Alle innlegg Sukkerforum

Deaktiverer på Tirsdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 15:31

Behold automatisk fornyelse så neste månedspris blir kr: 130,-.Dette tilsvarer 52% rabatt i forhold til normal månedspris 269,-. Prisen vil fortsette å synke med 10% ved hver fornyelse. Neste fornyelse skjer tirsdag 16 oktober.

Så er det å føre musepekeren fra automatisk fornyelse til ikke automatisk fornyelse. Det er en laaaaang vei.

Jeg har bestemt meg for å ikke fornye og å deaktivere profilen her. Hvorfor? Fordi jeg er i en livssituasjon som er et jævla kav å forklare for folk. Er vel rett og slett ikke helt åpen for å treffe folk på det nivå Sukker og mine samtalepartnere forventer.
Hadde egentlig tenkt å bare tømme profilen og å bruke forumet til å fjase, men i en eller annen tråd heromdagen skrev en eller annen: Ingen er vel interessert i brevvenner.
Godt poeng. Det føles ikke riktig å bli værende her uansett hvor mange "useriøse" folk som bruker nettstedet.

Så..Jeg ville bare bruke denne tråden til å si adjøss, lykke til. Og TAKK til alle for at dere skaper underholdningsverdien som sukkerforumet er. Selv om det er spydigheter iblandt og en sjelden gang direkte ufinhet, så er det mest moro og hygge.

Tusen takk til de som har møtt opp på to treff i Oslo og ett i Bergen. Det har vært legende for meg å treffe nye mennesker fra andre miljø. Mennesker jeg for et halvt års tid side aldri i verdens hadde giddet å tilbringe tid med, bare fordi jeg selv satt på en voldsom mengde fordommer. Like barn leker best osv. Det har vært en flott opplevelse å innse at det ikke er slik.

Håper dere alle finner det dere leter etter :)

Og ja..dukker nok opp igjen når situasjonen blir enklere å forklare for folk og selvtillitten økes litt :)

Skjult ID med pseudonym Sprø. sø. 14 okt. 2012 15:44

Vel, lykke til eller hva man nå skal si. :)

Jeg har vært her så lenge at Sukker snart betaler meg for å være her; det blir jo en fin bi-inntekt. ;)

Jeg er vel heller ikke helt klar for å møte noen akkurat nå, med mindre det er akkurat HENNE som jeg trenger å møte og som har litt forståelse. Men fordelen med å være mann er at man kan sose rundt her uten å være redd for å rote det til eller såre noen, for det skjer ikke noe hvis vi ikke sender medlinger selv. :) Og det gjør jeg ikke for tiden. Så da så.

Ha det fint, og håper du får ryddet opp i hva det nå er. :)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 14 okt. 2012 15:45

Lykke til utenfor sukker og forumet, da :-)

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 14 okt. 2012 15:47

Jeg er nede i 79 kroner nå, og plutselig dukket det opp noe seriøst. Og det er til tross for at jeg har litt av hvert å forklare de søte damene. Det eneste jeg angrer, er at jeg lot abonnementet løpe ut forrige gang, for da hadde jeg sikkert vært nede i 40 kroner nå!

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 15:50

useriøs - haha, tenker litt i de baner også ;) Det er vel slik at noe dukker opp når man minst venter det. Og det er stas det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 okt. 2012 15:53

Må si jeg er litt skuffet -Bene-. Så lenge JEG holder ut her inne, så burde du klare det relaivt lett. ;)

Men skjønner deg litt da, enhver livssitusjon som fører deg til Nes eller hva du sa er ikke lett å forklare. :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 15:59

Powpowgutt - Det er blandt annet ett av punktene ja ;) Det handler ikke om å holde ut eller ikke. Skulle gjerne vært her i all evighet jeg bare for tidsfordrivets skyld. Men jeg føler jeg holder de søte guttene i innboksen min for narr :) Og det er ingen trivelig følelse. Og du, synes du burde oute deg litt, for du har mye fornuftig å si i mange tråder :)

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 14 okt. 2012 16:03

lykke til utenfor, tror ikke du kommer tilbake jeg :p Kan ikke skjønne hvorfor du trenger sukker for å finne en mann. :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 16:05

Trenger egentlig ingen mann for tiden :) Verken på eller utenfor sukker. Men takk!

