Alle innlegg Sukkerforum

Med eller uten profilbilde???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qqqqqqq sø. 14 okt. 2012 19:19

Blir man lei av å se de samme ansiktene hele tiden, litt brukt opp liksom? Kan det lønne seg for å få flere besøkende på profilen å ta bort profilbildet en periode? Har jo bilder i albumet. Hva tror dere?

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 14 okt. 2012 19:24 Privat melding

Best med profilbilde mener jeg... Er jo bare å skifte bilde etter en stund med et nytt om en tror folk blir lei :))

Skjult ID med pseudonym flytsone sø. 14 okt. 2012 19:40

Jeg blokkerer de som ikke har profilbilde samme hvilken unnskyldning de har for å ikke ha det.
Det er lettere å bytte profilbilde en gang i blant, da øker besøkene. Om ikke er det jo bare å "gå" på besøk selv, sleng gjerne ut et hjerte som viser at du er interessert. Utrolig hvilken respons det faktisk gir :)

(mann 69 år fra Vest-Agder) sø. 14 okt. 2012 20:09 Privat melding

It is estimated that about 75 % of users skip over pictureless profiles, so i cannot see that removing it for periods will increase views at all, certainly change it often and keep it up to date.

Skjult ID med pseudonym murmel sø. 14 okt. 2012 21:28

Jeg må vel innrømme at jeg noen ganger blir lei av de samme ansiktene her inne, og lurer på hvorfor de er her i månedsvis, men he he er jo her selv også. Sikkert lurt å bytte profilbilde innimellom.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 14 okt. 2012 23:17

Jeg bytter profilbilde når jeg føler for det. Har jeg f.eks. slanket meg, klippet håret eller endret look er det naturlig å reflektere dette i profilen. :)

Det er også morsomt å følge med på hvilke typer bilder som gir best respons, noen ganger skjønner jeg ikke helt hvorfor et bilde skal være så mye bedre enn det neste så det er lurt å bytte iblant.