at det ikke er tilfellet for deg altså, bare noe jeg har opplevd selv i det siste.

Ellers må jeg bare si at jeg orker ikke å forholde meg til spill og spilleregler og når det er greit å ta kontakt og hvor mye kontakt jeg kan ta. Jeg er ikke 20 lenger, og jeg gidder ikke å kaste bort tid på folk som ikke gir meg den oppmerksomheten jeg vil ha. Silent treatment tolker jeg som at han ikke er interessert. Og har jeg først bestemt meg for at noen ikke er interessert i meg, så blir han ikke interessant når han plutselig finner det for godt å ta kontakt med meg igjen. Er jeg interessert, så sender jeg gjerne meldinger og spør om vi skal finne på noe jeg og, og hvis ikke det passer inn i spillereglene, så får det heller være. Jeg vil være meg selv, og liker han meg ikke som jeg er, så får det heller være, for jeg er faktisk litt av en catch ;)

Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 15 okt. 2012 15:43

Jeg er helt sikker på at om jeg spør om han har lyst til å møte meg igjen, vil han svare ja. (Har dessuten noen eiendeler osv). Det er ikke poenget. Men når noe endrer seg, må man reagere på en eller annen måte som skissert øverst.

Jeg har kommet til at dersom en backer og den andre følger etter og følger etter, kan det aldri bli et kompatibelt og bra dansepar av det... ;-)

Kommer derfor ikke til å si at jeg er usikker. Han kommer på banen om han vil. Han har ikke ubegrenset med tid på seg. Men en liten stund kan jeg vente. Det er han verdt. Kommer han ikke på banen, viset han at jeg tok feil og at han ikke var verdt det likevel.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 15 okt. 2012 15:46 Privat melding

Jeg tenker at du kan gå frem på en helt annen måte, enn de tre valgene du har satt deg.
Det finnes uendelig mange grunner til at en passiv samtale tar en pause, og en mulig måte å gå frem på er å stille et konkret spørsmål som du genuint lurer på. "I dag hadde jeg fiskeboller til middag. Nam nam! Liker du fiskeboller?"

Jeg velger å tro at ingen er så opptatt av normene at en må analysere en slik melding. Enten så svarer h*n - eller ikke. Kanskje da den stillheten som skaper usikkerhet for deg er brutt? Ikke? Vent et par dager og spør ærlig om det er en grunn til at h*n ikke svarer like hyppig lengre.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym perro ma. 15 okt. 2012 18:02

Jeg opplever at det kan bli et problem med å holde samtalen i gang hvis det ikke hele tiden stilles et spørsmål mot slutten. Kanskje han venter på det hvis han ikke stilte et spørsmål selv. Det trenger ikke være mer komplisert enn det

Skjult ID med pseudonym sjokkedori ma. 15 okt. 2012 18:28

det fine med fiskeboller-spørsmålet er om h*n svarer ja, så kan du følge opp med har du lyst å komme på fiskeboller og sjampanje på fredag? :)

Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 15 okt. 2012 22:59

Klart han kommer om jeg trekker. Men jeg trekker og trekker hver eneste gang med hver eneste mann. Har trukket nok med ham. Har funnet på hva vi skal gjøre hvor vi skal reise hele tiden. Sorry. Har skrevet og fikk bla bla svar.

Men nå skal dere høre noe rart. Ga beng og møtte en kompis. Superhyggelig kveld... og som om hovedpersonen luktet at jeg var i ferd med å gli vekk, fikk jeg en romantisk melding ut av det blå.... Så rart!

hehe... Kan dere lukte 50 mil gjennom lufta? ;-)