Alle innlegg Sukkerforum

Pynte seg på første date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alex ma. 16 juni 2008 19:11

Ja? Hvor mye?

Skjult ID med pseudonym Pappa1 ma. 16 juni 2008 19:12

Hvordan skal dere møtes da?

Skjult ID med pseudonym alex ma. 16 juni 2008 19:19

Hehe, ingen konkret i sikte. Bare lurte sånn generelt. Stiller gutta i skjorte f.eks? La oss si en kaffe med åpning for middag og kanskje noe mer? :)

Skjult ID ma. 16 juni 2008 19:23

Skjorte er fint, om det er for en kaffe eller en middag. Er det date på tur, sier det seg slev at et litt mer turrelevant antrekk er på sin plass.

Skjult ID med pseudonym Pappa1 ma. 16 juni 2008 19:24

På en første date tror jeg rett og slett jeg hadde stilt i jeans og ei kul t-skjorte eller kortarma skjorte jeg.....sånn jeg ville møtt venner på byen. Aner ikke om det er "riktig", men for meg er en sånn date mere et uformelt møte for å se om man liker den andre. Om inntrykket fra nett endres noen vei. Og da vil jeg selv fremstå så "normal" som mulig da.....eller hverdagslig om du vil.

Noe klokere? :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 16 juni 2008 19:28

Tror jeg ville sett an været først...:o) Og om det er en mulighet for middag med mer...vil jeg tro man har en viss peiling på hva slags sted man vil gå og spise også? *s* Men casual pent funker som regel...bra klærne er rene og hele. Hehe...
Overpyntet er ikke noe særlig sjakktrekk, etter min smak. :-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 16 juni 2008 19:32

Jeg pynter meg ikke spesielt. Jeg kler meg som om jeg skulle ut på byen midt i uka...prøver å være bittelitt småsexy i klærne uten at det egentlig skal merkes, for jeg vil at det skal se ut som hverdagsklær.
Men forarbeidet er allikevel ganske så voldsomt: Inn i dusjen, diverse kroppspleie som tar sin tid, forme hår, ta på nyvaskede klær som er valgt ut på forhånd, sminker meg omhyggelig men diskre (skal helst ikke synes at jeg er sminket i det hele tatt...) Ser meg i speilet tusen ganger før jeg er førnøyd. Tar på meg en veeeeeldig diskre parfyme jeg føler meg vel med og fyker ut døra.

Alt dette er mest fordi jeg skal føle meg vel med meg selv, fordi dating er sckhummmmelt!

...men nå har jeg pause da...

Skjult ID med pseudonym ;) ma. 16 juni 2008 19:33

Litt ekstra flid med make upen på første date, ivertfall for jentenes del..

Skjult ID med pseudonym anejulie ma. 16 juni 2008 20:09

Jeg gjør ikke det, men nå går ikke jeg på middagsdater heller. Da hadde jeg passet på å være litt pent kledd.Om du som meg ikke liker å pynte deg ,dropp det. Hvis middagsdate; skjorte og jeans. Det er sexy nok. . Det viktigste er at du føler deg vel i det du har på. Det gjør du om klærne kler deg og stedet du er på.