(mann 42 år fra Telemark) sø. 14 okt. 2012 16:13 Privat melding

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Rakel sø. 14 okt. 2012 16:16

Enda en frisk pust på vei ut:) synd for oss @-Bene-, men lykke til på veien dit du skal:)

Skjult ID med pseudonym *o* sø. 14 okt. 2012 16:18

Hei, -Bene-!
Kan du ikke bare ta en betalende pause, du gode jenta? Betal og deaktiver men kom tilbake om en måned eller tre. Ikke mye penger det. Kanskje verdt, kanskje ikke, hvem vet.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 16:19

Du har mye lurt å komme med, og du har helt rett i at veldig få bare er ute etter nye venner og brevvenner her inne. Så jeg ønsker deg lykke til videre i hva enn du foretar deg. :)

Et lite sidespor på slutten: Du sier at du ikke trenger en mann, det får meg til å stusse litt. Dette handler vel ikke om å TRENGE noe som helst, men å finne noen som gjør ting bedre? Noen man faktisk har LYST til å være sammen med i stedet for å være for seg selv? Er det bare det praktiske du tenker på har du feil motivasjon, for norske kvinner klarer seg fint alene ved hjelp av statskassen. Et forhold i dag starter sjeldent ut av et rent praktisk-økonomisk behov. De som TRENGER å være i et forhold er vel gjerne de siste folk faller for?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 14 okt. 2012 16:23

Kos deg ute i den store vide verden uten sukker bene :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 16:26

cicero - Det er sant. For å være helt ærlig, trives jeg godt som enslig. Jeg ser nok at LYSTEN på noen kommer etterhvert, den dukker opp med ujevne mellomrom. Men jeg føler at fordi lysten på en kjæreste ikke er fryktelig viktig for meg, så er dette feil arena å fjase på da det fleste virker å ønske nettopp det :) Men som nevnt i første innlegg, min situasjon idag gjør det bare vanskelig. Jeg bor i bergen, og vil ikke finne en bergenser for jeg kommer ikke til å bo i bergen. Men hvilken østlending skal jeg se etter, jeg vet ikke NÅR jeg kommer tilbake til østlandet og heller ikke HVOR jeg ender :) Dette ispedd en salig røre andre forpliktelser både her og der gjør bare, som jeg skriver øverst, forklaringene et veldig kav :) Og når jeg i tillegg lider av rimelig dårlig selvtillitt, føler jeg meg ikke tøff nok til å treffe noen face to face og "selge" megselv til dem. Det blir bare utrivelig. Men de felles treffene jeg har vært med på har vært fantastiske. Der har hele date-forventningen vært borte og det har bare handlet om å ha det trivelig med nye folk.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 16:40

Skjønner. Det virker bare som om det ikke er rette fasen av livet ditt for å finne deg fast følge. Når det er sagt handler kjærligheten om mer enn logistikk, praktiske forhold eller timing. Hvis man venter på at alt stemmer før man er villig til å finne noen, venter man gjerne altfor lenge. ;)

Jeg tror forøvrig de fleste vil ha større suksess her inne hvis de enorme date-forventningene skrus ned noen hakk og de bare tenkte at en date handler om å ha det trivelig med nye folk. Jeg vil ihvertfall bli kjent med noen før jeg vet om de er noen å satse videre på, og ikke bli enige på forhånd om at dette skal være noe alt eller ingenting. Tror det lønner seg hvis flere tok ting litt som de kommer. :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 16:43

Cicero - Du har rett. Det er ikke rett fase i livet til å FINNE fast følge :) Det betyr ikke at det ikke er rett fase i livet til å snuble over noe som virkelig kan bli noe ;)

Jeg er åpen for at noe kan skje, tilogmed åpen for at jeg kanskje blir voldsomt tiltrukket av noen. Men jeg vil ikke være på et sted som dette hvor det "forventes" at jeg _skal_ gjøre det :) Kompliserte greier.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 16:56

Hadde det vært lett hadde det også vært kjedelig. ;)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 14 okt. 2012 17:09

Ønsker deg lykke til Bene. Kommer til å savne dine gode innspill, og flotte tiltak for å få oss her inne til å treffe hverandre:) Håper livet behandler deg godt og sender masse god energi på veien....

(mann 38 år fra Telemark) sø. 14 okt. 2012 17:22 Privat melding

Det var leit å høre Bene, det har vært trivelig å se deg på forumet og forsåvidt trivelig å få bli bittelitt kjent og for å utvide musikkhorisonten min en smule :)

So long, be safe!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 21:19 Privat melding

Nok ei kul dame forlater oss.

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 14 okt. 2012 21:35

Den rette ville forstått enhver livssituasjon, men dette mennesket er selvfølgelig vanskelig å finne, så forstår at du tar en pause.

