Alle innlegg Sukkerforum

lite anonyme profilnavn??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer sø. 14 okt. 2012 13:56

Jeg er ingen stalker, hvis definisjonen på det er en som finner ut hvem du er her inne og kontakter deg på facebook eller sms.
Jeg synes derimot det er utrolig morsomt med alle dere som legger opp til at vi på 1-2min faktisk kan finne ut hvem dere er.
Er det det dette du ønsker? Jeg blir bare så nysgjerrig jeg altså.
Og da har jeg egentlig lyst til å fortelle vedkommende at du bør endre på profilnavnet ditt.
Jeg er ingen psyko og kommer ikke til å plage deg.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 14:02

Dette høres ut som førstemeldingen som vil skaffe deg drømmedama.

(mann 35 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2012 14:03 Privat melding

lol

(mann 28 år fra Buskerud) sø. 14 okt. 2012 14:07 Privat melding

Vel, bare nicket kan si veldig mye. Men så er det jo også om all informasjonen folk legger ut. Mange som sier hva de driver med og hvor de bor, hobbier osv. Trenger ikke være et geni for å finne det ut. :)

Jeg føler jeg ikke trenger å være anonym her inne.

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 14 okt. 2012 14:22

Så egentlig alle med slike profilnavn bare bruke hele navnet sitt. :p
Blir alltid like overrasket når noen damer signerer meldingene sine med fornavn jeg. Ikke ofte, men skjer.
Og spesiellt om navnet ikke er av de mest vanlige. Viser jo at de er seriøse og at de kanskje liker meg, men dama kjenner jo ikke meg i det hele tatt? Jeg er seriøs jeg da :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 14 okt. 2012 14:25 Privat melding

Hvorfor må man være så voldsomt anonym? Er dere redd for at andre skal vite at dere har medlemskap her? Skummelt å tenke på at noen kanskje kan se at det finnes et internett-liv ved siden av sukker? Kjenner igjen et og annet profilbilde herfra hvis jeg kommer over en debatt i en avisartikkel o.l. Betyr det noe? Fint lite. Jeg liker å tenke på at de jeg snakker med, spesielt på forum, er virkelige mennesker. All denne anonymiteten og diskresjonen er ikke for meg.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 14 okt. 2012 14:33 Privat melding

Er enig med deg jeg Bebe. Når jeg får meldinger fra personer som sier de ikke vil ha bilde på profilen fordi de er redd for å bli gjenkjent av kollegaer eller andre undrer det meg... Er det å søke kjærlighet noe en skal " skamme " seg over? Hva gjør det om noen gjenkjenner meg? Er jo meg selv både her og ute i det virkelige liv.
Og har blitt gjenkjent. Mange ganger... Og det gjør ikke noe ...
Når det gjelder å gi ut kontakt informasjon eller ha åpen facebook er jeg mer skeptisk. Er greit å treffe mennesker før de kan få info slik at de kan finne ut hvor du bor :))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 14:36

Kan ikke være meg du snakker om, for jeg er superanonym. Nesten så jeg vurderer å be om få slippe og bli vist i skattelistene også, for da hadde jeg ikke vært googlebar i det hele tatt. :P

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 14:36 Privat melding

Skjønner heller ikke hvorfor man skal være så anonym her.

Skjult ID med pseudonym Stuck! sø. 14 okt. 2012 14:37

hmmm?

Så en dame som kaller seg "sittfornavn"1982, ønsker egentlig ikke å være anonym?. Man er jo anonym med sine bilder for alle som ikke vet hvem du er. Gir du ut navnet ditt så er du ikke så anonym lenger.
Burde ikke damene her inne være litt mere forsiktig? Har en historie om en dame jeg, som gikk tur i skogen.
En mann smilte til henne på parkeringsplassen. Så fikk hun en sms senere på kvelden.
Hei! så deg på parkeringa ved..... Du så veldig søt ut. Ta en prat en dag.

Karen hadde notert seg bilnummeret. Luringen. Han så litt ekkel ut også.
Nå vet han hvor hun bor også.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 14:40

Det er mange som tenker på dette som en fantasiverden full av imaginære folk, men det er det jo ikke. Det er ordentlige kule, interessante og spennende menn og kvinner som vil bli kjent med hverandre. De som er så skeptiske og anonyme gir meg bismak fordi de signaliserer at det er vanskelig å komme innpå, bli personlig og bli bedre kjent med dem. Misser dem ikke da hele poenget med å være her?

Greit at det sikkert finnes noen gærninger også her inne å passe seg for, men de som har vært mest skeptiske til meg er også de jeg har fått inntrykk av har vært sprøest selv også.. altså at det luktet nevroser av dem lang vei på første date og at jeg bør unngå dem som pesten. Er jenta så følelsesmessig skadet, fantasifull og innbilsk at hun tror jeg kommer til å stalke henne hvis hun forteller meg hva hun heter til fornavn velger jeg heller å fokusere på noen andre.

(mann 35 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2012 14:44 Privat melding

@cicero.... word!

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 14 okt. 2012 14:46

@cicero, men her prater du om å utveksle navn etter noen meldinger? Det er jo naturlig. Ikke gi ut nok info før noen i det hele tatt har blitt kjent med deg. Vil du det da? Ja er vel bare meg som tenker at det finnens nok av syke personer der ute. Da skal jeg slå meg løs på google jeg nå. haha!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 14:46

@cicero

Hæh!? Trodde dette var en fantasiverden hvor en hadde avatarer som en kunne bruke for å kommunisere med andre avatarer. Damn, må ha misforstått litt jeg da... :P

@Mintgrønn

Å være anonym her er en enkel måte å luke bort hvertfall en del som er uinteressant her inne. :P

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 14:55 Privat melding

Hvorfor luker man bort folk med å være anonym? Jeg er mer skeptisk til de som er overdrevent anonyme. De som ikke tør å oppgi arbeidssted, telefonnummer, etternavn osv får meg til å bli svært skeptisk.

