Alle innlegg Sukkerforum

Endelig første date!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 14 okt. 2012 12:51

Var på date med en nydelig jente som jeg følte med temmelig tiltrukket av, men som jeg følte at daten ikke gikk så bra med. Er det vits i å gå for noen andredate ettersom det ble litt stille øyeblikk og vi ikke fant helt tonen? Umulig å vite hva hun tenkter og syntes. :o

Skjult ID med pseudonym The One sø. 14 okt. 2012 13:36

Hva med å sende en slik melding

"Hei, takk for daten sist. Jeg følte at den ikke gikk så veldig bra for min del. Jeg blir ofte litt nervøs og sliter litt med å finne ord i en sånn setting, men jeg likte deg veldig godt og kunne gjerne tenke meg å treffe deg igjen dersom du også har lyst til det :-)

Klem Makhno"

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym feline12 sø. 14 okt. 2012 13:40

Ikke enig med The One her. Ikke understrek din egen utilstrekkelighet...der er ikke sjarmerende. Lat som du ikke la merke til at det var noen som ikke var som det skulle. Be ut på ny date. Nye muligheter. Du gir henne automatisk da trygghet om at hun var fin nok for deg, og at du ønsker se mer av henne. Ikke dvel over noe som gikk galt.

Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 14 okt. 2012 15:22

Takker for gode råd. Tror jeg legger greiene på is. Nå er i alle fall en barriere brutt i og med at det var første daten etter det ble slutt mellom meg og eksen. Det var første daten på rundt 8 år. :p

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 15:29

Herregud. Er det åtte år siden sist så skjønner hun vel hvor du kommer fra?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 14 okt. 2012 15:32 Privat melding

Vil DU ha en date til, så gå du for det. Hvis ikke, så gir du faen.

Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 14 okt. 2012 15:45

Vet ikke helt. Har ikke fått fortalt henne at det er så lenge siden. Kom ikke inn på det sist. Tror ikke jeg har lært meg i å gi faen i det kjipe med å bli avvist ennå, men hun var nydelig, og virket som en fin person.

Skjult ID med pseudonym _V_ sø. 14 okt. 2012 16:06

Jeg tror det er så enkelt som dette: Føler du at dere hadde kjemi og du har LYST til å gå på en date til, så spør henne. Vil hun ikke, børst det av deg og gå videre. Nei, det er ikke lett å bli avvist, og enda vanskeligere å gi faen. Men man kan ikke alltid forvente å treffe blink første gang ;-)
Vil hun, så er det flott!

Uansett, lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 16:13

Det som er verre enn en avvisning eller et ja er det å bare gå og gruble på det og lure på hva, om, hvis, dersom og så videre. Spør henne og bli ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym Y sø. 14 okt. 2012 21:26

Som de andre her sier: Har du lyst til å treffe henne igjen, så spør du henne om hun vil treffes igjen.
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 14 okt. 2012 21:50

Faen, ikke få det til å høres så enkelt ut da! :p

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 14 okt. 2012 21:53

slutt å gjør det så vanskelig da;)

Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 14 okt. 2012 22:17

Hehe!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 14 okt. 2012 22:20

Ikke legg så mye i akkurat det at det noen stille perioder.
Å møte en person for første gang er spennende for begge. Send henne en melding der du spør rett ut, og forvent å få et ja/nei svar og ikke sånn kanskje, muligens, når Jupiter står i senit og naboen har inntatt lotus stilling. :)

Break a leg, or 2 :)

Skjult ID med pseudonym nope sø. 14 okt. 2012 23:38

Jeg har sluttet å gå fra 1.dater uten å vite om det blir noe mer hvis jeg selv har lyst til mer. Før likte jeg den der...." Ja, da snakkes vi!" Og du ikke ante om det var reelt eller en talemåte.

De siste gangene har jeg sørget for å få et nummer og høre når han er ledig neste gang hvis jedg ville møtes igjen.
Jeg opplevde det nylig med en jeg ikke ville treffe igjen også. At han lurte på om vi ikke kunne møtes igjen snart og ville ha nummeret mitt.

Burde sikkert sagt at det ikke var noe vits i. Men den typen direkthet var så uvant for meg, så jeg var ikke forberedt. Ga han nummeret, men når han dagen etter ville lage en avtale, skrev jeg at vi gjerne kunne møtes igjen, men at jeg ikke så noe mer enn vennskap der. Da hørte jeg aldri mer.

Men har egentlig sans for å få vite hvor den andre står der og da. Eller rett etterpå i melding /Telefon.