Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan tolke dette

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt86 sø. 14 okt. 2012 18:54

Scenariet er som følger: man har en hyggelig førstedate varer lenger enn man kunne forvente fordi ingen egentlig vil gå. Man fortsetter med en god tone og avtaler å møtes en gang til, og utveksler en del meldinger for å finne ut hva man skal gjøre. Plutselig blir det dog stille, og jeg ser at den siste meldingen forblir ulest selv om hun har vært online.

Jeg har selvsagt gjort meg mine tanker om hvorfor det plutselig ble stille, men siden jeg likte denne jenta veldig godt lurte jeg på om noen kanskje har noen mulige forklaringer på dette som ikke innebærer at jeg bare kan begynne jakten på nytt.

(mann 35 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2012 18:57 Privat melding

jeg tenker, (ikke at det nødvendigvis er riktig), du var 2. sortering.... hun sitter kanskje på gjerdet akkurat som deg, men ovenfor en annen?

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 14 okt. 2012 21:02

er det turn off å spørre den du dater , om han /hun dater flere? Greit å vite hva man kan forvente. Er jeg med på reisesjekken eller hva. For de som vet hva det er? haha! Det var tider. :p slipper man å lurer på om man er 2.sotering som ktb nevner.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 14 okt. 2012 21:30 Privat melding

Vi er mannfolk for flate. Spør rett ut mann....
Hadde jenta vært seriøs ville hun i det minste sjekket sukkermailen sin etter daten.

(mann 35 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2012 21:40 Privat melding

reisesjekken var the shit...! :P

Skjult ID med pseudonym gutt86 sø. 14 okt. 2012 21:41

Det at jeg potensielt er andrevalget har slått meg ja, det er jo en fare her på sukker. Hvis det stemmer er det ikke bare surt å bli forkastet, siden jeg også takket nei til en annen dame siden jeg av prinsipp bare dater en av gangen. Faens Murphy...

Skjult ID med pseudonym anderson sø. 14 okt. 2012 21:48

Ja det kan være mange årsaker. Oftest så handler det nok om at har fler på lager ja. Har vært utsatt for dette 1 gang selv, at det ble helt stille og bli dyttet ned til 2valg. Er ikke gøy, men tenker at det er likså godt å ikke bli sammen med en som ikke er ærlig på dette.