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 14 okt. 2012 14:58

@Gilia73, benytter man fornavn som profilnavn så har man ofte gitt ut nok info til å finne kontaktinfo. Derfor jeg lurer. Regner ikke med at du heter Gilia :) elelr det kan jo hende du gjør det da :) får google. Du synes jo det er ok å ikke være anonym. Sender deg en sms snart jeg da. haha! ok eller. haha.

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 14 okt. 2012 15:00

@ Minthgrønn, kunne du tenke deg en sms av meg i kveld? Sier jeg så deg på forumet? Nå har du et profilnavn som gjør det umulig da men. haha!

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 15:02 Privat melding

Nei, jeg kunne ikke tenke meg noen sms av en ukjent nei, men hadde ikke blitt hysterisk om jeg hadde fått det heller. Det er jo bare å la være å svare det.

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 14 okt. 2012 15:06

@Mintgrønn, men så oppsøker han deg..
Jeg er seriøs jeg nå. Skjønner ikke at dere tør jeg. Dere som har slike navn.
Og en melding kan fort bli flere om dagen. Må jo bare melde fra til politiet da.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 15:10

@Mintgrønn

Tja, jeg føler nå hvertfall at ved å være anonym på forumet så slipper jeg masse besøk fra profiler jeg uansett ikke matcher.

Hvis ei som er interessert i meg spør hvor jeg jobber så forteller jeg det. Etternavnet mitt er bare av interesse om du ønsker å google meg og det eneste du får opp da er skattelistene.

Telefonnummeret er for meg uaktuelt å gi bort før det eventuelt er avtalt at en skal møtes, slik at en kan kommunisere om noe skulle skje og en må f.eks avlyse eller blir forsinket.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 15:13 Privat melding

Det er mye større sjanse for å bli overfalt når jeg går ute enn at noen ser meg her og oppsøker meg. Aldri hørt om noen som har blitt oppsøkt av folk fra sjekkesteder på nettet.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 15:15

Jeg tenker først og fremst på de man har skrevet noen meldinger frem og tilbake med. Noen som etter sigende virker interessert i å bli kjent med meg. Da blir jeg veldig skeptisk hvis de ikke vil si hva de heter eller hva de jobber med og så videre. Tror de virkelig at jeg vil troppe opp på trappa deres med blomsterbukett og giftering etter to-tre meldinger?

Jeg tenker ihvertfall at det ikke skal være min bevisbyrde å overtale dem at jeg ikke er sprø, det er noe de skal gå utifra selv. At de antar at alle de møter på internett er crazy stalkers er deres problem og taler til at de har masse issues selv. Forhåndsdømmer man alle av motsatt kjønn fordi enkelte folk teoretisk sett kan spore deg opp har man ingenting på sukker å gjøre. Det er den digitale ekvivalenten av å låse seg inn i leiligheten og trekke for gardinene og håpe på at drømmemannen/dama magisk skal teleporteres til sofaen din. Og det er en ganske stor turn-off for min del.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 15:15 Privat melding

Jeg møter aldri folk uten å ha googlet de på forhånd. Plutselig en dag så googler man noen og finner ut at de er kriminelle eller lignende, så det å ikke finne noen ved googling kan også være betryggende.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 14 okt. 2012 15:18

Etter å ha datet kvinner som både har partner, lyver om navnet, er generelt psyko osv krever jeg å vite hva de heter. Vil helst se facebook profilen også. Ikke en slik limited profile.

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 14 okt. 2012 15:21

datet ei dame. Fikk nummeret hennes. Ringte henne opp for å avtale treff. Møtte henne. Ble med den ene daten.
Så slo det meg at hun ikke sa navnet sitt. Bare håndhilste med et Hei. Da sjekket jeg jo nummeropplysningssidene. Ingen treff. haha! Da er man anonym da. jaja jeg kunne spurt henne om navnet hennes. Skjønner ikke hva som gikk av meg. :p.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 15:24 Privat melding

En gang møtte jeg en som egentlig nektet å adde meg på facebook, men han gikk til slutt med på det. På facebookprofilen var det nesten ingen bilder av han heller, bare noen få utydelig. Den daten ble kjempemislykket. En av de rareste jeg har vært borti. Gjentar aldri den feilen igjen.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 15:35

Datet ei som bare ville gi meg fornavn og hadde hemmelig nummer en gang og som var veldig privat av seg. Ikke ville hun adde meg på Facebook heller selv om vi skrev og snakket mye med hverandre på tlf, SMS og mail. Vi hadde vel fem-seks dates og hjemmekvelder og jeg hadde lyst til å bli bedre kjent med henne, men fikk også en del unaturlige vibber som gjorde meg veldig usikker. Tenkte at hun hadde mye bagasje som ville bli store utfordringer for mer kontakt.

Etter vi begge dro på ferie til forskjellige deler av landet hørte jeg aldri noe mer fra henne igjen, og jeg tenkte egentlig at det var helt greit.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 16:01

Jaja, ser ut som jeg har mye å lære. Får vel opprette en Facebook-profil, legge til alle jeg kan finne fra stedt hvor jeg bor og hive innpå en hel haug med bilder helt uten mål og mening. :P

Kanskje jeg kan få meg en date da... :S