Lykke til. Håper alt ordner seg fort, og velkommen tilbake når den tid kommer :)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 14 okt. 2012 21:44

Lykke til Bene. Du virker å være en smart og fornuftig dame/jente som gjør det som er riktig for deg, så også i dette tilfellet :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 22:34

303 - Det tror jeg også. Men det er enklere å forklare situasjonen til èn aktuell...framfor "alle" gutter på sukker :)

Ellers takk for lykkeønskninger, alle :)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 14 okt. 2012 22:47

-Bene- daaaa.....kan du ikke bare deaktivere profilen uten å si opp abonnementet da? Gjør det stadig vekk jeg, og kan fremdeles poste på forumet når jeg er deaktivert :) Jeg er heller ikke i modus for å treffe noen for tiden, så da er det litt ok å ha en litt beskjeden og anonym tilværelse her ;)

MEN du må selvsagt gjøre det som føles riktig for DEG, -Bene-!
Lykke til videre og hjertelig velkommen tilbake når/hvis det føles greit *hjertesmilefjes*
;)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 22:48

HVAH? Fortell, sirene! Fortell nå, fort som bare det!

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 14 okt. 2012 22:51

Meh, glem det, prinsippene blir uansett de samme :)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 14 okt. 2012 22:57

...snufs...vi kommer til å savne deg.... :,(

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax sø. 14 okt. 2012 22:59

Hmm, et definitivt tap for forumet, du vet å sette tonen og har en veldig raus personlighet. Håper ting ordner seg for deg slik at du kommer snart tilbake! (Eller ikke...hvis du skulle finne noen plutselig :) )

Skjult ID med pseudonym The One sø. 14 okt. 2012 23:13

Tror -Bene- skal bestemme dette helt uten påvirkning fra oss andre :-), men hvis hun er usikker så er det jo fullt mulig å ha som nevnt en usynlig profil og herje litt på forumet da :-)

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 15 okt. 2012 09:26 Privat melding

Sender deg mange varme tanker og ta godt vare på deg selv :-) Du blir nok savnet her inne ..
Kanskje vi møtes irl igjen ..vet du er ei kjempe flott jente ..husker ditt gode smil første gang jeg hilste på deg i sommer , du tok så vel i mot oss alle :-) Lykke til Bene klemmer til deg :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 15 okt. 2012 09:41

@ sirene

Hvis du deaktiverer profilen så mister du jo abonnementet og alle opparbeidete rabattordninger? Det skjedde i alle fall meg da jeg deaktiverte profilen min i april - mai en gang for å ta en pause, til tross for at jeg lot abonnementet fortsette å stå på automatisk fornyelse nettopp for å beholde rabatten, siden jeg regnet med å være tilbake til utpå høsten. Så etter at jeg aktiverte profilen min på nytt for kort tid siden betaler jeg nå full pris igjen, i stedet for ca 40 kr måneden som jeg var nede i. Skjønner ikke hvorfor det skulle være annerledes for deg?

Så neste gang jeg tar pause og har en god rabatt kommer jeg i stedet bare å gjøre meg usynlig på online listen og i rullebanneret, og slette profilbildet.

(kvinne 45 år fra Oppland) ma. 15 okt. 2012 09:55 Privat melding

Lykke til -Bene- , det har vært fint å bli "kjent" med deg. Har ofte tenkt du er ei skikkelig kul ung dame. Her kommer en haug med klemmer om du vil ha dem :)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 okt. 2012 10:22 Privat melding

@oslomann

Jeg forhørte meg med adm før jeg deaktiverte første gangen, siden jeg var nede i en svært lav månedspris og regnet med at jeg med tid og stunder kunne tenke meg å være aktiv her igjen. Fikk da inn med teskje at det går finfint å deaktivere uten å miste opptjent rabatt, du må bare passe på at profilen er aktiv noen dager på den tiden abonnementet skal fornyes (sånn ca. midt i måneden) :-)
Som sagt, jeg deaktiverer stadig vekk og har egentlig stort sett vært deaktivert siden mai/juni, kommer til å deaktivere igjen nå så snart jeg ser abonnementet for denne måneden er trukket fra bankkontoen min :-)

Jeg er også usynlig på online-listen og i rullebanneret samt har skrevet i profilen at jeg ikke dater for tiden... men får en del henvendelser allikevel, så deaktivering skal bli litt greit igjen nå ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 15 okt. 2012 10:38

@ sirene

Ok, da fungerer det tydeligvis helt fint hvis du gjør det på riktig måte. Sukker burde kanskje ha skrevet en advarsel der du deaktiverer profilen din om at alle opptjente rabatter opphører (hvis du ikke gjør det på den og den måten, slik du beskriver), men det får være opp til dem. Jeg har nå i det minste lært.

Skjult ID med pseudonym Makhno ma. 15 okt. 2012 10:40

Du vil bli savnet på forumet her Bene! :)

Skjult ID med pseudonym sirene ma. 15 okt. 2012 10:45

@oslomann

Enig med deg der, de kunne absolutt skrevet litt utfyllende om hvordan man skal forholde seg ved deaktivering, for å unngå å miste rabatten.
Men de har vel tjent en del på å ikke gjøre akkurat det, vi vender jo stort sett tilbake ;-)